November 23 2024 15:03:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Hádanka (tentokrát pro fajnšmekry :))
Jimik
Hmm já to taky prošel celé potmě. Na blbou baterku jsem přišel mnohem pozdějc. Ale šlo to.

57MH_Zvire
Grazlov, přiznej se, co ty vlastně děláš? Mrknutí

airspace.cz
AH_Cutora
Programuje ve VisualBasicu a brbla neco o tom, ze vrtule delaj desnej kraval.

313_Gryzlov
No co bych měl dělat Zvíře? Dělám přesně to, co píše Čutora. Sedím na židli, vejrám do móni, snažím se cosi sesmolit ve vižlovi a vztekám se nad vrtulema, proč zrovna já mám řešit to, že dělají randál, když se točej Úsměv

WT_Schmouddle
Já teda nevim, ale ve Vietcongu mi ty tunely přišly jako strašně slabý, vždycky jsem je strašně rád vychytával na otevřeném prostranství než za nima lézt do tunelů......v extravilánu se dá krásně popírat klaustrofobie.....stejně si myslím že jestli má něco přijít do VC tunelů, tak je to napalm.

Jinak Gryzlove, potřeboval bych pomoci, nad naším barákem lítaj na Ruzyň pravidleně nějaký borci s ATR a jakej těm to dělá příšernej randááál...jestli voni ty vrtule nemaj nějaký zvohejbaný....:sm11:

www.wtigers.org
3BAP_Plooskie
co to, co že ... četl jsem tady něco o VB ? Tím se živíš nebo přiživuješ Úsměv ... a v NETu nabo stará dobrá 6 ? ... máme teda podobnou notečku pane Gryzlove Šklebící se ... jenom s těma vrtulema tomu noc nerozumím ... :sm19:

313_Gryzlov
Plooskie, já jenom fušuju Šklebící se ... snažím se spáchat pomocí Excelu a VB rozumný program na výpočet hluku vrtulí. První verze (bez VB ) mi v Excelu chodí, teď se to snažím vylepšit Úsměv

WT_Schmouddle, něco podobného zkoušeli řešit Američani. Myslím, že na to používali vynález pana Stingera.
Pozitivem je, že to opravdu odhluční, negativem je, že před fází odhlučnění dochází k výraznému nárůstu hladiny akustického tlaku za doprovodu světelných efektů. Což je poněkud nepříjemné.
Ale dodávali to Afgáncům do Afghánistánu a tam se jim to docela osvědčilo. Tímto způsobem odhlučnili mnoho sovětských vrtulníků a letadel.
Upravil/a 313_Gryzlov dne 02-11-2005 07:18

WT_Horrido
A nebudou proti tomuto zpusobu odhlucneni protestovat odbory posadek? Navic tato forma nemusi byt zcela privetiva pro zivotni prostredi.
Z lekarskeho hlediska je nutno pocitat s moznosti soku z nahleho snizeni hluku, v afghanistanu pouzivali jako protisokove opatreni zvolani Allah akbar, ktere je ovsem v nasich koncinach nevhodne.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Plooskie
To se nám ta "hrdzavá bomba" pěkně zvrhla :sm20:
Gryzlov - kdyby jsi potřeboval píchnout s tím VB tak se na mě s důvěrou obrať ... Šklebící se

313_Gryzlov
Děkuji plooskie Úsměv Rád této nabídky využiji Šklebící se Zatím jsem soběstačný, ale uvidíme, jak mi ta soběstačnost dlouho vydrží Úsměv

3BAP_Plooskie
Jenom info pro Gryzliho Úsměv ... "naleziště" je blízko Sazovic u Zlína a bylo tam prý asi 10 kousků, takže kdyby jsi měl zájem ... Úsměv ... zapalovače jsou prý vymontovány, ale náplň je tam. Fotku špičky ještě dodá, takže to sem potom hodím ... jestli tě to teda ještě vůbec zajímá ... :sm18:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,792 návštěv