November 27 2024 15:23:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
310_cibule
TozziFan napsal:

Jak tak čtu, Rampa McKvák je tvůj vzor Šklebící se . Ale zpět, máš trochu pravdy, ale jak chceš budovat kariéru uprostřed obležení, bez zásob a vybavení.

310_Rampa už nelítá. Věnuje se rodinnému životu. Najděte si jiné vzory ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Flan
Bierglass napsal:

Je docela škoda,že nevyužili možností kampaně z Rofka, kde jsi se mohl stát velitelem letiště,plánovat lety,obsazovat do nich piloty,vybírat si z letů jen ty zajímavé a dělal vše proto aby jsi přežil do příštího rána.Jako velitel letiště abych přežil jsem pak již létal jen jeden let z plánovaných na den,nikdy akce do hloubky nepřátelského území(na to tam byli ti méně zkušení piloti a nováčci) a sám jsem si do letů,které jsem letěl obsazoval "odpočinuté" veterány.Ano naše letiště mělo velké ztráty, je to podlé ale podařilo se mi takto přežít 1,5 roku na frontě.Ještě podlejší však ode mne bylo,že když se někdo z "veteránů" začal počtem sestřelů blížit k mým výkonům, obsazoval jsem jej do letů, z kterých jsem neočekával jeho návrat.Pravdou také je, že jsem vojnu ojebával již jako nováček, když to smrdělo Krchovem tak jsem vzal roha, velitel nevelitel.Pak jsem ještě přišel na na jeden fígl jak se zašít alespoň na pár dní do lazaretu. Úmyslně jsem havaroval buď již na startu, (podle mise) nebo při přistání a rekreace ve špitále byla zajištěna.Bylo to sice kolikrát na hraně ale trenink dělá mistra a postupně jsem techniku řízených havárií dotáhl téměř k dokonalosti.Škoda jen,že ten čas v nemocnici tak rychle ubíhal.Smutný

To je na nekolik zastreleni po vojenskem soudu ! Šklebící se

Alan Grey
Change log for an update on October 8th:

- GUI won't minimize randomly anymore
- Incorrect markers for bombs and rockets fixed
- Aim helper mark for rockets is only shown on the ground and disappears if the ground is too far away
- Too frequent night missions fixed
- Bomb raids, Interceptor missions, Convoy missions are now starting on various altitudes
- Similar machine guns and cannons are now gathered into one block on the GUI speed bar
- A mission would now end automatically if a player goes for an emergency landing or successfully bails out
- In interceptor missions enemy is now more aggressive
- Autopilot is back in Normal mode
- In campaign and in QMB a warning will be shown if you shoot friendlies (later we'll add XP penalty)
- Bf 109 G-2 max speed is now tuned properly according to the reference with tail wheel retracted (speed increased for 10-12km/h)
- Hitting enemy plane's bomb hatches and gears can now break them off.
- Horizon Autopilot tuned correctly: excessive wobbling removed, turning around on high altitudes improved
- Some IL-2 and La-5 skins descriptions fixed
- Order to pass command to a wingman removed
- A player can now pass checkpoints on a heavily damaged plane
- Player's wingmen cannot switch checkpoints
- Fancy phrases about sky were removed from campaign briefing
- Kotelnikovo airfield location fixed
- Intercept Bombers mission now has alied AAA shoting at the enemy
Upravil/a Alan Grey dne 09-10-2014 05:34

http://www.alan-grey-page.cz/
LEON
310_cibule napsal:

TozziFan napsal:

Jak tak čtu, Rampa McKvák je tvůj vzor Šklebící se . Ale zpět, máš trochu pravdy, ale jak chceš budovat kariéru uprostřed obležení, bez zásob a vybavení.

A kdo vlastně po Rampovi převzal velení 310/311, když už na něj přišla řeč?

https://www.rcfree.eu
clone9cz
Bierglass napsal:

Je docela škoda,že nevyužili možností kampaně z Rofka, kde jsi se mohl stát velitelem letiště,plánovat lety,obsazovat do nich piloty,vybírat si z letů jen ty zajímavé a dělal vše proto aby jsi přežil do příštího rána.Jako velitel letiště abych přežil jsem pak již létal jen jeden let z plánovaných na den,nikdy akce do hloubky nepřátelského území(na to tam byli ti méně zkušení piloti a nováčci) a sám jsem si do letů,které jsem letěl obsazoval "odpočinuté" veterány.Ano naše letiště mělo velké ztráty, je to podlé ale podařilo se mi takto přežít 1,5 roku na frontě.Ještě podlejší však ode mne bylo,že když se někdo z "veteránů" začal počtem sestřelů blížit k mým výkonům, obsazoval jsem jej do letů, z kterých jsem neočekával jeho návrat.Pravdou také je, že jsem vojnu ojebával již jako nováček, když to smrdělo Krchovem tak jsem vzal roha, velitel nevelitel.Pak jsem ještě přišel na na jeden fígl jak se zašít alespoň na pár dní do lazaretu. Úmyslně jsem havaroval buď již na startu, (podle mise) nebo při přistání a rekreace ve špitále byla zajištěna.Bylo to sice kolikrát na hraně ale trenink dělá mistra a postupně jsem techniku řízených havárií dotáhl téměř k dokonalosti.Škoda jen,že ten čas v nemocnici tak rychle ubíhal.Smutný

Seš pilot nebo manager?

http://www.wwii-illusion.net
310_Pip
LEON napsal:

310_cibule napsal:

TozziFan napsal:

žádnej 310_Rampa neexistuje, cibule jako vždy mate tělem... Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Flan
Letajici, bojujici manager ?

310_cibule
LEON napsal:

310_cibule napsal:

TozziFan napsal:

310_Podrs, řekl bych. Ale to je spíš otázka na kluky. Přestal jsem létat Ila tak před dvěma lety a oni zase nelétají CoD. Takže nejsem v obraze.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
V posledním updatu zrychlil G2. 10 - 12 kmh sice na první pohled nevypadá úžasně, ale je třeba se na to dívat relativně. Těch 10kmh je přesně to, co bude chybět Jakům a Lavinám, aby G2 dohnali. Však taky, když se člověk přihlásí na Syndikáty, vidí čísla jako 28 modrejch a 17 červenejch. Standard. Jestli ještě opravěj ten kompresor FW 190, pak červený budou lítat už jen lidi s přesvědčením, nebo extrémně vyvinutým smyslem pro rovnováhu stran. Navíc už před čase opravili chladiče u ruských letadel, takže se daj přehřát.
Zkrátka BOS už docela navozuje pocit, který člověk získá čtením literatury. Tedy že převaha německé techniky v 1942 byla ještě velká. Z pohledu hry to naopak navozuje pocit, že teď musej jít dál v čase směrem ke Kursku. Po zimě přeci musí přijít léto, ne?
Non est specifica

310_cibule
310_Pip napsal:
žádnej 310_Rampa neexistuje, cibule jako vždy mate tělem... Vyděšený

No jo, vlastně. 311_Rampa.

P.S. Asi jsme mírně off-topic ;-)

Baron
Alan Grey napsal:

- Bf 109 G-2 max speed is now tuned properly according to the reference with tail wheel retracted (speed increased for 10-12km/h)

Hmmm... Ja snad tu G2 zacnem lietat...
Hals - und Beinbruch!

Bierglass
Je li tomu opravdu tak, tak začnu odemykat serepetičky na G2. Nu což, na Fridrycha už mám stejně všechno.

Baron
Rumcajs napsal:
...Zkrátka BOS už docela navozuje pocit, který člověk získá čtením literatury. Tedy že převaha německé techniky v 1942 byla ještě velká. Z pohledu hry to naopak navozuje pocit, že teď musej jít dál v čase směrem ke Kursku. Po zimě přeci musí přijít léto, ne?

Ja ti neviem, hovorí sa skôr o Moskve ako o Kursku. Mne ovšem bude vyhovovať tak Kursk ako i Moskva. Teda ak budú.
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Na Moskvu jim stačí zimní mapa, na které není tak markantní že nemá žádnou dohlednost.

Rumcajs
Musel jsem se zamyslet nad svýma výkonama s Jakem. Jak je fajn. Ale s Bfkem jsem prostě mnohem úspěšnější. V počtu sestřelů to není až tak výrazné, ale rozhodně v životnosti pilota. Jak s Jakem někam vletím, většinou něco trefím a něco jiného mě sundá (občas vlastní, ale to je holt úděl). Jak nemá tu schopnost zdrhnout. S tím, že Jak točí líp než Bfko, je to složitý. Sustained turn má lepší, ale ne dramaticky. A Bfko je líp ovladatelný na nízkých rychlostech a v kritickou chvíli za to může vzít a zatáčku utáhnout a vystřelit. I když je to riskantní manévr, často se povede.
Takže jsem se inspiroval od kluků Hurikánistů z CloDu. Otevřel jsem kabinu a vykukuju ven. Je to sprosté. V BOSku se dá vykukovat ven jak v ROFku. Takže chybějící rychlost doháním přehledem o situaci. A ono to funguje. Výrazně ubylo situací, kdy mám Bfko za zadkem a dozvím se o tom, až když střílí. Navíc se výrazně rychleji zorientuju ve furballu. Dnes za celý večer na BOS Expertu mě jedinkrát nesestřelili. Vždycky jsem věděl včas, že se na mě někdo zaměřil. No a to zas není až tak složité uhnout. Jen jednou jsem musel s Bfkem točit souboj o poloměr zatáčky, zbylý situace se podařilo vyřešit dřív, než na to došlo. Najednou mi přestává vadit, že si němce jen tak nezalítám. Tak doufám, že mi to vydrží, protože ten trend všichni za modré asi jen tak nezmizí.
Non est specifica

313_Nevo
Kabina sa zatvara iba ked sa lietadlo nechava cez noc vonku Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Bierglass
To musela být soudruhům tak trochu zima ne?Šklebící se

Rumcajs
Bierglass napsal:

To musela být soudruhům tak trochu zima ne?Šklebící se
Simulátor zimy maj ještě v ranné alfa verzi. Je to zabugovaný, takže to nemrzne, jak by mělo.
Non est specifica

310_cibule
Nevíte někdo, zda se za současného stavu hry dá v off-line kampani přesvědčit wingman, aby po vzletu zhasl poziční světla?
Upravil/a 310_cibule dne 10-10-2014 13:09

Alan Grey
[img]http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10683880_1493272650959563_702970873_n.jpg[/img] is not a valid Image.

http://www.alan-grey-page.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,052,712 návštěv