January 22 2026 02:11:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Air Racing (liga) - nábor
Noram
já nevím na co tedy chcete pořád přijít ,il2 závody už se nějakou dobu lítaj a myslím že i pravidla maj vychytaný

nějaké pravidla http://simairraci...s.html#tab

nějaké mapy na závody jsou TADY

http://noram.youaremighty.com/
CW_boZZda
Ja jsem taky proti kontorlování výšky. Na stoupání nemáš čas! Takže stejně stoupat nebudeš.

No a co se týče výběru letadel, tak samozřejmě, že si vybereš to nejrychlejší letadlo v daném roce. O tom taky jsou závody. No a nejde jenom o to jestli jsi lepší pilot, ale jestli jsi se uměl taky dostatečně připravit a vybrat swi pro sebe nejvhodnejší éro. Takže já jsem pro volnou volbu letadel v rozmezí jednoho určitého roku.
Podmínka: vrtulové! Mrknutí

----------------------
pardon, vogonova ruka me vedla na EDIT misto QUOTE
bohuzel jsem si toho vsiml pozde
Upravil/a clone9cz dne 13-04-2007 02:45

http://www.czechwings.com/
CW_Foxl
Kazdej at si lita v jaky vysce chce, ale tim "checkpointem" byt mel kazdy proletent v omezene vysce uz kvuli tomu aby se dalo dobre posoudit jesli ho opravdu proletel.
Spis si nedokazu predstavit jak se bude posuzovat kdo vyhral.
Chcete to stopovat nebo oba poletej najednou?

CW-N_Vokoun
Já taky poletím.

AH_Kraken
Jé pánové možná jsem to špatně pochopil, ale vy chcete létat po dvojicích? Já se omlouvám asi jsem si důkladně nepřečetl předcházející příspěvky, ale když budou létat jen dva tak ničíte nevětší zábavu co tento nápad na závody skrývá. Největší zábavou přece jsou ty hromadné starty (ať letmé nebo normální), ta tlačenice před prvním otočným bodem, ty nebezpečné manévry na trati a v otočných bodech kde každý chce letět tou nejlepší "stopou" a letí se skoro křídlo na křídlo, ty srážky když to nevyjde, zadřené motory když se snažím vyždímat z toho co todá, protože se na mne lepí banda dalších pilotů s šíleným pohledem ... Takhle z toho uděláte sterilní zábavu o nějaké místo v tabulce jako byla ta liga soubojů a vytratí se z toho ten pocit když proletím cílovou páskou a řeknu si :"Uf to teda bylo"

1stCL_Punkey
"Uf to teda bylo"

To si snad můžeš říct i když porazíš jen jednoho soupeře, nebo ne?Vyděšený

1stCL_Fucida
AH_Kraken napsal:
Jé pánové možná jsem to špatně pochopil, ale vy chcete létat po dvojicích? Já se omlouvám asi jsem si důkladně nepřečetl předcházející příspěvky, ale když budou létat jen dva tak ničíte nevětší zábavu co tento nápad na závody skrývá. Největší zábavou přece jsou ty hromadné starty (ať letmé nebo normální), ta tlačenice před prvním otočným bodem, ty nebezpečné manévry na trati a v otočných bodech kde každý chce letět tou nejlepší "stopou" a letí se skoro křídlo na křídlo, ty srážky když to nevyjde, zadřené motory když se snažím vyždímat z toho co todá, protože se na mne lepí banda dalších pilotů s šíleným pohledem ... Takhle z toho uděláte sterilní zábavu o nějaké místo v tabulce jako byla ta liga soubojů a vytratí se z toho ten pocit když proletím cílovou páskou a řeknu si :"Uf to teda bylo"

moje řeč...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

clone9cz
CW_boZZda napsal:
Prostě ať si každý vybere letadle dle jeho uvážení. Jediné co by mělo být dáno jsou mapy, na kterých se poletí, aby člověk mohl potrénovat a taky vybírat nejvhodnější letadlo. No a mohly by bát kategorie:

1) pro každý rok
2) vrtulové
3) proudové
4) raketové

No a prostě jaké letadlo si kdo zvolí je jeho věc. proč nevyužít možnosti této hry, kde je miliarda letadel?! Vyděšený

jo, uz vidim jak vsichni trenujou 15 moznejch typu letadel z roku XX na trati o delce 10min (10*15*3lety=450 zaokrouhleno na 500min s merenim a vyhodnocovanim = 8h) a pak pride fuci a rekne "nejrychlejsi je FW190" ... dovedes si to predstavit, dovedes si predstavit, ze by si nekdo vybral spitfajra jako srdecni zalezitost a skoncil na poslednim miste za vsema fokacema, protoze ma maximalku jen o 2km nizsi nez neco jinyho ???

--------------------
nevim proc, ale obzvlast ty me pripadas jak ze snaŠklebící se tvuj den ma asi 32hodin, kolik bastis deli super, muzes prozradit ?

PS: ten seznam 8 lidi me prisel jak seznam lidi, ktery nemaj co na praciVyděšený
Upravil/a clone9cz dne 13-04-2007 02:30

http://www.wwii-illusion.net
clone9cz
CW_boZZda napsal:
A co to udeělat tak, že by se prostě zvolil rok a v daném roce si každý vybere letadlo dle uvážení.
Znamená to, že se každý bude muset připravit a vybrat si pro sebe nejvhodnější a nejrychlejší letadlo daného roku Úsměv Bude to i o přípravě.....
V Redbull Airrace létají také na érech dle vlastní volby Vyděšený

to je ovsem rozdil, od urceni roku vyroby, ze

co takhle vybrat obdobi od kvetna 42 do listopadu 44, to tu jeste taky nebylo, urcite by to bylo zajimavy

CW_boZZda napsal:Ja jsem taky proti kontorlování výšky. Na stoupání nemáš čas! Takže stejně stoupat nebudeš.

No a co se týče výběru letadel, tak samozřejmě, že si vybereš to nejrychlejší letadlo v daném roce. O tom taky jsou závody. No a nejde jenom o to jestli jsi lepší pilot, ale jestli jsi se uměl taky dostatečně připravit a vybrat swi pro sebe nejvhodnejší éro. Takže já jsem pro volnou volbu letadel v rozmezí jednoho určitého roku.
Podmínka: vrtulové! Mrknutí

proc to omezujes na rok vyroby a ne DO ROKU ?
byl by tam vetsi vyber letadel, se kterejma by stejne nikdo nikdy neletel ... eh, chybi tu smajlik, jak si clone tuka na celo

nemate odkaz na nejaka cesky psana pravidla, at z toho muzeme "gallanda" vysekat ?

.... co takhle specialni zavod pro bombardaky s He111 nebo ju88 na jeden motor ?
Upravil/a clone9cz dne 13-04-2007 02:51

http://www.wwii-illusion.net
3BAP_Rohlos
Já bych se držel původního plánu jednoho typu letadla pro všechny.

AH_Kraken
Nezlobte se pánové, ale překvapuje mne jak si z toho dokážete udělat pakárnu. Když čtu některé nápdy tak se divím proč to vlastně chcete létat online. To to můžete létat off-line a tady si v nějaké tabulce ukazovat že jste o 0.01s rychlejší než pilot Vence Vocásek a tedy jste, stejně jako Kalousek, jedničkaÚsměv

3BAP_Rohlos
Já bych dal pravidla jaký jsou v il2 air racing. Proste 8 letadel na startě, všichni jeden typ a hurá na start. Bude to zajímavější, než po dvojicích, nebo tak. Kluci z ameriky už to mají vyzkoušený a funguje jim to skvěle, takže bych nevymejšlel žádný koniny a zalítl to tak jak to lítají oni.

Carel
No ale je taky docela blbý když by jsi měl teda těch 8 letadel na startu tak by jsi je měl v 4řech řadách takže ten co by startoval z poslední řady by měl asi smůlu ne Zamračený
Ale ne že bych se vám do toho chtěl hrabat.Je mi jedno jestli budu startovat z poslední nebo první řady a jestli doletim první nebo poslední (jestli vůbec doletimŠklebící se ) hlavně že je prdel ne Mrknutí
Upravil/a Carel dne 13-04-2007 11:53

3BAP_Rohlos
Pokud poletíš 3 nebo 4 kola, tak je úplně jedno jestli startuješ 20 metrů za ostatními. A navíc ty asfaltový dráhy mají dvě pojezdovky a jednu hlavní dráhu, takze se v poho 4 letadla namačkají do jedný lajny. To už je všechno vychytaný, jen je třeba to už nějak rozjet, aby se vychytaly i ty poslední mouchy.

S5T_Galland
E CL_Punkey napsal:
Důležitější je vymyslet systém jak kontrolovat obletění otočných bodů aby si někdo nezkrátil cestu až to všichni budou "řezat" tešně kolem otočného bodu.

Pozorovatel, jak již výše navrhoval Čutora, nebo se vítěz závodu bude vyhlašovat až po shlédnutí tracku adminem. Toť můj návrh.

Taky jsem počítal s trackem Mrknutí

www.letectvi.wz.cz
CW_boZZda
Jo tak jsme si zkoušeli ty mapy co mají udělaný a....
No je to šílená nuda! Prostě člověk letí a nic moc. Není to jako RedBull, kdy byl rychlý slalom, loping,.... Prostě v TV to bylo o hodně akčnější Smutný Takhle by se mi to líbilo.

http://www.czechwings.com/
S5T_Galland
V TV je všechno o hodně akčnější.. Mrknutí

www.letectvi.wz.cz
S5T_Galland
3BAP_Rohlos napsal:
Proste X letadel na startě, všichni jeden typ a hurá na start. Bude to zajímavější, než po dvojicích, nebo tak. Kluci z ameriky už to mají vyzkoušený a funguje jim to skvěle, takže bych nevymejšlel žádný koniny a zalítl to tak jak to lítají oni.

Začíná se mi to taky líbit. Je někdo proti?

www.letectvi.wz.cz
S5T_Galland
Dobře nikdo nic, uzavírám nábor, těšte se...

www.letectvi.wz.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,140,388 návštěv