October 20 2025 05:37:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
AutoBAN a vošitej admin :-)
1stCL_Pospa
313_123 napsal:
Lucka napsal:
Wardog napsal:
Lucko,kde máš letku? Už nejsi OTU?

Nejsem Wardogu.
Sebekriticky jsem usoudila, že jakožto nepřizpůsobivý element, létající prapodivným stylem, jsem pro jakoukoliv letku neupotřebitelná Úsměv

a toto je jako co
to se zakazuje
zdravotnický personál nemá povoleno
koukej se u nás ukázat bo se poradna plní a nikdo neporadí

Myslíš že má Lucka ještě přístup do privat sekce 313 fora ? No jo to já ho ztratil 3min po výpovědi Šklebící se Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Lucka
Tajpan napsal:
Lucka napsal:
Wardog napsal:
Lucko,kde máš letku? Už nejsi OTU?

Nejsem Wardogu.
Sebekriticky jsem usoudila, že jakožto nepřizpůsobivý element, létající prapodivným stylem, jsem pro jakoukoliv letku neupotřebitelná Úsměv

blbosť, kecáš. mám track, ked som letel ako tvoja dvojka, takže viem svoje.

Ten track mám taky Tajpane a občas si ho pustím, protože na to ráda vzpomínám, stejně jako na společné polety s Pepanem nebo ještě kdysi s Ikarem. Tenkrát se nám dvěma ten let povedl jen proto, že jsi jako wingman letěl ty a dokázal jsi mi krýt záda i při mém chaotickém pohybu ve vzduchu. Kdybychom si bývali prohodili role a já byla wingmanem, dopadlo by to tak, že bych tě ztratila po několika minutách letu nebo bych se na tvém křídle udržela, ale nedokázala bych tě krýt. Tak to prostě je, můžeš nesouhlasit, ale to je tak všechno. Znám své možnosti a vím, že létat ve dvojici neumím. Kdykoliv to zkusím, omezuje mě to. Mně se opravdu daleko líp létá samotné. Tečka.
Upravil/a Lucka dne 12-12-2006 14:34

WT_Horrido
Lucka napsal:

A co sekty, o tech si premyslela? Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
WT_Horrido napsal:
Lucka napsal:

Ne, chci zůstat nezávislá.

1stCL_Pospa
Lucka napsal:
WT_Horrido napsal:
Lucka napsal:

Ne, chci zůstat nezávislá.

Jo přesně tak fandím Ti zůstań tajemná(ý) alespon je tady prča. A co takhle lítat co ? Vyděšený

WT_Horrido
Nemuze letat pac by se musela pridat k modrym nebo cervenym a prestala tak byti nezavislou. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
Pospa napsal:Jo přesně tak fandím Ti zůstań tajemná(ý) alespon je tady prča. A co takhle lítat co ? Vyděšený

Včera jsem letěla jeden let na AH se Spitem 25 lbs, vošila chudáka jednoho pilota z 310 (létal za Blue na befku) a on se zřítil.
Trochu mi ho bylo líto Úsměv
.....ale jen trošičku Šklebící se

1stCL_Pospa
Lucka napsal:
Pospa napsal:Jo přesně tak fandím Ti zůstań tajemná(ý) alespon je tady prča. A co takhle lítat co ? Vyděšený

Včera jsem letěla jeden let na AH se Spitem 25 lbs, vošila chudáka jednoho pilota z 310 (létal za Blue na befku) a on se zřítil.

Je tak ono to létá ...hele pojď zpestřit někdy život pilotům modré strany na CzechWar. Slibuju že si nechám ustřelit křídlo dobrovolně, ale obávám se že Wedge za to bude něco chtít ...ho znám Vyděšený chlíváka Šklebící se

1stCL_Wedge
Hele uprav si motýlka zající!!!

Já si nic ustřelovat nenecham!!!!Naštvaný

Lucka
Pospa napsal:
Jé tak ono to létá ...hele pojď zpestřit někdy život pilotům modré strany na CzechWar. Slibuju že si nechám ustřelit křídlo dobrovolně, ale obávám se že Wedge za to bude něco chtít ...ho znám Vyděšený chlíváka Šklebící se

Vypadá to tak, že přes svátky budu ještě ve stavu nemocných a do Londýna odjedu až po Novém roce. Přijdu si někdy zalétat na czechwar nebo na AH, ale ne že mi strašně natlučete Šklebící se Moc jsem toho za poslední měsíce nenalétala Úsměv

310_cibule
Lucka napsal:

Se mi stala včera taková divná věc.

Byl jsem vyslán naším S/L, abych otestoval kořistní K-4. Nikdy jsem v tom neseděl, tak letím schválně rovně, pomalu, aby bylo jasný, že nechci nikomu ublížit.

A najednou se přižene splašená lavina a bez jakýhokoliv varování mne napumpuje olovem. Zezadu. Zkusil jsem to dotáhnout na zem, ale šila do mne vostošest, až se mi to éro ve vzduchu rozsypalo.

Zničehonic koukám, sedím na poli, v ruce urvanej knipl a široko daleko nic. A starej mne pak ještě seřval, že jsem si nechal rozbít tuhle mrchu dřív, než jsme ji stihli otestovat.

Vám teda řeknu, koho dneska ti Rusové do kokpitu neposaděj...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Lucka
310_cibule napsal:
Se mi stala včera taková divná věc.

Byl jsem vyslán naším S/L, abych otestoval kořistní K-4. Nikdy jsem v tom neseděl, tak letím schválně rovně, pomalu, aby bylo jasný, že nechci nikomu ublížit.

A najednou se přižene splašená lavina a bez jakýhokoliv varování mne napumpuje olovem. Zezadu. Zkusil jsem to dotáhnout na zem, ale šila do mne vostošest, až se mi to éro ve vzduchu rozsypalo.

Zničehonic koukám, sedím na poli, v ruce urvanej knipl a široko daleko nic. A starej mne pak ještě seřval, že jsem si nechal rozbít tuhle mrchu dřív, než jsme ji stihli otestovat.

Vám teda řeknu, koho dneska ti Rusové do kokpitu neposaděj...

Mesijé sibul,
nechtěla jsem být konkrétní, ale propíchl jsi to sám Šklebící se Jen bych upřesnila, že to nebyla lavina, ale Spit a do kokpitu mě neusadili Rusové, ale Britové Šklebící se

Postřehla jsem, že naháním Befko s trojkou na trupu, ale netušila, že jsi to ty.
První zásah jsi dostal, když jsem tě dostoupala a potom jsi to překlopil do dajvu. Pětadvacetilibráku neutečeš ty bláhový Úsměv Bylo snadné tě dohnat v nízkém letu a rozstřílet na cucky. Kdybych ovšem věděla, že jsi to ty, nechala bych tě odletět na vaše letiště, abys mohl v pilotní jídelně ostatním pilotům vyprávět, jaké že skvělé letadlo ten Spitfoir je, a jak ty vaše Befka jsou proti němu úplný šrot Úsměv

Ještě jsem letěla jeden let s La-7 na mapě Polsko 1945, či jak se ta prapodivná mapa jmenuje, a naháněla Tempest. Trochu jsem ho několikrát pocukrovala a už byl zchromlej Šklebící se, jenomže potom odněkud přiletěl splašenej Jak-3 a vyžral mi ho Smutný
Upravil/a Lucka dne 12-12-2006 19:47

310_cibule
No, dyť říkám, že jsem byl na testovacím letu.

Když jsem tě pak hnal za sebou dolů, neustále jsem zuřivě gestikuloval, abych tě upozornil, že jsem řádně prověřený spojenecký pilot a nikoliv proradný nepřítel. Samozřejmě, že jsem se mohl kdykoliv obrátit a nekompromisně zaútočit, měl jsem však obavy, abych ti třeba neublížil.

Raději jsem riskoval nehrdinskou smrt, než bych nechal promluvit své palubní zbraně.

A že neuteču spitovi? Pche. Já jsem zatím v životě utekl úplně všemu, co smrdělo nějakým průserem Mrknutí

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

XXX_Dazz
Neboj já tě pomstím Vyděšený jen co Lucku zmerčím někde na serveru Mrknutí

Lucka
XXX_Dazz napsal:
Neboj já tě pomstím Vyděšený jen co Lucku zmerčím někde na serveru Mrknutí

Tak joÚsměv Jen nevím, kde na to seženeš lidi Pff

Lucka
310_cibule napsal:
No, dyť říkám, že jsem byl na testovacím letu.

Když jsem tě pak hnal za sebou dolů, neustále jsem zuřivě gestikuloval, abych tě upozornil, že jsem řádně prověřený spojenecký pilot a nikoliv proradný nepřítel. Samozřejmě, že jsem se mohl kdykoliv obrátit a nekompromisně zaútočit, měl jsem však obavy, abych ti třeba neublížil.

Raději jsem riskoval nehrdinskou smrt, než bych nechal promluvit své palubní zbraně.

A že neuteču spitovi? Pche. Já jsem zatím v životě utekl úplně všemu, co smrdělo nějakým průserem Mrknutí

Tak teď už je mi to konečně jasný Úsměv Člověče a já si hned říkala, že ten německej pilot letí nějak zvláštně Mrknutí

Tak příště třeba zamávej z kokpitu nebo tak něco, jo? Úsměv

310_cibule
No, konečně ti to došlo.

Tak teď už s tím banovaním snad nebude žádnej problém Mrknutí

Wardog
310_cibule napsal:
No, konečně ti to došlo.

Tak teď už s tím banovaním snad nebude žádnej problém Mrknutí

Aha.Takže žádnej autoban za rychlovky,ale zhrzenej pilot.Já si to myslel Šklebící se

Wardog
Jinak ještě tady,když je to tvoje vlákno.
Všechno nejlepší,hodně zdraví a ať se ti daří real i virtual Úsměv

Lucka
Za milé přání mnohokrát děkuji Wardogu Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,036 návštěv