AutoBAN a vošitej admin :-)
|
1stCL_Pospa |
Přidané 12-12-2006 13:41
|

Uživatel

Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
313_123 napsal:
Lucka napsal:
Wardog napsal:
Lucko,kde máš letku? Už nejsi OTU?
Nejsem Wardogu.
Sebekriticky jsem usoudila, že jakožto nepřizpůsobivý element, létající prapodivným stylem, jsem pro jakoukoliv letku neupotřebitelná 
a toto je jako co
to se zakazuje
zdravotnický personál nemá povoleno
koukej se u nás ukázat bo se poradna plní a nikdo neporadí
Myslíš že má Lucka ještě přístup do privat sekce 313 fora ? No jo to já ho ztratil 3min po výpovědi  |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 14:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Tajpan napsal:
Lucka napsal:
Wardog napsal:
Lucko,kde máš letku? Už nejsi OTU?
Nejsem Wardogu.
Sebekriticky jsem usoudila, že jakožto nepřizpůsobivý element, létající prapodivným stylem, jsem pro jakoukoliv letku neupotřebitelná 
blbosť, kecáš. mám track, ked som letel ako tvoja dvojka, takže viem svoje.
Ten track mám taky Tajpane a občas si ho pustím, protože na to ráda vzpomínám, stejně jako na společné polety s Pepanem nebo ještě kdysi s Ikarem. Tenkrát se nám dvěma ten let povedl jen proto, že jsi jako wingman letěl ty a dokázal jsi mi krýt záda i při mém chaotickém pohybu ve vzduchu. Kdybychom si bývali prohodili role a já byla wingmanem, dopadlo by to tak, že bych tě ztratila po několika minutách letu nebo bych se na tvém křídle udržela, ale nedokázala bych tě krýt. Tak to prostě je, můžeš nesouhlasit, ale to je tak všechno. Znám své možnosti a vím, že létat ve dvojici neumím. Kdykoliv to zkusím, omezuje mě to. Mně se opravdu daleko líp létá samotné. Tečka.
Upravil/a Lucka dne 12-12-2006 14:34
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 12-12-2006 14:39
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Lucka napsal:
A co sekty, o tech si premyslela?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 14:49
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Lucka napsal:
Ne, chci zůstat nezávislá. |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 12-12-2006 14:52
|

Uživatel

|
Lucka napsal:
WT_Horrido napsal:
Lucka napsal:
Ne, chci zůstat nezávislá.
Jo přesně tak fandím Ti zůstań tajemná(ý) alespon je tady prča. A co takhle lítat co ?  |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 12-12-2006 15:08
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Nemuze letat pac by se musela pridat k modrym nebo cervenym a prestala tak byti nezavislou.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 15:11
|

Uživatel

|
Pospa napsal:Jo přesně tak fandím Ti zůstań tajemná(ý) alespon je tady prča. A co takhle lítat co ? 
Včera jsem letěla jeden let na AH se Spitem 25 lbs, vošila chudáka jednoho pilota z 310 (létal za Blue na befku) a on se zřítil.
Trochu mi ho bylo líto 
.....ale jen trošičku  |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 12-12-2006 15:16
|

Uživatel

|
Lucka napsal:
Pospa napsal:Jo přesně tak fandím Ti zůstań tajemná(ý) alespon je tady prča. A co takhle lítat co ? 
Včera jsem letěla jeden let na AH se Spitem 25 lbs, vošila chudáka jednoho pilota z 310 (létal za Blue na befku) a on se zřítil.
Trochu mi ho bylo líto 
.....ale jen trošičku 
Je tak ono to létá ...hele pojď zpestřit někdy život pilotům modré strany na CzechWar. Slibuju že si nechám ustřelit křídlo dobrovolně, ale obávám se že Wedge za to bude něco chtít ...ho znám chlíváka  |
|
|
|
1stCL_Wedge |
Přidané 12-12-2006 15:24
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 324
Založený: 21.10.05
|
Hele uprav si motýlka zající!!!
Já si nic ustřelovat nenecham!!!! |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 15:50
|

Uživatel

|
Pospa napsal:
Jé tak ono to létá ...hele pojď zpestřit někdy život pilotům modré strany na CzechWar. Slibuju že si nechám ustřelit křídlo dobrovolně, ale obávám se že Wedge za to bude něco chtít ...ho znám  chlíváka 
Vypadá to tak, že přes svátky budu ještě ve stavu nemocných a do Londýna odjedu až po Novém roce. Přijdu si někdy zalétat na czechwar nebo na AH, ale ne že mi strašně natlučete Moc jsem toho za poslední měsíce nenalétala  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-12-2006 16:15
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Lucka napsal:
Trochu mi ho bylo líto 
.....ale jen trošičku 
Se mi stala včera taková divná věc.
Byl jsem vyslán naším S/L, abych otestoval kořistní K-4. Nikdy jsem v tom neseděl, tak letím schválně rovně, pomalu, aby bylo jasný, že nechci nikomu ublížit.
A najednou se přižene splašená lavina a bez jakýhokoliv varování mne napumpuje olovem. Zezadu. Zkusil jsem to dotáhnout na zem, ale šila do mne vostošest, až se mi to éro ve vzduchu rozsypalo.
Zničehonic koukám, sedím na poli, v ruce urvanej knipl a široko daleko nic. A starej mne pak ještě seřval, že jsem si nechal rozbít tuhle mrchu dřív, než jsme ji stihli otestovat.
Vám teda řeknu, koho dneska ti Rusové do kokpitu neposaděj...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 16:32
|

Uživatel

|
310_cibule napsal:
Se mi stala včera taková divná věc.
Byl jsem vyslán naším S/L, abych otestoval kořistní K-4. Nikdy jsem v tom neseděl, tak letím schválně rovně, pomalu, aby bylo jasný, že nechci nikomu ublížit.
A najednou se přižene splašená lavina a bez jakýhokoliv varování mne napumpuje olovem. Zezadu. Zkusil jsem to dotáhnout na zem, ale šila do mne vostošest, až se mi to éro ve vzduchu rozsypalo.
Zničehonic koukám, sedím na poli, v ruce urvanej knipl a široko daleko nic. A starej mne pak ještě seřval, že jsem si nechal rozbít tuhle mrchu dřív, než jsme ji stihli otestovat.
Vám teda řeknu, koho dneska ti Rusové do kokpitu neposaděj...
Mesijé sibul,
nechtěla jsem být konkrétní, ale propíchl jsi to sám Jen bych upřesnila, že to nebyla lavina, ale Spit a do kokpitu mě neusadili Rusové, ale Britové 
Postřehla jsem, že naháním Befko s trojkou na trupu, ale netušila, že jsi to ty.
První zásah jsi dostal, když jsem tě dostoupala a potom jsi to překlopil do dajvu. Pětadvacetilibráku neutečeš ty bláhový Bylo snadné tě dohnat v nízkém letu a rozstřílet na cucky. Kdybych ovšem věděla, že jsi to ty, nechala bych tě odletět na vaše letiště, abys mohl v pilotní jídelně ostatním pilotům vyprávět, jaké že skvělé letadlo ten Spitfoir je, a jak ty vaše Befka jsou proti němu úplný šrot 
Ještě jsem letěla jeden let s La-7 na mapě Polsko 1945, či jak se ta prapodivná mapa jmenuje, a naháněla Tempest. Trochu jsem ho několikrát pocukrovala a už byl zchromlej , jenomže potom odněkud přiletěl splašenej Jak-3 a vyžral mi ho
Upravil/a Lucka dne 12-12-2006 19:47
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-12-2006 18:37
|

Fusioner

|
No, dyť říkám, že jsem byl na testovacím letu.
Když jsem tě pak hnal za sebou dolů, neustále jsem zuřivě gestikuloval, abych tě upozornil, že jsem řádně prověřený spojenecký pilot a nikoliv proradný nepřítel. Samozřejmě, že jsem se mohl kdykoliv obrátit a nekompromisně zaútočit, měl jsem však obavy, abych ti třeba neublížil.
Raději jsem riskoval nehrdinskou smrt, než bych nechal promluvit své palubní zbraně.
A že neuteču spitovi? Pche. Já jsem zatím v životě utekl úplně všemu, co smrdělo nějakým průserem 
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 12-12-2006 19:24
|

Uživatel

Příspěvek: 1411
|
Neboj já tě pomstím jen co Lucku zmerčím někde na serveru  |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 19:27
|

Uživatel

|
XXX_Dazz napsal:
Neboj já tě pomstím  jen co Lucku zmerčím někde na serveru 
Tak jo Jen nevím, kde na to seženeš lidi  |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-12-2006 19:31
|

Uživatel

|
310_cibule napsal:
No, dyť říkám, že jsem byl na testovacím letu.
Když jsem tě pak hnal za sebou dolů, neustále jsem zuřivě gestikuloval, abych tě upozornil, že jsem řádně prověřený spojenecký pilot a nikoliv proradný nepřítel. Samozřejmě, že jsem se mohl kdykoliv obrátit a nekompromisně zaútočit, měl jsem však obavy, abych ti třeba neublížil.
Raději jsem riskoval nehrdinskou smrt, než bych nechal promluvit své palubní zbraně.
A že neuteču spitovi? Pche. Já jsem zatím v životě utekl úplně všemu, co smrdělo nějakým průserem 
Tak teď už je mi to konečně jasný Člověče a já si hned říkala, že ten německej pilot letí nějak zvláštně 
Tak příště třeba zamávej z kokpitu nebo tak něco, jo?  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-12-2006 20:14
|

Fusioner

|
No, konečně ti to došlo.
Tak teď už s tím banovaním snad nebude žádnej problém
|
|
|
|
Wardog |
Přidané 13-12-2006 07:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 327
|
310_cibule napsal:
No, konečně ti to došlo.
Tak teď už s tím banovaním snad nebude žádnej problém 
Aha.Takže žádnej autoban za rychlovky,ale zhrzenej pilot.Já si to myslel  |
|
|
|
Wardog |
Přidané 13-12-2006 07:23
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 327
|
Jinak ještě tady,když je to tvoje vlákno.
Všechno nejlepší,hodně zdraví a ať se ti daří real i virtual  |
|
|
|
Lucka |
Přidané 13-12-2006 07:33
|

Uživatel

|
Za milé přání mnohokrát děkuji Wardogu  |