November 24 2024 15:41:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
Ajvn
Jedu teď na dovču pak ti napíšu odkud mám.
Jenom skraceně: Jistý velitel letky na ruské frontě byl do těch míst zasaže během pár dnů hned 2krát.
Poprve hned nevyskočil a málem uhořel, podruhé skákal hned.

1stCL_Fucida
Není mnohem pravděpodobnější, že byla rostřílena na sračky samotná nádrž, než potrubí, které vede na ní? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
1stCL_Fucida napsal:
... V současnosti ve Šturmovi jsou to právě Bf 109, které mají paradoxně ten nejcitlivější motor Úsměv

No, nám orlům s Focke-Wulfy je to celkem egal, my na korektnějším modelování chladicích okruhů můžeme jen a pouze vydělat Úsměv

ani nahodou, zkus se s merlinem priblizit k jakemukoliv bobmbardovacimu eru a poznas, co to je nejcitlivejsi motor Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
jirik
Do soutěže o "nejcitlivější" motor přihlašuji Allisona v P-40.Pff

kouty
1stCL_Fucida napsal:
Není mnohem pravděpodobnější, že byla rostřílena na sračky samotná nádrž, než potrubí, které vede na ní? Úsměv

Nevím, jestli Ajvn nemyslí toho stejného, ale Spätemu se to taky stalo 2x po sobě.

magot
saldy napsal:
Farky napsal:
saldy napsal:Moje otázka se ale týká Blenheimu, ten je v balíku HSFX tak snad nebudu úplně OT. Je dost používaný na mapách s BoBem ale i jinde. Sebral jsem odvahu a vlezl do něj, všechno při odhozech padalo daleko přes, nic jsem nemohl trefit, pak jsem zjistil, že ten somrák nemá rychloměr v mílích ale v uzlech, nezbejvá než si vytvořit tabulku, ale to je šílená práce s nejistým výsledkem. Hledal jsem co s tím, ale vše mě odkazuje na Blenheim v CLodu, tam už je ale zpracovaný original unikátní zaměřovač.

Ono to má mít rychloměr v mílích. Tak jako má mít rychloměr v mílích i třeba Hurricane, Battle nebo Gladiator. Rychloměr v uzlech používaly za WWII jen námořníci.

Nojo, v Clodu má Blenheim míle, ale Il uzle, nevim co je správně, ale přepočet na uzle zdá se býti funkční, nedá se nic dělat.

Myslím uzle jsou správně ...

magot
310_Podrs napsal:
Na mapě West Front 1944 Summer (by Ashe) je něco podivného, když na ní postavíme misi a zkusíme ji navést do FBDj, nenačtou se tam žádná letadla ani cíle. Na zimní verzi je to OK, takže ve FBDj chyba nebude. Nějaká chyba ve formátování .mis fajlu?

Postnu jako bug.

veikso
Kukulo napsal:
Hs-123 po kratkom teste na LW10 v poriadu. Nieco bolo hnile v state serverovskom abo uzivatelskom Zamračený Úsměv
Potvrzuju že offline je taky bez problémů.

1stCL_Fucida
kouty napsal:
1stCL_Fucida napsal:

Nevím, jestli Ajvn nemyslí toho stejného, ale Spätemu se to taky stalo 2x po sobě.

Jeho letadlo hořelo jen jednou, ne? Já si tedy už nejsem jistej, vim, že byl nějak popálenej...jak pak po něm Rusové stříleli i na padáku a na zemi ho nemohli identifikovat německý vojáci, jak byl zbědovanej Úsměv

kouty
1stCL_Fucida napsal:
kouty napsal:
1stCL_Fucida napsal:

Jeho letadlo hořelo jen jednou, ne? Já si tedy už nejsem jistej, vim, že byl nějak popálenej...jak pak po něm Rusové stříleli i na padáku a na zemi ho nemohli identifikovat německý vojáci, jak byl zbědovanej Úsměv

To bylo poprvé, když přelítal na německou stranu fronty. Když se mu to stalo podruhé hnedka šel bez uvažování ven. A vždy to bylo prasklé potrubí a "plamínky u nohou".

Farky
magot napsal:
saldy napsal:
Nojo, v Clodu má Blenheim míle, ale Il uzle, nevim co je správně, ale přepočet na uzle zdá se býti funkční, nedá se nic dělat.

Nejsou, v Blenheimu to určitě ukazovalo mph.

Když už jsem u těch rychloměrů (týká se to částečně i default 4.11) -
V australským Beaufighteru (Mk.21) to ukazuje v mph (mají tam být knots).
Oba Gladiatory ukazují v uzlech, má být mph. Uzly sedí pro Sea Gladiator.
Všechny Hurricany ukazují v uzlech, má být mph. Knots sedí pro Sea Hurricany.
Battle tam má taky uzly, má být mph.

P.S. - když to budeš chtít doložit, pošli PM.

1stCL_Werner
jirik napsal:
Do soutěže o "nejcitlivější" motor přihlašuji Allisona v P-40.Pff

OK vyhráli jste, vaše motory jsou víc na hovno Šklebící se
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Hans-Assi
U Bf-110G-4 nejdou přidávat vlastní skiny, nevím, jestli to někdo reportoval...

Hans-Assi
1stCL_Fucida napsal:
repa napsal:
Nevím, jestli to tady bylo zmíněno, ale fokáče nemají zakryty podvozkové šachty při zataženém podvozku. Ve výběru letadla tam, jsou při letu zmiznou

Pouze na zimní mapě a pouze v určitém % případů Úsměv To je feature, ne bug Úsměv Focke-Wulfy tak létaly poměrně často, především v rusku, kde se snadno zanášely podvozkové šachty. Na letový model to nemá vliv, jde jen o 3D.

Je a není to (relativně) správně. Do A-6 se nyní kryty podvozku zatahují jako u Mustanga (vnitřní kryty jsou při vysunutém podvozku zavřeny a v okamžiku zatahování kola se vysunou a potom uzavřou podvozkovou šachtu). Tento systém byl v reálu používán jenom asi do A-3, byl složitý a poruchový. Potom vnitřní kryty jenom volně visely a uzavíraly se až se zatažením podvozku (tak to funguje v čisté hře). Od A-6 (A-7) se upravil tvar podvozkových šachet a kryt podvozkové nohy, vnitřní kryty zcela odpadly (platí i pro Dory a Ta) to je namodelováno v HSFX. Samozřejmě platí to, co psal Fučida (zimní a blátivé mapy). No, takže "relativně" kromě verzí A-4,A-5,A-6 je to správně. Jsem rád. že to konečně někdo namodeloval, je to jenom detail, na FM nemá žádný vliv, ale rozhodně potěší.... Já ho čekal trošku i po tuningu v čisté 4.11, bohužel

magot
Hans-Assi napsal:
U Bf-110G-4 nejdou přidávat vlastní skiny, nevím, jestli to někdo reportoval...

přejmenuj složku na: "BF-110-G4"
V patchi to bude opraveno.
Upravil/a magot dne 10-07-2012 02:19

1stCL_Fucida
Krom podvozků mají Fw 190 například již také stavitelný výškový stabilizátor Úsměv Hezké detaily, což? Úsměv

[img]http://i198.photobucket.com/albums/aa41/Claymore-29/Pack%20C6/1601201214-00-40.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i198.photobucket.com/albums/aa41/Claymore-29/Pack%20C6/1601201214-09-22.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i198.photobucket.com/albums/aa41/Claymore-29/Pack%20C6/1601201214-01-02.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i198.photobucket.com/albums/aa41/Claymore-29/Pack%20C6/1501201222-09-46.jpg[/img] is not a valid Image.

311_Upir
Farky napsal:
magot napsal:
saldy napsal:

Nejsou, v Blenheimu to určitě ukazovalo mph.

Když už jsem u těch rychloměrů (týká se to částečně i default 4.11) -
V australským Beaufighteru (Mk.21) to ukazuje v mph (mají tam být knots).
Oba Gladiatory ukazují v uzlech, má být mph. Uzly sedí pro Sea Gladiator.
Všechny Hurricany ukazují v uzlech, má být mph. Knots sedí pro Sea Hurricany.
Battle tam má taky uzly, má být mph.

P.S. - když to budeš chtít doložit, pošli PM.

Pokud jste létali v Blenheimu v UP 3.0, tak byl obzvláště zkurvený. Budík ukazoval blemmajle, od hodnoty na budíku se muselo odečítat (nebo přičítat, paměť bídná) cca 40, aby vám vyšla rychlost v mph. Navíc si dodnes nejsem jist, jestli to byla závislost lineární, level bombing se tak stával v Blembáku věcí naprosto báječnou Naštvaný

saldy
311_Upir napsal:
Pokud jste létali v Blenheimu v UP 3.0, tak byl obzvláště zkurvený. Budík ukazoval blemmajle, od hodnoty na budíku se muselo odečítat (nebo přičítat, paměť bídná) cca 40, aby vám vyšla rychlost v mph. Navíc si dodnes nejsem jist, jestli to byla závislost lineární, level bombing se tak stával v Blembáku věcí naprosto báječnou Naštvaný

Já bych to i nějak překousnul, nasadil bych nakonec univerzální saldymíle ale nezdá se mi ten zaměřovač Norden, Blenhem měl jen takový šoupátka kolem stupnice, stačilo by dát tam podobnej italskej zaměřovač ze SM.79 a byla by spokojenost. Jinak je udělanej moc pěkně, i s origo kokpitem si dal někdo práci.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
313_OTU_oblak
jep, blen měl "šoupátkový" zaměřovač.

magot
1stCL_Fucida napsal:
Krom podvozků mají Fw 190 například již také stavitelný výškový stabilizátor Úsměv Hezké detaily, což? Úsměv

Však jsi to tam dotlačil jako precizní betatester Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,710 návštěv