November 23 2024 13:36:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
MK_Paja
VGR_Lekk napsal:
MK_Paja napsal:
Už po třetí se mi stalo, že pětku (up_17_full.z05) dotahnu jen na 98% procent. Použivám FlashGet. Myslíte, že je chyba u mě Úsměv ?

použij obyč MSIE prohlížeč...mělo byto jít - naši to stáhli v pohodě.Mrknutí
No popravdě řečeno, já to nejdřív zkoušel v obyčejném firefoxu prohlížeči, pak sem si vynadal do blbců a pustil downloadmanager (kupodovu dvakrát se stejným výsledkem). Asi bude chyba v matrixu. První čtyři f poho tak nevím Zamračený . Ještě zkusím no. Úsměv
Mám teď jen 1,5Mbit lajnu tak je to docela vopruz Smutný

fousX
Pajo chyba bude někde u tebe teď jsem to v poho stahnul celé přes firefox.S tou rychlostí buď v klidu ono to jelo stejně kolem 250.Takže držím palceMrknutí

torr
Tak jsem UP zkusil a zde pátr postřehů:
1,Instalace
Jelikož měl jsem AAA mod ,tak jsem smazal FILES,MODS adr. a celý UP balík jsem nakopíroval do koř. adr. ILa.Takže instalace naprosto triviální,primitivní,nechápu že někdo má problém s instalací.
2,Konfigurace
Provádí se přes J2GME,který je v koř.adr.,vybral jsem FULL MOD a NOMIRRORBF109 a to stačí,zbytek je dobrý tak leda na nějaký specky
3,Spuštění
stejně jako před UP,takže klik na ikona ILa.
4,Poznatky brány v porovnání AAA mod
-lepší zvuky motoru
-vylepšená grafika (mraky,letadla,kokpity)
-nový a zcela famozní zvuk zatahování/vyt podvozku
-letadlo při velmi ostrých manévrech skřípe,vrže a když se to přežene tak se rozpadne
-ME110C4 - větší rychlost v dive,konečně
-Kate a Jill - mají TRIMRY,ano čtete dobře mají TRIMRY,3x hura
-HS-129 - karburátor vyměněn za vstřikování
-mraky,zde se protivník skutečně schová a ne jako v defalut nebo v AAA,takže nevýhoda pro uživatele UP
-když vám roztřelí olej.vanu a olej se rozprskne přes kokpit,tak vidíte kulový,opět nevýhoda oproti AAA nebo def.
-zapomeňte na efekt výbuchů 20 a 30mm kanonu na protivníkově letadle,je to same jako když střílíte 7,7mm kulomety,takže sada 7-dmi viditelných výbuchu 20mm(def nebo AAA) na LA-7 už sice není vidět,ale aspon vás to nesere co tohle ufo snese.
-myslím si že FM nebyl upraven,pač situace když jsem potkal LA-7,LA-5,SPIT 25 IQ,SPIT IX,I-16,I-153 atd ,tak jsem dopadl stejně = obvykle v loji

Prostě jsem z UP nadšen,tím bych to uzavřel.

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:
Tajpane, ne nefunguje to. Na ADW tě to nepustí ani s verzí CRT=2 compatible.

Paráda, som rád že sa mýlim.Mrknutí

alfik
Pajo, stahuj to čistě MSIE nebo Firefoxem, NESTAHUJ nějakým downloaderem, je to nějaké uživatelsky nepříjemné. Ale těmi vnitřními to jde oběma - vyzkoušeno na různých PC i s různou rychlostí stahování.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

MK_Paja
Pátá část stažena, zbývá poslední Mrknutí

LEON_CZ
Tajpan napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Tajpane, ne nefunguje to. Na ADW tě to nepustí ani s verzí CRT=2 compatible.

Paráda, som rád že sa mýlim.Mrknutí

Já na ADW s UP1.7 v CRT=2 režimu hraju bez problému, předpokládal jsem, že od toho se ten režim jmenuje CRT=2, aby se na servery s CRT=2 připojil Zamračený Nemám hru nijak zvlášť upravenou, na čistý IL-2 1946 4.08 jsem plácnul UP1.7 a mám aktivované pouze dva mody na lepší grafiku SmokeFire v1 a AfGroundAdditionalEffects. Protože to je CRT=2 compatible, tak se připojím i na Air Force War, IL-2 War, případně BoB1940_by_LW10. Jakmile ovšem zapnu nějaký jiný mód z UP1.7, (weapons, Advanced engine management apod.), tak už se na žádný výše jmenovaný server pochopitelně nedostanu.
(Dodatek: IL-2 WAR vlastně UP1.7 přímo vyžaduje kvůli ADOC_Virtual_Front módu z UP1.7, tak tam to s CRT bude nejspíš jinak)
Upravil/a LEON_CZ dne 11-08-2009 12:23

http://www.virtualnipilot.cz/
313_Paegas
...no chvíli jsem přemýšlel, jestli vám mám brát iluze, a jestli se mám podělit o své zkušenosti, nebo ne. Nakonec why not? sturm už není co byl a pro mne jediné kvalitní polítání je jen na origoš 4.08. Proč?

1. podívejte se do v ultrapacku do složky kde je nastavení motorů a najděte si položku spl. V aaa je nastavená hodnota na 110 u všech motorů pro befka i spity, ale v ultrapaku ne, proč? zkuste si změnit tuto hodnotu (jde to i u aaa)
2. ....že nebyly změněny FM modely? Znáte tu fintu jak nastavit účinnost výškovky v originál hře, aby jste nepřetáhli éro do stallu? Tak si vemte koníka 3jku a zkuste kde se v procentech dostanete v jednotlivých verzích od 4.08 začínaje a ultrapakem konče
3....weapons mod...změna vizuílních efektů a účinnosti 12tek...každý, kdo trochu ví, jak jsou mody poskládané, je schopný si je přetáhnout z ultrapacku do aaa
4. v ultrapacku spity kouří z výfuků, jak trefené na olej (neříkám, že je to výhoda nebo nevýhoda, prostě na dálku víš, kdo je spit => inteligentní ikona nekazící dojem ze hry...co jsem vypozoroval, je to jen u spitů dodaných modem, tedy MkI a nějaké ty 5tky nebo co)
5...pořád věříte CRT=2???? zapomeňte na to. Právě pro ultrapack existuje utilita která vás, v rámci modované verze, pustí s jakýmkoliv modem, tedy i s weapons modem, kamkoliv

no asi teď rozproudím diskuzi aniž bych moc chtěl a měl ji čas sledovat. Nic méně, co tak se vrátit k originál 4.08? Najde se u nás někdo, kdo by udělál válku, nebo server na 4.08 bez modů? Např. nevím kdo teď řídí WoE, ale tady bych ten návrát uvítal a pokud by se tak stalo, poslal bych na chod tohoto serveru příspěvek s třemi nulami.

...ale jinak mne neberte moc vážně....málo hulím Vyděšený

XXX_Dazz
Mi je vážně strašně líto, že ti někdo rozbil tvou oblíbenou hračku Šklebící se

Hoper
Paegasi vydrž na 4.09... těch lidí tam pak bude chodit hodně
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Temp
nebo na BoB Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
torr
Pro Peagase:Jak jsi docílil toho že spity kouří jak trefené do oleje?Já nic takového nevidím a naopak jsem vubec rád že spity aspon trochu po sprše 20mm can. začnou alespon jemně ,bíle kouřit.Takže u mě problém zcela opačný.

A ted pro všechny,narazil jsem na problém ,který téměř znemožnuje hrát on-line.RODÍM SE NA NEPŘÁTELSKÉM LETIŠTI,LODI,NEBO VZDUŠNÝ START.

Konfigurace:čisty il4.80m na to instalovaný Full UP 1.7
Aktivovaný mody:FULL MOD
Situace:
1,na mapě jsou pouze defaultní letiště,žádny airrození,testrunway nebo letadlová lod,není problém.
2,na mapě jsou let.lodě ,když potopí nepřátelé jakokliv let.lod tak potom se rodím bud na nepřátelský lodi nebo nepřátelském airrození.
3,na mapě jsou defaultní letiště a testrunway,mám se narodit na testrunway a místo toho mě to v lepčím případě hodí na jiné přátelské default.let., v horším na nepřátelské letište
4,na mapě jsou default. letiště a airrození,rodím se na nepřátelským airrození

Netušíte někdo kde je problém?Vůbec nechápu jak vůbec tenhle problém může vzniknout,vždyt jenom označím myší letistě.

Dik za jakoukilv radu,protože z UP 1.7 jsem ještě nadšen

LEON_CZ
Lítat čistou 4.08 je sice krásná myšlenka, ale zkuste si lítat tak pár měsíců, rok, na vizuálně a zvukově vytuněném (vymodovaném) ILovi a pak si pusťte čistou 4.08. Alespoň pro mě to je vždycky ŠOK Zamračený Grafické a zvukové mody opravdu posunuly tento sim zas o kus dál...
Než návrat zpět k čisté strohé hře, co se spíš dohodnout na nějakém ModPacku, který bude upravovat čistě vizuální a zvukovou stránku hry? Nebo nějaký dát dokupy, odborníků na to tady přece je dost, jak jsem četl...

Hoper
takže další klon klonů ? :))
čím více (sub)verzí, tém lepší ?

jo, přidání pár potřebných letadel a "věcí" je príma, ale pomalu se dostávám k tomu, že to ocením na speckách, kde budu znát lidi, kteří jsou se mnou a proti mně...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Alan Grey
LC_LEON_CZ napsal:
Grafické a zvukové mody opravdu posunuly tento sim zas o kus dál...

To je přesně ono. Zvuk.. po tom jsem toužil vždy.. to co bylo v IL-2 nemělo opravdu vůbec žádnou šťávu. A nějaké to grafické vylepšení by se hodilo taky... a byl bych maximálně spokojený... Sázím na Team Daidalos a 4.09.... a další patche, které doufám ještě přijdou.

http://www.alan-grey-page.cz/
LEON_CZ
Zmiňoval jsem pouze vylepšení grafiky a zvuků. I základní hra obsahuje tolik letadel, že osobně nejsem zastáncem přidávání dalších strojů pomocí modů. Simulátor sice není jen o grafice a efektech, ale právě grafika a efekty tomu simulátoru hodně přidají na atmosféře. (Pokud někomu na grafice nezáleží, tak ať jde lítat WarBirds nebo WWII Zamračený )Proto jsem byl nadšený z UltraPacku, protože jsem mohl mít tato grafická a zvuková vylepšení i na serverech s CRT=2, kde jsem dříve musel pouze se ,,suchou" 4.08 verzí. Akorát teď trochu moje nadšení z UP opadlo potom, co tady čtu o existenci externích aplikací, které umožní UP připojit se na server i s plně namodovanou hrou Smutný

LEON_CZ
Alan Grey napsal:
LC_LEON_CZ napsal:

To je přesně ono. Zvuk.. po tom jsem toužil vždy.. to co bylo v IL-2 nemělo opravdu vůbec žádnou šťávu. A nějaké to grafické vylepšení by se hodilo taky... a byl bych maximálně spokojený... Sázím na Team Daidalos a 4.09.... a další patche, které doufám ještě přijdou.

Tak nějak to taky cítím. Mimochodem asi mi nebudeš věřit, ale jeden člen naší letky létá už spoustu let skoro vždy bez zvuku Pff Vůbec nechápu, jak ho může ,,němý" IL-2 bavit, já bych byl bez zvuku i docela handicapovaný (chybějící zvuk motoru a střelby soupeřů apod.), ale on si pouští zvuk pouze kvůli TS, jinak ne Pff

XXX_Dazz
Alan Grey napsal:
LC_LEON_CZ napsal:

Bohužel se obávám, že Team Daidalos toho v oblasti grafiky a zvuků moc nepodnikne. Viz odpověď od LesníhoHU o pár přísp. výše.
AAA daly Ilovi v grafice a zvucích opravdu šťávu Mrknutí

WT_Horrido
Ty lepší zvuky a textury musejí totálně bourat Olegovu hrdou ruskou duši. Taky bych řek, že takhle polooficálně se nikdy nevzdá. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

torr
torr napsal:
Pro Peagase:Jak jsi docílil toho že spity kouří jak trefené do oleje?Já nic takového nevidím a naopak jsem vubec rád že spity aspon trochu po sprše 20mm can. začnou alespon jemně ,bíle kouřit.Takže u mě problém zcela opačný.

A ted pro všechny,narazil jsem na problém ,který téměř znemožnuje hrát on-line.RODÍM SE NA NEPŘÁTELSKÉM LETIŠTI,LODI,NEBO VZDUŠNÝ START.

Konfigurace:čisty il4.80m na to instalovaný Full UP 1.7
Aktivovaný mody:FULL MOD
Situace:
1,na mapě jsou pouze defaultní letiště,žádny airrození,testrunway nebo letadlová lod,není problém.
2,na mapě jsou let.lodě ,když potopí nepřátelé jakokliv let.lod tak potom se rodím bud na nepřátelský lodi nebo nepřátelském airrození.
3,na mapě jsou defaultní letiště a testrunway,mám se narodit na testrunway a místo toho mě to v lepčím případě hodí na jiné přátelské default.let., v horším na nepřátelské letište
4,na mapě jsou default. letiště a airrození,rodím se na nepřátelským airrození

Netušíte někdo kde je problém?Vůbec nechápu jak vůbec tenhle problém může vzniknout,vždyt jenom označím myší letistě.

Dik za jakoukilv radu,protože z UP 1.7 jsem ještě nadšen

Tohle je odpověd z fora:
Hi there!
The spawn-problem probably is related to Fireballs hot keys mod.
Fireball has made an update and i will make a patch for 1.7 UP which will be available next week.
I hope it will solve this problem.
Best regards,
S!

Tím mě potěšily,protože znají problem a vypadá že bude rychle řešen

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,066 návštěv