| 
 Vzpomínkový let na počest F.Fajtla 
 | 
| Rufu | 
 Přidané 05-10-2006 11:37 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1348 
Založený: 30.09.05 
  | 
WT_Peci napsal:
Rufu napsal:
WT_Schmouddle napsal:
Otázka: 
Co bude náplní mise? 

Napadá mě jen kroužení a smutnění.    
Bude to organizovaná těsná formace do V v nízkém přeletu nad letištěm Tri Duby v La s přeformováním do 5ti cípé hvězdy a rozptylu do všech světových stran.  
No podle toho jak to chapu, tak letiste Tri Duby bude dostupne az po novem roce a krouzit nad nejakym jinym letistem a rikat o nem, ze to jsou Tri Duby a pritom to nejsou tri Duby, to pro mistni hardcore realisty neni pripustne. proto si myslim, ze zhlediska krouzeni nad Tremi Duby je organizovani teto akce predcasne... leda ze by se proste krouzilo a rozprchavalo se jinde, nikoli nad Tremi Duby     
Nechytej mě za slovo prostě jsem jen odpověděl Schmouddlemu můj návrh Galland se nijak nevyjádřil.  | 
|   | 

| 
 | 
| WT_Peci | 
 Přidané 05-10-2006 11:49 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1355 
  | 
Nechytám tě za slovo, tak jsem to nemyslel. Já mám prostě pocit, že tahle patetická věc je trochu mimo...   ale nejsou informace, třeba to bud i něco víc, než jen společné kroužení... 

Kdyby se místo toho konala speciálka, kdy by spity kryly bombery (nebo La-5, to už je fuck) a při tom pořádně rozkopali luftwaffe prdel a wehrmachtu rozsekali všechno, co se jen odváží vystrčit čumák, tak by to dle mého názoru byla víc  vzpomínkovější, víc opravdovější a upřímnější akce - toť vše, jen můj názor.   | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL Pepan | 
 Přidané 05-10-2006 11:53 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 386 
Založený: 29.09.05 
  | 
WT_Peci napsal:
Nechytám tě za slovo, tak jsem to nemyslel. Já mám prostě pocit, že tahle patetická věc je trochu mimo...    ale nejsou informace, třeba to bud i něco víc, než jen společné kroužení...

Kdyby se místo toho konala speciálka, kdy by spity kryly bombery (nebo La-5, to už je fuck) a při tom pořádně rozkopali luftwaffe prdel a wehrmachtu rozsekali všechno, co se jen odváží vystrčit čumák, tak by to dle mého názoru byla víc  vzpomínkovější, víc opravdovější a upřímnější akce - toť vše, jen můj názor.     

Good názor - tak tu specku zorganizuj | 
|   | 

| 
 | 
| WT_Peci | 
 Přidané 05-10-2006 11:56 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1355 
  | 
1stCL Pepan napsal:
WT_Peci napsal:
Nechytám tě za slovo, tak jsem to nemyslel. Já mám prostě pocit, že tahle patetická věc je trochu mimo...    ale nejsou informace, třeba to bud i něco víc, než jen společné kroužení...

Kdyby se místo toho konala speciálka, kdy by spity kryly bombery (nebo La-5, to už je fuck) a při tom pořádně rozkopali luftwaffe prdel a wehrmachtu rozsekali všechno, co se jen odváží vystrčit čumák, tak by to dle mého názoru byla víc  vzpomínkovější, víc opravdovější a upřímnější akce - toť vše, jen můj názor.    
Good názor - tak tu specku zorganizuj   

Čekal jsem tuhle odpověď... Za poslední měsíc a půl jsem lítal šestkrát, když místo mě budeš dělat, klidně to mapu spíchnu... Nemám čas, bohužel... | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Bumik | 
 Přidané 05-10-2006 12:04 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 759 
Založený: 14.02.06 
  | 
Ou...supr.....takze kdo se tu kope do zadku a nema co delat? [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/89.gif[/img] is not a valid Image. | 
|   | 

| 
 | 
| Hoper | 
 Přidané 05-10-2006 12:10 
 | 

Fusioner 

Příspěvek: 12131 
  | 
Peci přemýšlí, kerá čísla dát na trup lavoček, aby to histericky sedělo ;-) | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Wedge | 
 Přidané 05-10-2006 12:17 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 324 
Založený: 21.10.05 
  | 
Prosím o jednoho Spita k 313té, děkuji! | 
|   | 

| 
 | 
| CR_PETRAS | 
 Přidané 05-10-2006 12:25 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 960 
Založený: 06.10.05 
  | 
Beru cokoli   ...  

.... ale flak ne,s tim neumim   

P.S. Zatím jsem si všiml,že se tu každý hlásí pouze do mašin,ale návrhů a nápadů jak,co,kolik,kde je poskrovnu. 

Hodil bych tedy do placu návrh na roje po čtyřech letounech,sesazených do efektní letové formace na mapě s pobřežím Doveru.Pokud možno za jasného počasí kvůli tvorbě snímků a popř. videa. 

Viděl bych to jako akci nebojovou,protože to se pro pietu myslím nehodí. 

Je to možná nesmysl,ale je to podnět pro rozpoutání nápadové a nápadité diskuze.....   | 
|   | 

| 
 | 
| Hoper | 
 Přidané 05-10-2006 12:37 
 | 

Fusioner 

| 
mno ono se právě čeká, jakou má Galland ideu ;-) 

páč let ve formaci by byl hezký, ale ta formace by musela někde přeletět nad něčím v určitý čas, aby to takhle "obyčejně" mělo význam 

Dover asi ne, když tam jsou lavočky 
nějaká neutránlní mapa - třebas Singapúr :-D | 
|   | 

| 
 | 
| CR_PETRAS | 
 Přidané 05-10-2006 12:41 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 960 
Založený: 06.10.05 
  | 
No tak co třeba Berlín.... 

Jistá symbolika by se našla | 
|   | 

| 
 | 
| Hoper | 
 Přidané 05-10-2006 12:44 
 | 

Fusioner 

| 
jenže teď se musí čekat, až Galland přijde ze školy, napíše si úkoly a pak, když to stihne, se připojí na inet a dá vědět... 

...že by potřeboval poradit. 
jo to vlastně už napsal :-) 

tak Peci ti sežene čísla na lavočky... 
někdo z 313 ti pošle soubůrek, co si všichni nahrají do regiments, aby se pak v menu dala vybrat i 313. peruť (nejen 312 a 310). Když se nikdo nenajde, pošlu já. | 
|   | 

| 
 | 
| Rufu | 
 Přidané 05-10-2006 13:19 
 | 

Uživatel 

| 
Ono natočit formaci 32 a více strojů jednoho typu ve formaci řízené lidmi....nepamatujete se? :-)  

Hoper -dodá imatrikulaci a kamufláže 
Tyrl  nebo Enty - mapu s baráčkama (centrální místo přeletu) 
Edisonn nebo Čutora - akrobatické figury,tvary formace 
Lektor skupinové akrobacie -Kyza nebo alespoň Zvíře(ná to nakroucený v Zeru  )  

Námět přistání čechoslováků na Ruzyň r.1945(všichni přistanou) 
případně ze západu přiletí spity a z východu lavočky a na střídačku přistanou. 

No autor je někdo jinej ,ať něco vymyslí-nesmí to být moc komplikované na provedení v takovém počtu. | 
|   | 

| 
 | 
| Hoper | 
 Přidané 05-10-2006 13:39 
 | 

Fusioner 

| 
nepamatujeme :-) (byla tu snaha natočit Korzáry na letadloce, ale nějak se nám ta letadlovka před přistáním schovávala :-D) 

hele ta Ruzyně a přistání se mi líbí. Jen nevím, jak uděláme start - ve vzduchu ? To by mohlo být nebezpečný. Hodně nebezpečný :-) 
Čili asi fakt mapa Berlína, start na dvou letištích někde bokem a přistání na nějakém Betoně ve "městě" 

zkusil bych maximální možný počet (ale pak možná "lehčí" mapu a bez zbytečných objektů) a plus přistání s Mosquity, Liberátory (extery povoleny a DF mapa...) a ŠTURMOVIKY ať si užijou i BAPky 

žádná akro - v tomdle svazu budem rádi, že poletíme ve formaci ;-) 

teda pokud Galland náhodou nemyslel něco jiného ;-) 
 | 
|   | 

| 
 | 
| S5T_Galland | 
 Přidané 05-10-2006 14:15 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 260 
Založený: 17.08.06 
  | 
 Hoper napsal: 
jenže teď se musí čekat, až Galland přijde ze školy, napíše si úkoly a pak, když to stihne, se připojí na inet a dá vědět... 

Už jsem tu  . 
Představoval jsem si také nějaký přelet, přistání po jednom. 
Nevím, jestli může mít víc letadel matricní znacku RY-F  
jestli jo tak by měli vsichni spiti RY-F a laviny zase jeho cislo  
(bohuzel si nevzpominam jaky).Ty stejny znacky a cisla by se daly udělat i skinama. 

Pokud by byly external enabled tak samozrejmě i nějaký jiný letadla 
stihacek je myslim dost. 

Měl jsem taky nápad ze by letely jen spity a lavocky a  
jedna B25/A20 jakoby s rakví/ostatky směrem na jih k městu  
a postupně by se kní jako doprovod přidaly ze západu spity 
a z východu lavočky, pak by bomber sednul a postupně na střídačku by (bomber stojí už na letišti na nějakém prostranství) 
nad ním přeletěly spit,la5,spit,la5...... potom by zase na střídačku sedli. | 
|   | 

| 
 | 
| Rufu | 
 Přidané 05-10-2006 14:16 
 | 

Uživatel 

| 
 Hoper napsal: 
nepamatujeme :-) (byla tu snaha natočit Korzáry na letadloce, ale nějak se nám ta letadlovka před přistáním schovávala :-D) 

Ale... přeci ti zelení dvoumotoráci s dvojtou směrovkou a vybuchlým Tajpanem. | 
|   | 

| 
 | 
| S5T_Galland | 
 Přidané 05-10-2006 14:18 
 | 

Rozkoukaný 

| 
 1stCL_Fucida napsal: 
pokud to bude o víkendu, tak bych letěl. Pokud chceš server, tak ale buď teď, nebo až za 14 dní, mezitím bude server na údržbě.  

Děkuji za nabídku serveru - využil bych ji tedy až za 2 neděle | 
|   | 

| 
 | 
| S5T_Galland | 
 Přidané 05-10-2006 14:18 
 | 

Rozkoukaný 

| 
 1stCL_Fucida napsal: 
pokud to bude o víkendu, tak bych letěl. Pokud chceš server, tak ale buď teď, nebo až za 14 dní, mezitím bude server na údržbě.  

Děkuji za nabídku serveru - využil bych ji tedy až za 2 neděle | 
|   | 

| 
 | 
| Rufu | 
 Přidané 05-10-2006 14:21 
 | 

Uživatel 

| 
Nevím nevím-rakev? na oslavu? 
Všichni kteří bojovali(letecký personál) v Anglii i SSSR se těšili na to že se vrátí domů  a to se těm co přežili splnilo na tý Ruzyni.Co bylo dál je jiná historie.Asi to byl proně jeden z nejšťastnějších okamžiků života. | 
|   | 

| 
 | 
| Lavo | 
 Přidané 05-10-2006 14:36 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 437 
  | 
 S5T_Galland napsal: 
(bohuzel si nevzpominam jaky)  

68...podla knihy Lietadla , stavba plastikovych modelov ma mat fajtlova La-5fn cislo 58 ..tak vyberte si sami ...

Upravil/a Lavo dne 05-10-2006 19:45
 | 
|   | 

| 
 | 
| XXX_Dazz | 
 Přidané 05-10-2006 14:37 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1411 
  |