December 22 2024 04:45:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
GF6600GT
CW_boZZda
urcite ma!Mrknutí

http://www.czechwings.com/
312_Karl
no a kolik % muze byt priblizny narust vykonu?

o Ila mi az tak nejde, ten slape celkem obstojne avgFPS40, ale posledni veci (Oblivion, Just cause, Dark Messiah, Faces of war,...) uz davaj pocitaci zabrat a chudacek nestiha...

no a nez bude BoB..... tak uz bude pod stolem uplne jina bedna

www.312raf.com
XXX_Dazz
Karle obstojne srovnání najdeš zde

LesniHU
Podle me to cenu nema. Kazdopadne kdyz snizis rozliseni, je to jako kdybys mel rycheljsi videokartu, takze si tim muzes vyzkouset narust vykonu. Kdyz nenaroste, je limitem procesor a vymenou videokarty ziskas jen moznost zapnuti vetsich detailu.

CR_PETRAS
http://img.alza.c...&cd=EF322h

Kucí...tahle kartička se mi líbit Úsměv

cena kolem 5300,- s dépéčkem. Nemá větrák a celkem slušný reference.

http://avionika.webpark.cz
313_Trim
No, nevim ale já mám ASUS GF 6600GT ale přídavný napájení nemá,zřejmě záleží na výrobci. Co se týče zdroje mám 400W a ještě tam mám rezervu. Jinak AMD 64 3000+, 2x HDD S-ATA+ 1x ATA 100 šuplík, 2x DVD ,1GB RAM a bez problémuCool

Joe Hallenbeck
Kluci potreboval bych radu,
mam od Leadteku WF A6600GT TDH, ale kdyz ji propojim pres S-Vid (grafarna) a SCART s TV tak mi vali pouze cernobily signal. Chtel bych se zeptat tech co tuto grafarnu maji (meli) jestli nemeli podobny problem. Diky.
313_FlyBoy
RY-C

MK_Paja
Joe Hallenbeck napsal:
Kluci potreboval bych radu,
mam od Leadteku WF A6600GT TDH, ale kdyz ji propojim pres S-Vid (grafarna) a SCART s TV tak mi vali pouze cernobily signal. Chtel bych se zeptat tech co tuto grafarnu maji (meli) jestli nemeli podobny problem. Diky.

Pokud TV nemá S-video vstup jinačí to nebude

Hoper
tuším, že jsem to na starou TV propojoval přes video (přehrávač) - přes cinche
a pak mi to jelo barevně
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Rufu
Existuje taky scart konektor který má na druhý straně cince a s video -pak to propojíš z PC do toho s-video kapelem a běží to barevně.
To že to jde černobíle je daný oddělenejma barevnejma kanálama u S-videa.Nebo se poptej v prodejnách PC a bazarerch PC občas bývaly u grafickejch karet i takový krátký převodní kablíky S-video-cinch

Joe Hallenbeck
Tak kdyby to nekoho zajimalo tak jsem zrejmne nasel reseni. Na Scartu spojit pin 15 a 20 (jas a barva) pomoci asi 470pF kondezatoru a pak je signal barevnej Úsměv Jeste to zitra vyzkousim v praxi Mrknutí a dam vedet. Teda pokud sezenu 470pF Kondenzator.
313_FlyBoy
RY-C

313_Hidde
Joe Hallenbeck napsal:
Tak kdyby to nekoho zajimalo tak jsem zrejmne nasel reseni. Na Scartu spojit pin 15 a 20 (jas a barva) pomoci asi 470pF kondezatoru a pak je signal barevnej Úsměv Jeste to zitra vyzkousim v praxi Mrknutí a dam vedet. Teda pokud sezenu 470pF Kondenzator.

No vidis aky si sikovny . Nemusel som to sem ani pisat Mrknutí

Hoper
Joe Hallenbeck napsal:

není snazší ten scart s "redukcí" ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Rufu
Hopere klid pokud je schopnej elektrotechnik tak to nějak dá dohromady.
Já to svýho času měl i tak že na druhou strani kabelu secinchema napájíš s-video.myslím že o tom bylo dost napsáno na TVfreakhttp://www.tvfrea... ale hledat to už nebudu.
http://www.tvfrea...cle&id=579
Upravil/a Rufu dne 28-12-2006 17:40

Joe Hallenbeck
Hoper napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

není snazší ten scart s "redukcí" ?

No jako je v tom cenovy rozdil. Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
313_Hidde napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Tak mi to nejak nefunguje, kdyz propojim PIN15 s PINEM 20 prez kondenzator tak je obraz porad cernobilej. Mam SCART AV-1 kurnik Smutný
313_FlyBoy
RY-C

MK_Paja
Joe Hallenbeck napsal:
313_Hidde napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Tak mi to nejak nefunguje, kdyz propojim PIN15 s PINEM 20 prez kondenzator tak je obraz porad cernobilej. Mam SCART AV-1 kurnik Smutný

MK_Paja
z tý karty by měl jít i kompozitní výstup (cinch)

Rufu
paja_cz napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
[quote]313_Hidde napsal:
[quote]Joe Hallenbeck napsal:
Tak kdyby to nekoho zajimalo tak jsem zrejmne nasel reseni. Na Scartu surnik Smutný

Ale bude jen je třeba ten převodní scart nestojí nějak horentněcca 80kč.

Joe Hallenbeck
Rufu napsal:
Hopere klid pokud je schopnej elektrotechnik tak to nějak dá dohromady.
Já to svýho času měl i tak že na druhou strani kabelu secinchema napájíš s-video.myslím že o tom bylo dost napsáno na TVfreakhttp://www.tvfrea... ale hledat to už nebudu.
http://www.tvfrea...cle&id=579

Podle nakresu jsem to delal, jenze nejsem elektrotechnik. Nicmene muzete mi prosim rict jaky je rozdil mezi SCART 1 a SCART 2? Podle nakresu je to jasny ze jsou trochu rozdilny. Jenze potom tedy pokud vemu SCART 1 tak mi neni jasne jestli mi vubec nejaka redukce pomuze.
Na SCART 2 je to jasny kdyz tam je na pinu 15 Chrominance (barva) a na pinu 20 Luminance (jas). Jenze na SCARTu 1 je na ty piny zrejmne privadeno neco jineho, nebo je to totez jen je to jinak nazvane?
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,119,382 návštěv