November 23 2024 18:12:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of flight
WT_Peci
v ruské speciální verzi byla karta velikosti klasické bankovní karty, na jejímž rubu je uveden kód (25 čísel nebo písmen v pěti skupinách oddělených pomlčkou). Ten kód používáš při registraci na stránkách ROF.
Tudíž pokud ho tam nikde nemáš (třeba i jen nalepený někde na manuálu, nebo uvnitř disku), reklamuj to - bezu něj je hra bezcenná, de facto platíš za ten kód.
Nikdo ti svůj kód nedá, protože by v tu chvíli dolítal...

Paulus
rollinss napsal:
Já tam žádnej manuál nemám.Jenom mapu a schéma ovládání klávesnice.Objednáno z High in the sky.

Pokud tam žádnej manuál nemáš tak to reklamuj. Jeto poměrně tlustá knížka. Na obalu na konci manuálu je nalepenej key.
Mrknutí

Chrobak
No já si to objednal z Ameriky. Tak taky doufám že bude všechno OK , jinak s reklamací by byl asi problém Naštvaný
Upravil/a Chrobak dne 24-07-2009 09:31

WT_Horrido
Díky za to naskenování mapy, jen... nešlo by to poslat v něčem nekomprimovaném? To jpg prostě na ploter nemůžu poslat. A větší DPI, co? Úsměv Nic, budu shánět dál. Ještě jednou dík.
Upravil/a WT_Horrido dne 24-07-2009 09:51
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

prase

Takže v zásilce z HIS je vše v pořádku, tedy key na zadní straně manuálu.Jdu to nainstalovat.

rollinss
Já už nainstaloval.Teď to jdu reklamovat.

310_McMarty
rollinss napsal:
Já už nainstaloval.Teď to jdu reklamovat.

A to jako proč?

rollinss
Protože moje balení neobsahuje manuál s key number.

Safrik
Asi hloupej dotaz, zaregistroval jsem se (zadal jsem mail, nick, heslo a ten potvrzovaci obrázek), naskočila další stránka s tímto obsahem (Congratulations!
You have made your first step in order to become an ace in «Rise of Flight». To get your uniform and join our troops, you need to activate your key, which is your individual game number.

We wish you good luck and a pleasant weather in our virtual sky.), ale nevím kam mám zadat ten kód? není tu žádné okýnko, ani tlačítko next či něco podobného. A když zkusím použít tlačítko ENTER tak mi to píše, že email, který jsem zadal neexistuje, nebo není registrován. No a když zkusím novou registraci se stejným mailem, tak to zase napíše, že mail už je zaregistrován. Registrace ze hry vyhodí chybovou hlášku o neexistenci stránky... Smutný

Chrobak
Safrik napsal:
Asi hloupej dotaz, zaregistroval jsem se (zadal jsem mail, nick, heslo a ten potvrzovaci obrázek), naskočila další stránka s tímto obsahem (Congratulations!
You have made your first step in order to become an ace in «Rise of Flight». To get your uniform and join our troops, you need to activate your key, which is your individual game number.

We wish you good luck and a pleasant weather in our virtual sky.), ale nevím kam mám zadat ten kód? není tu žádné okýnko, ani tlačítko next či něco podobného. A když zkusím použít tlačítko ENTER tak mi to píše, že email, který jsem zadal neexistuje, nebo není registrován. No a když zkusím novou registraci se stejným mailem, tak to zase napíše, že mail už je zaregistrován. Registrace ze hry vyhodí chybovou hlášku o neexistenci stránky... Smutný

Zdravim , na mail ti přijde aktivační potvrzeni nebo tak něco a tim vlastně aktivujes ůčet a pak stačí jit na webky otevřít si profil a nahore nad tvým nickem atp... je velke okénko LICENCE KEY Mrknutí
Upravil/a Chrobak dne 27-07-2009 10:50

WT_Horrido
Kdyz se zaloguješ na strankách s mailem a přiděleným heslem, je ve tvém profilu pro serial rámeček jako kráva.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Safrik
Problém byl, že mi nepřišel žádný mail. Teď už je vše v pořádku, stačila malá urgence. Úsměv No teď kde si můžu co koupit... Šklebící se (to už snad vpořádku najdu).

WT_Flan
Na offiforu je odkaz na Store. Mas-li odpovidajici kus platebniho plastu, ci obdobnou virtual card, smele nakupuj a doufej, ze neprijdes o vsechno co na uctu lezi Šklebící se

Safrik
Téda polétání je výborné, člověk dokonce musí používat směrovku. Cool Bál jsem se přistání (zatím jsem zkoušel D VII a Spada XIII), ale řekl bych kdo to zvládne v Il-2, tak tady je to celkem lehké. Co mě ale překvapilo, tak ve "Fokáči" neudělám barel Zamračený vždy se to sklouzne někam stranou. No a asi bych vyměnil oba kulomety za 1x MG 151/20 Šklebící se

WT_Schmouddle
No při přistání nemáš bez plynu šanci udržet Fokkera rovně..pěkné to je..Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Safrik
WT_Schmouddle napsal:
No při přistání nemáš bez plynu šanci udržet Fokkera rovně..pěkné to je..Úsměv

Ano tuto drobnost jsem postřehl, ale vzhledem k tomu, že jsem nepředpokládal, že se mi povede přistát napoprvé tak aby byl letoun znovu schopen letu mi výše uvedené přijde jako maličkost. Úsměv

WT_Flan
Ja jich rozmlatil na pristani v bete nepocitane, dodnes dokazu spolehlive krapet ohnout kridlo na dojezdu. Albatros je v tomto o dost privetivejsi.

Muj prozatim nejvetsi majstrstyk byl hangar parking na zadech ( Horri ma svou "optimistic candle" v Albatrosu ) . Pro svedky na letisti to musel brutalni zazitek. Šklebící se Pri dlouhem pristani jsem ladnym kotrmelcem letmo zahucel do otevreneho hangaru kde jsem se ulozil v levem zadnim rohu, abych nezabiral misto ostatnim Šklebící se

Paulus
Konečně jsem se dostal do hry. Přes ten internet mi to nějak nešlo. Nechtěl mi tam zůstat key.
Že musím být na internetu mě dost s...!

Má ale jinej problém. Hra mi vyhazuje PC do "modré smrti". Nejde mi dokončit ani tréning. Dělalo to někomu taky?
Jdu přeinstalova thru. Sand to pomůže.

Safrik
WT_Flan napsal:
Ja jich rozmlatil na pristani v bete nepocitane, dodnes dokazu spolehlive krapet ohnout kridlo na dojezdu. Albatros je v tomto o dost privetivejsi.

Muj prozatim nejvetsi majstrstyk byl hangar parking na zadech ( Horri ma svou "optimistic candle" v Albatrosu ) . Pro svedky na letisti to musel brutalni zazitek. Šklebící se Pri dlouhem pristani jsem ladnym kotrmelcem letmo zahucel do otevreneho hangaru kde jsem se ulozil v levem zadnim rohu, abych nezabiral misto ostatnim Šklebící se

No jak to tak čtu tak v mém případě to bude štěstí začátečníka. Šklebící se I když teď jsem sedal po souboji s nějakým dvoumístným křápem do pole, poté co mi vysadil motor (ve vzduchu nešel nahodit) přistání se povedlo, ale pak na mě zaútočilo nějaké AIčko a když jsem chtěl zdrhnout klasickým způsobem "Ctrl+E", ale to jsem jen znova zapnul motor. A ta sfiňa AIčková střílí jen na kabinu... Naštvaný Já si snad nakonec budu muset ten manuál přečíst. Zamračený To že nejde použít volbu "Options" ve hře je normální?

WT_Flan
- Ve dvousitzech vzadu sedi ultimatni experti, v kampani jsem pokazde zatim skoncil pokazde div ne mrtvej.
- AI je zcela nerytirske a po letadle znouzovanem na zemi jde jak slepice po flusu.
- CtrlE neni, je treba skoncit misi
- Nefukcni options nejsou normalni, ale v RoF tomu tak je Šklebící se

von Pavel: zazil jsem uz pad RoF nekolikrat, ale modra smrt nikdy.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,986 návštěv