Kam se vrtnout?
|
313_123 |
Přidané 17-07-2006 07:19
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
díky :clap:
kam se poděl můj milovaný vykulený kojot |
|
|
|
Ucho |
Přidané 17-07-2006 07:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Fucida napsal:
BP_Tyrl napsal:
No já myslel, že člověk jde do letky, aby tam mohl pilovat své umění s lidma, s kterýma se zná, o nichž ví co může očekávat, nestydí se s nima vyjít na ulici, ví že s nima dokáže vyjít na TS atd. Což od určitého počtu lidí rozhodně nejde zaručit, ani člověk už nemůže moc kecat do toho kdo bude přijat do klubu a kdo ne, ani o výši členských příspěvků, :-), občas už ani doho TS nesmí moc kecat.( No nic pro mě.) Maximálně ho můžou hřát všeobecně známá písmenka před nickem.
To je taky zajímavá otázka, co je vlastně hlavním důvodem vstupu do neznámé letky - ve smyslu skoku do neznámé vody. Co takového nováčka k tomuto kroku vlastně vede. Já to prodělal tak dávno, že už ani moc nevím. Když jsou ti lidé v letce pro pilota vlastně cizí, tak nevím, jestli tam jde právě kvůli lidem..ale myslím, že člověk kvůli lidem v letce později zůstává. Já bych letky rozdělil asi na dvě základní skupiny, co se přístupu k samotnému členství týče - 1) "přátelské/kamarádské" 2) "vojenské" - oba názvy jsou dosti nevhodné, ale při mé vrozené neobratnosti to bylo to nejlepší, co jsem mohl vyplodit . V první si všichni sednou kolem kulatého stolu a víceméně se spolu dohodnou na nějakém postupu. V druhém případě si sedne ke stolku velitel(é) sám a víceméně absolutisticky řídí většinu důležitých věcí + se možná řídí nějakou tou konstitucí. Možná právě tahle věc je při výběru letky pro nováčka nejdůležitější - vedle volby strany.
To je sice pravda, ale vyžaduje to osobnost, která nevyhovujícímu adeptu dokáže říci. Lama jseš a lamou zůstaneš, takže vysmahni skoušet štěstí ke konkurenci. Neb letky neznalá široká veřejnost nepozná že tady ten eman je ze čtvrté letky čtvrté eskadrony záložního pluku pomocného letectva, které slouží jako úložiště obzváště šavlorukých pilotů, s nimiž se na druhou stranu příjemně chlastá a řekne si aha to nám teda kvalita XYZ letky klesá.
A tohle je právě ono - imho první typ letky prakticky nemůže narůst do velkých rozměrů, protože tam už z principu nemůže být nějaká tvrdá osobnost, která (samozřejmě myšleno v rámci tohoto poletování) si může dovolit říct co chce. Pak se ale moc neshoduji v té poslední části, co jsi napsal, nebo jsem ji možná pochopil špatně - ta osobnost by asi neměla na Emana hledět očima člověka mimo letku, ale svýma vlastníma očima. Pokud chce být osobnost opravdu osobnost, pak by (opět čistě osobní názor, se kterým se nikdo nemusí nikterak ztotožnit) Emanovi měla naopak poskytnout maximální podporu a snažit se mu všemožně pomoct. Opět můj osobní názor - osobnost by se měla k Emanovi chovat trochu jako otec k synovi, ne jej vypudit z domu, když si na něj sousedé začnou ukazovat, ale naopak - postavit ho na nohy a pomoct mu najít správný směr, motivaci, ukázat cíl.
Taky je dobrý řešení: někam vstúpiť, po čase to tam pořádně rozesrat a zase vystúpiť.... :-))) |
|
|
|
Hoper |
Přidané 17-07-2006 08:00
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
jenže to už by pak nebyl Neznej ale Poznanej |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 17-07-2006 08:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Opět můj osobní názor - osobnost by se měla k Emanovi chovat trochu jako otec k synovi, ne jej vypudit z domu, když si na něj sousedé začnou ukazovat, ale naopak - postavit ho na nohy a pomoct mu najít správný směr, motivaci, ukázat cíl.
Tak teď jsi mně dostal. Asi si změním nick a přihlásím se k 1stCL. Potřebuji pevnou a otcovskou ruku a pochytit pár nových fíglů.:clap: |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 17-07-2006 08:48
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
ale já samozřejmě nemluvím o 1stCL, tam nováčka, který první týden nesundá aspoň 5 Spitfirů v jednom letu samozřejmě hned vypudíme ven
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Jimik |
Přidané 17-07-2006 08:57
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 350
|
OK - začínám balit kufřík a sháním letenku do Londýna. S! |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 17-07-2006 09:06
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
1stCL_Fucida napsal:
ale já samozřejmě nemluvím o 1stCL, tam nováčka, který první týden nesundá aspoň 5 Spitfirů v jednom letu samozřejmě hned vypudíme ven
Tak to se mi ulevilo. Málem jsem dostal komplex méněcenosti. Ovšem kdybych dostal 5 spitů v jednom letu, tak asi dostanu banána za friendly kill.:geek: |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 13:55
|
Nováček
Příspěvek: 21
Založený: 15.07.06
|
1stCL_Fucida napsal:
Jo tak to jsi mi to hrozně zjednodušil už vím kam nééééé já sestřeluji za let jenom 4:lol: |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 13:57
|
Nováček
|
Lucka napsal:
Neznej, dej se k RAF, protože budeš létat s nejlepší (a nejhezčí) :tongue: stíhačkou WW2 - Spitfirem :tup:
Pokud by to byla pravda ta fotka i to že jsi děvče tak už vím kde zlepšovat svoji angličtinu a jiné sestřely:shy: |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 17-07-2006 14:04
|
Uživatel
Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
No já nevim, co si myslí ostatní. Ale pokud hledáš jen super polet, připoj se na AH, nebo HP, či BP server. Nalaď TS a vždy tam najdeš někoho, s kým se chytneš do party a s kým můžeš spolupracovat. Podle mého názoru létá spousta pilotů takzvaně nezadaných, nenáležících jnějaké letce, daleko lépe , uspořádaněji a cooperativně, než mnoho pilotů z letek. Například lidí s AH_, nebo HP_ nebo BP, nebo i lidé s OTU atd před jménem. Bývají často přátelštější a přívětivější k neznámím a nezkušeným.
Nemyslím tim nic proti letkám a mám je většinou v úctě. Ale je to o něčem jiném.
Má rada, rozchoď TS a zkus si nezávaznej polet s ostatními piloty, pak uvidíš, jak tě to chytne a jestli budeš chtít být členem nějaké té virtuální letky |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 17-07-2006 14:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
No a ještě je tu WT server, nějak na něj zapomínáte, pánové... |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 14:17
|
Nováček
|
OTTO napsal:
No já nevim, co si myslí ostatní. Ale pokud hledáš jen super polet, připoj se na AH, nebo HP, či BP server. Nalaď TS a vždy tam najdeš někoho, s kým se chytneš do party a s kým můžeš spolupracovat. Podle mého názoru létá spousta pilotů takzvaně nezadaných, nenáležících jnějaké letce, daleko lépe , uspořádaněji a cooperativně, než mnoho pilotů z letek. Například lidí s AH_, nebo HP_ nebo BP, nebo i lidé s OTU atd před jménem. Bývají často přátelštější a přívětivější k neznámím a nezkušeným.
Nemyslím tim nic proti letkám a mám je většinou v úctě. Ale je to o něčem jiném.
Má rada, rozchoď TS a zkus si nezávaznej polet s ostatními piloty, pak uvidíš, jak tě to chytne a jestli budeš chtít být členem nějaké té virtuální letky
Asi ano taky bych to tak viděl ,jen mám nic moc připojení:noapprove: a když mám nahozenej TS tak když jsem létal a poslouchal bylo to dobrý ,ale jen co jsem párkrát promluvil nastal konec moc velkej ping,mám sice kabel ale pomalé připojenítakže se asi zmůžu se přihlásit pozdravit a spíše poslouchám kde se co děje a snažím se přizpůsobit.:uhoh: |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 17-07-2006 14:17
|
Uživatel
|
Omlouvám se omlouvám se , Trest smrti :rip: |
|
|
|
Ucho |
Přidané 17-07-2006 14:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
WT_Peci napsal:
No a ještě je tu WT server, nějak na něj zapomínáte, pánové...
To je určitě tím, že máte takovej chudej popisek v rozcestníku:
White Tigers (WT)
stíhací - osa + spojenci
aktivních pilotů: -
CO: WT_Thunder XO: -
---
Co to jako má bejt? Se koukni na nás jak to má vypadat...:lol: |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 17-07-2006 14:19
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
A Peci uz se ozval, tak jsem puvodni vztekly, zly a sprosty prispevek smazal. :lol:
Upravil/a WT_Horrido dne 17-07-2006 14:21
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 17-07-2006 14:21
|
Uživatel
|
Neznej, pak ti doporučuji, to co dělají lidé, co jsou na tom podobně, jak ty. Tj. najít si na TS někoho zkušenějšího, připojit se k němu a dělat mu číslo. Odpojit mikrofon a nastavit si hlášky do chatu. I tak se to dá. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 17-07-2006 14:21
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
WT_Horrido napsal:
A co WT Otto? Server kde se schazi ti nejlepsi piloti v republice?
I ze zahraničí, nezapomínej, na ně... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 17-07-2006 14:24
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Ucho napsal:
WT_Peci napsal:
To je určitě tím, že máte takovej chudej popisek v rozcestníku:
White Tigers (WT)
stíhací - osa + spojenci
aktivních pilotů: -
CO: WT_Thunder XO: -
---
Co to jako má bejt? Se koukni na nás jak to má vypadat...:lol:
Za nas mluvi skutky, ne kecy :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 17-07-2006 14:25
|
Uživatel
|
WT_Peci napsal:
Pro začátečníka dosti tvrdá zkušenost |
|
|
|
Jp- |
Přidané 17-07-2006 14:25
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
Neznej napsal:
Asi ano taky bych to tak viděl ,jen mám nic moc připojení:noapprove: a když mám nahozenej TS tak když jsem létal a poslouchal bylo to dobrý ,ale jen co jsem párkrát promluvil nastal konec moc velkej ping,mám sice kabel ale pomalé připojenítakže se asi zmůžu se přihlásit pozdravit a spíše poslouchám kde se co děje a snažím se přizpůsobit.:uhoh:
Připojení kabel, chlape já lítal do ledna na modemu a TS taky šlo. Sice ztuha, ale šlo.
Najeď si v TS na Settings - Brandwidth a tam si to vokuchej nevim co máš za připojení, ale 32- oba směry j v poho slyšet pokud tam nejni 20cet lidí a konec konců upload si můžeš vokuchat eště víc, jejih problém když ti nerozuměj ne? Nemaj bejt hluchý |
|
|