To znamená , že celé to stojí na pístnicích vzpěr a může to lehce simulovat přetížení , drncání , turbulenci atd....
Je docela zajímavé to pozorovat z venku.
Při startu se celá kabina nejdříve "nahrbí" a pak se po puštění brzd naklopí dozadu !!! Ty přitom nevidíš ven a podle obrazu a horizontů nevíš,že se to naklonilo.Ale cítíš,že tě to tlačí do sedadla.
Pak třeba spáry v betonové dráze generují rázy do pístnic,takže máš pocit že to "drncá" .
O dvojici reproduktorů vlevo - vpravo nemluvě ( dvoumotorový letoun ).Je to opravdu docela "živé" .Když ti tam dají lehkou mlhu,troško šero,a lehkou turbulenci , tak si po pěti minutách myslíš , že letíš skutečně !!! :tup:
Nekecám,sám jsem lítal asi v devíti typech "velkejch" simulátorů a některé kousky jsou vskutku povedené !!!!! :hug:
ale v nastaveni grafiky (Zobrazeni - vlastnosti/nastaveni/upresnit/Geforce7xxx) taky "Nastaveni plocheho monitoru" = "Vystredeny vystup" (
)
ted mi jede menu 4:3 a v kokpitu mam 16:10
PS: co sem tam mel predtim netusim ... v nabidce je jeste zmena meritka adapteru displeje|zmena meritka monitoru|zmena meritka pevneho pomeru stranUpravil/a clone9cz dne 22-01-2007 03:05
ty čáry jako u TEEDEEHO jsou vidět pouze vlevo dole při průletu mrakem - ve hře jsem je nepostřehl - je to verze 2,04, nemám čas nahazovat celý šturm, vypadá to docela šmakózně
Jednou jsem někde narazil (myslím že na fóru letky13),na popis config.ini (co se grafiky týká),tuším ,že to bylo od Rudidla .Zaboha to nemůžu objevit ,už jsem to prolez 3x a docela by se mě to šiklo .....nebyl by odkázek ,nebo i někam jinam ?????
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.