ty kráso, tohle zase natlačit do hlavy to mě vypadne z hlavy zase Mirage kua
Ale ten mechanickej počítač vypadá autenticky ..
Upravil/a magot dne 18-12-2016 16:25
Aces_Wild napsal:Pokud máš problémy pojíždět s Dorou, pak je to jen a pouze tvůj problém, nikoliv problém DCS. Narozdíl od titulů alá War Thunder Plus na modulech pracují skuteční piloti, co tu mašinu sedlali. Spitfire není vyjímkou. Nic ti nicméně nebrání napsat na ED fóra jak si myslíš jak moc blbě to mají.
Matt Wagner na Mudspike fóru:
We had a Mk. IX for several years, but later sold it. However, or director has hundreds of hours in the Mk. IX and was instrumental in getting the flight model and handling just right. There are just a couple of areas that we want to tweak a little.
Mám podobnou zkušenost jako Saburo. Párkrát se nepovedlo, ale jakmile tak netlačím na pilu a všechno pěkne s citem, pak pojíždění ani start není problém.
Nikde nepíšu, že mám s něčím problém. Píšu o kvalitě simulace, která je jednoduše limitovaná. Proč? Protože každá simulace bez vyjímky je limitovaná. Na skutečně věrohodnou simulaci dynamiky všech režimů letadla nemají prostředky. A i řešení na úrovni použité matematiky je limitované z pohledu toho, jak moc se vlastně je možné přiblížit. Páčto se používá newtonovský model s tím, že se každému simulovanému efektu přiřadí sliová reprezentace s nějakým tvarem, ty tvary a hodnoty se zhusta odhadnou či tvarují tak, až to ve zvolených režimech tak nějak sedí a celkem je pak vektorovým součtem. Dořeší se zas nějak interference a to je ono. Potíž těchto simulací je v tom, že matematický model vlastně nepopisuje chování reálného vzoru, ale snaží se zvenku k tomu vzoru celkem jednoduše přiblížit. No asi jako by se vzal kus šutru a snažil se z toho ten spitfire vytesat. Jestli máš pocit, že to je postup, jak získat věrohodný model ve všech režimech použití, tak se přihlaš na výběrové řízení někam, kde opravdu dělaj simulace a zkus, jak s tím pochodíš. A pak napiš, co ti tam řekli.
Řešení je limitované výkonem našich PC. Prostředky mimochodem poskytla i USAAF na vývoj enginu pro A-10C, tedy na jádro flight modelu na kterém trénovali američtí piloti ...
Na stejném jádru lítá i Spit.
Na proti tomu BOS je jen frankenštajn našroubovanej na engine WWI papíráků z kterýho se nikdy úplně nevyléčil.
Takže DCS bych v tomto ohledu s BOSem nikdy nesrovnával .. ale BOS má jiné přednosti.
Upravil/a magot dne 18-12-2016 16:34
Rumcajs napsal:
Nikde nepíšu, že mám s něčím problém. Píšu o kvalitě simulace, která je jednoduše limitovaná. Proč? Protože každá simulace bez vyjímky je limitovaná. Na skutečně věrohodnou simulaci dynamiky všech režimů letadla nemají prostředky. A i řešení na úrovni použité matematiky je limitované z pohledu toho, jak moc se vlastně je možné přiblížit. Páčto se používá newtonovský model s tím, že se každému simulovanému efektu přiřadí sliová reprezentace s nějakým tvarem, ty tvary a hodnoty se zhusta odhadnou či tvarují tak, až to ve zvolených režimech tak nějak sedí a celkem je pak vektorovým součtem. Dořeší se zas nějak interference a to je ono. Potíž těchto simulací je v tom, že matematický model vlastně nepopisuje chování reálného vzoru, ale snaží se zvenku k tomu vzoru celkem jednoduše přiblížit. No asi jako by se vzal kus šutru a snažil se z toho ten spitfire vytesat. Jestli máš pocit, že to je postup, jak získat věrohodný model ve všech režimech použití, tak se přihlaš na výběrové řízení někam, kde opravdu dělaj simulace a zkus, jak s tím pochodíš. A pak napiš, co ti tam řekli.
Spousta slov, žádné kloudné info. Obecnosti obecnosti. Já nemám potřebu o nějakým produktu tvrdit, že je něco úplně blbě aniž bych nedodal alespoň nějaký důkaz daného trvzení. Ani nemám potřebu tu řešit jak si myslíš, že to mají ve War Thunder Plus naprosto geniální a úplně realistický.
Ještě jednou. Hoď to na oficiální ED fórum. Vysvětli jim tam jak by to dle tebe mělo být.
Tak všechno to je k něčemu dobrý. Každá simulace se dělá s nějakým cílem. Jestli původní cíl byly letadla jako je A-10C, vůbec to nemusí znamenat, že ten engine je vhodnej pro vrtulový letadla. No úplně stejně jako je BOS engine původně sebraný z hardaplánů WW1 vhodný přeroubovat na vysoce výkonný letadla WW2. Obojí bylo dělaný s nějakým cílem a pak přišly cíle další. To je u počítačů celkem běžné. Zatímco třeba v konstrukci aut by asi nikoho nenapadlo, aby z S klasse Mercedesu dělal kamion. V BOSku jsme zažili již n iterací, které to průběžně vylepšují (většinou). Bylo by bláhové si myslet, že v DCS by podobné iterace nebyly potřebné.
Jinak jistě že Newtonovský model se dělá kvůli výkonu PC. Simulovat kontinuum v reálném čase by asi nebylo možné tak, aby to bylo úplně věrohodné. Byl sice pokus od firmy LookingGlass - sim Flight Unlimited, ale nevedlo to úplně k cíli. Letadlo jim sice lítalo hezky a chovalo se podle očekávání, ale rozhodně nedosáhli výkonové věrohodnosti. Navíc by asi větší než úplně malý počet AI složil do kolen i současný PC.
Zdravím, existuje nějaký jiný způsob jak spustit "opravit DCS World" než přes menu start? Tam složku DCS World mám prázdnou protože jsem před pár měsíců celou složku Eagle Dynamics přestěhoval na jiný disk (hra fungovala dál). Po posledním update se mi hra spustí do hlavního menu, ale dál se už nedostanu. Děkuji
Zdravím, existuje nějaký jiný způsob jak spustit "opravit DCS World" než přes menu start? Tam složku DCS World mám prázdnou protože jsem před pár měsíců celou složku Eagle Dynamics přestěhoval na jiný disk (hra fungovala dál). Po posledním update se mi hra spustí do hlavního menu, ale dál se už nedostanu. Děkuji
tož, po nějakým tom lítání dneska: Spitfire je hodnej jak koťátko
už se mi i daří hlídat ten motor. Parádní lítání. Až na přistání. Ono se na tu páku od podvozku musí kliknout - a držet
Chlapi tohle mi vysvětlete..jelikož u Spitů plno, říkám si zaletím si Befko když už jsem tady. Startuji jako obvykle, ale vrtule se prostě nerozběhne. Ok, týden jsem nestartoval, možná jsem na něco zapomněl a se skřípěním zubů používám startovací cheat..a co se stalo ?
Nic po zatažení za startér se vrtule parkrát protočila a se škytnutím zastavila. Startovací procedura proběhla až do konce, kdy mně hláška .. " Startovací procedura byla ukončena. Letadlo je připraveno k letu. " rozpálila do běla
Modul jsem instaloval tento týden a naprosto normálně s ním letal..až do dnes
Od té doby, co je ve hře spit, se befkům holt nechce do vzduchu...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No ten kurfiřt by na tom měl být znatelně lépe než "zastaralá IX" ..
Jasně, ale znáš modré (zejména některé vyhlášené letky). Pokud nemají drtivou převahu v lidech i technice, odpojují se ještě před startem. Nejpozději však po výskoku padákem.
DISCLAIMER: Je to míněno jako fór. Vím, že blbý.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Chlapi tohle mi vysvětlete..jelikož u Spitů plno, říkám si zaletím si Befko když už jsem tady. Startuji jako obvykle, ale vrtule se prostě nerozběhne. Ok, týden jsem nestartoval, možná jsem na něco zapomněl a se skřípěním zubů používám startovací cheat..a co se stalo ?
Nic po zatažení za startér se vrtule parkrát protočila a se škytnutím zastavila. Startovací procedura proběhla až do konce, kdy mně hláška .. " Startovací procedura byla ukončena. Letadlo je připraveno k letu. " rozpálila do běla
Modul jsem instaloval tento týden a naprosto normálně s ním letal..až do dnes
Dej automatické vypínání, pak si nech od obsluhy připnout venkovní zdroj a spusť auto-start znova.
Mimochodem, stalo se ti to v online ve „Švejkovi“? Vyměň letadlo. Některá jsou poškozená.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.