AH_Dedikáč_wishlist
|
Opitze |
Přidané 14-12-2006 14:29
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Jepa nebijte, skoncili byste v lochu...
zbijte Fucidu
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-12-2006 14:49
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
310_cibule napsal:
A taky anketu, kdo je pro DT 1:1.
ta bude až jako druhá |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-12-2006 15:14
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Zbijem oba.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 14-12-2006 17:01
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
310_cibule napsal:
Hele, domlouvali jsme se s Ikarem a Pepanem, že někomu před Vánoci ve WC natlučem. Někdo navrhoval tvoje jméno. Myslím, že to byl dobrej nápad.
No před Tebou koukám člověk namůže nic říct - všechno vykecáš
Ale rozhodně bitka bude!!!
PS tady se někdo bojí G2 v 44 - LOL!!! |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 14-12-2006 20:27
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Hoper napsal:
kolik je autorů na AH ?
bych pájovi navrhnul, aby Lesníkovi navrhnul (ehm), aby udělal anketu (jen na tutom vlákně), kdo z autorů map je ochoten po pájově dodání podkladů, přidat starý éra do planesetu Ja ti ji klidne vyvesim, ale protoze autory map spocitas na prstech (jak alespon predpokladam), bude anketa pro vsechny dost postradat smysl. Nechces misto toho otazku, jestli by lidi chteli starsi typy letadel na mape? Se specialni variantou o G2 . |
|
|
|
3IAP_Momo |
Přidané 14-12-2006 20:54
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
|
ale zpátky k tomu deathkicku 1:1
Já jsem jednoznačně Pro ! výrazně to posune pocit realičnosti . Piloti se budou snažit více myslet a souboje budou mnohem dramatičtější,. všem Vám tohle zaručí výrazný nárůst emočního prožitku ...
Taky by nebylo od věci zavést pozici řídícího letového provozu na letišti, co by uděloval povolení ke startům a k přistáním, víte ten bordel co bývá na letištích je neskutečný |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 14-12-2006 21:33
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
jj momo, máš pravdu |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-12-2006 21:55
|
Fusioner
|
3IAP_Momo napsal:
Já jsem jednoznačně Pro ! výrazně to posune pocit realičnosti . Piloti se budou snažit více myslet a souboje budou mnohem dramatičtější,. všem Vám tohle zaručí výrazný nárůst emočního prožitku ...
Taky by nebylo od věci zavést pozici řídícího letového provozu na letišti, co by uděloval povolení ke startům a k přistáním, víte ten bordel co bývá na letištích je neskutečný
Výborně, Momo. Jsi můj člověk.
S okamžitou platností tě jmenuji do funkce řídícího provozu. Pracovní doba: Po - SO od 19.30 do 00.30. Neděle volné, ale musíš si za sebe najít náhradu. Štedrý den také volný.
Velkorysé, ne?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 15-12-2006 07:45
|
Fusioner
|
LesniHU napsal:
Hoper napsal:
kolik je autorů na AH ?
bych pájovi navrhnul, aby Lesníkovi navrhnul (ehm), aby udělal anketu (jen na tutom vlákně), kdo z autorů map je ochoten po pájově dodání podkladů, přidat starý éra do planesetu Ja ti ji klidne vyvesim, ale protoze autory map spocitas na prstech (jak alespon predpokladam), bude anketa pro vsechny dost postradat smysl. Nechces misto toho otazku, jestli by lidi chteli starsi typy letadel na mape? Se specialni variantou o G2 :).
Co mně ? Pájovi přeci, ne ? :)
a k čemu bude anketa pro lidi, co chtějí lítat starý éra, když jim je pak stejnak autorři map nemusí udělat ? (leda by je počet chtíčů :P natolik ohromil, že by pod jeho tíhou k těm mapám sedli a udělali to :)) ) |
|
|
|
Hoper |
Přidané 15-12-2006 07:46
|
Fusioner
|
310_cibule napsal:
3IAP_Momo napsal:
Já jsem jednoznačně Pro ! výrazně to posune pocit realičnosti . Piloti se budou snažit více myslet a souboje budou mnohem dramatičtější,. všem Vám tohle zaručí výrazný nárůst emočního prožitku ...:)
Taky by nebylo od věci zavést pozici řídícího letového provozu na letišti, co by uděloval povolení ke startům a k přistáním, víte ten bordel co bývá na letištích je neskutečný :)
Výborně, Momo. Jsi můj člověk.
S okamžitou platností tě jmenuji do funkce řídícího provozu. Pracovní doba: Po - SO od 19.30 do 00.30. Neděle volné, ale musíš si za sebe najít náhradu. Štedrý den také volný.
Velkorysé, ne?
já bych to lépe nenapsal ...
Momo, ale bát se toho nemusíš, budeš moci mluvit i česky...
:PP |
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 15-12-2006 08:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
Momik zapomel dodat ze ta funkce by mela byt placena....a samozdrejme zvlada i spoustu (5) svetovych jazyku |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 15-12-2006 08:42
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
A piloti budou platit od startu. Na každém konci letiště bude brána, jejíž projetí vám automaticky odečte příslušný obolus z konta ( kdo nemá konto má smůlu a nezalítá si) a kdo bude přistávat tak bude platit dvakrát. A kdo nebude mít na čelním štítku letištní známku tak dostane mastnou pokutu. A bombardéry musí mít letištní známky podle počtu motorů, protože jsou těžké a neúnosně zatěžují letištní plochu. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 15-12-2006 08:58
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
Pokud deadkick 1:1, tak pak hlasuji pro jedině pod podmínkou, že dead zůstane pilot minimálně jeden celý den, tj. 24 hodin od poslední virtuální smrti... Během této virtuální smrti si konečně po třech letech může uklidit pokojíček, vyklepat popel z klávesnice, utřít si poprskanej monitor a zavolat mamince a babičče.
Kdo je pro????
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 15-12-2006 09:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Nooooo, já vám nevím.......jsem umřela naposledy včera To jako si dneska budu uklízet pokojíček, jo?!? |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 15-12-2006 09:06
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Lucka napsal:
Nooooo, já vám nevím.......jsem umřela naposledy včera To jako si dneska budu uklízet pokojíček, jo?!?
Jo běž když jsem tam byl naposledy měla si tam fakt strašnej bordel. Ani se mi tam nechtělo spát |
|
|
|
Safrik |
Přidané 15-12-2006 09:22
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Anonym hlasující v anketě :
Jsem pro Bf109 G-2 na vsech mapach od roku 1942 |
|
|
|
Lucka |
Přidané 15-12-2006 09:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Pospa napsal:
Lucka napsal:
Nooooo, já vám nevím.......jsem umřela naposledy včera To jako si dneska budu uklízet pokojíček, jo?!?
Jo běž když jsem tam byl naposledy měla si tam fakt strašnej bordel. Ani se mi tam nechtělo spát
Hele, zajíci.....píšeme oba trochu OT, ne?
P.S. Když mi po pokojíčku couráš v pohorkách plnejch bláta, tak to je potom těžký! Dneska už ti zajíci nejsou co bejvali. Motýlka to jo, toho nosej, ale zouvat je nikdo nenaučil!! |
|
|
|
Ucho |
Přidané 15-12-2006 10:14
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Safrik napsal:
Jsem pro Bf109 G-2 na vsech mapach od roku 1942
jo, tohle taky odhlasuju.... myslím, že i Pája
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 15-12-2006 10:43
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Ucho napsal:
Safrik napsal:
Jsem pro Bf109 G-2 na vsech mapach od roku 1942
jo, tohle taky odhlasuju.... myslím, že i Pája
I v Tichomoří. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 15-12-2006 11:44
|
Fusioner
|
Vidíte, jak je DT 1:1 univerzální? Dá se použít na rozdíl od G-2 všude. I v Tichomoří.
|
|
|