V podstatě se to zapíše "pod" OS a hned tak se to nedá vykopat ven. Pokud chce mít člověk opravdu jistotu že už ho na HD nemá (tuším že poslední dvě verze nejsou nijak zdokumentované), tak je asi nejlepší celý HDD vynulovat a začít od základů.
Ne já opravdu nejsem paranoidní. Já jenom řeším paranoiu zákazníků.
BP_Kojak napsal:
Spíš mi vadí, že furt musím do mechaniky cpát CD a bojim se, že si ho takhle časem zruším. Není na to cosi jako "dll" soubor na Ila?
moment!! to jakoze upravenim nejakyho .dll souboru nebudu muset potrebovat CD ke startu? a ja se uz chystal shanet nejakej image nebo crack bo se mi stava, ze nekdy se to nenacte - ale ono to bude spis starou mechanikou nez pokurvenym mediem
... mozna sem prisel na to, proc se mi pri korektnim odmontovani pametoveho USB zarizeni zrestartuje pocitac
vlastne se zrestartuje i kdyz zarizeni fyzicky odpojim bez odmontovani
krome instalaci patchu na OS jsem neudelal nic jineho, nez odinstaloval StarForce
57MH_Zvire napsal:
I po smazání SF tam stále zůstává ROOTKIT. A nedá se ho hned tak zbavit. Ta svi**ě je udělaná tak, aby byla jedna polovina vidět a druhá ne. Doporučuju nepřipojovat k internetu PC, kde je SF nainstlovaná. Sbírá infromace a posílá pryč.
Dobře se dá sledovat přes Proces Explorer, ale musíš vědět co hledáš. Každopádně je to pěkná mrdka a ty starší verze Symantec Antivirus označí za Spyware.
57MH_Zvire napsal:
I po smazání SF tam stále zůstává ROOTKIT. A nedá se ho hned tak zbavit. Ta svi**ě je udělaná tak, aby byla jedna polovina vidět a druhá ne. Doporučuju nepřipojovat k internetu PC, kde je SF nainstlovaná. Sbírá infromace a posílá pryč.
Dobře se dá sledovat přes Proces Explorer, ale musíš vědět co hledáš. Každopádně je to pěkná mrdka a ty starší verze Symantec Antivirus označí za Spyware.
Existuje na to primo od autoru Starforce programek, ktery je urceny k tomu ze bezezbytku odpali Starforce z komplu. Vzhledem k tomu ze narizeni soudu bylo ze musi k tomuto "softiku" dodavat i absolutni uninstal tak se domnivam ze tak cini, nebot pokud by dale provadel jen castecny uninstal Starforce, bylo by to zrale na dalsi zaloby na Starforce.
57MH_Zvire napsal:
Existuje na to primo od autoru Starforce programek, ktery je urceny k tomu ze bezezbytku odpali Starforce z komplu. Vzhledem k tomu ze narizeni soudu bylo ze musi k tomuto "softiku" dodavat i absolutni uninstal tak se domnivam ze tak cini, nebot pokud by dale provadel jen castecny uninstal Starforce, bylo by to zrale na dalsi zaloby na Starforce.
no, a co kdyz ten odinstalator udela co naridil soud a zaroven tam vrazi neco jinyho ?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.