Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů, do sendvičů. A to je asi tak všechno.
Serza napsal:
Za ten rok jsem povyrostl jednak pilotnima zkusenostma a dovednostma, ale jednak taky hlavou. Meli jste slyset ten smich, kdyz jsme se navzajem naprali atomovkama s kamaradem. :)
Samozrejme sem si delal legraci. Bohuzel vsak koukam, ze se toho uz nezbavim. Mimochodem, jaky krevety?
ona se ti zvětšila hlava ? a nevypadáš teď divně ??
hele, pár lidí má i v reál životě tu "kliku", že jak se někde předvedou, už se to s nima táhne po zbytek jejich působení...
takový 606_Winter tu má zvučnější jméno jak já ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Já bych Winterovo jméno nekomolil. Spráně to bylo FM_606_212TL_ještěněco_nepamatuji se_Winter. Teď se po něm ale slehla zem. Už asi čtrt roku nebyl v žádné nové letce Il2. Asi někde lítá po rourách a vrtulnících
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
No co co, Wedge to tím C3PO zabil, na to nexistuje rozumný koment... jinak brácha se polepšil, v ardenské zimě se snažil stíhat Frantícké P.11 a hrozně se divil když jsem mu před nosem odboch jednoho Hurriho.
Asi se zrodila nová legenda!
Jo a dneska snad bude nějaký zaznamenatelný flight, tak to nahraju přes fraps někam uložím a bude. Nebo někomu pošlu NTRK file a ať to nahraje a postne za mě. V druhémpřípadě prosím nahrát nějak slušněji
Takovýho vola jako je brácha aby jeden poholedal. Von mi ráno řekne, že poletí, a nakonec, když je vše hotovo - no prostě nechtěl!!! Ta sem si nahrál jeden Singlplayer a šel spát. Nyní ten single stříhám, počítám že tak do půl hodiny bude na youtube. (je to La 5FN vs 2×Bf 109 F4 a "Čáp"-ta druhá la-pětka je tak maximálně vylekala)
Ty ikony jsem měl během boje vypnutý. Akorátže jen přes horkou klávesu, ne v nastavení. Jinak, Fuči, nejseš naštvanej, že sem vám totálně rozstřílel tři modrá letadla?
A nepřipadáš si hlopě, když dáš počítači pomalejší a méně obratné letadlo a ještě na něj padneš z výšky?
Ale to tvoje plácání na minimálce bude mít online obrovský ohlas !
EDIT: Jestli máš koule, tak si vem La5 FN a proti sobě dej Bf-109G-2 a dej jim výškovou převahu. Jo a nech je na ACE a ne na Rookie Upravil/a 606_Temp dne 24-09-2011 17:15
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Milý tempíku,
Začínal jsem v pětistech metrech ase dvacet kilometrů od nich (ve stejnou dobu startovali z těch hangárů). No a byl to typický souboj z roku '43.
Ale když chcete G2, budete je mít. Dám si jednoduchej editor, výšku sto a v nevýhodě. Pokud mě to nespawne do země tak to tu zítra je. Při dobrých podmínkách možná i dnes.
Jinak, Pánku, dík za uznání.
Koty
EDIT: Jinak s Lavočou jsem i na kariéru párkrát dal i FW 190 A8Upravil/a Koty dne 24-09-2011 17:23
Koty, Fw 190 A-8 nemá proti La-5FN bez počáteční převahy v nižších výškách v podstatě žádnou šanci . Bf 109 F-4 byl v době příchodu La-5FN (druhá polovina roku 1943) už poměrně raritní.
Nicméně tyhle tvoje ukázky, jak si někde sestřelíš dvě AI, to je prostě úplně o ničem. Tady nejsi na prezentaci offline výsledků, tady jsi mezi online piloty. Pro nás platí úplně jiné mety. Myslím, že práce na videu byla hodnotná především proto, že ses ji naučil dělat, ale jako prezentace vlastního umu to dnes prostě nepostačí. Jakýkoliv nováček, který létá online alespoň dva - tři měsíce, to dokáže prostě lépe.
Nerejte porad do nej, takle vam na ten online nikdy neprijde
Ohledne videa, celkem dobry na zacatek, jen to bude chtit vypiplat trochu ty trhane zmeny uhlu pohledu, to je dost rusive rekl bych (neni ve hre neco jako lock pohledu???). Snad to bude priste jen lepci. Nemusi to byt jako RedTails, zejo
Litas jen la5fn nebo i jine strojky? Kdyztak udelej i nejake pekne video na jine masine.
Jo a mozna by bylo dobre si lozit nove vlakno, protoze mi neco rika, ze tohle bude veliky tema a hned po "slecnach" by mohlo byt nejnavstevovanejsi
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.