Wags přidal informace k přestavbě mapy Kavkazu. Zvětšili rozlišení elevace terénu o 400% a údajně tak odstranili všechny ostré okraje, což přidalo zvlněné kopce, mnohem detailnější hřebeny a boky hor, nová místa kam se schovat.
V nadcházejících týdnech nabídne nové obrázky.
A ano, stále se bavíme o aktualizaci mapy ZDARMA naplánovanou ke konci tohoto roku.
10 August 2016
- Added SA342Mistral model featuring Mistral anti aircraft short range IR missile
- Added additionnal SA342Mistral separated manual
- Corrected encyclopedia files to display 3D weapons models
- Corrected lased distance to be calculated once only when asked
- Corrected autorotation collective behavior in final stage
- Corrected autopilot slaved mode to be linked only to camera azimuth
- Corrected range finder, now ground and vehicles can be spotted, but still no building
- Corrected landing in grass, now landing while sliding is possible
- Corrected module behavior when pilots die
- Corrected pilot sight display
- Corrected camera slew speed when not in autopilot slaved mode
- Added multi crew feature
- Added multi crew user manual
- Changed Video command box power rotator to be 2 positions now, flight manual has been corrected accordingly.
- Added Yougoslav livery for Serbia
- Corrected pilots eyes
Tak do DCS už je mnoho modů. Dokonce na ně existuje manažer JSGME, díky kterému se dají zapnout nebo vypnout a není třeba pokaždé hru přeinstalovávat nebo si dělat zálohu. Akorát na některých servrech nemusí některé mody fungovat, protože na nich mají zapnutý integrity check,
Mimochodem, jestli bude Gazelle moci nést IR rakety, tak je chci i na KA-50, která je mohla nést taky.
Upravil/a AJaromir dne 10-08-2016 15:33
...ono by vlastně mělo bejt možný DCSko namodovat podobně jak šturma, což?
Jistě a ED dodává i konverter do maxu, je možné scriptovat bez nějakýho šifrování kódu (vyjma AVIONIKY), textury si splácáš v DDS .. no problemo
Co jsem koukal tak vytvořit model do DCS je o něco snazší než do šturma.
Prakticky je možné vytvořit mod na úrovni FC3 s převzetím avioniky FC3. Akorát vytváření map není úplně k dispozici modderům.
Zkusil jsem terén Vietnamu od Starwaye, ale nějak mi nefunguje. Má s tím někdo zkušenosti?
Ty jeho balíčky (odkazy ke stažení: Vietnam + Update 1) nejsou už JSGME kompatibilní neboť se v nějaké aktualizaci měnila adresářová struktura.
Chybně je teď umístění vfstextures v \Bazar\Terrain\ namísto v \Mods\terrains\CaucasusBase\. Uprav dle toho adresářovou strukturu v JSGME adresáři a mělo by to šlapat.
Tak klucí už pracují i na lítatelný DC3. Model sehnali zdarma, trochu toho .lua a model poškození a takhle to zatím vypadá. Prý bude i klikatelný kokpit. YouTube Video
...ono by vlastně mělo bejt možný DCSko namodovat podobně jak šturma, což?
Jistě a ED dodává i konverter do maxu, je možné scriptovat bez nějakýho šifrování kódu (vyjma AVIONIKY), textury si splácáš v DDS .. no problemo
Co jsem koukal tak vytvořit model do DCS je o něco snazší než do šturma.
Prakticky je možné vytvořit mod na úrovni FC3 s převzetím avioniky FC3. Akorát vytváření map není úplně k dispozici modderům.
O proti BOSku má v tomto DCS ohromnou výhodu.
Jsem právě přemejšlel, udělat pravej vietnam, bo tak něco
Možná přemodelovat 15bis na 17 ...ale to by měli páni problém s copyrightem a prachama, kdyby to šlo ven... heh, ale zkusím se jim pohrabat fórama, třeba něco bude xD
Mimochodem, ta dakota je parádní.
Upravil/a Koty dne 10-08-2016 19:51
Zkusil jsem terén Vietnamu od Starwaye, ale nějak mi nefunguje. Má s tím někdo zkušenosti?
Aces_Wild napsal:
Ty jeho balíčky (odkazy ke stažení: Vietnam + Update 1) nejsou už JSGME kompatibilní neboť se v nějaké aktualizaci měnila adresářová struktura.
Chybně je teď umístění vfstextures v \Bazar\Terrain\ namísto v \Mods\terrains\CaucasusBase\. Uprav dle toho adresářovou strukturu v JSGME adresáři a mělo by to šlapat.
Pokusil jsem se to dle Tvého návodu předělat, ale nepodařilo se mi to přesto zprovoznit. Adresářová struktura je hodně změněná a tápu kam, co patří. Systémem pokus – omyl bych to asi dal dohromady, ale zatím na to nemám trpělivost.
Pokud to někdo zvládne, dejte vědět.
Zatím co jsem viděl tak běží dva servery čistě 21vs F5..na jednom jsem párkrát byl a je to čistej prasomlejn po spawnu mate nazbrojíno a nahozeno at můžete co nejrychleji k Soči nad moře, kde se dogfightí v 500metrech jak za dob WW1
Ono se DCS dneska ani jinak nelítá, bohužel Jsme čtyři ( já, Foley, Mechan, Iceman a občas pátý Lark). Snažíme se f5-tkám zamotat hlavu a při zemi nelítáme Tak kdyby to někdo chtěl občas zkusit ve větším počtu tak my budeme jedině rádi.
tož já bych s váma taky někdy zalétl když by ten polet měl hlavu a patu (ne nějaký public prasomlejn), ale z jednadvacítky jsem teď trochu mimo jak ji překopali ..
klidně by se dal udělat nějakej match F-5 vs Mig-21 s omezením jen na kanóny, jak za divokýho západu aby byla nějaká změna ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.