November 21 2024 20:46:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Decentní Kursk, středa, 27.6.2007
1stCL Pepan
Jo akce to nebyla špatná ikdyž zrovná já k ní přišel jako slepej k houslím - neposlední chvíli mě přemluvil Caba. Šel jsem do 109 G2 s Kowalem který měl dosti problémy s orientací způsobené jeho špatným hw vybavením - byli jsme tedy vlastně tak trochu mimo dění nicméně jseme se asi 2x zapojili do bikty. V prvním případě jsme museli hodně zklesat a při ztrátě veškeré neregie při snaze se zapojit do řežby jsme se pak oba stali lehkou kořistí sovětských stíhačů - mě si rovně nízko letícího a silně dezorientovaného vychutnal myslím Glum. Kowal dopad stejně.
To mě trošku rozzuřilo a tak druhý let jsme byli trochu ostažitější - podařilo se mi v jendom z průletů do šílené bitky zasáhnout Messika který se právě chystal rozpůlit nějakého FW těsně před smrtí - Messik pak v zápětí vyskočil. Pak jsme zase nastoupali zpátky a když jsem se s 50 litry beňálu chystali se navrátit - oběvil se u země osamocený šturm - toho jsem si zase pro změnu vychutnal jáÚsměv Bez beňálu jsem se už nestihnul vrátit dom a tak jsem sednul jako správný plachtař do pole - Kowal také - inu Kowal mě následoval spolehlivě po celou misi úplně ve všemÚsměv

-RFF-Cmeptb
Takticky utok Pe-2 Report.
Slozeni: 2xPe-2 3.BAP_Cmeptb + 3.BAP_Slafko
Cover: 2xLa5FN 3.IAP_David + Panek

K nasemu prekvapeni Pesky mely letiste trosku jinde nez se predpokladalo tak ze cesta
k cily byla o neco delsi. Cover startoval z predpokladaneho letiste, a pri spolecne
organizovane navigaci se nam podarilo se i v letu vzajemne najit. Bez problemu dle letoveho
planu se nam s coverem bez zadnych prekvapeni nebo odporu se dostat nad cil. (Zde asi hralo roli
predevsim zastrasujici dvojice coveru, ktera evidentne nepritele desila na vzdalenost viditelnosti)
Nicivy level bombing Pesek rovnal se zemi prumyslovou zonu s chirurgickou presnosti, na tolik ze
ulomky letaly az do vysky 5000 kilaku a jeden mi drobounce prorazil nadrz s palivam. Ale do bylo maximum
odpor na ktery se zmohl nepritel. Po klidnem vyhlidkovem letu s coverem ktery nas doprovodil az k letisti
jsem s mensimi problemy s neuvolnenou pristavaci plochou jsem pristal. (tesne nad letistem kdyz uz jsem byl
v idealnim klesani a proste vse co k pristani patri jsem zpozoroval neco obrovskeho na pristavaci plose,
ale diky bohu to byly uz startujici Ily ktere pred tim nez jsem dosedl na zem stihli odstartovat.)
Druhy nalet byl obdobna bleskova akce ktera nemce natolik prekvappila ze ani nestihla vubec jak koliv reagovat.
Jen pri pristani se nejaky startujici stihas se frajeril a startoval pred moji pristavajici Peskou,
ani varovni strelba do vzduchu ho nevylekala a musel jsem z bespecnych duvodu seda na travu :-(

Oba nalety byly uspesne zadne straty a cil byl srovnan se zemi.

Dekuji za vyhlidkovy lety, nasmu coveru ktery me navedl na cil kdyz jsem se
kochal na okolni prirodu.

http://squad-rff.ru/
606_hayes
tan posledna bojujuca lavocka to som bol asi ja,
letim si tam a zrazu pred sebou vidim peknu formaciu ju-88, nuz idem to prenasledovat, ked tu zrazu vidim asi tak tisic metrov nad nimi dva fokace nalavo a jeden napravo alebo dva uz presne neviem, no potom zacal kolotoc lebo si ma vsimli ako spravny kamikadze som sa tam vrhol do boja aj ked bolo vopred iste ze to isto neprezijem, ale vdaka za polet ja som bol spokojnyPffCoolŠklebící seMrknutí

http://606.klikej.org/news.php
1stCL Pepan
Georgeu napsal:
Hlášení :
1 let v Ilu : po příletu do oblasti výskytu tanků a zničení jednoho kusu ustřelené křídlo od BF110 ...kdepak jste naši stíhači?

2 let v Ilu : Cestou k cíli lag : díra v zemi.

3 let LA5 ...hned skáču na bližším letišti do Lavočky a dělám cover ostatním Ilům. Nemám radio knotakt na ostatní stíhače, tak je asi trochu straším. Nad cílem jsou hlášeny po chvíli skupiny němců, JAKy je tahají stranou, Ily v bezpečí odlétají. Vidím přibližovat se skupinu 4*BF110 tak je trochu proženu, aby daly pokoj, míří směrem domů a mají cover od FW. Střelci po mně šijí, trochu je postraším, vyhnu se dvěma značne nepřesným útokům FW a klidím se před přesilou stranou, přistávám na stíhacím letišti.

4 let v Ilu : po příletu nad cíle slyším hlášení o stíhačích mezi námi : vzápětí lag a jen vidím, jak po křídle točím do země ...

5 let v Ilu : ostatní šli za přítulkami tak letím sám. Těsně před cílem mne honí němec, dost nemotorně, tak přežívám až do pátého útoku ...pak jdu taky spát.

K bodu 5:

Ten "nemotorný němec"Šklebící se jsem byl já. Byl to zoom s Bf 109 G2 z 4 - 5km převýšení - míjel jsem tě rychlsotí okolo a možná přes 700km/h a zasáhl jsem hned z prvního útoku - pak jsem na Tebe prováděl jednotlivé nálety z bezpečných úhlů na rychlosti alespoň 400 - 500km/h aby mě tvůj střelec nezasáhl - potažmo ty ( a žes to zkoušel ). Při každém průletu jsi inkasoval řadu 20tek! - bylo až neuvěřitelné co Tvůj šturm vydržel - při 4tém náletu Ti odlítlo křidélko se kterým jsem se málem srazilÚsměv v tom pátém ses končně rozpůlil - co na tom bylo nemotorného? Já to přežil bez škrábance...Úsměv

Georgeu
1stCL Pepan napsal:
Georgeu napsal:

5 let v Ilu : ostatní šli za přítulkami tak letím sám. Těsně před cílem mne honí němec, dost nemotorně, tak přežívám až do pátého útoku ...pak jdu taky spát.

K bodu 5:

Ten "nemotorný němec"Šklebící se jsem byl já. Byl to zoom s Bf 109 G2 z 4 - 5km převýšení - míjel jsem tě rychlsotí okolo a možná přes 700km/h a zasáhl jsem hned z prvního útoku - pak jsem na Tebe prováděl jednotlivé nálety z bezpečných úhlů na rychlosti alespoň 400 - 500km/h aby mě tvůj střelec nezasáhl - potažmo ty ( a žes to zkoušel ). Při každém průletu jsi inkasoval řadu 20tek! - bylo až neuvěřitelné co Tvůj šturm vydržel - při 4tém náletu Ti odlítlo křidélko se kterým jsem se málem srazilÚsměv v tom pátém ses končně rozpůlil - co na tom bylo nemotorného? Já to přežil bez škrábance...Úsměv

No, jak to říct ...z mého častého létaní s Ilem znám situace, kdy se po první max. druhé dávce utrhne buď konec křídla nebo velmi chatrný ocas ...a na to množství vypálené munice no ... chtěl jsem to posadit na zem po tom pátém průletu ...ale v něm jsi trefil výškovku, jinak bych ještě stihl utéct po zemi :-) A nejmíň dvakrát jsi prolétal po útoku rovnou přede mnou místo odvalem stranou. Dost jsi riskoval. To že jsme mizerný střelec se sice ví už dost dlouho, ale stejně to byl risk Vyděšený
Upravil/a Georgeu dne 28-06-2007 13:11

1stCL Pepan
Georgeu napsal:
1stCL Pepan napsal:
Georgeu napsal:
Hlášení :
1 let v Ilu : po příletu do oblasti výskytu tanků a zničení jednoho kusu ustřelené křídlo od BF110 ...kdepak jste naši stíhači?

2 let v Ilu : Cestou k cíli lag : díra v zemi.

3 let LA5 ...hned skáču na bližším letišti do Lavočky a dělám cover ostatním Ilům. Nemám radio knotakt na ostatní stíhače, tak je asi trochu straším. Nad cílem jsou hlášeny po chvíli skupiny němců, JAKy je tahají stranou, Ily v bezpečí odlétají. Vidím přibližovat se skupinu 4*BF110 tak je trochu proženu, aby daly pokoj, míří směrem domů a mají cover od FW. Střelci po mně šijí, trochu je postraším, vyhnu se dvěma značne nepřesným útokům FW a klidím se před přesilou stranou, přistávám na stíhacím letišti.

4 let v Ilu : po příletu nad cíle slyším hlášení o stíhačích mezi námi : vzápětí lag a jen vidím, jak po křídle točím do země ...

K bodu 5:

Jo tak to jo - já už myslel že se chceš hádat!Šklebící se

Georgeu
1stCL Pepan napsal:
Georgeu napsal:
co na tom bylo nemotorného? Já to přežil bez škrábance...Úsměv

Ale domů jsi přišel pěšky Vyděšený
Upravil/a Georgeu dne 28-06-2007 13:15

1stCL Pepan
Georgeu napsal:
1stCL Pepan napsal:
Georgeu napsal:
co na tom bylo nemotorného? Já to přežil bez škrábance...Úsměv

Ale domů jsi přišel pěšky Vyděšený

Nee já šel rovnou do místní putiky - dělám to tak vždyckyÚsměv

Kurtis
1stCL Pepan napsal:
Nee já šel rovnou do místní putiky - dělám to tak vždyckyÚsměv

To je rozumné. Ale při bránění Normandie nebo Berlína. U Prochorovky, 15 km za frontou, bys asi Plzeň nesehnal Mrknutí

1stCL_Bumik
Leda neco takovyhleho...pokud je to vubec pivo Šklebící se

www.nubo.ru/pavel_egorov/russian/rus0101.jpg

Tajpan
velmi dobrá akcia, aj ked som si ani nevystrelil. SmutnýMrknutí
Super polet v Bf110 s Bretisom ,s Hanssom a Sheddanom. Pekné krytie od stíhačov Kurtis, Petras, Pagy a .... .Mrknutí
Škoda že cielová oblasť bola pri prílete vyčistená , až na niekolkých rozvášnených ilov. Vyděšený Pekná trefa Cassie. S!
Thx All!

Hoper
a teď si Tajpane vem, že bych letěl vedle tebe a ty bys to zase koupil...
:))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Tajpan
jesus, Hopere, prečo sa stále s tým serkáš? ZamračenýSmutný
pojd lietať. MrknutíÚsměv

Hoper
svatápannohornokutná, musíš Tajpane taky koukat na smajlíky

a případně i na seznam přispěvovatelů do celkové aktivní diskuze...
:DDD
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Bretis
Hoper napsal:
a teď si Tajpane vem, že bych letěl vedle tebe a ty bys to zase koupil...
Úsměv)

Je lepsi letet vedle Hopera, kdyz to koupi onVyděšený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,794 návštěv