AH_Watson napsal:
Tentokrát jsem v Laggu s ostatníma lamama seděl i já. Raketama jsem chtěl vyzkoušet ten vlak - stejně nebouchnul. Tak jsem s nima sundal jednoho nízko letícího heinekena ....
Když si dáváš při lítání Heinekena, tak se nediv, že netrefíš raketama vlak
Komu vadí ten Lagg, tak ať se tady vykecá a mapu teda nelítá.
Lagg tam zůstane, nebo pujde celá mapa pryč. Je to jen hra a zatím to ty 2 měsíce nikomu nevadilo. A čeho se modrásci vlastně bojí? Že to nebudou mít tak jednoduchý? Ale, ale. Neštvěte, nebo tam hodím místo befka CR-42 a bude. Sice makaróni přišli do francii pár dní před příměřím, asi moc nelítali, ale byli tam. A pak vás chci vidět.
Zacina to tu byt vesele. Nejako ma nenapadlo dat do porovnania Hurri Mk. I a F2A, ale mat moznost si vybrat, beriem F2A
Ako som to uz raz napisal, aspon podla Il2compare su Buffalo a P-36 dost podobne v letovych parametroch (stupavost, obratnost, rychlost), snad len s malym pridavkom v rychlosti u Buffala. Takze Buffiho by som tam pokojne praskol.
P-40B voci Emilovi je uz trochu ina kava, tam to myslim vyzeralo na 2 porovnatelne stroje vo vyskach, ktore sa bezne lietaju (~ do 5k). P40 mala navyse na svojej strane vyhodu v tocivosti. Ci by to bola vhodna nahrada netusim, parametre D.520 vs. 109E su mi nezname.
Inak je mi to vcelku jedno, ked som to raz letel, sedel som prave v Laggu a uchytil 2 skalpy
Ak tam chcete nechat Lagg, tak mu aspon zruste rakety vo vyzbroji, to uz je doslova koruna na hlave toho napadu.
Osobne som bol ale radsej za Buffalo (specialne pre Cutoru - naopak, ja by som ho v pripade lietania za cervenych sedlal vcelku rad).
No ono to omezit myslím nepůjde.
A já doufám alespoň v průměrnou inteligenci a ta napovídá, že snad nikde na fápadě v té dané době rakety neměli. Proto ty rakety nikdo pod křídla neveme. Ale to si musí každý rozmyslet, do hlavu mu nepolezu.
A nechci tady zase slyšet nějaký super chytrý řeči o tom co jak bylo, bude a je. Anebo jo, klidně si o tom kecejte, stejně je to jediný, co tak můžete dělat.
Enty, ja sa ta len snazim presvedcit, aby si tam radsej dal Buffalo. Voci befkam som v Laggu co-to odlietal, ale Buffalo voci befku by bolo nieco velmi zriedkavo videne (ak vobec). Malo by to vacsi smrnc s nim letiet a s francuzskymi kokardami na kridle.
Obmedzenie vyzbroje (vycucol som z nasho fora, tyka sa to Il2 server commander
You also can set restrictions on for any armament of airplanes
spaced from planes number by «,» simbol, spaced from each other by «;» simbol
in this example you can see, that for plane limit of 100 planes type Bf-109G6, you can not carry on these planes U3-MK108;R5-MK108;U3R6-MG151-20 gun installations
available armament list you can check in yours eventlog file
"Planes Count" parameter is not nessesary one, but it can be set like this:
Zacina to tu byt vesele. Nejako ma nenapadlo dat do porovnania Hurri Mk. I a F2A, ale mat moznost si vybrat, beriem F2A.
Sqn. Ldr. Frank Carey (velitel 135. perutě) během dne vyzkoušel nad Mingaladonem stíhací verzi hurricana ve cvičném souboji s buffalem ze 67. perutě, které pilotoval Sgt. Gordon Williams. Zjistilo se, že výkony buffala ve výšce 20 000 stop a výš byly skutečně lepší, zatímco v 16 000 stopách si byly oba letouny zdánlivě rovnocenné. Pod touto výškou byl nepochybně lepší hurricane.
AH_Enty napsal:
Komu vadí ten Lagg, tak ať se tady vykecá a mapu teda nelítá.
Lagg tam zůstane, nebo pujde celá mapa pryč. Je to jen hra a zatím to ty 2 měsíce nikomu nevadilo. A čeho se modrásci vlastně bojí? Že to nebudou mít tak jednoduchý? Ale, ale. Neštvěte, nebo tam hodím místo befka CR-42 a bude. Sice makaróni přišli do francii pár dní před příměřím, asi moc nelítali, ale byli tam. A pak vás chci vidět.
Enty tohle, ale příliš nekorespoduje se tvým pláčem v AH žvanírně, že na AH serveru lítá málo lidí
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.