January 21 2026 01:21:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Supermani s befkem
WT_Horrido
Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů, do sendvičů. A to je asi tak všechno.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

czs_scharck
YouTube Video

Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Hoper
Serza napsal:
Za ten rok jsem povyrostl jednak pilotnima zkusenostma a dovednostma, ale jednak taky hlavou. Meli jste slyset ten smich, kdyz jsme se navzajem naprali atomovkama s kamaradem. :)

Samozrejme sem si delal legraci. Bohuzel vsak koukam, ze se toho uz nezbavim. Mimochodem, jaky krevety?

ona se ti zvětšila hlava ? a nevypadáš teď divně ??

hele, pár lidí má i v reál životě tu "kliku", že jak se někde předvedou, už se to s nima táhne po zbytek jejich působení...
takový 606_Winter tu má zvučnější jméno jak já ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Temp
Já bych Winterovo jméno nekomolil. Spráně to bylo FM_606_212TL_ještěněco_nepamatuji se_Winter. Teď se po něm ale slehla zem. Už asi čtrt roku nebyl v žádné nové letce Il2. Asi někde lítá po rourách a vrtulnících Úsměv
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Koty
Já se z vás picnu Šklebící se,
radši přestaňte rozebírat kdo sem a hoďte se nějakej těžkej kalibr! Třeba Bf 109G 4 vs P 39Q 10Vyděšený
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Hoper
my ?? snad ty, ne ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Wedge
Koty napsal:
a hoďte se nějakej těžkej kalibr! Třeba Bf 109G 4 vs P 39Q 10Vyděšený

Cyclons VS R2D2 & C3PO

http://www.youtub...gLXxmeV7zA
Upravil/a 1stCL_Wedge dne 16-09-2011 08:25

Topper-Czech
Kam zmizel Koty? Nějak to tu vázne Vyděšený

http://www.e-airport.wz.cz
Koty
No co co, Wedge to tím C3PO zabil, na to nexistuje rozumný koment... jinak brácha se polepšil, v ardenské zimě se snažil stíhat Frantícké P.11 a hrozně se divil když jsem mu před nosem odboch jednoho Hurriho. Šklebící se

Asi se zrodila nová legenda!

Jo a dneska snad bude nějaký zaznamenatelný flight, tak to nahraju přes fraps někam uložím a bude.Cool Nebo někomu pošlu NTRK file a ať to nahraje a postne za mě. V druhémpřípadě prosím nahrát nějak slušněji Mrknutí

Koty
Takovýho vola jako je brácha aby jeden poholedalNaštvaný. Von mi ráno řekne, že poletí, a nakonec, když je vše hotovo - no prostě nechtěl!!! Ta sem si nahrál jeden Singlplayer a šel spát. Nyní ten single stříhám, počítám že tak do půl hodiny bude na youtube.Cool (je to La 5FN vs 2×Bf 109 F4 a "Čáp"-ta druhá la-pětka je tak maximálně vylekalaÚsměv)

Koty
Hotovo:

YouTube Video

EDIT: omlouvám se za kvalitu zobrazení a boční kompresi - je to totiž moje první video na youtubeCool
Upravil/a Koty dne 24-09-2011 16:37

1stCL_Fucida
Mně to tedy úplně moc přesvědčivé nepřišlo Úsměv Myslím, že pro online boje by ses musel ještě maličko doučit Úsměv

Nehledě na ty hnusný ikony.. bléééé Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Koty
Ty ikony jsem měl během boje vypnutý. Akorátže jen přes horkou klávesu, ne v nastavení. Jinak, Fuči, nejseš naštvanej, že sem vám totálně rozstřílel tři modrá letadla?

606_Temp
A nepřipadáš si hlopě, když dáš počítači pomalejší a méně obratné letadlo a ještě na něj padneš z výšky? Zamračený
Ale to tvoje plácání na minimálce bude mít online obrovský ohlas ! Cool

EDIT: Jestli máš koule, tak si vem La5 FN a proti sobě dej Bf-109G-2 a dej jim výškovou převahu. Jo a nech je na ACE a ne na Rookie Mrknutí
Upravil/a 606_Temp dne 24-09-2011 17:15
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Panek
Jsi výbornej pilot! Sežeň si aktuální verzi a pojď online! Mrknutí

Koty
Milý tempíku,
Začínal jsem v pětistech metrech ase dvacet kilometrů od nich (ve stejnou dobu startovali z těch hangárů). No a byl to typický souboj z roku '43.

Ale když chcete G2, budete je mít. Dám si jednoduchej editor, výšku sto a v nevýhodě. Pokud mě to nespawne do země tak to tu zítra je. Při dobrých podmínkách možná i dnes.

Jinak, Pánku, dík za uznání.

Koty

EDIT: Jinak s Lavočou jsem i na kariéru párkrát dal i FW 190 A8Cool
Upravil/a Koty dne 24-09-2011 17:23

Panek
Ve 43 bys potkal F4 leda tak v Holandsku, kde Němci učili zahraniční ucha!

Merten
Viděl jsem dobře že panáček nepoužívá balistiku střel?Úsměv

EDIT.Jo ták hrdina fenu proti rokie F4 Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Merten dne 24-09-2011 17:37

1stCL_Fucida
Koty, Fw 190 A-8 nemá proti La-5FN bez počáteční převahy v nižších výškách v podstatě žádnou šanci Úsměv. Bf 109 F-4 byl v době příchodu La-5FN (druhá polovina roku 1943) už poměrně raritní.

Nicméně tyhle tvoje ukázky, jak si někde sestřelíš dvě AI, to je prostě úplně o ničem. Tady nejsi na prezentaci offline výsledků, tady jsi mezi online piloty. Pro nás platí úplně jiné mety. Myslím, že práce na videu byla hodnotná především proto, že ses ji naučil dělat, ale jako prezentace vlastního umu to dnes prostě nepostačí. Jakýkoliv nováček, který létá online alespoň dva - tři měsíce, to dokáže prostě lépe.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

lochness
Nerejte porad do nej, takle vam na ten online nikdy neprijde Úsměv

Ohledne videa, celkem dobry na zacatek, jen to bude chtit vypiplat trochu ty trhane zmeny uhlu pohledu, to je dost rusive rekl bych (neni ve hre neco jako lock pohledu???). Snad to bude priste jen lepci. Nemusi to byt jako RedTails, zejo Šklebící se

Litas jen la5fn nebo i jine strojky? Kdyztak udelej i nejake pekne video na jine masine.

Jo a mozna by bylo dobre si lozit nove vlakno, protoze mi neco rika, ze tohle bude veliky tema a hned po "slecnach" by mohlo byt nejnavstevovanejsi Mrknutí
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,129,267 návštěv