310_cibule napsal:
"K čemu ty jsi mi vlastně dobrej...?" Moje žena, když po návratu z práce usedám ke compu a snažím se "ukrást" těch pár chvilek na virtuálním nebi.
A já jí v podstatě dávám za pravdu
"Už by ses mohl taky ztlumit, k***a!!! Někteří tu chtějí i spát!!!" Moje žena, kterou přes dvoje dveře vzbudila má kooperace s 1stCL_Valherou
"Já po tobě chci, aby jsi si na mě našel hodinu a naučil mě s tím krámem zacházet a ty mi místo toho ukazuješ nějakýho virtuálního pilota, kterej hlídá děti. To by mě zajímalo kdy lítá, když celej den má děti na krku." Moje žena poté co jsem chtěl jít na věc trochu politicky .... Upravil/a rudidlo dne 21-08-2006 17:15
Ma draha moc nevyvadi.
Obcas prohodi, ze bych prece nemusel litat uplne kazdej den. Ja na to standardne odpovidam "zkus jeden den nezapnout TV." No a je zase klid.
Na moji bujarou radiokorespondenci reaguje vetsinou zaryvanim nehtu do cudlu volume + na ovladaci TV. Tot vse, zadne vyhruzky ani hazeni pantoflem. ( Ten mam na hlave vlastne porad )
No a nakonec - a to je pro me nejvetsi zahada ! - prichaziva ke mne, klepe mi na rameno a tlumenym hlasem mi cosi sdeluje...Mnohokrat jsem ji vysvetloval, ze kdyz mi rve ve sluchatkach "beemvecko" nemuzu jit slyset ani boha !
Celou hodinu nez nahodim Ila mi nepotrebuje nic sdelit, v okamziku kdy odstartuji zacina "klepaci procedura"...Zvlastni :lol:
WT_Flan napsal:......Celou hodinu nez nahodim Ila mi nepotrebuje nic sdelit, v okamziku kdy odstartuji zacina "klepaci procedura"...Zvlastni :lol:
To je jiný projev syndromu tekoucí vody. Kdykoliv ti ženská chce říct něco podle ní podstatnýho, začne o tom ve chvíli kdy pustila v kuchyni vodu, a pak se vzteká že to musí opakovat protože jí nerozumíš. (si snad sedíš na uších nebo co ?!?)
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
WT_Flan napsal:
No a nakonec - a to je pro me nejvetsi zahada ! - prichaziva ke mne, klepe mi na rameno a tlumenym hlasem mi cosi sdeluje...Mnohokrat jsem ji vysvetloval, ze kdyz mi rve ve sluchatkach "beemvecko" nemuzu jit slyset ani boha !
Celou hodinu nez nahodim Ila mi nepotrebuje nic sdelit, v okamziku kdy odstartuji zacina "klepaci procedura"...Zvlastni :lol:
Jo tak přesně tohle znám. Mám na uších pětikanálový hluchátka Teac. Jenom když si je nasadím a je v nich ticho, tak je to jako bych se ponořil pod vodu. Ale moje žena je vynalézavější. Mluví na mě z druhého pokoje skrz otevřené dveře. Už několikrát jsme se štěkli, že ji neposlouchám. A nejsem ji schppný vysvětlit, že když mám ty "mini" sluchátka na hlavě, tak že ji neslyším.
Jinak soušástí předstartovní přípravy je, že v momentě, kdy se mi podaří nějaká potvora vyrolovat na dráhu a přidám plyn, tak mi žena sdělí, že mi něco musí ukázat a jiným způsoběm se dožaduje mojí pozornosti. Je úplně jedno, že se snažím na zkrácené dráze odlepit Štuku s 1800 kg bombou.
Dokonce jsem měl doma i půl dne tichou domácnost, kdy se mi žena snažila strašně nutně sdělit nějaký svůj zážitek a mě zrovna porcovaly dvě Lavočky. Zmítal jsem se za kniplem, točil hlavou ze strany na stranu (TIR4Pro) a funěl jak o život a ona mi zrovna v tomhle okamžiku musí něco strašně nutného. Tak jsem ji v zápalu boje po velmi dlouhé době poslal do háje. A bylo to. Není schopná pochopit, že v určitou dobu se na mě prostě nesmí mluvit.
Hm jak tak koukám, tady nikdo nestudoval Plzáka. Protože jeho metoda PoPoDuPo. Je prostě geniální a jednoduchá. V překladu to znamená Posedět, Popovídat, Duševně Porozumět. Provádí se to takhle. Přijdu domů a místo cigárka, novin a pivínka chvilku sleduji ženu. V okamžiku, kdy u ní spatřím náznak ochoty ke konverzaci položím jednoduchou otázku. Např. Co bylo dnes nového? Následný monolog s chápavým pokyvováním vyslechnu, občas souhlasně zamručím. A teď to nejdůležitější. Zásadně nic neřeším. Protože když vám žena vykládá, že její nadřízený je totální debil, který si jí vůbec neváží, tak rozhodně netouží potom aby jste ráno s rykem vyrazili k ní do práce a dotyčnému rozbili hubu. Ona touží se jenom vypovídat a váš chápavý výraz a mumlání: To je ale debil. Jí pomáhá utřídit si myšlenky ( protože žena když mluví tak myslí, narozdíl od muže, který když myslí tak je úplně mimo), vypotřebovat svoje denní penzum slov ( na den je pětkrát vyšší než u muže) a hlavně najít pochopení. Samozřejmě, když z jejího monologu usoudíte, že si žádá výměny žárovky je chybou souhlasně mručet, či jít vyměňovat žárovku ihned než madam domluví. Správné je ihned, kdy dá jasně na srozuměno že už je audience u konce. Např. pustí televizi. Tato metoda se dá i umně skloubit s večeří, takže ušetříte plno času. Při následné výpomoci s úklidem nádobí je nevtíravým ošátráváním nenápadně naznačujete, že je stále krásná a žádoucí, což jí ochotně dokážete, jen co jí přestane bolet hlava, děti nebudou doma, tchýně se odstěhuje atp. Po kvalitně provedeném PoPoDuPo můžete celkem bezpečně očekávat KSnP, nebo KChuP. tzn Kvalitní Sex na Požádání, případně Klidné Chvíle u Počítače.
Rozhodně dostatečně vypovídaná a pochopené žena nepocítí potřebu vám něco sdělovat uprostřed lítáho boje. Existuje nepatrné procento žen které nepochopí metodu PoPoDuPo sami od sebe, a ty je pak nutno s touto metodou a následnými očekáváními seznámit verbálně. Dále existuje nepatrné procento žen, které tuto metodu odmítají pochopit či akceptovat. Ty je nutno bezbolestně utratit a recyklovat.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Chce to jen trpělivost.
Žádná normální ženská nevymění pohodu rodinného krbu za bojiště s nejasným výsledkem (co když mě ten magor nakonec vymění za monitor a joystick...).
A tak, máte-li splněny domácí úkoly (zasednout ke Šturmovi v momentě, kdy v kuchyni třetí den kape kohoutek, je trestuhodná volovina), časem její úsilí otupí a se shovívavým úsměvem bude usedat ke svým oblíbeným telenovelám, skrytě se radujíc, že přetahovaná o ovladač TV je nenávratně zapomenuta a ona je tím pánem v obýváku.
A stanete se trpěným šaškem po jejím ušlechtilém tolerantním boku, s občasným pokusem o ztrátu důstojnosti u společných potomků, která zůstane nevyslyšena, protože hra, to je to nejvíc, pro co mají vaše děti pochopení.
A tyto pokusy zůstanou jen poslední vzpomínkou na kdysi tak vášnivou bitvu o ovládnutí manžela...
Teda, pokud máte alespoň trochu normální ženskou...
WT_Pedropan napsal:
Chce to jen trpělivost.
Žádná normální ženská nevymění pohodu rodinného krbu za bojiště s nejasným výsledkem (co když mě ten magor nakonec vymění za monitor a joystick...).
A tak, máte-li splněny domácí úkoly (zasednout ke Šturmovi v momentě, kdy v kuchyni třetí den kape kohoutek, je trestuhodná volovina), časem její úsilí otupí a se shovívavým úsměvem bude usedat ke svým oblíbeným telenovelám, skrytě se radujíc, že přetahovaná o ovladač TV je nenávratně zapomenuta a ona je tím pánem v obýváku.
A stanete se trpěným šaškem po jejím ušlechtilém tolerantním boku, s občasným pokusem o ztrátu důstojnosti u společných potomků, která zůstane nevyslyšena, protože hra, to je to nejvíc, pro co mají vaše děti pochopení.
A tyto pokusy zůstanou jen poslední vzpomínkou na kdysi tak vášnivou bitvu o ovládnutí manžela...
Teda, pokud máte alespoň trochu normální ženskou...
Tak o té první větě, již dlouhou dobu přemýšlím. Ale jak poznám, jestli je moje žena normální? Za posledních 15 let pořád nevím na čem jsem.
Nicméně jsem zjistil, a myslím si, že to byl důležitý objev, že je velmi vhodné, když si manželka najde nějakého koníčka.
Stalo se to náhodou. Pravidelně každý měsíc beru auto a vyrážím na objížďku všech antikvariátů v okruhu 20km, kde se pídím po všem co se týká těch našich letadel. A moje žena začala jezdit na tyhle výlety se mnou. Nejdřív koukala po detektývkách,ale po čase ji zaujaly staré pohlednice, které začala shromažďovat, třídit a vůbec se o ně zajímat. Takže k času, ve kterém si nepřeje býti rušena,což byly donedávna jen ty hloupé seriály, přibyl další. Jojo, letadla jsou boží věc.
Jirka napsal:
Tak o té první větě, již dlouhou dobu přemýšlím. Ale jak poznám, jestli je moje žena normální? Za posledních 15 let pořád nevím na čem jsem.
No když přestane blbnout a najde si nějakého koníčka.
Například začne něco sbírat.
Třeba pohlednice....
Alebo vyšívať! Ale čo sa mne úplne osvedčilo, aj keď je to len dočasné riešenie, je poslať ju do školy hoc aj druhej výšky. Je tak plne zamestnaná štúdiom, nakoľko ženy berú túto činnosť svedomitejšie, že na ínú jej už neostáva čas. Akurát to chce ešte jeden comp alebo notebook.
Tyrle, toto je to pravé. Myslím, že veľa životom skúsených mužov túto metódu resp. jej rozne variácie, používa tak povediac intuitívne bez toho, aby ju študovali, ale takto pekne zosumované my konečne dokreslilo a pomenovalo ako sa to vlastne volá!:clap:
musim prasknout kamarada Paju01 (haluzpaja)--- ten kdyz prve vzleti a je na dohled nepřátelské hranice tak se v TS nebo Skype ozve " vem ty merunky do sklepa nebo pojd se smetím, umyj nádobí a pájíček rezignuje a jde pristat aby maminka nezuřila :-)
u mne je to tak ze jsem sexualne sváděn a pokud ukončím létání tak i neco víc, teda nevím, co, jsem neoblomný pilot a beru si do kokpitu psa
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.