October 20 2025 08:48:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
HISTORICKÝ DEN - 14. března 2006
310_cibule
Téééda, ty žirafo jedna žirafovitá.

Dyť jste mi onehdá se Spikem tvrdili, že giraffka a žirafka jsou dvě úplně různý žirafy. Vod teď těmhle lichokopytníkům (nebo sudokopytníkům?) nevěřím ani pozdrav....

giraffka
já nic netvrdila:sm52:
ani pozdrav:sm39:

310_cibule
No, to je sice pravda, tvrdil to Spike, ale ty seš za něj tak nějak zodpovědná. Takže se z toho nevykroutíš. Konec. Šlus. Stvořením s dlouhým ladným krkem nevěřím...

giraffka
já a zodpovědná za něj? a to od kdy? když si stejně dělá,co chce...?:bigeek:
navíc on psal o žiraffce a ne o žirafce a vůbec... já asi přestanu věřit cibulím a zlobrům,protože maj vrstvy a já se v nich přestávám vyznávat...:no:

310_cibule
Cibule a zlobři spolu nemaj vůbec, ale vůbec nic společnýho... Zlobři jsou zlí, zákeřní, škodolibí, lakomí a vůbec. No, a cibulky :sm34:. ty jsou prostě k pomilování. Mám je (se, nás) čím dál radši...

giraffka
a doženou žirafku k slzáááááááááááááááááááám:cry:

Safrik
Cibuli, dik za moc peknej prispevek :sm20: opet jsem si uvedomil, ze se toho jeste musim hodne naucit o toleranci, porozumeni a odpusteni, o cerne a bile ... jeste jednou dik.

1stCL Pepan
Cibul to napsal docela dobře a Pavlína se ptala logicky na dotazy které jsem celekem očekával.
Jako jeden z mála jsem měl tu příležitost seznámit se se simulátorem a všem okolo toho (před 2ma roky) jako naprostý laik neznalý čehokoliv a hlavně kohokoliv, kdo s tím má nějaké zkušenosti - tedy člověk absolutně nechápající o co jde. Koupil jsem šturma a cca 2 měsíce jsem lítal ofline a řezal to do mezků s Lavočkou se skutečnou nenávistí!!! Pak jsem se seznámil s nějakým pošahancem Fučidou. Když jsem prvně otevřel stránky 1stCL a viděl obrázky letadel s hákáči - první moje reakce byla šok a první co mě napadlo bylo - "s těmahle fašounama nechci mít nic společného!!!" Dneska spolu chlastáme...Cool

3BAP_Cassius Chaerea
Já to řežů do mezků pořád, ještě že mě ten Fučida neskazilŠklebící seMrknutí
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 19-03-2006 20:11

1stCL_Fucida
Pepan hned na prvním setkání předložil pádné argumenty (jeho asi čtvrtá věta na mojí adresu byla, že s jihočechama se mu vždycky skvěle chlastalo, hodně prej vydrželi), tak jsem mu vysvětlil, že ten Messerschmitt - tedy pokud se s ním netočí někde u země ("to je na h***o" - citace Cloňák) - tak je to docela dobré letadlo Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 20-03-2006 03:02
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
giraffka napsal:
a taky mám dojem,že kdyby tu byl někdo, kdo lítá v německejch letadlech jen proto,že obdivuje nacismus, tak byste si to s nim docela rychle vyříkali...

A jak by se to poznalo?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

giraffka
horrido: myslim si,že by se to poznalo z toho,co by psal na fórech nebo minimálně na prvnim srazu...
je možný,že by neměl potřebu se s tim svěřovat,ale na druhou stranu mám pocit, že si to takovýhle lidi zas nenechávaj jen pro sebe...

WT_Horrido
Jako ze by prisel na ten sraz v bombru, kanadach a trickem s osmnactkou? To potom jo. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rigor Mortis
WT_Horrido napsal:
Jako ze by prisel na ten sraz v bombru, kanadach a trickem s osmnactkou? To potom jo. Šklebící se

Ta osmnáctka by byla nahoře bez. Takový tričko mám. Úsměv

Hoper
Přemýšlím, když se tu kdysi ukazovaly pracovní stoly/koutky, kdopa tam měl v rohu pověšenou takovou křiklavou vlajku ...
Pff

Hoper
BP_Kojak napsal:
WT_Horrido napsal:

Ta osmnáctka by byla nahoře bez. Takový tričko mám. Úsměv

a toho bombra a kanady taky ? Mrknutí

tak už se nám to tu slejzá ...
Šklebící se

rudidlo
Hoper napsal:
Přemýšlím, když se tu kdysi ukazovaly pracovní stoly/koutky, kdopa tam měl v rohu pověšenou takovou křiklavou vlajku ...
Pff
jediný pilot se smyslem pro design Šklebící se

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Horrido
Tenhle co? http://www.wtiger...000881.jpg
Ten bude kovany! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Tak já se tady snažím vo nějaký zastírací kecy a ty propíchneš takhle na tvrdo. Šklebící se

giraffka
310_cibule napsal:
Tak já se tady snažím vo nějaký zastírací kecy a ty propíchneš takhle na tvrdo. Šklebící se

a pak ještě vymejšlíš takový kraviny,jakože nebudeš věřit žirafám...:brrr:

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,925 návštěv