October 21 2025 15:21:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance 2
magot
Ten Sam, to byl ten v lochu na Nebákově?
Já se do vězení za ním dostal v pohodě, ale koukal jsem na něj skrz to okénko ve dveřích a on nereagoval .. tak jsem to ještě 3x zopakoval a nic a tak jsem se na něj vyprdnul Úsměv

Tyler Durden
magot napsal:

Paulus napsal:

KCD II je velice pěkně udělaná co se týče grafiky a prostředí. Hratelnost? Nemám u této verze takovou hráčskou pohodu jako u KCD I. I tam byly pasáže velmi náročné, ale daly se překonat. V KCD II jsou některé mise velmi těžké, např. záchrana Ptáčka před šibenicí na Troskách, únik a pomoc Žižkovy a spol. z Trosek. Ano ať je to náročné, ale aby se na mě sesypalo 10 vojáků je už příliš…, to podle mě pánové tvůrci přehnali. Náročnost KCD II mě odrazuje od dalšího hraní. Vyděšený
Přidávat do hry holiče je blbost a zbytečnost… Naštvaný

Tvl, tak to počkej na záchranu čerta, to je totální haluz .. páč to je zřejmě zabugovaný.
Nakonec jsem to dal a celkem rychle, ale to už bylo i na můj vkus silně nedoladěné.
Všechno to co si vyjmenoval byla proti tomu procházka růžovým sadem Šklebící se

V čem byl problém? Po animaci jsem zastřelil velitele, zabil dalšího maníka a zbytek ve spolupráci mezitím udělali kámoši.

Jinak proplížit se lesem není tak hrozné, chce to vždy chvíli pozorovat kde jsou hlídky a jak se pohybují a pak jen hezky z křoví do křoví.

Neni to žádný Elden Ring. Úsměv
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Tyler Durden
Mimochodem už jsem potkal mouřenína. Zachraňoval jsem lásku Viktorky a vojáka Černého a dostal se do Zikmundova tábora.

Je to namyšlený arogantní musulman a kněz v táboře řekl - nepije pivo, maso jí jen málo, ale z našich holek nemůže spustit oči. Takže naprostá realita, KCD2 není woke. Šklebící se
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

magot
Tyler Durden napsal:
V čem byl problém? Po animaci jsem zastřelil velitele, zabil dalšího maníka a zbytek ve spolupráci mezitím udělali kámoši.

Velitele jsem zabil píšťalou - no problem.
U mne byl problém, že vždy do 1 minuty, ať jsem dělal co jsem dělal, všichni kámoši zemřeli! Nikde nikdo nebyl všichni leželi na zemi mrtví.
Takže jsem je musel všechny zabít sám. A to způsobem že jich proti mne stálo 10, 12? A nešlo nikam útéct a brát si je po jednom nebo po dvou.
Po vymlácení všech (utahávací technikou co jsem musel vymyslet), pak kámoši vstali z mrtvých a dělali jako by se nic nestalo, že můžeme jít dál, já myslel, že pošlu do WH dopisní bombu Šklebící se
Měl tam údajně před bitvou vyběhnout nějaký dialog s možností výběru, něco se mělo odpovídat, ten jsem taky neviděl..
Kdyby to bylo jak to mělo být, tak to dám levou zadní a ještě si tu toho stihnu udělat kafe.
Pro běžného smrtelníka zcela nehratelné.
Upravil/a magot dne 07-03-2025 11:02

Tyler Durden
Tak to je dobré, Úsměv Tak jsem měl štěstí že to fungovalo. Před přepadem je debata se Zižkou a spol. jak ten přepad provést.

magot
Jo, to jsem nikdy neviděl Šklebící se
V diskuzích jsem zaznamenal, že lidi hlásili, že na začátku mapy Kutné Hory je tuhej zásek. Jedinej zásek co jsem zaznamenal, je tohle.
Takže se to asi děje více lidem.
Upravil/a magot dne 07-03-2025 11:14

Tyler Durden
Řekl bych že Kutnou Horu nestihli úplně doladit. Jenom ti motajicí se opilci co jsou úplně všude. Úsměv Žižka je taky furt nalitej... a kupodivu Suchy Čert ne. Úsměv

petsild
magot napsal:

Ten Sam, to byl ten v lochu na Nebákově?
Já se do vězení za ním dostal v pohodě, ale koukal jsem na něj skrz to okénko ve dveřích a on nereagoval .. tak jsem to ještě 3x zopakoval a nic a tak jsem se na něj vyprdnul Úsměv

Jde o Samuela, pokud ho ještě neznáte, budete hodně překvapený.
img33.rajce.idnes.cz/d3301/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3301/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
Já si moc nepamatuju jména, takže těžko říct. Šklebící se

Tyler Durden
To je jeden z těch kteří nám zabili Ježíše Krista a poslal na tebe dva bijce na zavřený dvůr. Úsměv

alfik
Řekl bych, že je ta mise útěku v Apoleně zabugovaná. Vojáci pochodují do skály a mají oči vzadu hlavy.
Takže se asi vrátím k BG3 a Vávru prohlašuji za zmrda, piču a prolhaného ukecaného kokota.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Tyler Durden
Dříve lidé rozmlátili klávesnici a dali to znovu, dnes píšou na internet. Šklebící se

He made Trosky castle

YouTube Video

magot
alfik napsal:

Řekl bych, že je ta mise útěku v Apoleně zabugovaná. Vojáci pochodují do skály a mají oči vzadu hlavy.
Takže se asi vrátím k BG3 a Vávru prohlašuji za zmrda, piču a prolhaného ukecaného kokota.

Asi nemáš vylevlovaný to tichý plazení ..
Dá se to ale ještě umocnit, že na sobě máš jen nějakej pytel od brambor a obyč boty a dýku. Žádný jiný věci neoblékat, žádný zbraně nic.
Nejde se plazit jako pohybující se železářství Úsměv

S tímhle umouněným ňoumou bez zbraní (jen s Bruncvík dýkou) jsem dneska vymlátil celé ležení Zikmundových vojáků v Opatovicích, který nejsou žádný ořezávátka, bylo jich tam asi 14.
Stačí mít jen ty hodnoty viditelnosti nízké, tz. dotlač tyhle číslíčka co nejníž tím minimálním oblečením a pak se proplaz k tomu vozu.
Btw, než jsem šel na hrad, trénoval jsem kradení, omračovaní a podřezávání dýkou u Krejzla v mlejně u toho jeho pacholka, tam jsem si to nalevloval.
i.imgur.com/B7522CO.jpeg
Upravil/a magot dne 07-03-2025 19:37

magot
Tyler Durden napsal:

To je jeden z těch kteří nám zabili Ježíše Krista a poslal na tebe dva bijce na zavřený dvůr. Úsměv

Tak tam jsem ještě asi nebyl .. brrr Úsměv

magot
Tyler Durden napsal:
He made Trosky castle

Snad se do toho pustí v budoucnu i tenhle, to už je krapet jinej level Úsměv
YouTube Video

alfik
Ano, potvrzeno, je to zabugovaná sračka.
Ta mise byla včera a předevčírem kontra dnes, jako nebe a dudy. Načetl, proplížil, konec proběhl s pár ranami do hřbetu Úsměv
Pohoda dřez, jak se říká Úsměv
Takže jsem se dostal až k osvobozování Čerta.
Už mě ta hra nebaví. Není to hra ale galeje.
Třeba si to někdy, za rok, za dva, pustím, zase tam bude to osvobozování, a zase to odinstaluju. Jen tak z hecu Úsměv

PS: Až budete mít nějaké fční číty, poradíte mi. Bez nich to hrát zjevně nemůžu.

magot
Je to tak. Já jsem si dal znovu zkusmo včera to osvobozování čerta a proběhlo to úplně hladce, ty spolubojovníci mě nechcípli a po 3 minutách bylo po všem. Haluz č.2.
Naproti tomu před týdnem to byl totální zabugovannej nehratelnej bullshit.
Nicméně hned po osvobození čerta se ti otevře celá mapa a můžeš si dělat co chceš a můžeš se vysrat na hlavní dějovou linku a všechny zabugované skripty a zároveň se můžeš podívat, jak to mají všechno pěkně graficky udělané Úsměv Tzn. od free worldu tě už dělí jen ta 3 minutová bitva. Mapa Kutné Hory není polovina hry ale dvě třetiny.
Řešení zabugovaného čerta údajně je, dát ZNOVU reload save ještě před načtením toho dialogu, tzn. když vyjedeš z toho hradu.
V dialogu zvol pak 1. možnost, že vás je ještě v lese hodně, spolubojovnící pak neutečou!
Nenahrávat ten save těsně na začátku té bitvy.
Jak pak začne ta bitva, hned sejmi píšťalou toho černého rytíře, pokus se bojovat pokud to půjde přesně v tom místě, kde si zastřelil toho rytíře, nechoď nikam pryč, zbytek půjde rychle když spolubojovníci nechcípnou/ neutečou Šklebící se
Nezapomeň po bitvě pak vybrabčit toho černýho rytíře, ta jeho plechařina má docela solidní hodnotu.

Q: My guys die in 30 seconds
A1: solution being going back to former save... just bad rng i think idk.
A2: try load i save before somehow ai fights better if u do
YouTube Video

Upravil/a magot dne 08-03-2025 19:22

alfik
Oni mi nechcípli, Magote. Oni tam nebyli. Ani Žižka, ani parta. A byl jsem svlečený. Věci mi nezmizely, jen se "odslotovaly". Mám jen (teď už nenabitelnou - nemám prach) píšťalu.
Takže po filmečku začne bitva, jsem tam sám, nemůžu ani dát štěkovi povel aby trhal (to Iksko se tam neobjeví), a musím rychle zmáčknout "I" a nasadit si zbraně a zbroj.
A pak musím sám bojovat s 10+ protivníky, kteří jsou na vyšším lvl než já... i s otrávěným mečem musím trefit nejméně 3x!
Můj rekord jsou zatím tři. Zpravidla po mně jde ten jejich šéf, a i když jej zabiju, mám ty ostatní kolem sebe.
A když si to nahraju, jsem tam kde předtím.
Dost se to podobá tomu co se mi dělo v té Apoleně.

Jak se říká v jednom filmu, "Chce se mi zvracet". Ať mi Vávra neleze do rány, byl bych zavřený...

PS: Nejvíc mě sere, že jsem byl na začátku hry úplně nadšený a teď bych si skoro vyčítal že jsem to koupil...
Upravil/a alfik dne 08-03-2025 19:47

magot
jj, takhle jsem taky bojoval. Tak ti poradím jak jsem je udělal já, musel jsem jich uklovat taky 10+.

Připrav si všechnu zbroj, lékárničky, životabudiče ještě na hradě abys pak byl ready, tzn. nahraj si starší save.
Před bitvou jsem si dal silný životabudič (metamfetamin systém Šklebící se) a běžel k nějakému stromu nebo kameni aby se řadili za sebou aby na tebe nešli dva vedle sebe zároveň (pokud možno).
Jakmile mne zranili, tak jsem si dal hned silnej měsíček (lékárničku) a běhal okolo než jsem se uzdravil na 100%. Nemohli mě dostat protože jsem měl perk hraničářský běh a byl jsem vždy rychlejší.
Jakmile jsem se uzdravil, tak jsem si je zase začal rozebírat u nějakého stromu aby se správně řadili za sebou. Takhle jsem je jednoho po druhém zabil.
Na potřetí se mě to až podařilo.
Je to extra hardcore ale jde to. Pes tam není no, to je správně. Ten tam být nemá myslím.
Horší to je jestli nemáš tu jednu kuli na toho černýho řytíře, ten je tuhej.

Ještě by šel možná systém s dřínovým lukem a průbojnejma šípama. Vždycky si kousek poodběhnout abys měl čas nabít (proto se kuš nedá použít), střelit průbojným do xichtu, on sice nechcípne, ale načneš si ho a on do boje už bude značně oslaben a půjde rychle k zemi. Pokud bys neměl průbojné šípy, tak ber ty obyčejné. Pozor lovecké šípy byť sebelepší proti lidem nepoužívat, mají špatný design proti brnění a tím maj malej damage.

Po tomhle záseku už je hra celkem v pohodě.
Až potkám někoho z WH, vím kam chodí na windaloo, tak jim to spočítám Šklebící se
Upravil/a magot dne 08-03-2025 20:30

magot
Adam S. vysvětluje, že je dobré jít na černého rytíře s trochu větší píšťalou Šklebící se
YouTube Video

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,324,885 návštěv