January 21 2026 22:06:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.11 patch
sidewinder
Po zostreleni dvoch fokier v QMB hra spadla. Kopne ma aj zo servra ked dam dole dve fokry?? Vyděšený

www.letkatriduby.sk
Hans-Assi
Čistá verze, 6DOF bez nejmenších problémů, po cca 2 hodinách pád do wokenNaštvaný FW A-4 má max tah 88%, A-9 nemá EN, D-9late má max tah po staru 110%. Je to v pořádku?

Lala
magot napsal:
Lala napsal:
Celé se to sekne při pokusu spustit rychlý editor, jak u vás?

smaž:
IL-2 Sturmovik 1946\Quicks\.last.quick !
pak by ti to mělo fungovat

Dík, rozjel jsem to na další záloze. Mrknutí

JM2
U Daidalosů je to padání do woken nahlášené. Mrkněte do error logu, jestli to způsobila java. Pozná se to hned na začátku podle

Unexpected Signal : EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION occurred at PC=0x6d4386f1
Function name=(N/A)
Library=C:\Program Files\Ubi Soft\IL-2 Sturmovik 1946 (4.11)\bin\hotspot\jvm.dll

Jestli ano, mohlo by prozatím pomoci nastaveni ProcessAffinityMask na default.
Upravil/a JM2 dne 14-01-2012 01:00

Robo
Hans-Assi napsal:
Čistá verze, 6DOF bez nejmenších problémů, po cca 2 hodinách pád do wokenNaštvaný FW A-4 má max tah 88%, A-9 nemá EN, D-9late má max tah po staru 110%. Je to v pořádku?

Pady do okien su bohuzial necakany problem noveho patchu, podla vsetkeho coskoro vyjde oprava, pravdepodobne zalezitost jedneho DLL subora. LesniHU a zainteresovani urcite povedia viacej.

Fw 190 su podla vsetkeho v poriadku, A-4 mame teraz 2 rozne verzie, ta oznacena 1.42 ata ma plny plniaci tlak, obycajna A-4 ma zo znamych dovodov obmedzeny MFP a toto je simulovane 88 percent plynu.

''A new model has been made, a fully rated A-4. The derated model is now simulated by using the same engine with a limited throttle.''

(citat zo 4.11 guide)

Takisto EN je teraz upravene podla spravnosti, tiez 1,65ATA funguje len v malej vyske, aj Dory a Ta 152 boli upravene / opravene. D-9 44 je modelovana podla 1900hp varianty, D-9 45 ma stale MW50 (a s nim 2150 koni), Ta 152H- ma funkcny GM-1

1stCL_Werner
lochness napsal:
cyberolas napsal:
Ne, Trampíku, 6DOF znamená 6 os svobodného rozhlížení - tedy i směrem dopředu a dozadu. Ve 4.11 je skvěle provedeno. Nevím, zda se to dá využít bez Track-IRu...

da, je na to zvlast sekce v Controls. Bud aktivacni klavesa, pri jejimz drzeni se rozhlizi mysi (posun hlavy vlevo a vpravo, dopredu a dozadu - nahoru a dolu chybi), a nebo primo pro kazdou funkci jedna klavesa na klavesnici + centrovaci tlacitko.
obligatne ale nesmi byt pilot "navalenej" na zamerovac.

Nahoru/dolu - kolečko Mrknutí
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Hans-Assi
Fw 190 su podla vsetkeho v poriadku, A-4 mame teraz 2 rozne verzie, ta oznacena 1.42 ata ma plny plniaci tlak, obycajna A-4 ma zo znamych dovodov obmedzeny MFP a toto je simulovane 88 percent plynu.
Takisto EN je teraz upravene podla spravnosti, tiez 1,65ATA funguje len v malej vyske, aj Dory a Ta 152 boli upravene / opravene. D-9 44 je modelovana podla 1900hp varianty, D-9 45 ma stale MW50 (a s nim 2150 koni), Ta 152H- ma funkcny GM-1

DíkyMrknutí

Frank
Jen tak pro jistotu jsem porovnal drive zverejnenou Guide s tou finalni a jedine dva rozdily jsem objevil v
- pridanem odstavci, kde se tvrdi, ze schovavani do mraku proti AI nefunguje na dogfight serverech
- aktualizovanem credits

Baron
Zaujimave s tym CTD... Nainstaloval som 4.11 na predchadzajucu verziu ILa, jedine co som urobil bolo, ze som v JSGME vypol UP3. Nainstaloval som patch - a Sturm bezi bez akychkolvek problemov. Ziadne trhanie, ziadne CTD. Mrknutí

P. S. Ked zapnem UP3, zase mam verziu 4.10.1, takze mam vlastne dvoch Sturmov v jednom Úsměv
Upravil/a Baron dne 14-01-2012 08:24
Hals - und Beinbruch!

Topper-Czech
Po několikahodinovém provozu (po dva večery, síťová hra, čistá instalace) zatím bez problémů co se padání týče. Při rozhlížení (TrackIR) pozoruji pokles FPS cca o 10 a narostl tearing (zde bych viděl viníka TrackIR 4 v kombinaci s posledním softem verze 5).

http://www.e-airport.wz.cz
lochness
1stCL_Werner napsal:
lochness napsal:
cyberolas napsal:
Ne, Trampíku, 6DOF znamená 6 os svobodného rozhlížení - tedy i směrem dopředu a dozadu. Ve 4.11 je skvěle provedeno. Nevím, zda se to dá využít bez Track-IRu...

da, je na to zvlast sekce v Controls. ...

Nahoru/dolu - kolečko Mrknutí

ja jsem ze stare skoly, mam jednotlacitkovou mys, tam kolecko neni Úsměv
ne, popravde, anzto jsem na stisk kolecka prehodil tu aktivacni klavesu, nezkousel jsem s nim jeste navic tocit. muj mistejk. danke Herr Werner
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

606_Temp
Nevíte někdo jestli je někde přesněji rozepsané to nové přehřívání motorů? Jak to funguje, jak se k motoru chovat a tak?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_cibule
606_Tempik napsal:
Nevíte někdo jestli je někde přesněji rozepsané to nové přehřívání motorů? Jak to funguje, jak se k motoru chovat a tak?

Jestli se to chová, tak jak má, tak musíš neustále sledovat otáčky, plnící tlak, teplotu chladící kapaliny a oleje. A pomocí nastavení vrtule, žaluzií motoru a přípusti paliva udržovat výše uvedené pod kritickými hodnotami. Jakmile to přehřeješ, je motor nenávratně poničen (to dřív nebylo, po nějaké době se vrátil do stavu před poškozením).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

606_Temp
Tak nejdůležitější bude sledovat teploty vody a oleje (hlav válců). U méně moderních mašin i ty otáčky atd. Ale kde se dovím jaké teploty jsou ty kritické? Samozřejmě není problém si to dohledat v manuálech, ale sedí to i v il2? Minimálně jen některé letouny nesedí.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

FK_Rychtyg
606_Tempik napsal:
Minimálně jen některé letouny nesedí.

Obávám se že jich je víc...Smutný Taky by mě zajímalo, kde to najít? Osobně jsem po tom ještě nějak moc nekoukal, jelikož na ILa už nemám zdaleka tolik času jako dříve, ale asi začnu pořádně hledat.

Farky
310_cibule napsal:
Jestli se to chová, tak jak má, tak musíš neustále sledovat otáčky, plnící tlak, teplotu chladící kapaliny a oleje. A pomocí nastavení vrtule, žaluzií motoru a přípusti paliva udržovat výše uvedené pod kritickými hodnotami.

Chová se to tak jak má, proto tam tohle ...

Jakmile to přehřeješ, je motor nenávratně poničen (to dřív nebylo, po nějaké době se vrátil do stavu před poškozením).

... není! Jakmile to přehřeješ, je to přehřátý. Nic víc, nic míň. Teprve po nějaké době se kvůli té vysoké teplotě motor poškodí. Ne okamžitě, to by byl nesmysl. Dřív se nic nevracelo do stavu před poškozením, protože k žádnému poškození nedošlo.

---------

Zatím jsem neměl moc času patch vyzkoušet, ale to co jsem letmo prošel vypadalo mooooc dobře. Mrknutí

606_Temp
A závisí i nějak teplota na ten čas? Přesněji pokud budu mít přehřáto o 5°C, vydrží mi motor déle, než při přehřátí o 50°C?

310_cibule
606_Tempik napsal:
Tak nejdůležitější bude sledovat teploty vody a oleje (hlav válců). U méně moderních mašin i ty otáčky atd. Ale kde se dovím jaké teploty jsou ty kritické? Samozřejmě není problém si to dohledat v manuálech, ale sedí to i v il2? Minimálně jen některé letouny nesedí.

Tak to nevím, tempíku Úsměv Nelétám moc na doraz, bombři to nepotřebují Takže mi stačí létat tak nějak od oka Mrknutí Ale možná to někde je pokupě.

Souhlas, Farky, takto je to přesnější.
Upravil/a 310_cibule dne 14-01-2012 13:32
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Hele , Tempíku, tady už to řešej. Pár zajímavých info tam najdeš

[mail]http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29054[/mail]

Stoupa
Další chyba, Ki-45 Kai, ma opačně naanimované křidélka.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,138,418 návštěv