September 20 2025 23:50:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Peci
Hoper napsal:
LEON napsal:
To Falkon: Nejlepší je si to zkusit na vlastní kůži, však to stáhni, je to Free to Play
http://riseofflig...

jak si vyzkouší maximální počet hráčů, když si to koupí ?
Přeci daleko jednodušší je, když se zeptá, jak nedávno dopadl zátěžový test na jednom serveru (WT jsem tam tehdá nezaregistroval, asi věděla, že se ten test stejně nepovede)

Free to Play znemená ZADARMO, to jen pro křečky, co mají trošku rozhozený hormony... Úsměv

WT_Flan
Krecku, kasli na to vesteni z koule kdo co vedel, nebo nevedel a zejmena se vy....kasli na WT. Dekuji

LEON
Hoper napsal:
LEON napsal:
To Falkon: Nejlepší je si to zkusit na vlastní kůži, však to stáhni, je to Free to Play
http://riseofflig...

jak si vyzkouší maximální počet hráčů, když si to koupí ?
Přeci daleko jednodušší je, když se zeptá, jak nedávno dopadl zátěžový test na jednom serveru (WT jsem tam tehdá nezaregistroval, asi věděla, že se ten test stejně nepovede)

Na to vyzkoušení si nic kupovat nemusí, na on-line se dostane i s Free To Play verzí zdarma. Stačí stáhnout...

https://www.rcfree.eu
Hoper
bože, ani jeden neumí číst nebo nepřemýšlí...
pokud si ZADARMO vyzkouším hru na serveru, kde v tu chvíli bude deset lidí, znamená to, že hra umí POUZE DESET LIDÍ ?
asi ne, že ?
takže pro nechápavé polopaticky - odkazoval jsem tu na test serveru, kdy byli zváni lidi kvůli co největšímu množsví lidí v jeden čas na jednom serveru
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Netuším, nebyl jsem u toho. Jinak hopříku naklikal jsem v možnosti nastavení serveru velké číslo. Jak to fachá netuším,ale možnosti výběru jako jinde (max. 60-příklad) to na tvrdo napsané nemá.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 07-12-2012 20:44

WT_Horrido
falkon napsal:
Mam niekolko dotazov na RoF (multiplayer):
1) aky je maximalny limit hracov na multiplayer serveri?
2) je mozne mat v multiplayer (dogfight) misii AI lietadla?
3) ake su moznosti a nastroje podporujuce "3rd party rozsirenia"? Existuje moznost ako do RoF dorabat (doprogramovavat) Add-ony?
4) su nejake moznosti skriptovania misii? Ake? Co vsetko je clovek schopny spravit? Su to len triggery ("ak sa stane nieco, sprav nieco ine" ), alebo je mozne programovo spravit (teoreticky) cokolvek?
[/small]

1. V oficiálním infu je 64, letěl jsem na serveru kde bylo 72 lidí aniž by to mělo nějaký dopad na hru. Takže max je asi to co utáhne server.
2. Ano. Od počátku. Dokonce tam byl původně jen coop s AI.
3. Je možno v podstatě předělat cokoliv, grafika, efekty, počasí, AI. Je na to extra mod pro modifikace. Oficiálně mise, kampaně, nedávno byl zveřejněn SDK na objekty a budovy. Pěkná je podpora tvorby textur na letouny, s templaty pro tvorbu a oficiální implementací do hry.
4. Nemohu říct, pronikl jsem do tajů full editoru jen velmi povrchně. Ale TEORETICKY je možné zcela jistě udělat cokoli. Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 07-12-2012 20:46
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON
Hoper napsal:
bože, ani jeden neumí číst nebo nepřemýšlí...
pokud si ZADARMO vyzkouším hru na serveru, kde v tu chvíli bude deset lidí, znamená to, že hra umí POUZE DESET LIDÍ ?
asi ne, že ?
takže pro nechápavé polopaticky - odkazoval jsem tu na test serveru, kdy byli zváni lidi kvůli co největšímu množsví lidí v jeden čas na jednom serveru

Ne, ale když si vleze na server se 70-ti lidma a uvidí, že mu takový počet už PC nezvládne, tak už servery s ještě větším počtem lidí nebude ani shánět Mrknutí
Stejně tak i s Free To Play verzí ZADARMO může potkat na serverech ta AIčka a uvidí i scriptované děje na serverech, na které se ptal a udělá si obrázek sám.
Upravil/a LEON dne 07-12-2012 21:16

Hoper
Leone, kolik je běžné maximum na serverech ? Protože aby si vyzkoušel, kolik lidí mu zvládne PC (a server), tak by taky mohl chodit zkoušet týden a více.
Není proto jednodušší se na počty zeptat ? Co myslíš ?

(Teď jsem se zkusmo připojil a našel jsem servery se 14, 5, 10, 10 a 22 lidma)
Už chápeš, proč je dobré se na něco zeptat a ne to zkoušet sám ?

ovarek.cz/hamster.gif

LEON
Hoper napsal:
Leone, kolik je běžné maximum na serverech ? Protože aby si vyzkoušel, kolik lidí mu zvládne PC (a server), tak by taky mohl chodit zkoušet týden a více.
Není proto jednodušší se na počty zeptat ? Co myslíš ?

Už chápeš, proč je dobré se na něco zeptat a ne to zkoušet sám ?

Limity max. počtu hráčů jsou běžně kolem 50-70, dva servery teď vidím s limitem 99 hráčů. On obecně on-line život v ROF frčí spíš v noci kolem 22h a později. Na Syndicate není vyjímkou v pozdní noční dobu 70 lidí, paradoxně o víkendu je jich míň, než během pracovního týdne.
Falcon se ptal na několik věcí najednou, nejen na ten diskutovaný max. počet lidí, ale i na ta AI, scripty na serverech atd. Proto jsem mu napsal, že není problém si tu instalačku zdarma stáhnout a osahat si ROFko na vlastní kůži. Osahá si ta AIčka, scriptované děje na serverech, vlastní zažitá zkušenost je zkrátka vždy lepší, než ta sdělená Mrknutí

FK_Rudiger

Zkus to prosím Hopere ve stejný čas,ale ne o víkendu a výsledek pls zverějni.Děkuju.

LEON
http://online.ris...ht.net/en/
Tady sice nejsou všechny ROF servery, ale jsou tu vidět ty nejpoužívanější, tzn. New Wings, Syndicate a Flying Circus.

Hoper
FK_Rudiger napsal:

Zkus to prosím Hopere ve stejný čas,ale ne o víkendu a výsledek pls zverějni.Děkuju.

Jasně, takže to týden budu zkoušet, abych přišel na jiné počty ?
A přitom stačilo jen málo - aby z Leona vypadlo to co napsal v předposledním příspěvku hned na začátku...
Případně jsi to mohl napsat ty.

ovarek.cz/hamster.gif

LEON
Hoši radši lítejte a neřešte kraviny Zamračený

Flaxa
Zdravím. Prokousávám se taji ROF a měl jsem za to, že se přistává vždy proti směru větru. Zdá se mi, že zde AI v misích přistávájí naopak po větru. Nebo je to jedno? Děkuji za odpověď.

313_Nevo
Vitaj, no je to o pilotovi a sile vetra Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

WT_Flan
Ja bych rekl, ze AI zasadne pristava pres hangary, vitr, nevitr Šklebící se

ZVP_Iceman
AI by tuším měla přistávat podle toho udělátka, kterým se mu v editoru řekne, že má přistát, jakým směrem se to udělátko natočí, tak AI přistává....odkud zrovinka vítr vane je mu ouplně jedno... Mrknutí

falkon
Diky vsetkym za odpovede (aspon za snahu :-) ).

ROF mam samozrejme tiez nainstalovany, ale ako Hoper spravne poznamenal -- aby som si sam "skusanim" dokazal najst odpovede na svoje otazky, stalo by to hrozne vela casu.

LEON napsal:
Osahá si ta AIčka, scriptované děje na serverech, vlastní zažitá zkušenost je zkrátka vždy lepší, než ta sdělená Mrknutí
To je castokrat pravda, ale bohuzial nie v tomto pripade, pretoze to stoji strasne vela casu Úsměv Je preto efektivnejsie sa spytat skusenejsich, ktori si to uz (mozno) osahali a dokazu v skratke poreferovat. A len v pripade, ze to nikto nebude vediet, to zacat riesit sam...
Navyse, ja na serveri uplne nerozpoznam AI oproti clovekovi, scriptovane deje mi tiez zostanu utajene, ak nie som tvorcom misie a pod.

WT_Horrido napsal:
3. Je možno v podstatě předělat cokoliv, grafika, efekty, počasí, AI. Je na to extra mod pro modifikace. Oficiálně mise, kampaně, nedávno byl zveřejněn SDK na objekty a budovy. Pěkná je podpora tvorby textur na letouny, s templaty pro tvorbu a oficiální implementací do hry.

To co si napisal v kolonke "oficialne" nie je z tak zaujimave (vsetko to su "staticke" veci, ktore s hrou nijak neinteraguju, a teda mna ako vyvojara priliz nezaujimaju :-) Dokonca aj ten dynamicky generator kampani je "bokovka", ktora si riesi vsetko sama a s hrou 'komunikuje' len tak, ze niekde v nejakom adresari vytvori misiu so spravnym menom (a pripadne si z nejakeho logu precita udalosti).

Ten "mod pro modifikace" uz ale znie zaujimavejsie. Nemas nahodou nejake blizsie informacie? Alebo odkaz na nejaky (technicky) popis/HowTo/README ohladom modov do RoF-u a pod?

Baron
falkon napsal:...Ten "mod pro modifikace" uz ale znie zaujimavejsie. Nemas nahodou nejake blizsie informacie? Alebo odkaz na nejaky (technicky) popis/HowTo/README ohladom modov do RoF-u a pod?

Fieldmods
http://riseofflig.../fieldmods

Weaponmods
http://riseofflig...weaponmods
Upravil/a Baron dne 12-12-2012 07:39
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Falcone vím jen to, že je v nastavení hry přepínátko mods on a off aby ses mohl rýpat ve hře a nemohl zároveň na online. Já chápu ROF jako bojový simulátor ne jako vývojářské prostředí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,062,106 návštěv