January 02 2025 21:15:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
Features list of version 1.025

1. Airco D.H.4 is completed, it's Careers for Squadron no.18 and Squadron no.55 are ready too.
2. Official Skins pack ver.1.025 was approved

Change list of version 1.025

1. FPS in Main Menu and in Hangar was limited to prevent overload and overheat of your GPU
2. Game freezes on train spawn event were removed
3. Fake sound of engine damage was fixed
4. Ships motion was fixed
5. Gaps in Schusta 21 availability on front were removed
6. Bow guns Synchronizer for 4-blade propellers is stopping fire for all 4 blades
7. Coalition points in CTF missions are counting correctly now

Links for downloading the Skins Packs

IMPORTANT NOTES 1.025

1. Don't warry about FPS decreasing in Menu and Hangar - it may be observed only by using special programs like FRAPS and does not affect on the quality and usability. This change is a solution to GPU overload and overheat in Menu and Hangar screens. This change does not affect on in-flight game performance.
2. All game settings except input settings will reset to default values after update. This required due to technical reasons.

http://riseofflig...-1025.aspx
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
hmm sosáme a prubneme Úsměv

Serza
Sosnuto, prubnuto, AIcko s tou DH4 opravdu neumi litat Smutný a na online sem nemel cas. Nicmene hezky to boucha Šklebící se

WT_Horrido
Galerie všech cockpitů v ROF:

http://riseofflig...d9497b75e9
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
První část rozhovoru o ROF http://www.simhq...._526a.html
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MIKA
civole pekne Mrknutí

Baron
civole velmo pekne Mrknutí

Mne sa najviac páči veta: "Of course, this map is [potentially] just perfect for Spitfire vs. Messerschmitt. At least one can dream." Xixixi my sa ešte nakoniec dožijeme toho, že 777 bude robiť sim z WW2. Keď budú mať hotový Kanál a dorobia Francúzsko - scéna pre Bitku o Francúzsko a o Britániu bude pripravená Šklebící se

Poznámka: z textu vyplynulo, že (asi) pracujú na FE2 Mrknutí Tož - to by bolo sjupr.
Upravil/a Baron dne 11-06-2012 11:06
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
FE2 je kódové označení pro Siemens Schuckert doufám Vyděšený
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Serza
Ja zase doufam, ze FE2 je kodove oznaceni pro FE2. Nebo Struttera Vyděšený

Powerty
Hm Siemens Schuckert by nebyl špatný, ale FE.2 taky ne. Úsměv Alespoň budou mít spojenci konečně letadlo které dokázalo rozčísnout obočí i Manfredovi von Richthofen. Úsměv Mě osobně by se nejvíc líbil Bristol Scout D s kulometem na křídle, tak jak ho používalo RNAS. Na to ale asi nedojde, protože ho vyřazovali ze služby na podzim 1916. (Variantní zbraňová sada - kulomet šikmo do boku ala Lanoe Hawker - by byla dobrá vražda.)

Jinak každé letadlo navíc je fajn ať jeto co je to.

PS: Doufám, že teď už je to srozumitelnější.
Upravil/a Powerty dne 13-06-2012 14:40

clone9cz
Jiste, aspoň si negramoti doplní nenásilně mezery ve vzdělání.

http://www.wwii-illusion.net
jirik
Powerty napsal:
Hm Siemens Schuckert by nebyl špatný, ale FE.2 taky ne, alespoň budou mít spojenci letadlo které dokáže nadělat dírky i do Richthofenů. Mě osobně by se nejvíc líbil Bristol Scout D s kulometem na křídle, tak jak ho používalo RNAS. Na to ale asi nedojde, protože ho vyřazovali ze služby na podzim 1916. (Variantní zbraňová sada - kulomet šikmo do boku ala Lanoe Hawker - by byla dobrá vražda.)

Jinak každé letadlo navíc je fajn ať jeto co je to.

Mě by se Bristol Scout taky moc zamlouval.Úsměv A klidně kulomet na stranu. Zbraň nad křídlem by se mohla udělat jako placený addon. Šklebící se

Taky jsem přemýšlel, proč Horri považuje Spitfire za škaredou nudli, ale jak jsem si vzpomněl na jeho touhu po Símensu, tak mi to začíná být jasné. Úsměv Mrknutí

Powerty
No s tou výzbrojí bych to viděl spíš obráceně, protože přes opakované tvrzení, že britové nedokázali u Scoutu výzbroj vyřešit mělo právě nejpočetnější D držák kulometu na křídle jako standard. Co stím dělali piloti u jednotek to už je jiná věc.

A navíc by s tak nestandardní výzbrojí jako je ten kulomet na stranu asi tři sedmičky u hráčů moc nezabodovaly. To je výzbroj pro fajnšmekry. Šklebící se

Hoper
nemůžu najít vlákno, kde se řešil problém s velkým počtem lidí na serveru a lagováním strojů, takže to fláknu sem - nemohl být problém v nastavení "Trafic limit" ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Serza
Recept na "Jeden prekvapeny Albatros."

Suroviny:
1x Airco D.H.4
2x 230 liberni puma
1x libovolny Albatros (autor receptu doporucuje verzi D.Va)
1x nepratelske letiste (doporuceni autora je Cappy sever)

Postup:
Odstartujeme z vlastniho letiste, a stoupeme. Ve vysce 1500 metru nastavime bombardovaci zamerovac na spravnou vysku, a maximalni rychlost. Pri priletu nad primarni cil lze zjistit mraky prikrivajici jej, ale to je pouze standartni procedura pri vareni tohoto pokrmu. Pockame az se zpoza mraku vynori sekundarni cil, snizime rychlost letounu, nastavime rychlost na bombardovacim zamerovaci, vyckame na spravnou chvili a elegantne odesleme pumy smerem k nepriteli. (Poznamka autora: Je mozne do chatu napsat neco jako "Hej, Hune! Prekvapko!", ale neni to nezbytne nutne) Pockame na dopad a nasledne otocime domu. Po pristani servirujeme za tepla.

DH4 je treba milovat. Kvalita receptu byla overena jiz podruhe Šklebící se

Mech
Muze mi nekdo poradit, jak ten krap odbrzdim? Hledal sem v options, ale nenasel sem nic.
Sice umim paradni stojku, ale nevite co je default tlacitko pro odbrzdeni kol?

1stCL_Novotny
Víme!!! NENÍ!!! Prostě zvedni prdel a ono to pojede.Mrknutí

Merten
To bude rukama Úsměv

alfik
Táhlo pro ruční brzdu je mezi ovladačem klapek, a pákou zasunutí podvozku, hned vedle ovladače spoilerů a slotů.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,153,986 návštěv