clone9cz napsal:
a ukladaji se informace o bananovani do logu ?
Co vy na to admini?? Já bych řekla, že jo
pak by to bylo jednoduchy zjistovani
Moje řeč No, ono se to už mezi adminy ví, že? Jenom se jaksi někomu nechce s pravdou na svět. Když k tomu nemáte dost odvahy, pošlete PM. Nikde to vykládat nebudu. Možná...
WT_Peci napsal:
Takže největší flameři, který tu dostali banána jsou Opitz a Lucka?
No ale v tom případě to, co předvedla Lucka je dost slabý, měla by přidat, Opitzi nesahá ani po kotníky, i když se snaží
EDIT: překlepy
Ban jsem dostala za tento text Peci:
310_Max = Lucka?
Ne.
Takhle je to správně:
310_Max + 310_Falcon + Lucka
To je opravdu na pořádnýho banána, že?
Tak takhle ne. Jasně jsem ti napsal (a to i prostřednictvím emajlu), že nevím, kdo tě zabanoval a proč. Nevidím jediný důvod, proč bys nás tady měla obviňovat z nějakého komplotu. Do logu se podívat neumím, kdybych to uměl, udělám to. I tak (tedy bez jakýchkoliv důkazů) mi přijde absurdní, že by tě tu někdo z adminů vědomě banoval za prohlášení 310_Max+310_Falcon+Lucka. To přeci nedává smysl.
A za druhé. Zcela vážně:
Přestaň vystupovat agresívně, obviňovat všechny kolem sebe, urážet je a vyhrožovat (to platí i o vlákně 310_Max není Lucka)
JINAK TĚ OPRAVDU ZABANUJU. Udělám to zcela nepokrytě a s plným zdůvodněním.
Nevím, kolik je ti let, ale myslím, že dost na to, abys pochopila, že tvá přítomnost (stejně jako dalších žen na tomto fóru) vzbuzuje u jeho většinové mužské části jistou zvědavost. Občas padají různé poznámky - vtipné i méně vtipné, resp. vyloženě hloupé. Nicméně některé tvé kroky - alespoň z mého pohledu - tuto zvědavost u těch zvědavějších jen podněcovala (různé avatary, nepřítomnost na TS, přihlášení se na srazy a poté zase odvolání účasti). Tak se nediv.
Myslím, že nikomu není nic do tvého soukromí a několikrát to tu řada z nás napsala. Nicméně nikdo tady proti tobě nepoužil nic, kvůli čemu by bylo nutné asministrátorsky zasáhnout (a to ani v případě demaskování tvého původního avataru). Rudidlo je rejpal, je indiskrétní, neomalený, ale za to se nebanuje. Tak prosím nad tím zamysli a zkus být trochu nad věcí. Děkuji.
Upravil/a 310_cibule dne 06-08-2006 12:55
WT_Peci napsal:
Takže největší flameři, který tu dostali banána jsou Opitz a Lucka?
No ale v tom případě to, co předvedla Lucka je dost slabý, měla by přidat, Opitzi nesahá ani po kotníky, i když se snaží
EDIT: překlepy
Ban jsem dostala za tento text Peci:
310_Max = Lucka?
Ne.
Takhle je to správně:
310_Max + 310_Falcon + Lucka
To je opravdu na pořádnýho banána, že?
Tak takhle ne. Jasně jsem ti napsal (a to i prostřednictvím emajlu), že nevím, kdo tě zabanoval a proč. Nevidím jediný důvod, proč bys nás tady měla obviňovat z nějakého komplotu. Do logu se podívat neumím, kdybych to uměl, udělám to. I tak (tedy bez jakýchkoliv důkazů) mi přijde absurdní, že by tě tu někdo z adminů vědomě banoval za prohlášení 310_Max+310_Falcon+Lucka. To přeci nedává smysl.
A za druhé. Zcela vážně:
Přestaň vystupovat agresívně, obviňovat všechny kolem sebe, urážet je a vyhrožovat (to platí i o vlákně 310_Max není Lucka)
JINAK TĚ OPRAVDU ZABANUJU. Udělám to zcela nepokrytě a s plným zdůvodněním.
Nevím, kolik je ti let, ale myslím, že dost na to, abys pochopila, že tvá přítomnost (stejně jako dalších žen na tomto fóru) vzbuzuje u jeho většinové mužské části jistou zvědavost. Občas padají různé poznámky - vtipné i méně vtipné, resp. vyloženě hloupé. Nicméně některé tvé kroky - alespoň z mého pohledu - tuto zvědavost u těch zvědavějších jen podněcovala (různé avatary, nepřítomnost na TS, přihlášení se na srazy a poté zase odvolání účasti). Tak se nediv.
Myslím, že nikomu není nic do tvého soukromí a několikrát to tu řada z nás napsala. Nicméně nikdo tady proti tobě nepoužil nic, kvůli čemu by bylo nutné asministrátorsky zasáhnout (a to ani v případě demaskování tvého původního avataru). Rudidlo je rejpal, je indiskrétní, neomalený, ale za to se nebanuje. Tak prosím nad tím zamysli a zkus být trochu nad věcí. Děkuji.
Z komplotu tebe ani jiné adminy neobviňuji, tak si nevymýšlej. Položila jsem pouze dvě otázky kdo a proč mě zabanoval. Dosud mi nebylo odpovězeno. Pouze jsem konstatovala, že době kdy mi byl deaktivován účet, byl zde na fóru Clo-Clo. Dále jsem řekla, že tím nechci veřejně tvrdit, že to byl on. I když bych si to třeba mohla myslet, že? To že ten dotyčný nemá odvahu povědět jak to bylo, za to nemohu.
Před časem jsi na úvodní stránce červeně napsal apel, jak bychom se tady na fóru měli chovat, že bychom se měli zdržet urážlivých výroků na adresu ostatních.
Nebyla a nejsem to já, kdo toto vědomě a soustavně porušuje. Tobě se zdála věta v podpisu rudidla "kdo setřelí 310_Maxe, může se s ním vyspat" normální? Nenapadlo tě, že co jemu přijde vtipné, může někoho urážet? Zasáhl jsi nějak?
A teď mě zabanuj, jestli jsi k tomu našel důvod....
Upravil/a Lucka dne 06-08-2006 13:14
Tak abych nasral sám sebe a pak se snad aji zabanuju, tak: Kdo sestřelí maxxise, může se s ním vyspat, jinak dneska máte šanci od cirka 19.00 h. Jo a pak pro případné nocležníky ptejte se Rudidla a nebo Lucky kde mě hledat :geek: :geek: :clap:
Maxxis napsal:
Tak abych nasral sám sebe a pak se snad aji zabanuju, tak: Kdo sestřelí maxxise, může se s ním vyspat, jinak dneska máte šanci od cirka 19.00 h. Jo a pak pro případné nocležníky ptejte se Rudidla a nebo Lucky kde mě hledat :geek: :geek: :clap:
Tímhle to nespravíš Maxxisi.
Upravil/a Lucka dne 06-08-2006 14:12
310_cibule napsal:Lucko, řekl bych, že to nebyl žádný z adminů, spíš nějaký letecký šotek, který si s tebou nepěkně zahrál. Až ho chytíme, tak ho... no, něco mu prostě uděláme. Třeba ho degradujeme...
Ty i já víme, že to žádný šotek nebyl.
To na margo diskuse okolo toho komplotu.
Ad Rudidlův podpis: Nevzpomínám si, že by si Max či kdokoliv jiný stěžoval. Nám ostatním to přišlo hloupé.
Takže navrhuji: Zkusme to uzavřít. Vyzývám všechny, aby si Lucky nevšímali, neboť si to - alespoň podle toho, co říká - nepřeje.
Zároveň prosím Lucku, aby si ještě jednou pozorně přečetla příspěvky lidí, kteří se k ní vždy chovali slušně, a přstala kolem sebe kopat.
Pevně věřím, že nedorozumění s banem se vysvětlí. Udělám,co bude v mých silách, aby se tak stalo.
310_cibule napsal:Lucko, řekl bych, že to nebyl žádný z adminů, spíš nějaký letecký šotek, který si s tebou nepěkně zahrál. Až ho chytíme, tak ho... no, něco mu prostě uděláme. Třeba ho degradujeme...
Ad Rudidlův podpis: Nevzpomínám si, že by si Max či kdokoliv jiný stěžoval. Nám ostatním to přišlo hloupé.
Takže navrhuji: Zkusme to uzavřít. Vyzývám všechny, aby si Lucky nevšímali, neboť si to - alespoň podle toho, co říká - nepřeje.
Zároveň prosím Lucku, aby si ještě jednou pozorně přečetla příspěvky lidí, kteří se k ní vždy chovali slušně, a přestala kolem sebe kopat.
Pevně věřím, že nedorozumění s banem se vysvětlí. Udělám,co bude v mých silách, aby se tak stalo.
Vysvětli mi prosím výraz "přestala okolo sebe kopat". Vždy reaguji na kopanec do mě nebo mně blízkého člověka až jako druhá. Vždy až jako druhá k tomu používám prostředky, které se mně osobně příčí, ale jsou naprosto adekvátní útoku, který mé reakci předcházel.
Nikdy neupozorníš Ty ani jiný admin rudidla, Maxxise ani případné jiné hulváty, že se chovají nevhodně, hrubě nebo že někoho uráží. Pokud přijde z mé strany reakce na takový útok, jsi mnohem aktivnější. Proč??
Upravil/a Lucka dne 06-08-2006 14:20
Zároveň prosím Lucku, aby si ještě jednou pozorně přečetla příspěvky lidí, kteří se k ní vždy chovali slušně, a přestala kolem sebe kopat.
Vysvětli mi prosím výraz "přestala okolo sebe kopat". Vždy reaguji na kopanec do mě nebo mně blízkého člověka až jako druhá. Prostředky k tomu používám vždy až jako druhá a jsou naprosto adekvátní útoku, který mé reakci předcházel. Nikdy neupozorníš Ty ani jiný admin rudidla, Maxxise ani případné jiné hulváty, že se chovají nevhodně. Pokud přijde z mé strany reakce na takový útok, jsi mnohem aktivnější. Proč??
nebyl jsem ne tebe na foru nikdy sprostý, pokud si teda dobre pamatuji, a že si toho pamatuji. Rejpu, ale nejsem sprosty !
jsem taky žena, používám ale chklapskej nick tak si ze mne neutahujte, ju.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.