Über spit - diskuse a FLAME!!!
|
torr |
Přidané 07-12-2006 13:34
|

Uživatel

Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
313_Pospa napsal:
No táák to je slabotááá přiložtéééé 
co takhle mizerná ůčinnost německých 20mm kanonů oproti ruských 20mm kanonů a vůbec ruskej laserů? |
|
|
|
312_Karl |
Přidané 07-12-2006 13:35
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 337
Založený: 29.09.05
|
Peci: Karl je bystry kluk, srabiku. Ja jsem sektar.
z tygra lva neudelas ( i kdyz krizit je muzes) 
a nejlepsi je 109F4 !  |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 07-12-2006 13:43
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 30.09.05
|
torr napsal:co takhle mizerná ůčinnost německých 20mm kanonů oproti ruských 20mm kanonů a vůbec ruskej laserů?
Vážně torre? Nepovídej ... Tak začni  |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 07-12-2006 13:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
|
1stCL Pepan napsal:
Borci a proč jeětě nikdo nenabídnul že se předvede třeba v bf 109 G14 proti dvěma "co nich vlastně přád máte" 25librákům  
pepane...vem G-10 (ne G-14) a jdi na to   |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 07-12-2006 14:53
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
RS_Redhunter napsal:
Ja osobně si myslím že je daleko složitější dosáhnout sestřelu na FW než ve spitu. Spit s průměrným pilotem je schopen odolat klidně třem FW a když bude mít štěstí tak zmizne. U Fw je opravdu třeba přemýšlet a pokud jsou piloti Fw schopni spolupráce pak je to velmi těžký soupeř i pro 25lb. Spit lépe akceleruje zatímco když zarveš za Fw tak tu rychlost získáváš velmi velmi těžce a to jsou ty vteřiny kdy to asi koupíš od v tu dobu daleko ovladatelnějšího spita. A proto závěrem spit je lepší pro nováčka už jen pro to že ho od lítání neodradí. Nováčci jsou kroutiči o BnZ nemaj potuchy a když zkusí s Fw to co předchozí let se spitem asi těžko pochopí že na tom dokáže někdo něco sestřelit.
Jen pro piloty 3.. které tímto neznevažuji a určitě mi budou oponovat věřte že na spitu v tomto simu mám nalétáno poměrně dost
Ale rozjetej Fw je rozjetej Fw 
No to si delas srandu ne? Zajdi si na Spit vs 109 a zkus si to tam dat sam proti 4 190kam. Uvidis jak moc je Spit v toceni skvelej kdyz to do tebe budou prat ze vsech laufu. Satci kdyz potkaas sam 4 Liony ve Fuckacich
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 07-12-2006 14:59
|

Uživatel

|
Opitz napsal:
... no a proste, muzete litat sebelip, ale dycky potkate nekoho, kdo je lepsi a kdyz ne, tak s nim budete kroutit pet minut a nakonec si na vas zavola kamarady a bud chcipnete nebo utecete dom...
Amen a presne o tom to je. 
Je to o taktice kterou volis.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 07-12-2006 15:03
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
RS_Redhunter |
Přidané 07-12-2006 15:04
|

Nováček

Příspěvek: 16
Založený: 26.10.06
|
Joe Hallenbeck napsal:
RS_Redhunter napsal:
Ja osobně si myslím že je daleko složitější dosáhnout sestřelu na FW než ve spitu. Spit s průměrným pilotem je schopen odolat klidně třem FW a když bude mít štěstí tak zmizne. U Fw je opravdu třeba přemýšlet a pokud jsou piloti Fw schopni spolupráce pak je to velmi těžký soupeř i pro 25lb. Spit lépe akceleruje zatímco když zarveš za Fw tak tu rychlost získáváš velmi velmi těžce a to jsou ty vteřiny kdy to asi koupíš od v tu dobu daleko ovladatelnějšího spita. A proto závěrem spit je lepší pro nováčka už jen pro to že ho od lítání neodradí. Nováčci jsou kroutiči o BnZ nemaj potuchy a když zkusí s Fw to co předchozí let se spitem asi těžko pochopí že na tom dokáže někdo něco sestřelit.
Jen pro piloty 3.. které tímto neznevažuji a určitě mi budou oponovat věřte že na spitu v tomto simu mám nalétáno poměrně dost
No to si delas srandu ne? Zajdi si na Spit vs 109 a zkus si to tam dat sam proti 4 190kam.  Uvidis jak moc je Spit v toceni skvelej kdyz to do tebe budou prat ze vsech laufu. Satci kdyz potkaas sam 4 Liony ve Fuckacich
No ty jsi dobrej včera jsem ještě se čtyřma dorama mučili jednoho spita u letiště a řeknu ti že nám dal pěkně zabrat. Tuším nějaký 313Hide nebo tak něco. Je fakt že pak šel dolů ale povodil nás pěkně s CW spitem. Včera vůbec ta 313 lítala po jednom na to že jsou letka a bylo jich tam 6 je to dost divná taktika příště by si na to měli dát bacha protože my jsme schopni se v té frontě posrážet
Upravil/a RS_Redhunter dne 07-12-2006 15:06
|
|
|
|
RS_Stormcaster |
Přidané 07-12-2006 15:04
|

Nováček

Příspěvek: 9
Založený: 06.12.06
|
Joe Hallenbeck napsal:
RS_Redhunter napsal:
No to si delas srandu ne? Zajdi si na Spit vs 109 a zkus si to tam dat sam proti 4 190kam.  Uvidis jak moc je Spit v toceni skvelej kdyz to do tebe budou prat ze vsech laufu. Satci kdyz potkaas sam 4 Liony ve Fuckacich
Nemáš lítat sám. Je to to samý, jako když ve Fw potkáš sám 4 Spity, taky to do tebe za chvíli praží ze všech laufů až je ti MW50ka krátká.
Tohle srovnávání 1 proti 4 je nanic. Většinou sem viděl, že vyhrála přesila a né sebelepší jedinec na lepšim stroji. |
|
|
|
RS_Redhunter |
Přidané 07-12-2006 15:07
|

Nováček

Příspěvek: 16
Založený: 26.10.06
|
jééé zdááár stormééé  |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 07-12-2006 15:15
|

Uživatel

|
RS_Stormcaster napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
RS_Redhunter napsal:
Nemáš lítat sám. Je to to samý, jako když ve Fw potkáš sám 4 Spity, taky to do tebe za chvíli praží ze všech laufů až je ti MW50ka krátká.
Tohle srovnávání 1 proti 4 je nanic. Většinou sem viděl, že vyhrála přesila a né sebelepší jedinec na lepšim stroji.
Ano presne tak.
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 07-12-2006 15:40
|

Uživatel

Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Hele,já myslel že 25 liber je cena za toho Spita !!!!!
Co to jako znamená ??? Hmotnost ????  |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 07-12-2006 15:44
|

Uživatel

Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Kua tebe asi vyhlásíme hasičem roku  |
|
|
|
Jp- |
Přidané 07-12-2006 16:01
|

Uživatel

Příspěvek: 688
|
Petrase, neee. Petras bude skoro nejlepší hasič roku |
|
|
|
rOckie |
Přidané 07-12-2006 16:17
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 228
Založený: 29.09.05
|
Jp- napsal:
Petrase, neee. Petras bude skoro nejlepší hasič roku
mě asi něco uniklo... já prostě těm právníkům nerozumím. |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 07-12-2006 16:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
Nevím proč tu argumentujete s početníma převahama. Jde o to, když se potkají 1 on 1 za stejných výchozích podmínek (výška, rychlost), tak kdo si koho povodí...
Pokud má někdo o 3ooo m víc výšky, tak toho 25lbs sundáš i v A4... ale neznamená to, že A4 je lepší než ten spit. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 07-12-2006 16:26
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
|
kucí kucííí, že já vám ty kuličky vezmu....
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 07-12-2006 17:24
|

Uživatel

|
WT_TeeDee napsal:
Nevím proč tu argumentujete s početníma převahama. Jde o to, když se potkají 1 on 1 za stejných výchozích podmínek (výška, rychlost), tak kdo si koho povodí...
Pokud má někdo o 3ooo m víc výšky, tak toho 25lbs sundáš i v A4... ale neznamená to, že A4 je lepší než ten spit.
Že by další polínko pro náš doutnající flejmíííček  |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 07-12-2006 17:30
|

Uživatel

|
Podle mě když spit 25lb poletí s otevřeným podvozkem, vytlemenejma klapkama na 25% plynu. S pilotem co se šťourá v nose a vášnivě se dívá na fotku své milenky co jí má přilepenou přes rychloměr. Pak je možné že i gladiator s převahou 1500m na něj v naprosté, opakuji v naprosté pohodě má ...to vím 100%ně !!
Jo a ještě podpis         |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 07-12-2006 19:03
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
|
... mám chuť na zajíce na česneku ... |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 07-12-2006 19:19
|

Uživatel

Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
WT_Peci napsal:
Pro nováčka je nejlepší někdo, kdo ho vezme za křídlo a naučí ho lítat. To je potom jedno, jestli ho to učí v išaku, nebo ve fokouši.
BTW - Chci vidět průměrného pilota spita, který tři průměrné piloty fokouše povodí. Nechcete to někdo vyzkoušet a nahrát .ntrk? 
taky jsem celou dobu premejslel co teda delam blbe ale vidim ze nejsem sam!!!  |
|
|