November 27 2024 03:17:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Rumunsko 1944
AH_Ronsoc
Ale ved tam je Fokac ? tusim A8 neviem v com je problem ?

1stCL_Fucida
BP_Tyrl napsal:
Ty nyní místo zbytečného vzlykotu si musíš najít tu správnou vlastnost letadla. Myslím, že je to rychlost při klesání. Využívej jí. ostatně většina amerických pacifických pilotů je na tom stejně.

Pájo, je nesmysl, že by měla G-6 nějakou výhodu oproti G-2. Ve skutečnosti zřejmě ano (používal se vyšší plnicí tlak, takže se zvýšil i celkový výkon). V simulátoru jsou ale oba motory stejné + vše komplikuje vyšší hmotnost 109 G-6 a dle některých znalých i určitá podmodelovanoust G-6 proti skutečnosti. V konečném důsledku při stejné kvalitě pilotů je šance na úspěch v G-6 proti G-2 spíše teoretická. To už se raději utkám proti La-5FN, kde mám aspoň nějaké výhody.

Jak píše Tyrl, na této mapě nemá smysl vzlykat. Prostě se z ní odpoj.

EDIT: G-6 v dajvu není o nic rychlejší než G-2
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 05-11-2006 14:55
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

haluz paja
Jen sem chtěl u téhle mapy zvysit hratelnost za modry. Je tam FW 190F-8 což je spise bitevnik,než konkurence schopny stroj proti La-5FN. Ale když se vam ten planeset libi. Budiž.

Mungo
Mily Tyrl. Americke stroje v Pacifiku maju zasadnu vyhodu v tom, ze ak ma pilot IQ vyssie, nez je tlak v pneumatikach jeho stroja (vyjadreny v baroch), tak v klasickych mapach s vynimkou F2/4 ma vyhodu v tom, ze si moze volit miesto a cas boja a tiez sa z neho kedykolvek odputat. K tomu ma navyse vydrz svojho tanku, jeho palebnu silu a krehkost protivnika. Taku ponuku nedostanes ani v Teleshoppingu. Šklebící se

G6 ma oproti tomu asi jedinu vyhodu v podobe strmhlaveho letu, ktora ma navyse obmedzeny cas pouzitia. Nieco ako "sputam ti nohy, vezmem si sekeru a dam ti 100 metrov naskok". Vyděšený

Mike: Ano, spolupraca 110 je jedinou odpovedou modrych na Olegovo boostovanie cervenych Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

BP_Tyrl
Mungo napsal:
Mily Tyrl. Americke stroje v Pacifiku maju zasadnu vyhodu v tom, ze ak ma pilot IQ vyssie, nez je tlak v pneumatikach jeho stroja (vyjadreny v baroch), tak v klasickych mapach s vynimkou F2/4 ma vyhodu v tom, ze si moze volit miesto a cas boja a tiez sa z neho kedykolvek odputat. K tomu ma navyse vydrz svojho tanku, jeho palebnu silu a krehkost protivnika. Taku ponuku nedostanes ani v Teleshoppingu. Šklebící se

To píšeš o Fw že?
Pokud ne tak je to opět ukázka přímočarosti uvážování modrých. Nepřítel má vždy alespoň jednu vlastnost lepší než my. My sice máme těch pět ostatních, ale stejně jsme chudáci.

G6 ma oproti tomu asi jedinu vyhodu v podobe strmhlaveho letu, ktora ma navyse obmedzeny cas pouzitia. Nieco ako "sputam ti nohy, vezmem si sekeru a dam ti 100 metrov naskok". Vyděšený

To znám z Pacifiku. Točíš, točíš, neutočíš.

Mike: Ano, spolupraca 110 je jedinou odpovedou modrych na Olegovo boostovanie cervenych Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Konečně mapa, kde modří musí spolupracovat.Cool
Upravil/a BP_Tyrl dne 05-11-2006 16:51

BP_Tyrl
1stCL_Fucida napsal:

EDIT: G-6 v dajvu není o nic rychlejší než G-2

jo,jo řešení hodné opravdového chlapa. Jak píše Mungo, musíš si umět zvolit čas a místo boje. Třeba na jiné mapě.

Vitman
Nebojte plačky, v 46 addonu bude Lerche s Sidewindrama. Tam bude stačit umět mačkat 2 čudlíky: lock a fire. To byste mohli zvládnout!!

313_OTU_oblak
milý mungo,
G-2 je rok 42, spita VIII na mapách potkáš sporadicky, LA-5FN je roku 43...
G-2 v letech 42-43 je celkem superior fighter. Šklebící se
tvrdo zlomí???na jak dlouho?Ono G-6 late není poměrně oblíbené éro jen tak pro nic. Jediná mapa kde mají spojenci jakž takž převahu je mapa kde by byly G-6 obyč proti soudobým nebo modernějším érům a to by musela být mapa bez fokáčů. A taková snad ani neexistuje. A takové krátké období "bez G-2 do G-6 late" je krátké ne? a potom máte už švalbíny atd.

edit - pajo ber to jako jako výzvu. pokud se ti na této mapě podaří prosadit v zájmu hratelnosti lepší letadla pro axis stranu čekej několik flejmů do krve prosazujících lepší letadla pro allied stranu v zájmu lepší hratelnosti.

nebo bude lepší na všechny mapy rovnou dát nějaké vybrané typy, jako třeba na západ spit V a za axis A-4 a G-2, na východě k tomu přidat třeba I-16???Šklebící se
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 05-11-2006 18:19

Mungo
mily oblak, Šklebící se
G2 je skor neskory 42. Napisal som La5, neviem, kde si vzal to FN. FN je osina v ... dokonca pre G10.
Netvrdim, ze G2 nie je dobry stroj, v istom okamihu ma vcelku hviezdne obdobie, ale az taka hegemonia to nie je. Aj kvoli tomu Lavockinu - v rozumnych vyskach.
Ako som zhruba napisal, zakladnym problemom modrych sa stane, ze k slabej manevrovatelnosti stratia aj schopnost ziskat/udrzat si odstup, ked uz nie zautocit. Z mojho pohladu zacina v ~43 dost velka diera zo strany modrych, ktoru ako tak napravi az D9/44. SpityIX and co. mam proti BF i FW odskusane a bol to v nich prijemny pocit. Je pravdou, ze uz sa mi dlho nestalo, zeby som sa pripojil na mapu, kde by bol nedostatok REDs, ked mali k dispozicii vyssie verzie La/Jak. Vzdy som dorovnaval modrych. Nahoda? Mrknutí

Tyrl - vidim, ze si ten Pacifik totalne otocil. Tak este raz - jedina vyhoda, ktoru Japonci drvivu vacsinu bojov v Pacifiku maju je ich obratnost. Inak ich Spojenci drtia. Jediny dovod, preco to nebyva totalna porazka je, ze su nastastie stale presvedceni, ze ako cerveni prave maju vyhodu v tocivosti, kdezto modraskom nemoze robit problem pre zmenu zatiahnut za ten patyk. Šklebící se Nic podobne IMO v v Europe Zapad/Vychod nenajdes.

Ale spat k mape samotnej - je mi jedno, kto ma G2 a kto G6, co ma "ondie" je to, ze zatial co ja v 110G2 musim davat pozor, aby som sa nenapakoval minusovymi bodmi a nebol kopnuty pod kostrc, moj protivnik k vsetkym vyhodam si nemusi lamat hlavu ani s tymto. Naštvaný
Šklebící se

1stCL_Fucida
Mungo napsal:
Ale spat k mape samotnej - je mi jedno, kto ma G2 a kto G6, co ma "ondie" je to, ze zatial co ja v 110G2 musim davat pozor, aby som sa nenapakoval minusovymi bodmi a nebol kopnuty pod kostrc, moj protivnik k vsetkym vyhodam si nemusi lamat hlavu ani s tymto. Naštvaný
Šklebící se

no nevim nevim Úsměv. Oni i Rumuni ve 109 G-2 musejí dávat bacha, aby nenaložili dalšího Rumuna olovem, ne? Úsměv.

O téhle mapě se už diskutovalo děsně moc a nikdo ji zatím nijak moc neupravoval Úsměv. Pokaždé, když jsem na ní létal, tak jsem odcházel s nervama úplně v kýblu. Nejdříve jsem třeba odvrátil útok Bf 109 G-2, aby mi za chvíli kolem ucha proletěla dávka z Mk.108 a v lepším případě odpálila půlku výškovky, nakonec mě obvykle dodělala La-5FN. Ale je to docela dost legrace na Bf 109 G-10 - držet si pěkně odstup a když máte vypnuté ikony tak jako já, tak vyloženě do poslední chvíle sledujete marking na křídlech, jestli je žlutý, nebo černý. I když co jsem tam létal naposledy, tak ještě nebyly k dispozici Fw 190 F-8 Úsměv. To by pro mě byla samozřejmě jasná volba, to je má oblíbená stíhačka z Krymu, Befka bych asi nechal žít raději všechna a soustředil se na Rusy Šklebící se

Je to dost unikátní mapa, nevzpomínám si, že bych někde viděl něco podobného..ono ani za WWII to nebyla moc běžná situace. Nemyslím, že by modré štvalo to, že ztratili nějaký konkrétní trumf, jak se domnívají červení. Oni ztratí totiž všechny trumfy krom výzbroje Úsměv. I ta kamenná G-6 má aspoň podobnou stoupavost jako La-5FN a větší dostup, ale když přijde paradoxně starší G-2, tak už nemá nic. Není to tedy úplně stejné jako na jiných mapách se spojeneckou technickou převahou (na CLDS byl třeba lvov 44, kde se potkávaly la-5FN + jaky-3 s Bf 109 G-6 a Fw 190 A-8, nebo na AH mapa s V-1 - tam jsou Tempesty, Mustangy, Thundery a moderní Spitfiry proti přecijen už trochu starším Fw 190 A-8 a Bf 109 G-6 - i když tam je asi i subvarianta G-6/AS, což je trochu jiné kafe, byť její historická obhajitelnost na daném místě v této době není úplně 100%).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lavo
Chlapi , Rumunsko je rozpravka , oproti mape Rokycany 45 na BP servery , tam zacina TEPRVE sranda...La-7 vs. Spit25.lbs , 110 vs 110 atd....toto je nic . Šklebící se
Upravil/a Lavo dne 05-11-2006 23:42

BP_Tyrl
A to nemáme ikonky. To se teprve člověk musí řádně rozhlédnout než něco osolí.Mrknutí

Mungo
Keby ste aspon nelimitovali 25lb spity, ked uz mate Jak3P co hrdlo raci (vrtam a vrtam, mam na to naladu Cool )
A 110 dtto. Pokojne vymenim za Schwalbiny.

rudidlo
BP_Tyrl napsal:
A to nemáme ikonky. To se teprve člověk musí řádně rozhlédnout než něco osolí.Mrknutí
Taky za to u mě máte velké bezvýznamné plus.

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_Gryzlov
Mungo napsal:
Keby ste aspon nelimitovali 25lb spity, ked uz mate Jak3P co hrdlo raci (vrtam a vrtam, mam na to naladu Cool )
A 110 dtto. Pokojne vymenim za Schwalbiny.

Kde je nelimitovaný počet JAK-3P?

AH_Watson
[quote]1stCL_Fucida napsal:

[quote]

Bože, nemohl jsem si pomoct, bylo to silnější než já . Cool
Upravil/a AH_Watson dne 06-11-2006 10:12

Mungo
BP, mapa Rokycany45. Mala mapa kde Zapadni spojenci maju proti bolsevikom Vyděšený najma vyskove stroje. Oni pre zmenu disponuju neobmedzene kuskami ako J9U/UT, 3P. Super sranda, len som sa zase nedostal k cervenaskom Naštvaný

Rudidlo - to si mal vcera pocut, ako na mna Lavo hulakal "my tu ZIADNE A-20 nemame!!!!". Ale pozeraj do Roster-u, ked ti ta potvora rastie v zameriavaci Šklebící se

313_Gryzlov
Mungo napsal:
BP, mapa Rokycany45. Mala mapa kde Zapadni spojenci maju proti bolsevikom Vyděšený najma vyskove stroje. Oni pre zmenu disponuju neobmedzene kuskami ako J9U/UT, 3P. Super sranda, len som sa zase nedostal k cervenaskom Naštvaný

Rudidlo - to si mal vcera pocut, ako na mna Lavo hulakal "my tu ZIADNE A-20 nemame!!!!". Ale pozeraj do Roster-u, ked ti ta potvora rastie v zameriavaci Šklebící se

Aha, to mluvíš o serveru BP. Už jsem se lekl, že to je někde na mapách AH. Potom mi to je "ukradený" Úsměv
Upravil/a 313_Gryzlov dne 06-11-2006 11:37

BP_Tyrl
Obě strany mají schodné pouze Bf 110 a A-20. Omezená letadla na mapě jsou za modré:
Bf-110G-2 (omezen na 5)
Me-262A-1a (omezen na 5)
SpitfireMkIX25lbs (omezen na 10)
Ya červené:
Bf-110G-2 (omezen na 5)
Fw-190D-9_Late (omezen na 10)
La-73xB20 (omezen na 10)
Bližší informace na:
www.blackpanthers.cz

Nemůžu zase omezit půlku letadel. Už takhle lidi nečtou Briefingy a diví se, že je to kope.Naštvaný
Upravil/a BP_Tyrl dne 06-11-2006 11:42

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,050,721 návštěv