Červíci v kuřátku (WINGS)
|
1stCL_Fucida |
Přidané 31-07-2007 12:17
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
tak yo
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 31-07-2007 14:58
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
3BAP_Panek napsal:
Ve Wingsu sem nebyl, ale přijde mi to hodně podivné. Kdyby tam byl jeden, dva no možná i čtyři červíci, tak to beru. Ale tohle je fakt hodně.
Byli tam ti červi před tepelnou úpravou? NE - na to byli moc živí.
Že by to někde leželo a oni tam nalezli? NE - na to jich tam bylo moc. Navíc by to zatím vystydlo. Takže se by to museli ohřát alespoň v mikrovlnce - studené jídlo je důvod k reklamaci. A kdyby to prošlo mikrovlnkou, tak ti tvorečkové bídně zhynou.
Kuchař a obsluha si ničeho nevšimli? NE - I s nekvalitním záznamam je vše vidět na první pohled.
Možná to byl nespokojenej host, kterému na lístku přibylo pár čárek, tak se mstil. Ti červíci tam podle mě přicestovali v nějaké skleničce.
Já najít tohle nadělení na talíři, tak udělám scénu nebo se pobliju, ale rozhodně nebudu mít žaludek tajně to natáčet na mobil a ještě s tím běžet do Novy. Je to nachystaná kachna, nebo msta.
Nikomu bych nepřál, aby dostal smyk ve 130 na dálnici na olejové skvrně, kterou tam rozlili reportéři jen proto, že mají málo přiležitostí na reportáž.
sem rad, ze si toho nekdo taky vsimnul a nemusel sem to psat ja, docela by me ale zajimalo, jak dlouho roste cervik do takovy velikosti - to by tam tu kachnu museli mit spatne skladovanou nejmin nekolik dni, nebo ji tak proste uz privezli
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 31-07-2007 15:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Je to kousek od Wingsu, dělají tam best česnečku ever..a celkově je to tam moc gut . Asi tam teď na jednu zaskočim..mám to při cestě.
Ve čtvrtek budu celý den v Praze a chtěla jsem se zastavit ve Wingsu. To jsem si rozmyslela po přečtení tohoto vlákna.
Asi zajdu k Heydrichovi Ty jo, já se picnu! To je panečku název! |
|
|
|
EAF310_Baca |
Přidané 31-07-2007 15:21
|
Nováček
Příspěvek: 35
Založený: 13.10.05
|
Lucka napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Je to kousek od Wingsu, dělají tam best česnečku ever..a celkově je to tam moc gut . Asi tam teď na jednu zaskočim..mám to při cestě.
Ve čtvrtek budu celý den v Praze a chtěla jsem se zastavit ve Wingsu. To jsem si rozmyslela po přečtení tohoto vlákna.
Asi zajdu k Heydrichovi Ty jo, já se picnu! To je panečku název!
Ja som v Prahe do piatku môžem sa k Vám pridať? |
|
|
|
VGR_cardas |
Přidané 31-07-2007 15:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 137
Založený: 30.09.05
|
postnete sem adresu te hospudky nebo je to tajne modromodre misto? |
|
|
|
3BAP_Rohlos |
Přidané 31-07-2007 15:31
|
Uživatel
Příspěvek: 816
Založený: 08.01.07
|
EAF310_Baca napsal:
Lucka napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Ja som v Prahe do piatku môžem sa k Vám pridať?
Možná bysme na tu suprtruprextraspešl česnečku mohli k Honzíkovi skaknout fšicí, no né? |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 31-07-2007 15:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
WT_Peci napsal:
v právě probíhající anketě chybí zaškrtávací políčko - "Pokaždé, když dostanu chuť na čerstvé proteiny." |
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 31-07-2007 16:21
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
3BAP_Rohlos napsal:
EAF310_Baca napsal:
Lucka napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Ja som v Prahe do piatku môžem sa k Vám pridať?
Možná bysme na tu suprtruprextraspešl česnečku mohli k Honzíkovi skaknout fšicí, no né?
Řekli jsme bez bab.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 31-07-2007 16:22
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
No..Lucko.. Na Heydricha bacha..my tam ve čtvrtek cca od 17:00 do cca zavíračky (+ 2 hodiny) jdeme s Lionama . Ale nemusíš mít strach, až na JABO sekci to jsou samí hodní, slušně vychovaní a především ostříhaní hoši.
Je to TADY
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 01-08-2007 16:34
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
EAF310_Baca |
Přidané 02-08-2007 21:16
|
Nováček
Příspěvek: 35
Založený: 13.10.05
|
sorry skoncil som s kolegom U Pinkasu mooooc dobre pifko |
|
|
|
Kurtis |
Přidané 02-08-2007 22:06
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
1stCL_Fucida napsal:
Je to TADY
Hmmm, tajmemství je odhaleno.
Technickej, začni hledat nějakou rasově čistou, červenými nenakaženou, putiku |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 03-08-2007 00:54
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
Mno, tuhle jsem sel kolem U Himmlera, docela solidni, hrali ciste, stoly bile, cisnik umel nemecky. Jeste to proverim a dam vedet. |
|
|