October 20 2025 05:53:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
Ace14

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Über spit - diskuse a FLAME!!!
torr
313_Pospa napsal:
No táák to je slabotááá přiložtéééé Vyděšený

co takhle mizerná ůčinnost německých 20mm kanonů oproti ruských 20mm kanonů a vůbec ruskej laserů?

312_Karl
Peci:
Karl je bystry kluk, srabiku. Ja jsem sektar.

z tygra lva neudelas ( i kdyz krizit je muzes) Vyděšený

a nejlepsi je 109F4 ! Mrknutí

www.312raf.com
313_Gryzlov
torr napsal:co takhle mizerná ůčinnost německých 20mm kanonů oproti ruských 20mm kanonů a vůbec ruskej laserů?

Vážně torre? Nepovídej ... Tak začni Šklebící se

313_OTU_oblak
1stCL Pepan napsal:
Borci a proč jeětě nikdo nenabídnul že se předvede třeba v bf 109 G14 proti dvěma "co nich vlastně přád máte" 25librákůmŠklebící seCool

pepane...vem G-10 (ne G-14) a jdi na to CoolŠklebící se

Joe Hallenbeck
RS_Redhunter napsal:
Ja osobně si myslím že je daleko složitější dosáhnout sestřelu na FW než ve spitu. Spit s průměrným pilotem je schopen odolat klidně třem FW a když bude mít štěstí tak zmizne. U Fw je opravdu třeba přemýšlet a pokud jsou piloti Fw schopni spolupráce pak je to velmi těžký soupeř i pro 25lb. Spit lépe akceleruje zatímco když zarveš za Fw tak tu rychlost získáváš velmi velmi těžce a to jsou ty vteřiny kdy to asi koupíš od v tu dobu daleko ovladatelnějšího spita. A proto závěrem spit je lepší pro nováčka už jen pro to že ho od lítání neodradí. Nováčci jsou kroutiči o BnZ nemaj potuchy a když zkusí s Fw to co předchozí let se spitem asi těžko pochopí že na tom dokáže někdo něco sestřelit.

Jen pro piloty 3.. které tímto neznevažuji a určitě mi budou oponovat věřte že na spitu v tomto simu mám nalétáno poměrně dost Úsměv

Ale rozjetej Fw je rozjetej Fw Vyděšený

No to si delas srandu ne? Zajdi si na Spit vs 109 a zkus si to tam dat sam proti 4 190kam. Šklebící se Uvidis jak moc je Spit v toceni skvelej kdyz to do tebe budou prat ze vsech laufu. Satci kdyz potkaas sam 4 Liony ve Fuckacich
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
Opitz napsal:
... no a proste, muzete litat sebelip, ale dycky potkate nekoho, kdo je lepsi a kdyz ne, tak s nim budete kroutit pet minut a nakonec si na vas zavola kamarady a bud chcipnete nebo utecete dom...

Amen a presne o tom to je. Mrknutí

Je to o taktice kterou volis.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 07-12-2006 15:03
313_FlyBoy
RY-C

RS_Redhunter
Joe Hallenbeck napsal:
RS_Redhunter napsal:
Ja osobně si myslím že je daleko složitější dosáhnout sestřelu na FW než ve spitu. Spit s průměrným pilotem je schopen odolat klidně třem FW a když bude mít štěstí tak zmizne. U Fw je opravdu třeba přemýšlet a pokud jsou piloti Fw schopni spolupráce pak je to velmi těžký soupeř i pro 25lb. Spit lépe akceleruje zatímco když zarveš za Fw tak tu rychlost získáváš velmi velmi těžce a to jsou ty vteřiny kdy to asi koupíš od v tu dobu daleko ovladatelnějšího spita. A proto závěrem spit je lepší pro nováčka už jen pro to že ho od lítání neodradí. Nováčci jsou kroutiči o BnZ nemaj potuchy a když zkusí s Fw to co předchozí let se spitem asi těžko pochopí že na tom dokáže někdo něco sestřelit.

Jen pro piloty 3.. které tímto neznevažuji a určitě mi budou oponovat věřte že na spitu v tomto simu mám nalétáno poměrně dost Úsměv

No to si delas srandu ne? Zajdi si na Spit vs 109 a zkus si to tam dat sam proti 4 190kam. Šklebící se Uvidis jak moc je Spit v toceni skvelej kdyz to do tebe budou prat ze vsech laufu. Satci kdyz potkaas sam 4 Liony ve Fuckacich

No ty jsi dobrej včera jsem ještě se čtyřma dorama mučili jednoho spita u letiště a řeknu ti že nám dal pěkně zabrat. Tuším nějaký 313Hide nebo tak něco. Je fakt že pak šel dolů ale povodil nás pěkně s CW spitem. Včera vůbec ta 313 lítala po jednom na to že jsou letka a bylo jich tam 6 je to dost divná taktika Zamračený příště by si na to měli dát bacha protože my jsme schopni se v té frontě posrážet Úsměv Šklebící se
Upravil/a RS_Redhunter dne 07-12-2006 15:06

RS_Stormcaster
Joe Hallenbeck napsal:
RS_Redhunter napsal:

Nemáš lítat sám. Je to to samý, jako když ve Fw potkáš sám 4 Spity, taky to do tebe za chvíli praží ze všech laufů až je ti MW50ka krátká.
Tohle srovnávání 1 proti 4 je nanic. Většinou sem viděl, že vyhrála přesila a né sebelepší jedinec na lepšim stroji.

RS_Redhunter
jééé zdááár stormééé Úsměv

Joe Hallenbeck
RS_Stormcaster napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
RS_Redhunter napsal:

Nemáš lítat sám. Je to to samý, jako když ve Fw potkáš sám 4 Spity, taky to do tebe za chvíli praží ze všech laufů až je ti MW50ka krátká.
Tohle srovnávání 1 proti 4 je nanic. Většinou sem viděl, že vyhrála přesila a né sebelepší jedinec na lepšim stroji.

Ano presne tak. Mrknutí
313_FlyBoy
RY-C

CR_PETRAS
Hele,já myslel že 25 liber je cena za toho Spita !!!!!

Co to jako znamená ??? Hmotnost ???? Zamračený Zamračený Zamračený Zamračený Zamračený Zamračený

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Pospa
CR_PETRAS napsal:
Hele,já myslel že 25 liber je cena za toho Spita !!!!!

Co to jako znamená ??? Hmotnost ???? Zamračený Zamračený Zamračený Zamračený Zamračený Zamračený

Kua tebe asi vyhlásíme hasičem roku Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Jp-
Petrase, neee. Petras bude skoro nejlepší hasič roku Šklebící se

rOckie
Jp- napsal:
Petrase, neee. Petras bude skoro nejlepší hasič roku Šklebící se

mě asi něco uniklo... já prostě těm právníkům nerozumím.

WT_TeeDee
Nevím proč tu argumentujete s početníma převahama. Jde o to, když se potkají 1 on 1 za stejných výchozích podmínek (výška, rychlost), tak kdo si koho povodí...

Pokud má někdo o 3ooo m víc výšky, tak toho 25lbs sundáš i v A4... ale neznamená to, že A4 je lepší než ten spit.

Opitze
kucí kucííí, že já vám ty kuličky vezmu....
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

1stCL_Pospa
WT_TeeDee napsal:
Nevím proč tu argumentujete s početníma převahama. Jde o to, když se potkají 1 on 1 za stejných výchozích podmínek (výška, rychlost), tak kdo si koho povodí...

Pokud má někdo o 3ooo m víc výšky, tak toho 25lbs sundáš i v A4... ale neznamená to, že A4 je lepší než ten spit.

Že by další polínko pro náš doutnající flejmíííček Vyděšený

1stCL_Pospa
Podle mě když spit 25lb poletí s otevřeným podvozkem, vytlemenejma klapkama na 25% plynu. S pilotem co se šťourá v nose a vášnivě se dívá na fotku své milenky co jí má přilepenou přes rychloměr. Pak je možné že i gladiator s převahou 1500m na něj v naprosté, opakuji v naprosté pohodě má ...to vím 100%ně !!

Jo a ještě podpis VyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšený

313_Gryzlov
... mám chuť na zajíce na česneku ...

310_Ikar
WT_Peci napsal:
Pro nováčka je nejlepší někdo, kdo ho vezme za křídlo a naučí ho lítat. To je potom jedno, jestli ho to učí v išaku, nebo ve fokouši.

BTW - Chci vidět průměrného pilota spita, který tři průměrné piloty fokouše povodí. Nechcete to někdo vyzkoušet a nahrát .ntrk? Úsměv

Šklebící se taky jsem celou dobu premejslel co teda delam blbe Šklebící se ale vidim ze nejsem sam!!! Šklebící se

www.310raf.com
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,086 návštěv