January 02 2025 21:17:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
Mech napsal:
Muze mi nekdo poradit, jak ten krap odbrzdim? Hledal sem v options, ale nenasel sem nic.
Sice umim paradni stojku, ale nevite co je default tlacitko pro odbrzdeni kol?

Stojku v čem? Německá letadla mají ABS a ten je nutno před startem vypnout.
Upravil/a WT_Horrido dne 04-08-2012 19:00
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Mech
Meli ste pravdu, bylo to rukama. Chtelo to vic plynu a potlacit.

alfik: Moudra si nech pro nekoho, kdo je na ne zvedavej.

Valec
alfik napsal:
Táhlo pro ruční brzdu je mezi ovladačem klapek, a pákou zasunutí podvozku, hned vedle ovladače spoilerů a slotů.
Mrknutí Šklebící se
Upravil/a Valec dne 04-08-2012 20:05

alfik
Mechu, to nebylo moudro, to byla sranda. No, nemohu ti slíbit že si propříště čas od času nebudu dělat na SVK srandu, ale mohu ti slíbit že propříště tam dám smajlíka, aby to bylo všem hned jasné.
Pokud se tě to dotklo, jako osoby, tak se ti omlouvám. Úsměv A dodávám pro všechny - Mech není blbej, Mech poznal, že tam tyto konkrétní páky nejsou! Šklebící se
P.S. Kdyby si tvoji učitelé nechávali moudra pro někoho kdo je na ně zvědavej, a necpali ti je do hlavy, byl bys mnohem nevzdělanější než jsi. Buď rád a vděčen za lidi, co jsou ochotni si udělat trošku srandy. A donutit leckoho aby hledal ty tři páky v kokpitu letadla z WWI - najdou mnohé jiné Mrknutí
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Mech
No ja pochopil ze je to sranda, ale u nas uz je to takovej zvyk(obecne u komunit vsech her), ze kdyz prijde novacek s nejakym dotazem, prvni ceho se docka sou posmesky.
Stacila by mi jednoducha odpoved, zadny brzdy ani spalky to nema, udelej tohle a tohle, bez dalsich zbytecnejch zlehcujicich a zavadejicich komentaru. Protoze az prijde nekdo, kdo o litani nevi vubec nic, moc mu tyhle rady nepomuzou.

LEON
Mech napsal:
No ja pochopil ze je to sranda, ale u nas uz je to takovej zvyk(obecne u komunit vsech her), ze kdyz prijde novacek s nejakym dotazem, prvni ceho se docka sou posmesky.
Stacila by mi jednoducha odpoved, zadny brzdy ani spalky to nema, udelej tohle a tohle, bez dalsich zbytecnejch zlehcujicich a zavadejicich komentaru. Protoze az prijde nekdo, kdo o litani nevi vubec nic, moc mu tyhle rady nepomuzou.

Vítej na SVK Šklebící se

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Mech napsal:

A na druhou stranu je u nás zvykem, nehledet, nesnažit se, nezkoumat a neřešit. Je lepší pohodlně zakrnět a nechat všechny kolem řešit věci za nás. Mrknutí A pokud by to někoho dohnalo k jisté "nevalné" odpovědi, stačí mu přec naplácat na zadek, že?! Šklebící se Mrknutí

Jj, vítej na SVK!

Mech
X Novotny napsal:
Mech napsal:

A na druhou stranu je u nás zvykem, nehledet, nesnažit se, nezkoumat a neřešit. Je lepší pohodlně zakrnět a nechat všechny kolem řešit věci za nás. Mrknutí A pokud by to někoho dohnalo k jisté "nevalné" odpovědi, stačí mu přec naplácat na zadek, že?! Šklebící se Mrknutí

Jj, vítej na SVK!

To mas sice pravdu, ale rozdavanim bezcenych rad moc novejch lidi do komunity nepritahnete ze ne? Chapu ze pro nekoho muze byt iritujici odpovidat porad dokola na otazky typu "Jak mam odstartovat", ale neni nutny si hned na takovym cloveku masirovat ego.

A jak uz sem psal, neni to problem jen SVK, ale vsech hernich komunit, mozna cechu(cz/sk) obecne.

Timto ti dekuji za odpoved, ktera narozdil od jinych k necemu byla.

WT_Horrido
http://www.riseof...b_Rev1.zip
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
Mechu, s tím se nedá nic dělat, dá se to akorát mazat, ale to nikoliv před samotným odesláním na server.
Alfík, aniž bych se ho chtěl nějak v této věci zastávat, vyjmenoval 4 věci, které na letadlech z WWI nejsou. Daleko největší neštěstí je, když ti někdo napíše ze srandy vtipnost, která by mohla vypadat jako skutečné řešení. Například Ctrl+E.

http://www.wwii-illusion.net
j4ck41
ale to ja se alfika klidne zastanu

sice neznam Mechovi znalosti ohledne WWI letadle, ale podle toho co rikal tak uplnej neznalek do oboru asi nebude. Rikal, ze hledal v Options (nepritomnost polozky mu uz mohla neco naznacit, ale evidentne se nestalo). I samotny pohled na ty letadla a to at uz in-game nebo na fotkach dava docela hodne tusit, ze brzdit se asi nebude pomoci kol ... inu coz, neprime napovedy nepomohly a tak se optal

a holt na blbou otazku blba odpoved

ale nez uznat svoji "blbost" to je prece mnohem snazsi si rejpnout a plkat cosi o egu

alfik
Na druhou stranu - je mnohem lepší když mi za to Mech vyčiní zde na foru, než aby mi v "nejmenovaném simu (trademark)" kleštěma přecvikl trubičku brzdící kapaliny na mém Albatrosu!
Díky náčelníci že jste se mě zastali... on má tak trochu pravdu, mohl jsem mu napsat totéž normálně a nedělat si srandu, ale... když on to Bígls popisuje pomalu na každé stránce, jak se mu "zasekla ostruha a letoun se zastavil".
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

WT_Horrido
Tak příště až zase někdo projeví nulovou snahu, byť se jen jednoduše podívat jakým způsobem se rozjíždí AI, tak už budeme hodní.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Tak nevím Horri, ale já tohle kouzlo co se dá použít jednou za 100 let už vyplácal!!!! Šklebící se Šklebící se Vyděšený

1stCL_Novotny
Dear Pilots,

We know many of you have expressed interest in adding new static scenery objects to the ROF landcape. This could be new buildings, hangars, factories, bunkers or anything else that can be imagined as scenery. We do not have the time or resources to spend the precious man-hours needed to develop the kind of detail and specialty objecs some of you want to see. So, we have given the power to you or at least tried to. You will need to work in 3DStudio Max 8.

To assist you, we have written a short document that explains how you can make and add custom scenery objects into ROF. If a talented person or a talented team of ROF fans masters this process a lot of new scenery could possibly end up being available to ROF mission makers. To properly use new unofficial scenery you will need to fly in Mods On mode, but if we see some stellar scenery models that don't cause problems for the ROF engine we may (no promises) accept them as official objects. However, we are a long way from that, but this SDK for Buildings and Blocks is a first step.

ROF Buildings and Blocks SDK Document and Examples

We have tried to make this information as easy to understand as possible. Some of you will have questions, but we may not be able to answer you due to our own busy schedule. We hope that our document and a little trial and error will quickly educate those talented enough to build new scenery objects. We also cannot predict with total accuracy the overall impact or complications that may arise from too many new scenery objects on a map at one time. Building and testing new objects in Mods On mode is a great way to find out the limits of what can be done. We highly reccomend creating Blocks aka "Quartals" to add more than one object at a time. Blocks are more effecient and better for performance.

Our long-term wish, if we have one from this SDK, is that a cadre of talented ROF fans will form a team and work on a coordinated project to improve ROF scenery. Assuming the community decides this is what they want to try. A coordinated effort would minimize confusion and prevent competing projects. If you could combine some new objects with some of the recent work being done elsewhere on the forum with existing scenery obejcts, roads, railways and substrates, some really cool scenery could be made for the existing map. But we will leave this up to the community to try if they so wish.

We make no promises that we will accept new scenery objects as official. Please do not badger us with this request if you like something that was made. We have provided the Mods On mode fors situations like this, but we will watch to see what, if anything is made.

We hope you find this Buildings and Blocks SDK useful and open up ROF scenery a bit more to the ROF community.

Sincerely,
The ROF Team

Rumcajs
No to zní zajímavě. SDK pro statické objekty je první krok. Říkají to sice velmi vyhýbavě, ale nakonec kdyby jim nějací dobrovolníci zvedli kvalitu hry, můžou být jen rádi. Nezkoumal jsem to SDK, ale kdyby se v tom dala udělat nová mapa, bylo by to super. Možná by se pak dala udělat ta italská fronta svépomocí. Nebo snad dokonce ruská fronta a Ilja Muromec může přijít!

j4ck41
tak mapa urcite ne ... to by si podrezavali sami pod sebou vetev, kdyby uvolnili takovejhle nastroj mezi lidi

Mech
WT_Horrido napsal:
Tak příště až zase někdo projeví nulovou snahu, byť se jen jednoduše podívat jakým způsobem se rozjíždí AI, tak už budeme hodní.

Ono se prave AI(respektive autopilot) dokaze rozjet temer okamzite, proto sem se musel zeptat jakze to dela.
Samotna bubnova brzda je docela stara zalezitost(1902-Renault, http://en.wikipedia.org/wiki/Drum_brake), pripadne spalky pod kolama taktez, takze porad nevidim duvod k pobaveni nad neci neznalosti..

Ale to uz je fuk, uz vas svymi dotazy nebudu obtezovat.

WT_Horrido
AI se rozjede tak, že dá plný kotel a zvedne ostruhu skoro okamžitě. Napodobit to vede spíše ke zničení motoru škrtknutím vrtule o zem, než k nerozjetí. Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 07-08-2012 15:44
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Taky vám po posledním patchi ROF tak nádherně padá? Každé nahrání nové mise nebo mapy znamená rof.exe CTD. Pokud se po odlétnutí letu ROF vypne a znovu pustí je to v pohodě.
V kampani dva poplachové starty (ty se generuji mimo plánované lety) a dvakrát jsem udělal tu chybu že jsem letěl bez vypnutí a zapnutí, a pokaždé v půlce mise CTD. V offline modu to nedělá.

Prý o tom vědí a řeší. Se znaží dohnat a předehnat CLOD zřejmě...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,153,987 návštěv