X Novotny napsal:
Bohužel nemám ambice a ani Photoshop.
A dodržování termínu?, to ani nevím co je.
Kruci, to mi ani nerikej. Teda...chces rict, ze treba ten most nahore na severu jeste neni hotovy ?
Ten na severu jo, ale ten u Chodovky (Planá) ještě ne! A jestli se naseru tak seknu s prací a nebude nikdy! Protože tak jakto vedou to nikdo postavit nedokáže. Chceš beton . . . . jééé já ho klucí neobjednal!!! Chceš geodety . . . . jééé já tam nebyl, tak zítra! Jeřáb a nebo aspoň bagr . . . . . nepřipadá v úvahu, to dáte, čau já jedu!!! A tak je to sevším.
Strhanej jak budík, bez peněz a pernamentně nasranej.
Prej v říjnu hotová druhá půlka!
V tom pripade bych doporucil cedule "Musime to opravit"...Kua...kdyto uz bude ?! ....ale pak se kazdy podiva na strasne ftipnou ceduli, v dusi zavladne mir, a rekne si, ze zadny most vlastne vubec nepotrebuje
We have just launched one of our popular 50% Off Sales on everything in the store, except the most recent releases and pre-orders. Now is the time to stock your hangar for the Autumn. Next sale opportunity is not till later in the Holiday season.
škoda, že když udělal klouby u koní, neudělal je i u přední nápravy (zatáčení)
mají "vozidla" v RoF vícero rychlostí ? Jako že řeknu - jeď 30km/h nebo 80km/h...
pak by bylo zajímavé, jestli by pro koníky udělali ty samé rychlosti nebo klus, cval a trysk :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Já bych zas chtěl vidět mašírovat celé pluky ku frontě.
Myslím že by musel dát koně zvlášt a vůz napojit, něco jako vlak a tendr. Ale to už jsou dva celky a tím vzroste náročnost na systém.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 08-10-2012 18:02
Ještě je škoda, že rychlost povozu neodpovídá rychlosti pohybu nohou.
Jo a čekal jsem skušební salvičku. Pak by se třeba rozpohybovali.
Protože na zvuk letadla se dají koně navyknbout.
Ostatně byly to německý koně a německý letadlo.
Jo taky jsem čekal mrtvého koně. Páčto autíčka i vlak mají svůj damage model. Lokomotiva pouští páru, vagonky a autíčka nejprve hoří. Koňovi by třeba mohli ustřelit jednu nožičku. Pak by trochu kulhal. Pak by mu mohli ustřelit druhou nožičku. To už by asi kulhal víc. Protože jak všichni víme, jsou potřeba 4 kulky na zabití, bylo by třeba najít ještě model poškození pro tu třetí kulku. Jenže když se koňovi ustřelí třetí noha, kůň se zastaví a je to tedy fatální. Navrhnul bych třeba prostřelit ucho. Prostě kůň s dvěma ustřelenýma nožičkama a prostřeleným uchem může furt ještě jít, ale třeba už neposlouchá povely toho vozky. Tak snad to do toho soukromého projektu dodělají.
... ako tak sledujem, zišli sa tu samí experti na hypológiu Môj osobný názor - kone by sa do prvej svetovej hodili viac ako autá. Ideálne by bolo, keby tie povozy dokázali ťahať napr. delo.
Čo by som ale hlavne chcel, sú útočiace vlny vojakov. Mal to už staručký Red Baron II a odvracanie útoku pešiakov podporovaných tankami bola jednoducho božáreň. A adrenalín o hubu
Upravil/a Baron dne 08-10-2012 14:32
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.