November 21 2024 20:45:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
BAP/311 vs STG, září 41, Finský záliv
LesniHU
Ju88:
Shrnuto jednim slovem: chaos :-).
Lagy nam porad michaly sestavu, kazdou chvili letel vepredu nekdo jiny. To docela vyrazne ztezovalo organizaci. Pak prileteli nepratelsti stihaci a najednou byl chaos jeste vetsi.

Vysledek:
-jedno letadlo odpadlo pro problemy se siti uz cesto k cili
-cil vybombardovan dvema letadly a dorazen dopadem tretiho
-zbyvajici dve osmaosmdesatky byly tezce poskozene od flaku a stihacu a letely proto na nejblizsi dostupne letiste. Jedno zniceno pri nezdarenem pristani bez paliva, druhe pristalo uspesne.
-nejaky ten stihac padnul rukou nasich strelcu Úsměv

Byla to dobra akce.

310_Podrs
Jj...pěkná akcička...popil jsem s kamarády vodky,pokecali a probrali jsme všechno možné a zakvrdlal si s kulometem až až...bohužel jsem si ani nevystřelil...jednou jsem v dálce viděl nějakýho Jutilainena ale říkal jsem si že začnu střílet až přiletí blíž...nepřiletěl...Zamračený
Při přistání nám někdo najednou ukradl vztlak zpod křídelŠklebící se a my s Libochem urvali podvozek a udělali kolo kolo mlýnské...Permon to pro změnu postavil na stojánce na čumák a jediný kdo snad přistál vpořádku(sice podle jeho slov s naraženou prdelí)byl Plooskie...
Rampa s Upírem byli naposledy zahlédnuti jak míří ve své Pe2 směrem na Německo...co jsem viděl ze své pozice zadního střelce,měli už pěkně naváto a oči se jim divně leskly...po přistání jsem zjistil že se nám ze skladu ztratilo pár plechovek s ředidlem...Šklebící se

http://www.310raf.com
1stCL_Fucida
soráč Úsměv vykopl jsem si zdrojový kabel Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

XXX_Dazz
Nevím, nevím, ale na tuhle mapu bych už 32 lidí nedával a skiny už vůbec ne.

doktorkop
Ty lagy byly někdy i docela veselé.
Například-doháněl jsem skupinu svých JU-88(která mi po předchozím lagu ujela někam dopředu)a najednou jsem se zničeho nic prořítil kolem LesníhoHU i když byl ještě dobrý půl kilometr předemnou a asi za vteřinu jsem se kolem něj přehnal ještě jednou.

Bylo to prvně,co jsem vypadnul na spojení v nějaké speciálce.Smutný

Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

GC3_Chroust
Skiny mam stale vyple, takze skiny pro me nejsou problem Šklebící seŠklebící se

GC3_Kane
nějaká sviňa ruská mi vypla monitor Naštvaný a to jsem si o nich řikal že jsou kamarádi

Šklebící se

http://3iap.org/forum/news.php
3BAP_Bugs
No ja teda neviam ako vy, ale ja som si to vcelku užíval.Mrknutí V ILovi na ADW Cool

http://3iap.org
GC3_glum
Já měl skiny jako vždy vypnuté a nějaké lagy jsem téměř nezaznamenal, jednou mi lehce zavlála poslední peška, které jsem eskortoval, jinak pohoda. Co jsem tak odposlechl z komunikace když jsem čekal na zemi na start kvůli palivu, že nejhorší lagování bylo v první cca půlhodině, pak se to zlepšilo, což by naznačovalo že skinpack nesplnil očekávání (anebo ho tam část pilotů se zapnutým stahováním neměla).

3BAP_Cassius Chaerea
Takžetéž motání nad Leningradem nebyl dobrej nápad.

XXX_Dazz
3IAP_glum napsal:
Já měl skiny jako vždy vypnuté a nějaké lagy jsem téměř nezaznamenal, jednou mi lehce zavlála poslední peška, které jsem eskortoval, jinak pohoda. Co jsem tak odposlechl z komunikace když jsem čekal na zemi na start kvůli palivu, že nejhorší lagování bylo v první cca půlhodině, pak se to zlepšilo, což by naznačovalo že skinpack nesplnil očekávání (anebo ho tam část pilotů se zapnutým stahováním neměla).

A nebylo to i tím, že spousta lidí byla vykopnuta ???

GC3_glum
Dazzi nevím, spíš bych řekl že ne. Co si pamatuji tak drtivá většina byla vykopnuta hned na začátku, nebo se zabili v lagu při startu nebo tesně po něm, cca 10 minut po začátku už byl ohledně vykopávání a odchodů klid a podle toho co jsem slyšel na TS to lagovalo vesele dál. Mám to ale z druhé ruky, já s lagami problémy neměl, já jenom v jednom seděl. Šklebící se

Jp-
a umřel Šklebící se

Tajpan
dakujem za príjemný večer. Hlavne JP, Uchovi a Dazzovi, tí jedného dna určite ukecajú aj samotnú smrť. Šklebící se Škoda Holtovho odpadnutia. Smutný
K missi: Výborný planeset aj mapa. len chýbal ten brífing. Mrknutí
K mape: na tejto mape sú vždy problémy pri väčšom počte ludí, aj na serveroch.
Konto: jedna statočná hrdinská peška. S!

Holt
Tajpan napsal:
dakujem za príjemný večer. Hlavne JP, Uchovi a Dazzovi, tí jedného dna určite ukecajú aj samotnú smrť. Šklebící se Škoda Holtovho odpadnutia. Smutný

Tajpe, asi budu plakatVyděšenýVyděšený
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jp-
Jen plač já taky plakal, že sme ty pešky neviděli dřív. O tom, že sou ve vodorovnym letu rychlejší než Brewster o tom sem si poplakal už před letem.
Dle radiovýho odposlechu stejně popadaly kromě jedný při přistání nebo po cestě.PSSTT, to, že na lodě házely místo bomb prázný flašky vod vodky vo tom se má prej mlčet, válečný tajemství nebo co Cool

310_Podrs
Jp- napsal:
...Dle radiovýho odposlechu stejně popadaly kromě jedný při přistání nebo po cestě.PSSTT, to, že na lodě házely místo bomb prázný flašky vod vodky vo tom se má prej mlčet, válečný tajemství nebo co Cool

To je hnusná propagandaŠklebící se...sestřelena nepřitelem byla jen jedna Peshka, druhá se ztratila kdesi cestou,třetí přistála a na oslavu úspěšného útoku to postavila na čumák,čtvrtá dopadla na práh runwaye a jediná velitelská peška přistála vcelku...
Co se týče těch lahví, byly sice od vodky, to je pravda ale prázdné nebyly...za letu byla ta nejkvalitnější vodečka Staličnaja vypita našimi hrdinnými piloty a střelci a posléze byly prázdné lahve opět naplněny...chcankami...Vyděšený

http://www.310raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,791 návštěv