October 21 2025 05:50:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
beermajkl
no já bych řekl že tan letoun zapnul turbo,no jo letět rychlostí světla

SepiaX
Takže přece Klingoni:.-)

Opitze
To je přece tzv. obranný prostorový skok. Dělali to třeba v Battlestar Galactica....

Pepe
SepiaX napsal:

Takže přece Klingoni:.-)

Nechtěl jsi napsat Gőringoni? Šklebící se

Bierglass
Mně překvapuje,že takoví zarytí příznivci Cloda jsou překvapeni z toho optického jevu.Není až tak vzácný jak by to vypadalo,a obzvlášť srandovní je když letíte ve dvojici a jeden pilot to vidí a druhý ne.Další velice komické vystoupení je když utočíte na letadlo a to ve stoupavé zatáčce zmizne a po chvilce kdy ho hledáte se objeví na vaší 6té. Původně jsem si myslel ,že se mi nějak dovedně schovávají za rám až opět let ve dvojici odhalil pravdu.Když dva v této hře koukají tamtéž,nevidí totéž.Ale co by člověk také od zmetka mohl čekat,že.

Pepe
Bierglass napsal:

Mně překvapuje,že takoví zarytí příznivci Cloda jsou překvapeni z toho optického jevu.Není až tak vzácný jak by to vypadalo,a obzvlášť srandovní je když letíte ve dvojici a jeden pilot to vidí a druhý ne.Další velice komické vystoupení je když utočíte na letadlo a to ve stoupavé zatáčce zmizne a po chvilce kdy ho hledáte se objeví na vaší 6té. Původně jsem si myslel ,že se mi nějak dovedně schovávají za rám až opět let ve dvojici odhalil pravdu.Když dva v této hře koukají tamtéž,nevidí totéž.Ale co by člověk také od zmetka mohl čekat,že.

To víš že nás to sejří. Mě se to nestalo, ale honil jsem odhozenou kabinu která oblétávala Hawkinge snad celou mapu. Nemohu opakovat co jsem vyslal a slyšel za sprostá slova na adresu CoDu.Naštvaný
PS: Zarytí nejsme! Jsme milovníci.

313_OTU_oblak
Pepe, pěkné video Úsměv

Bierglass
Pepe napsal:

Bierglass napsal:

To víš že nás to sejří. Mě se to nestalo, ale honil jsem odhozenou kabinu která oblétávala Hawkinge snad celou mapu. Nemohu opakovat co jsem vyslal a slyšel za sprostá slova na adresu CoDu.Naštvaný
PS: Zarytí nejsme! Jsme milovníci.

No tak to už vůbec nechápuŠklebící se

Pepe
Tomu se říká sexepeal.Úsměv, Ale i ten po čase vybledne. Takový je halt život Úsměv Tak to pochop nech nás s tím simem obcovatŠklebící se

WT_Horrido
Jak si někdo může plést slepotu se sexapealem to už Bierglass nepochopí tuplem. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bierglass
To,že s námi Olegovci vyjebali nepovažuji za obcování,z mého pohledu jde o jednostranný aktMrknutí

Pepe
Nevyjebal, nezvládl!
K tomu sexepealu: budeš chtít zkřížit šlechtěná zvířata a on e nebo ona odmítne a spustí se se špinavou pouliční směskou. Zatím mi ten sim takto voní. Nic s tím neuděláš. Musí nám to dojít samo.Šklebící se

Bierglass
No nevímŠklebící se

Opitze
Pepe napsal:

Nevyjebal, nezvládl!
K tomu sexepealu: budeš chtít zkřížit šlechtěná zvířata a on e nebo ona odmítne a spustí se se špinavou pouliční směskou. Zatím mi ten sim takto voní. Nic s tím neuděláš. Musí nám to dojít samo.Šklebící se

[img]http://imageshack.us/a/img19/5894/clodwarning.png[/img] is not a valid Image.

310_Pip
"Dobrá nálada nevyřeší všechny Vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet!"
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Pepe
Je to tak Pipe Mrknutí
Opitzi, ale o té škodlivosti se v CoDu píše po spuštění hry. Opravdu a hlavně upozorňují epileptiky.Úsměv

Opitze
Nojo, upozornit epileptiky je třeba, když je tam ta nextgen fíčura anti-epileptic filter, který to celý na začátku zkurvil, protože to chtěl Ubisoft!

Pepe
Tak vidíš. Mohou to hrát jen silní a odolní jedinci jak fizicky tak psychicky disponovaní, jako v REÁLU. Šklebící se

Bierglass
No já to vlastně ani hrát nemohu protože se u mně dostavují přesně ty příznaky co tam hned po spuštění popisují. K tomu mám ještě nezvladatelné návaly vzteku a sprostě mluvím.

Pepe
Přesně tak a ještě k tomu když mě sestřelej. To jsi neslyšel. Šklebící se
PS: Jinak kdybych si nekoupil Nvid GTX 660 tak se mi to dodnes trhá a nadával bych ještě víc. Vyděšený
Upravil/a Pepe dne 02-07-2013 14:12

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,321,770 návštěv