..misty morning..
|
WT_TeeDee |
Přidané 02-08-2006 12:15
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
Opitz napsal:
Dekuji ze jsi se mi zastal. Za odmenu o tobe napisu oslavny clanek na turbulenci.. no, vlastne uz jenom zmenim jmena TeeDee za Tyrl a zkratku WT za BP... jsi pripraven byt dozivotni predsedou BP?
A TeeDeeho si nevsimejte, on totiz vubec ve skutecnosti neexistuje... :lol:
a jestli TeeDee mas neco proti - dokaz nam ze existujes!
Koukám, že dneska tu budeš asi celej den, na pracáku mají zavřeno? :-)
Jinak počítám, že se nám teď odmlčíš na pár dní... Opici (Marceli) držíme ti palce, určitě to zvládneš :tup:
http://revue.idne...lidicky_lf |
|
|
|
Opitze |
Přidané 02-08-2006 12:23
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
dejte mu banana, at vychladne
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 02-08-2006 12:37
|
Rozkoukaný
|
Opitz napsal:
Za to ty musíš být, Marceli, pořádně nažhavenej, když se cítíš na rekord :lol::lol::lol: |
|
|
|
313_Volume |
Přidané 02-08-2006 12:44
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
Založený: 02.11.05
|
lol...takhle se tady hodnocení obrázku už dlouho nezvrhlo |
|
|
|
Opitze |
Přidané 02-08-2006 12:48
|
Stařešina
|
WT_TeeDee napsal:
Opitz napsal:
Za to ty musíš být, Marceli, pořádně nažhavenej, když se cítíš na rekord :lol::lol::lol:
hehehe a vsichni cekaji, az Opitz posle TeeDeeho do riti nebo mu da link na silikonvou vadzajnu a pak se na nej urcite vsici vrhnou... ale dneska ne, chlapci, dneska mam mirovy den... dnes jenom sirim lasku, pokoj a mir... Jurovi chci jenom pomoci k dokonalosti, mejme se radi, budme pozitivni, nenechme zvitezit jestirky a jinou havet...
Navic jsem flejmovani povesil na hrebik.. a navic... navic TeeDee vubec neexistuje...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 02-08-2006 13:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Dav skanduje:
Gu-mo-vou va-gí-nu!
Gu-mo-vou va-gí-nu!
Gu-mo-vou va-gí-nu!
Gu-mo-vou va-gí-nu!
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
313_Volume |
Přidané 02-08-2006 13:15
|
Rozkoukaný
|
hele, tohle je pro vás vy chásko:
http://blok.rozan...va-sluzba/
Upravil/a 313_Volume dne 02-08-2006 14:18
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 02-08-2006 13:25
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Hele a ty seš ze kterýho toho tarifu?
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-08-2006 13:31
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Opitz napsal:
Navic jsem flejmovani povesil na hrebik...
Vopičáku, néééééé, to mi nemůžeš udělat. Zrovna teď, když jsem začal (ad)ministrovat. Kdyby se k tomu takhle postavilo pár dalších, tak jsem tu úplně zbytečnej. A to já prostě nesnesu.
Nicméně ty tvoje flejmy jsou sice často sarkastické a někdy i provokativní, málokdy však urážlivé. Takhle si banána nikdy nezasloužíš, ty břídile. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 02-08-2006 13:43
|
Stařešina
|
ne me z toho asi je*ne... :lol: co to je za administratora sakra?!? neni nejak moc nad veci? to snad neni mozne, dneska uz je vsechno naruby, pry nejake jistoty, jistoty.... pche... [prej socani - zajistime vam klidne a dustojne stari, hovno pane vasnosto, nebo ze by to rikali komunisti? ale to je jedno... ja chci klidny stari, Cibule, chapes...? kazdym svym flejmem jsem zahubil nekolik tisic svych telesnych bunek, uzavrel jsem si o par centimetru branu do raje... ja totiz nechci skoncit v pekle, jako vy vsichni tady, vis... chci proste kliden a harmonicky chatrat... zadny stres, jen rybicky a pivo v nedeli po vobede a backory a GAUC...
Upravil/a Opitze dne 02-08-2006 13:45
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-08-2006 14:08
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
No jo, no, i opice stárnou... nemáš nějaký potomky? Jako mladej si byl docela zábavnej....
No, nic, nechme tohle vlákno Jurovým obrázkům. |
|
|
|
313_Volume |
Přidané 02-08-2006 14:17
|
Rozkoukaný
|
WT_Schmouddle napsal:
Hele a ty seš ze kterýho toho tarifu?
z luxusu:
moje kategorie - několik zmatených jedinců se zcela off-topic příspěvky |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 02-08-2006 14:31
|
Uživatel
Příspěvek: 537
|
POHLEĎTE MI DO OČÍ!!!
VY NEHODNÍ.....
[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/310_Ikar/pan_jezis.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 02-08-2006 14:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Ikare a proč máš tak velké oči? |
|
|
|
Jirka |
Přidané 02-08-2006 14:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
|
Monkey, ty srabe, měkneš. Co to má jako bejt ? Pořádně se do toho opři. Docela by mě zajímalo, jakej má cibule vkus. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 02-08-2006 14:48
|
Stařešina
|
310_Ikar napsal:
POHLEĎTE MI DO OČÍ!!!
VY NEHODNÍ.....
[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/310_Ikar/pan_jezis.jpg[/img] is not a valid Image.
to je nejaka arijska verze ne?
Jirko - ne, dneska nemam chut, boli me hlava, zadny flejm nebude...
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 02-08-2006 15:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
|
Opitz napsal:
310_Ikar napsal:
POHLEĎTE MI DO OČÍ!!!
VY NEHODNÍ.....
[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/310_Ikar/pan_jezis.jpg[/img] is not a valid Image.
to je nejaka arijska verze ne?
No jistě, s tímhle ksichtem - jedině k modrejm. |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 02-08-2006 15:26
|
Rozkoukaný
|
Opitz napsal:
Již jsem do tohodle vlákna nechtěl nic psát, protože to je házení luštěnin na zeď, ale něco mě přímělo ještě sem napsat. O duševním stavu toho individua nejlépe vypovídá to, že již i jeho letka od něj a od jeho nesmyslných a útočných projevů dává ruce pryč! :tup: Konečně prohlédli, zjistili jakou anakondu si hřáli na prsou a po zásluze dostal ban na vlastním domovském foru.
Jen tak dál :clap: |
|
|
|
Opitze |
Přidané 02-08-2006 15:39
|
Stařešina
|
[img]http://il2.nevermind.cz/images/MK_banned.jpg[/img] is not a valid Image.
o*ebali starenkuu...
|
|
|
|
Jp- |
Přidané 02-08-2006 15:48
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
neplač máš to za 2 dni :tup: apoń můžeš mezitim makat a né furt spammovat |