November 22 2024 02:56:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
PORT MORESBY-1942
Hoper
taky koukali na tu akrobačku
a ocenili ji (i zbytek osazenstva PM ;-) )

WinteR
Prosim aby se zde řešili jen nejnutnější věci Děkuji!!!

Mamutak
Predbezne jednu cobru, je to tak na 75% protoze¨nevim jestli budu zrovna doma ale snad to vyjde...Vyděšený

www.czechlions.cz
Holt
WT_Pedropan napsal:
Hoper napsal:
takže dle historie pak červeným nakážeš, aby lítali blbě a nezkušeně ? Mrknutí

Pche, to mně nemusí nikdo nakazovat. To dělám normálně...Šklebící se

Úsměv mě taky nee...Mrknutí ale vlastně, 606. sq lítá zase u modrých...Naštvaný..No vždycky se najde jedna černá ovceVyděšený (nebo jedna červená???)
Upravil/a Holt dne 22-09-2006 21:30

S5T_Galland
606_WinteR napsal:
Prosim aby se zde řešili jen nejnutnější věci Děkuji!!!

Omlouvám se

www.letectvi.wz.cz
WinteR
606_Holt napsal:
WT_Pedropan napsal:
Hoper napsal:

Úsměv mě taky nee...Mrknutí ale vlastně, 606. sq lítá zase u modrých...Naštvaný..No vždycky se najde jedna černá ovceVyděšený (nebo jedna červená???)

Mno je lepší znát nepřátelský stroje co??A ty pomalý americký krámy no Holtáku nevím ale amíci dostanou na kokos!!!

Holt
606_WinteR napsal:
606_Holt napsal:
WT_Pedropan napsal:
Hoper napsal:

Mno je lepší znát nepřátelský stroje co??A ty pomalý americký krámy no Holtáku nevím ale amíci dostanou na kokos!!!

CoolCool... že by?? já myslím, že nee...VyděšenýMrknutíŠklebící seŠklebící se

57MH_Zvire
606_WinteR napsal:
A ty pomalý americký krámy no Holtáku nevím ale amíci dostanou na kokos!!!

A to říkal kdo? Úsměv

airspace.cz
Holt
Zvíre.. vždyť to tam máš napísaný... 606_WinterVyděšenýPff

WinteR
par obrazku a linku na zera

skiny se dají stahnout na http://www.flying...
Upravil/a WinteR dne 24-09-2006 10:40

Glad69
Jinak co se tyka planesetu, tak by tam mely byt A6M2 vs Kittyhawky, P-39D a P-400.

http://www.cockneyrejects.net
WinteR
Glad69 napsal:
Jinak co se tyka planesetu, tak by tam mely byt A6M2 vs Kittyhawky, P-39D a P-400.

Děkuji za upozorněni,byly už provedeny příslušné opatření,Akurat není na te mapě Lae
Upravil/a WinteR dne 24-09-2006 11:24

Glad69
606_WinteR napsal:
Glad69 napsal:

Děkuji za upozorněni,byly už provedeny příslušné opatření,Akurat není na te mapě Lae

Ted jsem to koumal a Lae je mimo mapu:-/.Ale myslim ze to zas takovy problem nebude kdyz pouzijes kterekoliv letiste v zatoce Oro.

WinteR
Glad69 napsal:
606_WinteR napsal:
Glad69 napsal:

Ted jsem to koumal a Lae je mimo mapu:-/.Ale myslim ze to zas takovy problem nebude kdyz pouzijes kterekoliv letiste v zatoce Oro.

No a co Buna??

Glad69
Jo Buna je oukej...:-).

Hoper
bez urážky jedna technická - je tu snaha o historickou věrnost nebo i snaha o hratelnost ?

čtyři skupiny rychlých a odolných stíhaček po čtyřech mají za úkol ohlídat jednu skupinu hodně odolných bomberů a zastavit dvě skupiny papírových bomberů po třech, hlídaných třema skupinama po třech papírových stíhačkách

nebo tam jsou i jiné úkoly pro červené ?

Glad69
Hoper napsal:
bez urážky jedna technická - je tu snaha o historickou věrnost nebo i snaha o hratelnost ?

čtyři skupiny rychlých a odolných stíhaček po čtyřech mají za úkol ohlídat jednu skupinu hodně odolných bomberů a zastavit dvě skupiny papírových bomberů po třech, hlídaných třema skupinama po třech papírových stíhačkách

Hopere kliiiiid:-))).Red bombery poleti v ramci historicke vernosti bez coveru.Kobry se potahnou po zemi.A Kittyhawky budou krouzit na maly plyn nad Port Moresby ve 2000m.Mrknutí

Edit 1:Muze za to Saburo-nemel popisovat jak sestrelovali Amiky stylem 3 Kobry za 20 vterinVyděšený.Vis jak...abyste vubec meli na co strilet a behem 2 minut nebylo po vsem.

Edit 2:Taky to muzes brat jako prevenci.Vis jak to je.Pokud bude prihlasenych 16 lidi do stihacek a prijde jich 10, tak to bude uspechCool
Upravil/a Glad69 dne 24-09-2006 14:11

WinteR
Hoper napsal:

Pokud sis nevšiml je nad slunce jasné že Je to převaha jak.... takže mam připraveny i jiné ukoly pro každou skupinu.

Hoper
to ho jsem se bál - červený bombery poletí sami (dokážou se ochránit samy :-D) a na "naše" Betty se sesype 16 hladových es rozjetých jak kráva ;-PP

Na Sakaie kašlu, ale chci proti sobě mít druhořadé stroje, jejichž piloti se umí tak akorát opalovat na pláži a večer chlastat v báru :-DD

WinteR
Hoper napsal:
to ho jsem se bál - červený bombery poletí sami (dokážou se ochránit samy :-D) a na "naše" Betty se sesype 16 hladových es rozjetých jak kráva ;-PP

Na Sakaie kašlu, ale chci proti sobě mít druhořadé stroje, jejichž piloti se umí tak akorát opalovat na pláži a večer chlastat v báru :-DD

Tak sem to nemyslel,i když je rpavada ež ty B-25 letaly samy,Jo jinak nějak mi ušlo nebo jses ještě nepřihlásil a diskutuješ tu o tom??

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,194 návštěv