November 25 2024 21:18:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jakou grafickou kartu do staršího PC?
VGR_Spawn
Já bych šel do 8600 GT

Hoper
WT_Horrido napsal:
XXX_Dazz napsal:
WT_Horrido napsal:
CH ma Forcefeedback?

Ně, ale i tak je dobrý ;)

Dobry je za tri. :)

tak tedy je výborný :P
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Lucka
VGR_Spawn napsal:
Já bych šel do 8600 GT

Já taky.

losik
A co třeba 7600 GT.

1stCL_SaBot
Lucko, kup si nejakou grafarnu za par supu (aby sturma utahla)
na BoBka budes potrebovat IMHO novej komp
tak at zbytecne nevyhazujes korunky Úsměv

310_McMarty
Možná je to mimo mísu, bratránek upgradoval a má na prodej Winfast 7600GS PCI-E a AMD 3200+ (označení nevím, ale je to již na MB s AM2).

Lucka
1stCL_SaBot napsal:
Lucko, kup si nejakou grafarnu za par supu (aby sturma utahla)
na BoBka budes potrebovat IMHO novej komp
tak at zbytecne nevyhazujes korunky Úsměv

Na BoB bude muset být nový komp, to je jasné.

Mně se jedná o to, jak přežít 30 dnů po dobu reklamace grafárny z toho PC, na kterém létám teď. A bude také záležet na tom, jestli reklamaci uznají nebo ne. Měli by.
Od kamaráda jsem si vypůjčila kartu NVidia GeForce FX5200. Pod OpenGL IL nejede vůbec, musela jsem přepnout na DirectX.
Včera večer jsem si byla po několika měsících zalétat. Po prvním startu jsem se dostala do kontaktu se třemi Befky. Stačilo, aby do toho ještě začal pálit náš flak z ostrova (mapa Normandie 42) a karta to neutáhla - komp zrestartoval. Tímto se ještě jednou omlouvám útočícímu Befku (snad ho pilotoval 313_Pycko, ale nejsem si jistá) za "zmizení". Teprve po ještě větším stažení detailů karta fungovala bez protestů. Hra není nejplynulejší - chvlílemi se obraz cuká, doty vidím jen na malou vzdálenost a nezřetelně, ale jede to a mohla jsem si poprvé od února zalétat. Za těch několik měsíců u pozemního personálu jsem ztratila cit - létám dost neohrabaně a také střelba šla do háje, ale napoprvé to mohlo být i podstatně horší. Úsměv
Upravil/a Lucka dne 05-07-2007 08:01

Lekk
313_OTU_oblak napsal:
kdyz uz tu to vlakno je....co jste vybrali vy???

8600GT/GTS ?
HD 2600Pro/XT ?
X1950Pro?

hypoteticky by tu mohla být i 8800 320 MB....ale ta je kapku dražší. HD2600 ještě není, ale než dám do kupy prachy tak třeba bude...Mrknutí

8600GT - mi ted dává cca 100 fps průměr..na nastavení perfekt...pravda je tam 4800+ dvoujádro a 2 giga RamkyŠklebící se..ale co je super je cena...Vyděšený

PS: Lucko cokoliv GF 6tková řada...je to ted už lowend takže v pohodě a rozjedou to i starší desky.
Upravil/a Lekk dne 08-07-2007 21:30

Lucka
VGR_Lekk napsal:
PS: Lucko cokoliv GF 6tková řada...je to ted už lowend takže v pohodě a rozjedou to i starší desky.

Dík za tip, uvidím jak to dopadne s reklamací ATIny.
Mě teď trápí něco jiného. Je to trochu mimo téma tohoto vlákna, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové:

Poslední dobou se mi stává, že létám Šturma a najednou zčerná obrazovka, v kompu zachroustá a zrestartuje. Po najetí XPéčka žádnou chybu nehlásí. V čem by mohl být problém?

Panek
Lucka napsal:
Poslední dobou se mi stává, že létám Šturma a najednou zčerná obrazovka, v kompu zachroustá a zrestartuje. Po najetí XPéčka žádnou chybu nehlásí. V čem by mohl být problém?

Včemkoliv. Zkusil bych zdroj.

Rufu
VGR_Lekk napsal:

8600GT - mi ted dává cca 100 fps průměr..na nastavení perfekt...pravda je tam 4800+ dvoujádro a 2 giga RamkyŠklebící se..ale co je super je cena...Vyděšený

Lekku ty máš 8600GT výkonnější než 8800GTX???

http://www.zive.c...fault.aspx test úplně dole.Nebo to provozuješ na 1024x768?
Upravil/a Rufu dne 09-07-2007 08:10

Lucka
3BAP_Panek napsal:
Lucka napsal:

Včemkoliv. Zkusil bych zdroj.

Tím to asi nebude, protože starý 300W zdroj byl nedávno vyměněný za Fortron 350W. Může restart počítače způsobit nějaký softwarový problém v XP? Nebo by to spíše mohlo být něco z HW? HDD, paměti, základní deska, procesor? Dá se to nějak otestovat?

Panek
Vopravdu cokoliv. Existují metody, jak zjistit, při které SW činosti to padlo. Tady neporadím - volej cloňáka. Úsměv

WT_Horrido
Nejdrive bych zkusil zatezovy test, napr. Prime95 a pak se uvidi.

http://files.extr....php?f=103
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
Přeneseno z vlákna [i]Prodám komponenty[/i]

Rapier napsal:
Víš Lucko,
já měl téměř dva roky ATI Radeon 9800 PRO 128 DDR a default chlazení, ale ihned po koupi jsme koupil kvalitní chlazení, Silencer, obrovský pasiv s aktivem a vyfukováním ven ze skříně.

Jak se to na kartu montuje Rapiere? Původní pasivní chladič i vrtulkou se z karty sejme a na jeho místo se osadí ten od Silenceru?
Upravil/a Lucka dne 13-07-2007 14:06

XXX_Dazz
JJ přesně tak. Nesmí se zapomenout ještě přpojit kabel od větráčku Šklebící se

CW_boZZda
No hele já prodávám půl roku starou grafiku do AGP 8x. Nemáte někdo zájem? Ještě 1,5 roku záruka!
2000,-
http://www.czechc...rtno=40437

http://www.czechwings.com/
Rufu
CW_boZZda napsal:
No hele já prodávám půl roku starou grafiku do AGP 8x. Nemáte někdo zájem? Ještě 1,5 roku záruka!
2000,-
http://www.czechc...rtno=40437

Nic proti od Asusu je nová za 2200kč.Reálná cena je tak 1200kč.Já už 1/2 roku prodávám PCI-E 6800GS s ještě 1/2roční zárukou a nikdo ji taky nechceZamračený

MK_Paja
Pokud je 1/2 roku stará, tak 2000,- není zase tak přemrštěný, nezapomeň že je to verze s DDR3 .

PS: ..., za 1500,- by se mi ale taky líbila Úsměv

Rapier
Lucka napsal:
Přeneseno z vlákna [i]Prodám komponenty[/i]

Rapier napsal:
Víš Lucko,
já měl téměř dva roky ATI Radeon 9800 PRO 128 DDR a default chlazení, ale ihned po koupi jsme koupil kvalitní chlazení, Silencer, obrovský pasiv s aktivem a vyfukováním ven ze skříně.

Jak se to na kartu montuje Rapiere? Původní pasivní chladič i vrtulkou se z karty sejme a na jeho místo se osadí ten od Silenceru?

Ano postup je tady, dnes uz tento chladic nesezenes ale dela se modernejsi verze.

http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=3739&Itemid=51

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,044,514 návštěv