Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
310_cibule |
Přidané 08-10-2014 20:26
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
TozziFan napsal:
Jak tak čtu, Rampa McKvák je tvůj vzor . Ale zpět, máš trochu pravdy, ale jak chceš budovat kariéru uprostřed obležení, bez zásob a vybavení.
310_Rampa už nelítá. Věnuje se rodinnému životu. Najděte si jiné vzory ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 08-10-2014 20:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Bierglass napsal:
Je docela škoda,že nevyužili možností kampaně z Rofka, kde jsi se mohl stát velitelem letiště,plánovat lety,obsazovat do nich piloty,vybírat si z letů jen ty zajímavé a dělal vše proto aby jsi přežil do příštího rána.Jako velitel letiště abych přežil jsem pak již létal jen jeden let z plánovaných na den,nikdy akce do hloubky nepřátelského území(na to tam byli ti méně zkušení piloti a nováčci) a sám jsem si do letů,které jsem letěl obsazoval "odpočinuté" veterány.Ano naše letiště mělo velké ztráty, je to podlé ale podařilo se mi takto přežít 1,5 roku na frontě.Ještě podlejší však ode mne bylo,že když se někdo z "veteránů" začal počtem sestřelů blížit k mým výkonům, obsazoval jsem jej do letů, z kterých jsem neočekával jeho návrat.Pravdou také je, že jsem vojnu ojebával již jako nováček, když to smrdělo Krchovem tak jsem vzal roha, velitel nevelitel.Pak jsem ještě přišel na na jeden fígl jak se zašít alespoň na pár dní do lazaretu. Úmyslně jsem havaroval buď již na startu, (podle mise) nebo při přistání a rekreace ve špitále byla zajištěna.Bylo to sice kolikrát na hraně ale trenink dělá mistra a postupně jsem techniku řízených havárií dotáhl téměř k dokonalosti.Škoda jen,že ten čas v nemocnici tak rychle ubíhal.
To je na nekolik zastreleni po vojenskem soudu !
|
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 08-10-2014 20:47
|
Uživatel
Příspěvek: 894
|
Change log for an update on October 8th:
- GUI won't minimize randomly anymore
- Incorrect markers for bombs and rockets fixed
- Aim helper mark for rockets is only shown on the ground and disappears if the ground is too far away
- Too frequent night missions fixed
- Bomb raids, Interceptor missions, Convoy missions are now starting on various altitudes
- Similar machine guns and cannons are now gathered into one block on the GUI speed bar
- A mission would now end automatically if a player goes for an emergency landing or successfully bails out
- In interceptor missions enemy is now more aggressive
- Autopilot is back in Normal mode
- In campaign and in QMB a warning will be shown if you shoot friendlies (later we'll add XP penalty)
- Bf 109 G-2 max speed is now tuned properly according to the reference with tail wheel retracted (speed increased for 10-12km/h)
- Hitting enemy plane's bomb hatches and gears can now break them off.
- Horizon Autopilot tuned correctly: excessive wobbling removed, turning around on high altitudes improved
- Some IL-2 and La-5 skins descriptions fixed
- Order to pass command to a wingman removed
- A player can now pass checkpoints on a heavily damaged plane
- Player's wingmen cannot switch checkpoints
- Fancy phrases about sky were removed from campaign briefing
- Kotelnikovo airfield location fixed
- Intercept Bombers mission now has alied AAA shoting at the enemy
Upravil/a Alan Grey dne 09-10-2014 05:34
|
|
|
|
LEON |
Přidané 08-10-2014 21:26
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
310_cibule napsal:
TozziFan napsal:
Jak tak čtu, Rampa McKvák je tvůj vzor . Ale zpět, máš trochu pravdy, ale jak chceš budovat kariéru uprostřed obležení, bez zásob a vybavení.
A kdo vlastně po Rampovi převzal velení 310/311, když už na něj přišla řeč?
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 08-10-2014 21:37
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Bierglass napsal:
Je docela škoda,že nevyužili možností kampaně z Rofka, kde jsi se mohl stát velitelem letiště,plánovat lety,obsazovat do nich piloty,vybírat si z letů jen ty zajímavé a dělal vše proto aby jsi přežil do příštího rána.Jako velitel letiště abych přežil jsem pak již létal jen jeden let z plánovaných na den,nikdy akce do hloubky nepřátelského území(na to tam byli ti méně zkušení piloti a nováčci) a sám jsem si do letů,které jsem letěl obsazoval "odpočinuté" veterány.Ano naše letiště mělo velké ztráty, je to podlé ale podařilo se mi takto přežít 1,5 roku na frontě.Ještě podlejší však ode mne bylo,že když se někdo z "veteránů" začal počtem sestřelů blížit k mým výkonům, obsazoval jsem jej do letů, z kterých jsem neočekával jeho návrat.Pravdou také je, že jsem vojnu ojebával již jako nováček, když to smrdělo Krchovem tak jsem vzal roha, velitel nevelitel.Pak jsem ještě přišel na na jeden fígl jak se zašít alespoň na pár dní do lazaretu. Úmyslně jsem havaroval buď již na startu, (podle mise) nebo při přistání a rekreace ve špitále byla zajištěna.Bylo to sice kolikrát na hraně ale trenink dělá mistra a postupně jsem techniku řízených havárií dotáhl téměř k dokonalosti.Škoda jen,že ten čas v nemocnici tak rychle ubíhal.
Seš pilot nebo manager?
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 08-10-2014 21:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
LEON napsal:
310_cibule napsal:
TozziFan napsal:
žádnej 310_Rampa neexistuje, cibule jako vždy mate tělem...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 08-10-2014 21:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Letajici, bojujici manager ?
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-10-2014 21:53
|
Fusioner
|
LEON napsal:
310_cibule napsal:
TozziFan napsal:
310_Podrs, řekl bych. Ale to je spíš otázka na kluky. Přestal jsem létat Ila tak před dvěma lety a oni zase nelétají CoD. Takže nejsem v obraze.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 08-10-2014 21:54
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
V posledním updatu zrychlil G2. 10 - 12 kmh sice na první pohled nevypadá úžasně, ale je třeba se na to dívat relativně. Těch 10kmh je přesně to, co bude chybět Jakům a Lavinám, aby G2 dohnali. Však taky, když se člověk přihlásí na Syndikáty, vidí čísla jako 28 modrejch a 17 červenejch. Standard. Jestli ještě opravěj ten kompresor FW 190, pak červený budou lítat už jen lidi s přesvědčením, nebo extrémně vyvinutým smyslem pro rovnováhu stran. Navíc už před čase opravili chladiče u ruských letadel, takže se daj přehřát.
Zkrátka BOS už docela navozuje pocit, který člověk získá čtením literatury. Tedy že převaha německé techniky v 1942 byla ještě velká. Z pohledu hry to naopak navozuje pocit, že teď musej jít dál v čase směrem ke Kursku. Po zimě přeci musí přijít léto, ne?
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-10-2014 22:01
|
Fusioner
|
310_Pip napsal:
žádnej 310_Rampa neexistuje, cibule jako vždy mate tělem...
No jo, vlastně. 311_Rampa.
P.S. Asi jsme mírně off-topic ;-)
|
|
|
|
Baron |
Přidané 08-10-2014 23:04
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Alan Grey napsal:
- Bf 109 G-2 max speed is now tuned properly according to the reference with tail wheel retracted (speed increased for 10-12km/h)
Hmmm... Ja snad tu G2 zacnem lietat...
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 09-10-2014 07:45
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Je li tomu opravdu tak, tak začnu odemykat serepetičky na G2. Nu což, na Fridrycha už mám stejně všechno. |
|
|
|
Baron |
Přidané 09-10-2014 09:08
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Rumcajs napsal:
...Zkrátka BOS už docela navozuje pocit, který člověk získá čtením literatury. Tedy že převaha německé techniky v 1942 byla ještě velká. Z pohledu hry to naopak navozuje pocit, že teď musej jít dál v čase směrem ke Kursku. Po zimě přeci musí přijít léto, ne?
Ja ti neviem, hovorí sa skôr o Moskve ako o Kursku. Mne ovšem bude vyhovovať tak Kursk ako i Moskva. Teda ak budú.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 09-10-2014 12:12
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Na Moskvu jim stačí zimní mapa, na které není tak markantní že nemá žádnou dohlednost. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 09-10-2014 22:14
|
Stařešina
|
Musel jsem se zamyslet nad svýma výkonama s Jakem. Jak je fajn. Ale s Bfkem jsem prostě mnohem úspěšnější. V počtu sestřelů to není až tak výrazné, ale rozhodně v životnosti pilota. Jak s Jakem někam vletím, většinou něco trefím a něco jiného mě sundá (občas vlastní, ale to je holt úděl). Jak nemá tu schopnost zdrhnout. S tím, že Jak točí líp než Bfko, je to složitý. Sustained turn má lepší, ale ne dramaticky. A Bfko je líp ovladatelný na nízkých rychlostech a v kritickou chvíli za to může vzít a zatáčku utáhnout a vystřelit. I když je to riskantní manévr, často se povede.
Takže jsem se inspiroval od kluků Hurikánistů z CloDu. Otevřel jsem kabinu a vykukuju ven. Je to sprosté. V BOSku se dá vykukovat ven jak v ROFku. Takže chybějící rychlost doháním přehledem o situaci. A ono to funguje. Výrazně ubylo situací, kdy mám Bfko za zadkem a dozvím se o tom, až když střílí. Navíc se výrazně rychleji zorientuju ve furballu. Dnes za celý večer na BOS Expertu mě jedinkrát nesestřelili. Vždycky jsem věděl včas, že se na mě někdo zaměřil. No a to zas není až tak složité uhnout. Jen jednou jsem musel s Bfkem točit souboj o poloměr zatáčky, zbylý situace se podařilo vyřešit dřív, než na to došlo. Najednou mi přestává vadit, že si němce jen tak nezalítám. Tak doufám, že mi to vydrží, protože ten trend všichni za modré asi jen tak nezmizí.
Non est specifica
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 10-10-2014 06:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Kabina sa zatvara iba ked sa lietadlo nechava cez noc vonku
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 10-10-2014 08:59
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
To musela být soudruhům tak trochu zima ne? |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 10-10-2014 09:45
|
Stařešina
|
Simulátor zimy maj ještě v ranné alfa verzi. Je to zabugovaný, takže to nemrzne, jak by mělo.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 10-10-2014 12:55
|
Fusioner
|
Nevíte někdo, zda se za současného stavu hry dá v off-line kampani přesvědčit wingman, aby po vzletu zhasl poziční světla?
Upravil/a 310_cibule dne 10-10-2014 13:09
|
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 10-10-2014 14:22
|
Uživatel
Příspěvek: 894
|
[img]http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10683880_1493272650959563_702970873_n.jpg[/img] is not a valid Image.
|
|
|