Šmarjá, on letí kolem kostelíka a nepodívá se po něm... :))
Jen je škoda těch cest přímo do kopce. Pominu-li pár aut, tak v té době byl tažný prostředek především kůň nebo kráva a ty by se jim na takovu cestu tádydá.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
No tahle mapa vlastně neexistuje, protože v zastaralé technologii ROF nejde vůbec udělat. Takže ty cesty jsou báječné. Upravil/a WT_Horrido dne 20-11-2012 20:53
Mam niekolko dotazov na RoF (multiplayer):
1) aky je maximalny limit hracov na multiplayer serveri?
2) je mozne mat v multiplayer (dogfight) misii AI lietadla?
3) ake su moznosti a nastroje podporujuce "3rd party rozsirenia"? Existuje moznost ako do RoF dorabat (doprogramovavat) Add-ony?
4) su nejake moznosti skriptovania misii? Ake? Co vsetko je clovek schopny spravit? Su to len triggery ("ak sa stane nieco, sprav nieco ine" ), alebo je mozne programovo spravit (teoreticky) cokolvek?
Diky za vycerpavajuce odpovede (na vsetky dotazy)... (WT-cka, ukazte sa, ako dobre poznate svoj oblubeny sim... )
WT_Peci napsal:
a mame ti odpovidat ve stylu cibuleho, nebo jako ze te uz nebavi zmetek a chces litat rof?
Neviem akym stylom mas odpovedat -- otazky som sa snazil formulovat jasne, tak by som ocakaval pravdive (a co mozno najpresnejsie) odpovede na jasne polozene otazky.
Pokial ty si svoje odpovede delis na "typ cibule" a "typ nebavi ho zmetek", tak prosim odpovedz v oboch variantach a ja budem dufat, ze aspon z jedneho sa dozviem co potrebujem. Diky!
falkon napsal:
Mam niekolko dotazov na RoF (multiplayer):
1) aky je maximalny limit hracov na multiplayer serveri? Nevím. Ještě jsem na strop nenarazil.
2) je mozne mat v multiplayer (dogfight) misii AI lietadla? Ano
3) ake su moznosti a nastroje podporujuce "3rd party rozsirenia"? Existuje moznost ako do RoF dorabat (doprogramovavat) Add-ony? Ano existuje. Je 3rd party campaign generator, mod na počasí, skiny, mise, atp. podrobnosti dle tvého zájmu možno dohledat na foru
4) su nejake moznosti skriptovania misii? Ake? Co vsetko je clovek schopny spravit? Su to len triggery ("ak sa stane nieco, sprav nieco ine" ), alebo je mozne programovo spravit (teoreticky) cokolvek? Ano, skriptovat jdou. Nevím. Mise neprogramuju a ani se o to nezajímám...
Diky za vycerpavajuce odpovede (na vsetky dotazy)... Není zač. (WT-cka, ukazte sa, ako dobre poznate svoj oblubeny sim... )Nějak nechápu, proč bychom ti měli něco ukazovat...
Server Syndicate má snad 70 hráčů online jako limit. Což se zdá, úplně stačí. Snad jen jednou se mi přihodilo, že jsem se nemohl kvůli limitu přihlásit. Ono zas tak moc lidí to online nelítá. Online je to náročné na nervy, mnohem víc lidí se tomu asi věnuje offline. Jak se ale nekteří z CZ/Sk komunity přesvědčili, udělat skutečně fungující nelagující server není úplně snadné.
Tvorbu misí najdeš tady http://riseofflig...47&t=10234
Generátor kampaní pak tady http://riseofflig...347&t=4319
Kdo chce RoF-Iron Cross Edition je tady za 7,99 USD v teto edici mate asi 9 letadel ktere muzete ovladat oproti 4 v normalnim RoFu za stejne prachy http://www.fspilo...-2740.htmlUpravil/a Valec dne 07-12-2012 18:48
LEON napsal: To Falkon: Nejlepší je si to zkusit na vlastní kůži, však to stáhni, je to Free to Play http://riseofflig...
jak si vyzkouší maximální počet hráčů, když si to koupí ?
Přeci daleko jednodušší je, když se zeptá, jak nedávno dopadl zátěžový test na jednom serveru (WT jsem tam tehdá nezaregistroval, asi věděla, že se ten test stejně nepovede)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.