Zdarec...zajímala by mě jedna věc....pokud někdo používáte dva monitory...Pro ROF,jde mít na tzv.druhém monitoru otevřenou mapu,nebo to ROF neumožňuje ?
Hezké, pokud vím, je to statistika návštěvnosti Requiemových videí na YouTube. Což může být dost reprezentativní vzorek hráčů ROF. V každém případě to vypadá, že kluci jsou mnohem větší hračičkové než holky. Možná se vyjímkou žen v přechodu, kde se ta převaha není tak výrazná. Zas ale věřím, že je spousta stránek, kde je distribude opačná, nebo kde dokonce je mužů maximálně kolem 4%.
to je stat z YT ??
myslel jsem, že nějaká "interní" RoFí ze hry
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jo je to z YouTube. V ROFu není nikde volba "Gender". Requiem o tom před časem měl řeč na foru. Tedy je to spíš tak, že na foru Rise of Flight někdo probudil vlákno někdy snad z roku 2009. No a tenkrát to tam Requiem psal, že nic lepšího nemá.
Mě se to spustí normálně. Prostě v tom konfigu "SweetFX_settings.txt" přepíšeš ten řádek na tvar:
#define USE_SPLITSCREEN 0 //[0 or 1] Splitscreen : Enables the before-and-after
půvpdně tam byla 1.
Zkusil jsem to, funguje to, když je dobrý počasí, je to hezký. Ale jakmile svítí sluníčko do očí, nebo je mlhavo, stačí opar nad obzorem, je to nepoužitelný. Jeden vidí jen přesvícenou bílou. Možná by to šlo poladit, ale na co si s tím hrát, když ROF je fajn, tak jak je. Úplně vyhovuje nastavení 3D podle lidí na foru. Třeba Baron je expert na nastavení NVidie. Stačí se ho zeptat.
Tak jsem si s tím hrál dál a nakonec dospěl k smysluplnému nastavení. Na foru ROFu se ale mezitím našlo několik dalších a myslím, že to maj lepší. Zkusil jsem tedy nastavení podle Pantherculese, jak je na foru na http://riseofflig...&start=110. Má tam jak instalaci upravenou s jeho inicializací, tak jen ten inicializační soubor. Dále vypněte ve hře HDR a zvednout gama korekci. On doporučuje 60%.
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/Cladean/RoF-SweetFXfinalRoFvideosettings.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Rumcajs dne 18-11-2012 10:16
Nádhera kluku jedna loupežnická. Hele nemohl bys svůj příspěvek skopčit a dát do vlákna nastavení?! Jen doplnit nadpis o co jde a je to jak do učebnice.
Přiznám se, že v sekci ROF nevidím žádné vlákno "Nastavení". Možná jsem slepý a určitě strašně zapomínám, ale fakt to nevidím. Můžu založit nové vlákno a dát k tomu návod k použití.
ED: už jsem to našel. Zjevně na to nikdo dlouho nesahal.
Upravil/a Rumcajs dne 18-11-2012 11:42
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.