BAP/311 vs STG, září 41, Finský záliv
|
LesniHU |
Přidané 06-12-2006 23:19
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
Založený: 30.09.05
|
Ju88:
Shrnuto jednim slovem: chaos :-).
Lagy nam porad michaly sestavu, kazdou chvili letel vepredu nekdo jiny. To docela vyrazne ztezovalo organizaci. Pak prileteli nepratelsti stihaci a najednou byl chaos jeste vetsi.
Vysledek:
-jedno letadlo odpadlo pro problemy se siti uz cesto k cili
-cil vybombardovan dvema letadly a dorazen dopadem tretiho
-zbyvajici dve osmaosmdesatky byly tezce poskozene od flaku a stihacu a letely proto na nejblizsi dostupne letiste. Jedno zniceno pri nezdarenem pristani bez paliva, druhe pristalo uspesne.
-nejaky ten stihac padnul rukou nasich strelcu
Byla to dobra akce. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 07-12-2006 00:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Jj...pěkná akcička...popil jsem s kamarády vodky,pokecali a probrali jsme všechno možné a zakvrdlal si s kulometem až až...bohužel jsem si ani nevystřelil...jednou jsem v dálce viděl nějakýho Jutilainena ale říkal jsem si že začnu střílet až přiletí blíž...nepřiletěl...
Při přistání nám někdo najednou ukradl vztlak zpod křídel a my s Libochem urvali podvozek a udělali kolo kolo mlýnské...Permon to pro změnu postavil na stojánce na čumák a jediný kdo snad přistál vpořádku(sice podle jeho slov s naraženou prdelí)byl Plooskie...
Rampa s Upírem byli naposledy zahlédnuti jak míří ve své Pe2 směrem na Německo...co jsem viděl ze své pozice zadního střelce,měli už pěkně naváto a oči se jim divně leskly...po přistání jsem zjistil že se nám ze skladu ztratilo pár plechovek s ředidlem... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 07-12-2006 00:34
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
soráč vykopl jsem si zdrojový kabel
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 07-12-2006 08:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
Založený: 29.09.05
|
Nevím, nevím, ale na tuhle mapu bych už 32 lidí nedával a skiny už vůbec ne. |
|
|
|
doktorkop |
Přidané 07-12-2006 08:24
|
Uživatel
Příspěvek: 732
|
Ty lagy byly někdy i docela veselé.
Například-doháněl jsem skupinu svých JU-88(která mi po předchozím lagu ujela někam dopředu)a najednou jsem se zničeho nic prořítil kolem LesníhoHU i když byl ještě dobrý půl kilometr předemnou a asi za vteřinu jsem se kolem něj přehnal ještě jednou.
Bylo to prvně,co jsem vypadnul na spojení v nějaké speciálce.
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?
|
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 07-12-2006 08:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
Skiny mam stale vyple, takze skiny pro me nejsou problem |
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 07-12-2006 08:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
|
nějaká sviňa ruská mi vypla monitor a to jsem si o nich řikal že jsou kamarádi
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 07-12-2006 09:02
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
No ja teda neviam ako vy, ale ja som si to vcelku užíval. V ILovi na ADW |
|
|
|
GC3_glum |
Přidané 07-12-2006 09:49
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 111
|
Já měl skiny jako vždy vypnuté a nějaké lagy jsem téměř nezaznamenal, jednou mi lehce zavlála poslední peška, které jsem eskortoval, jinak pohoda. Co jsem tak odposlechl z komunikace když jsem čekal na zemi na start kvůli palivu, že nejhorší lagování bylo v první cca půlhodině, pak se to zlepšilo, což by naznačovalo že skinpack nesplnil očekávání (anebo ho tam část pilotů se zapnutým stahováním neměla). |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 07-12-2006 09:54
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Takžetéž motání nad Leningradem nebyl dobrej nápad. |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 07-12-2006 11:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
3IAP_glum napsal:
Já měl skiny jako vždy vypnuté a nějaké lagy jsem téměř nezaznamenal, jednou mi lehce zavlála poslední peška, které jsem eskortoval, jinak pohoda. Co jsem tak odposlechl z komunikace když jsem čekal na zemi na start kvůli palivu, že nejhorší lagování bylo v první cca půlhodině, pak se to zlepšilo, což by naznačovalo že skinpack nesplnil očekávání (anebo ho tam část pilotů se zapnutým stahováním neměla).
A nebylo to i tím, že spousta lidí byla vykopnuta ??? |
|
|
|
GC3_glum |
Přidané 07-12-2006 11:26
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 111
|
Dazzi nevím, spíš bych řekl že ne. Co si pamatuji tak drtivá většina byla vykopnuta hned na začátku, nebo se zabili v lagu při startu nebo tesně po něm, cca 10 minut po začátku už byl ohledně vykopávání a odchodů klid a podle toho co jsem slyšel na TS to lagovalo vesele dál. Mám to ale z druhé ruky, já s lagami problémy neměl, já jenom v jednom seděl. |
|
|
|
Jp- |
Přidané 07-12-2006 11:38
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
a umřel |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 07-12-2006 13:46
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
dakujem za príjemný večer. Hlavne JP, Uchovi a Dazzovi, tí jedného dna určite ukecajú aj samotnú smrť. Škoda Holtovho odpadnutia.
K missi: Výborný planeset aj mapa. len chýbal ten brífing.
K mape: na tejto mape sú vždy problémy pri väčšom počte ludí, aj na serveroch.
Konto: jedna statočná hrdinská peška. S! |
|
|
|
Holt |
Přidané 08-12-2006 15:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 153
Založený: 29.05.06
|
Tajpan napsal:
dakujem za príjemný večer. Hlavne JP, Uchovi a Dazzovi, tí jedného dna určite ukecajú aj samotnú smrť. Škoda Holtovho odpadnutia.
Tajpe, asi budu plakat
|
|
|
|
Jp- |
Přidané 08-12-2006 15:49
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
Jen plač já taky plakal, že sme ty pešky neviděli dřív. O tom, že sou ve vodorovnym letu rychlejší než Brewster o tom sem si poplakal už před letem.
Dle radiovýho odposlechu stejně popadaly kromě jedný při přistání nebo po cestě.PSSTT, to, že na lodě házely místo bomb prázný flašky vod vodky vo tom se má prej mlčet, válečný tajemství nebo co |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 08-12-2006 16:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Jp- napsal:
...Dle radiovýho odposlechu stejně popadaly kromě jedný při přistání nebo po cestě.PSSTT, to, že na lodě házely místo bomb prázný flašky vod vodky vo tom se má prej mlčet, válečný tajemství nebo co
To je hnusná propaganda...sestřelena nepřitelem byla jen jedna Peshka, druhá se ztratila kdesi cestou,třetí přistála a na oslavu úspěšného útoku to postavila na čumák,čtvrtá dopadla na práh runwaye a jediná velitelská peška přistála vcelku...
Co se týče těch lahví, byly sice od vodky, to je pravda ale prázdné nebyly...za letu byla ta nejkvalitnější vodečka Staličnaja vypita našimi hrdinnými piloty a střelci a posléze byly prázdné lahve opět naplněny...chcankami... |
|
|