no ja si pamatuju, kdyz jsem jeste lital offline, ze me kampan za rusy pekne nasrala... celou dobu litam v nejakych pleckach, prijde podzim roku 1943, nemcouri me zrani (asi hodne tezce) a kdyz se proberu, je jaro 1945, absolvuju tri lety na La-7 a Berlin je dobyt... byl jsem ponekud nasran
nastesti jsem pak zacal litat online a offline kampane me prestaly bavit
Teď mě napadlo. Přátelé, co hrají jiné online hry, tak vyprávěly, že se s nadupanejma postavama dá ne nettu celkem obstojně šmelit. tak bacha, aby jste někde na nettu nenašli svého pilota na 24 úrovni ku prodeji. Druhá varianta by byla, že to může být provokatér z nějaké inspekce, která si v tichosti vydala vyhlášku zakazující, v zájmu vydavatele, jakoukoli výměnu herních dat a teď loví první důvěřivce, aby jim mohla zabavit počítač na následné zařízení kanceláří.
Je to kokot a ještě k tomu puberťák. Teď jsem se vrátil z chlastačky s Lionama, kde jsme kazili jednoho adepta na 313tou a jestli chcete, tak mu napíšu takovej e-mail, že prodá i počítač.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.