Na okinawe je nejlepší kanónovej Corsair - od té doby co se Oleg při pohybu odezdikezdi dostal s motory P&W na tu chladnější stranu je to skvělé letadlo..
P-38 je über, to je pravda....a je to tak správně..
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
rudidlo napsal:
Mě si chtěli sezobnout dvě P-38 hned při startu. Jeden to zabořil za mě a druhej přede mě. Tak jsem jim zamával a odletěl.
JJ..hezky jsme se rozloučili s mapou...vytuhlý řízení je u lajtase svině...a zrychlí jako prase hnedka..Ale zatukal jsem ti aspon trochu na kabinu ne?:tongue:
pokud to bylo Late, ty brzdy nepomohly ? Zvedne ti to čumák, ani nevíš jak
Ble, tak včera mě dohnali rodinné povinosti.... a taky pan Becher. Tak jsem za to radši ani nesedal. Lítám hrozně střízlivý, natož v podnapilém stavu. :lol:
57MH_Zvire napsal:
Ble, tak včera mě dohnali rodinné povinosti.... a taky pan Becher. Tak jsem za to radši ani nesedal. Lítám hrozně střízlivý, natož v podnapilém stavu. :lol:
Zvíře, nežer to tak. ideální kombinace je THC + alkohol, to jsou potom tarany
rudidlo napsal:
Mě si chtěli sezobnout dvě P-38 hned při startu. Jeden to zabořil za mě a druhej přede mě. Tak jsem jim zamával a odletěl.
JJ..hezky jsme se rozloučili s mapou...vytuhlý řízení je u lajtase svině...a zrychlí jako prase hnedka..Ale zatukal jsem ti aspon trochu na kabinu ne?:tongue:
pokud to bylo Late, ty brzdy nepomohly ? Zvedne ti to čumák, ani nevíš jak
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.