Hehe Petráši jakože na Infu zpráva pro ty klouzací "vzali nám LimaTango 3, budou lítat...potvrďte sklesání pod 3000 stop"...načež všechny Blaníky se skřípotem zubů vrtaj cvičný vývrtky aby se dalších 45 min nic nedělo a pak se ve Kbelích zvedla jedna 24ka a odletěla kamsi do psích otvorů aniž by se kdy dostala nad 2000 stop?
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
Musím tě zklamat,žádná stavebnice toho měřítka není 1:10 DrI,DVII.Vše je postaveno od začátku až do konce vlastní tvorbou.Jediné dvě části jsem si nechal udělat a to je kryt motoru a odlitek motoru u DrI.D VII je postaven celej od výkresu doma.Oba modely jsem dělal na zakázku pro zahraničního zákazníka.
Upravil/a 1stCLKowalsky dne 26-12-2012 16:57
1stCLKowalsky napsal:
Musím tě zklamat,žádná stavebnice toho měřítka není 1:10 DrI,DVII.Vše je postaveno od začátku až do konce vlastní tvorbou.Jediné dvě části jsem si nechal udělat a to je kryt motoru a odlitek motoru u DrI.D VII je postaven celej od výkresu doma.Oba modely jsem dělal na zakázku pro zahraničního zákazníka.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.