November 22 2024 05:48:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
ODĚSA 1941 - Speciální mise
1stCL_Jamamoto
Pánové, mám takový dotaz, čispíše návrh.Jde o to, zda-li by se celá akce nemohla konat již v noci z 27. na 28. 10. Nejde o mne, mě osobně to je jedno, na celou akci se moc těším a určité tajemno, které kolem celé akce je, ji dělá ještě napínavější. Jde mi spíše o to, že jsem zaznamenal piloty, kteří by se akce moc rádi zúčastnili, jenže již mají plány na příští prodloužený víkend a prostě nemohou tento polet do svých plánů zakomponovat. V případě, že by se letěleo k mnou navrhovanému datu, bylo by to pro ně možné a své plány by tomu mohli přizpůsobit.
Prosím, je to pouze návrh, pokud by se nesetkal se všeobecnou podporou, nebo by komplikoval plány autora této speciálky, tak to nepřichází samozřejmě v úvahu, určitě touto prosbou nechci dělat věci složitější!
Díky za pochopení pánové!:jamamoto:

AH_James_Gastowski
No, je to trošku komplikování celé situace, znamenalo by to opětovné vyjádření všech (zatím 29 přihlášených pilotů), ale máš pravdu, spousta lidí na tento prodloužený víkend asi odráží někam pryč. Takže pokud by se to letělo ze čtvrtka na pátek, tak by možná byla větší účast, ale nevím, jak na změnu data budou reagovat ostatní přihlášení. Neznám jejich zaměstnání, takže je dost možný, že mají noční služby, nebo jsou na služebních cestách... Mně osobně to žádný problémy nečiní. No, možná by bylo nejlepší zjistit, kolika dalším lidem by to vyhovovalo spíš ze čtvrtka na pátek, jestli má smysl vůbec začít zjišťovat od přihlášených, jestli jim to vyhovuje jindy, než na kdy se přihlásili. Možná by to vyřešila nějaká anketka, kterou by vyvěsil Fučida nebo některý ze správců stránek s textem: Pokud ještě nejste přihlášeni na akci Oděsa 1941, přihlásili byste se, pokud by se akce konala ze čtvrtka na pátek 27.-28.10.2005? Nebo něco v tom smyslu... Jestli máte někdo lepší nápad, tak sem s ním...

310_cibule
chápu uvedené důvody, ale mně osobně by to vyhovovalo v tu sobotu.

1stCL_Jamamoto
AH_James_Gastowski napsal:
No, je to trošku komplikování celé situace, znamenalo by to opětovné vyjádření všech (zatím 29 přihlášených pilotů), ale máš pravdu, spousta lidí na tento prodloužený víkend asi odráží někam pryč. Takže pokud by se to letělo ze čtvrtka na pátek, tak by možná byla větší účast, ale nevím, jak na změnu data budou reagovat ostatní přihlášení. Neznám jejich zaměstnání, takže je dost možný, že mají noční služby, nebo jsou na služebních cestách... Mně osobně to žádný problémy nečiní. No, možná by bylo nejlepší zjistit, kolika dalším lidem by to vyhovovalo spíš ze čtvrtka na pátek, jestli má smysl vůbec začít zjišťovat od přihlášených, jestli jim to vyhovuje jindy, než na kdy se přihlásili. Možná by to vyřešila nějaká anketka, kterou by vyvěsil Fučida nebo některý ze správců stránek s textem: Pokud ještě nejste přihlášeni na akci Oděsa 1941, přihlásili byste se, pokud by se akce konala ze čtvrtka na pátek 27.-28.10.2005? Nebo něco v tom smyslu... Jestli máte někdo lepší nápad, tak sem s ním...

Přesně tak jsem to myslel a ten nápad s anketkou je dobrý. Rozhodně nechci nic komplikovat tobě, ani ostatním pilotům. Mě osobně je také jedno, kdy se poletí. Jde o to, co bude většině lidí vyhovovat více! Myslím, že jsme všichni po speciálce vyloženě hladoví a je super, že se něco takového chystá!

AH_James_Gastowski
Teď fakt nevím, který ze správců stránek tam tu anketu dal, ale to byl jenom takový návrh. Možná lepší znění ankety by bylo:

Akce Oděsa1941 29.10.2005:

a) Jsem přihlášen a sedí mi to
Cool Jsem přihlášen, ale klidně poletím i ze čtvrtka na pátek 27.-28.10.2005
c) Nejsem přihlášen, ale kdyby se letělo ze čtvrtka na pátek, tak se přihlásím
d) Nejsem přihlášen a ani se přihlašovat nebudu

No, ale teď už v tom asi děláme hodně velký nepořádek.

GC3_Messik
Byl jsem to já, příště líp zvažujte výzvu na správce Mrknutí

gc3normandie.over.cz
AH_James_Gastowski
Messiku, nechcu rýpat, ale připadá mi, že ty první dvě odpovědi se zkopírovaly z té minulé ankety. Díval jsem se teď furt na stránky a myslím, že 9 hlasujících lidí by mi hned tak neuniklo.

GC3_Kane
jj...hlasoval jsem: "že bych chtěl čtvrtek" a po změně už si nezahlasuji a hlas tam není.

http://3iap.org/forum/news.php
GC3_Messik
hmm já nehlasoval . Tak to zůstalo z té staré. opravím..

gc3normandie.over.cz
313_Santy
V případě potřeby a nedostatku pilotů si rád zalétám kdekoliv, ale dávám přednost:
Pilot: Santy
Strana: red/stíhač
Termín: o víkendu kdykoliv po 20:00, ve čtvrtek až po 23:00
PS: Je to moje první SM, tak bych potřeboval "vedení". Mrknutí

falkon
Nuz zatial asi na 70% by som sa rad prihlasil aj ja...

Pilot: (E)CL_falkon
Strana/stroj: blue/co bude k dispozicii Úsměv

AH_James_Gastowski
Díky Messiku.

Santy, ničeho se neboj, je to víceméně to samý jako dogfight, akorát týmy opravdu spolupracují jako celek.

1stCL_Novotny
Bohužel pokud se to znění což mi nevadí hlavně že to budete moci letět, tak se nemohu ůčastnit. Potravinářský průmysl nezná slovo svátek a sobota. Jenže sobata je poslední pracovní den pro mne a pokud je svátek den před ní tak ten svátek! Takže to nebudu při zmněně moci letět páč bych tam chcíp(v práci).

Pokud dojde ke zmněně tak mne smažte díkÚsměv .

AH_James_Gastowski
Prosím, nepropadejte nějakým představám, že anketa znamená změnu data. Už je přihlášeno 32 lidí na sobotu, takže kvůli nějaké hrstce nebudeme šachovat 32 lidma.

Indy
Santy napsal:Je to moje první SM, tak bych potřeboval "vedení". Mrknutí

No, pri nocnych (stihacich) misiach je to skor nieco na sposob osameleho lovca, s tym, ze ta spolubojovnici (TS), flak, svetlomety alebo strelba mozu naviest na miesta, kde sa nieco deje. Minule som na nepriatela natrafil asi tak po 45 min hladania v tme (predtym som sa niekolkokrat tesne minul s vlastnymi). Je to super, ma to atmosferu a je to omnoho blizsie k realite ako lietanie na klasickom DF serveri.
Letka_13/Indy

VGR_Plavec
Hlásím se do toho nádhernýho frmolu. Sobota po 23. hodině, nejraději čtvrtek kdykoliv.
VND_Plavec
Red/dle potřeb
Upravil/a VGR_Plavec dne 22-10-2005 21:45

1stCL_Novotny
Prosím, nepropadejte nějakým představám, že anketa znamená změnu data. Už je přihlášeno 32 lidí na sobotu, takže kvůli nějaké hrstce nebudeme šachovat 32 lidma.

Neboj já ničemu nepropadámÚsměv . Já si rád zalítám a to kort SM i jiné scénáře, jen prostě beru na vědomí že to pude, nebo ne. Úsměv
Psal sem to tam jen proto abych kdyžtak nezabíral fleka. Fakt pohoda , já na to neumřu. A Jamamoto to ví páč mne zná Šklebící se !!

Hoper
tak já bych měl mít volno

1stCL_Jamamoto
1stCL Novotny napsal:

Neboj já ničemu nepropadámÚsměv . Já si rád zalítám a to kort SM i jiné scénáře, jen prostě beru na vědomí že to pude, nebo ne. Úsměv
Psal sem to tam jen proto abych kdyžtak nezabíral fleka. Fakt pohoda , já na to neumřu. A Jamamoto to ví páč mne zná Šklebící se !!

Jo, jo, Novotňas je pohodář :jamamoto:

CR_ARNOLD
Pilot: Arnold
Strana/stroj: RUS/Stihač
Start mise: od 21.00 hodin až do ranních hodin

www.presneletani.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,087 návštěv