Rise of flight
|
WT_Peci |
Přidané 23-07-2009 20:24
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
v ruské speciální verzi byla karta velikosti klasické bankovní karty, na jejímž rubu je uveden kód (25 čísel nebo písmen v pěti skupinách oddělených pomlčkou). Ten kód používáš při registraci na stránkách ROF.
Tudíž pokud ho tam nikde nemáš (třeba i jen nalepený někde na manuálu, nebo uvnitř disku), reklamuj to - bezu něj je hra bezcenná, de facto platíš za ten kód.
Nikdo ti svůj kód nedá, protože by v tu chvíli dolítal... |
|
|
|
Paulus |
Přidané 24-07-2009 06:23
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
rollinss napsal:
Já tam žádnej manuál nemám.Jenom mapu a schéma ovládání klávesnice.Objednáno z High in the sky.
Pokud tam žádnej manuál nemáš tak to reklamuj. Jeto poměrně tlustá knížka. Na obalu na konci manuálu je nalepenej key.
|
|
|
|
Chrobak |
Přidané 24-07-2009 09:30
|
Nováček
Příspěvek: 11
Založený: 08.04.08
|
No já si to objednal z Ameriky. Tak taky doufám že bude všechno OK , jinak s reklamací by byl asi problém
Upravil/a Chrobak dne 24-07-2009 09:31
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 24-07-2009 09:48
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Díky za to naskenování mapy, jen... nešlo by to poslat v něčem nekomprimovaném? To jpg prostě na ploter nemůžu poslat. A větší DPI, co? Nic, budu shánět dál. Ještě jednou dík.
Upravil/a WT_Horrido dne 24-07-2009 09:51
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
prase |
Přidané 24-07-2009 15:43
|
Nováček
Založený: 01.11.07
|
Takže v zásilce z HIS je vše v pořádku, tedy key na zadní straně manuálu.Jdu to nainstalovat. |
|
|
|
rollinss |
Přidané 24-07-2009 16:23
|
Nováček
Příspěvek: 6
Založený: 28.07.06
|
Já už nainstaloval.Teď to jdu reklamovat. |
|
|
|
310_McMarty |
Přidané 25-07-2009 10:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 195
Založený: 06.10.05
|
rollinss napsal:
Já už nainstaloval.Teď to jdu reklamovat.
A to jako proč? |
|
|
|
rollinss |
Přidané 25-07-2009 11:37
|
Nováček
Příspěvek: 6
Založený: 28.07.06
|
Protože moje balení neobsahuje manuál s key number. |
|
|
|
Safrik |
Přidané 27-07-2009 09:26
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Asi hloupej dotaz, zaregistroval jsem se (zadal jsem mail, nick, heslo a ten potvrzovaci obrázek), naskočila další stránka s tímto obsahem (Congratulations!
You have made your first step in order to become an ace in «Rise of Flight». To get your uniform and join our troops, you need to activate your key, which is your individual game number.
We wish you good luck and a pleasant weather in our virtual sky.), ale nevím kam mám zadat ten kód? není tu žádné okýnko, ani tlačítko next či něco podobného. A když zkusím použít tlačítko ENTER tak mi to píše, že email, který jsem zadal neexistuje, nebo není registrován. No a když zkusím novou registraci se stejným mailem, tak to zase napíše, že mail už je zaregistrován. Registrace ze hry vyhodí chybovou hlášku o neexistenci stránky... |
|
|
|
Chrobak |
Přidané 27-07-2009 10:49
|
Nováček
Založený: 08.04.08
|
Safrik napsal:
Asi hloupej dotaz, zaregistroval jsem se (zadal jsem mail, nick, heslo a ten potvrzovaci obrázek), naskočila další stránka s tímto obsahem (Congratulations!
You have made your first step in order to become an ace in «Rise of Flight». To get your uniform and join our troops, you need to activate your key, which is your individual game number.
We wish you good luck and a pleasant weather in our virtual sky.), ale nevím kam mám zadat ten kód? není tu žádné okýnko, ani tlačítko next či něco podobného. A když zkusím použít tlačítko ENTER tak mi to píše, že email, který jsem zadal neexistuje, nebo není registrován. No a když zkusím novou registraci se stejným mailem, tak to zase napíše, že mail už je zaregistrován. Registrace ze hry vyhodí chybovou hlášku o neexistenci stránky...
Zdravim , na mail ti přijde aktivační potvrzeni nebo tak něco a tim vlastně aktivujes ůčet a pak stačí jit na webky otevřít si profil a nahore nad tvým nickem atp... je velke okénko LICENCE KEY
Upravil/a Chrobak dne 27-07-2009 10:50
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-07-2009 10:52
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Kdyz se zaloguješ na strankách s mailem a přiděleným heslem, je ve tvém profilu pro serial rámeček jako kráva.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 27-07-2009 12:56
|
Uživatel
|
Problém byl, že mi nepřišel žádný mail. Teď už je vše v pořádku, stačila malá urgence. No teď kde si můžu co koupit... (to už snad vpořádku najdu). |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 27-07-2009 14:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Na offiforu je odkaz na Store. Mas-li odpovidajici kus platebniho plastu, ci obdobnou virtual card, smele nakupuj a doufej, ze neprijdes o vsechno co na uctu lezi
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 27-07-2009 15:24
|
Uživatel
|
Téda polétání je výborné, člověk dokonce musí používat směrovku. Bál jsem se přistání (zatím jsem zkoušel D VII a Spada XIII), ale řekl bych kdo to zvládne v Il-2, tak tady je to celkem lehké. Co mě ale překvapilo, tak ve "Fokáči" neudělám barel vždy se to sklouzne někam stranou. No a asi bych vyměnil oba kulomety za 1x MG 151/20 |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 27-07-2009 15:46
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
No při přistání nemáš bez plynu šanci udržet Fokkera rovně..pěkné to je..
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 27-07-2009 16:03
|
Uživatel
|
WT_Schmouddle napsal:
No při přistání nemáš bez plynu šanci udržet Fokkera rovně..pěkné to je..
Ano tuto drobnost jsem postřehl, ale vzhledem k tomu, že jsem nepředpokládal, že se mi povede přistát napoprvé tak aby byl letoun znovu schopen letu mi výše uvedené přijde jako maličkost. |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 27-07-2009 16:20
|
Uživatel
|
Ja jich rozmlatil na pristani v bete nepocitane, dodnes dokazu spolehlive krapet ohnout kridlo na dojezdu. Albatros je v tomto o dost privetivejsi.
Muj prozatim nejvetsi majstrstyk byl hangar parking na zadech ( Horri ma svou "optimistic candle" v Albatrosu ) . Pro svedky na letisti to musel brutalni zazitek. Pri dlouhem pristani jsem ladnym kotrmelcem letmo zahucel do otevreneho hangaru kde jsem se ulozil v levem zadnim rohu, abych nezabiral misto ostatnim
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 27-07-2009 16:42
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Konečně jsem se dostal do hry. Přes ten internet mi to nějak nešlo. Nechtěl mi tam zůstat key.
Že musím být na internetu mě dost s...!
Má ale jinej problém. Hra mi vyhazuje PC do "modré smrti". Nejde mi dokončit ani tréning. Dělalo to někomu taky?
Jdu přeinstalova thru. Sand to pomůže. |
|
|
|
Safrik |
Přidané 27-07-2009 18:03
|
Uživatel
|
WT_Flan napsal:
Ja jich rozmlatil na pristani v bete nepocitane, dodnes dokazu spolehlive krapet ohnout kridlo na dojezdu. Albatros je v tomto o dost privetivejsi.
Muj prozatim nejvetsi majstrstyk byl hangar parking na zadech ( Horri ma svou "optimistic candle" v Albatrosu ) . Pro svedky na letisti to musel brutalni zazitek. Pri dlouhem pristani jsem ladnym kotrmelcem letmo zahucel do otevreneho hangaru kde jsem se ulozil v levem zadnim rohu, abych nezabiral misto ostatnim
No jak to tak čtu tak v mém případě to bude štěstí začátečníka. I když teď jsem sedal po souboji s nějakým dvoumístným křápem do pole, poté co mi vysadil motor (ve vzduchu nešel nahodit) přistání se povedlo, ale pak na mě zaútočilo nějaké AIčko a když jsem chtěl zdrhnout klasickým způsobem "Ctrl+E", ale to jsem jen znova zapnul motor. A ta sfiňa AIčková střílí jen na kabinu... Já si snad nakonec budu muset ten manuál přečíst. To že nejde použít volbu "Options" ve hře je normální? |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 27-07-2009 18:28
|
Uživatel
|
- Ve dvousitzech vzadu sedi ultimatni experti, v kampani jsem pokazde zatim skoncil pokazde div ne mrtvej.
- AI je zcela nerytirske a po letadle znouzovanem na zemi jde jak slepice po flusu.
- CtrlE neni, je treba skoncit misi
- Nefukcni options nejsou normalni, ale v RoF tomu tak je
von Pavel: zazil jsem uz pad RoF nekolikrat, ale modra smrt nikdy.
|
|
|