November 05 2025 00:46:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
310_cibule
falkon napsal:
Cibule, darebaku, ze ty sa nas chces zbavit ?!? :sm29:

A to som ta mal doteraz celkom rad...:rol:
Šklebící se

Tak jsem přišel i vo posledního kamaráda...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jiricek
Trénink je dnes už pro opatchované !!!

... pročež přijdu pozdě, bo to nemám stáhnuté ...
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 09-02-2006 20:20

LesniHU
Jeste pred pul hodinou to vypadalo dobre, patch se sypal 100kB/s, svet byl vesely, slunce svitilo Úsměv. Ted mam ping prumer 270 a 40% PL a patch dotahnu tak za dve hodiny. Svet uz vesely neni a slunce uz nesviti. Z cehoz plyne, ze se s nejvetsi pravdepodobnosti dnes na treninku neobjevim.

Takze pokyny: trenovat se budou stejne veci jako minule, vetsi duraz bude dan na improvizeci. Veli Jiricek, alespon cast sestavy bude vodit Doktorkop. Bodovy limit se zveda na 120 za let, ukoly budou tezsi. Howgh.

1stCL_Jiricek
Obávám se, že vyvolených bude jen posrkovnu... :/

doktorkop
Tak to jsem v riti.160 mb budu stahovat min.hodinu,ale JU88 za to stojí.To jsem zvědav,kdy pudu zítra ráno spát:sm50:
Upravil/a doktorkop dne 09-02-2006 20:55
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

AH_Poti
Co trenink dneska se odpíská a nechá se zase na příští týden a nebo uděláme nějaký výjmečný dříve.

www.malovidy.cz
spike_six
teda to se dějou věci, když to tu chvíli nesleduju... Vyděšený tak jsem si teda aspoň stáhnul patch a v offlinu ho otestuju, ale společný trénování je zatim v nedohlednu... :sighw:
grafárnu mam už sice z reklamace zpátky, pak mi ale umřel monitor... tak jsem splašil novej a co myslíte, že se dělo dál?... chcípnul adsl modem... :upsetw:
takže jsem po letech oprášil modelářskej vercajk, čekám jak dopadne oprava modemu a trochu od těch *&^#$#)@* počítačů odpočívám...

doktorkop
Bohuřel mi opět nevychází trénink ve čtvrtek-povinnosti volají.Ale pilně létám na JU-88 a už se alespoň tolik nezabíjím při přistání.:sm27:
Že?

1stCL_Jiricek
V úterý ve 20.00 bojový poplach!!! :Jiricek:

1stCL_Jiricek
Poprosím o zápisy, děti.

AH_Poti
Tak já se hlásím co pak pro nás pěkného chystáte

www.malovidy.cz
1stCL_Jiricek
umyjete mi doma okna

jofe
1stCL_Jiricek napsal:
umyjete mi doma okna

No problem, kladivo mám! Šklebící se

Môžeš so mnou počítať. :sm40:

falkon
Toz, tak sa tiez pokusim dorazit ... :Jiricek:
Úsměv

LesniHU
Ja taky, mami.

Miroo
Aj ja:lucka2:

doktorkop
:sm38::sm38::sm38:

Takže já taky
Že?

falkon
Tak s polutovanim musim oznamit, ze mi to dnes na 20:00 na 98% nevyjde :sm39:
A to este uvidim, ci sa mi vobec bude dat letiet :cry:

LesniHU
Dnesni trenink bude beze me. Musim neco dodelat, pak otestovat a naplanovat par veci na zitra a pokud mozno urvat nejaky kus spanku.

Takze pokyny: trenovat se budou stejne veci jako minule, vetsi duraz bude dan na improvizeci. Veli Jiricek, alespon cast sestavy bude vodit Doktorkop. Bodovy limit se zveda na 130 za let, ukoly budou tezsi. Déjà vu pokyny, zejo Úsměv. Budu chtit videt hodnoceni (pocty letu, bodu, havarii, plus vsechny kraviny, ktere kdokoliv vyrobi), o potrestani viniku se postaram.

doktorkop
Tak jsme nakonec letěli jen s Jiříčkem.
Mapa Prochorovka
První let čistě tréninkový s G-1.Úplná pohoda až k frontě.Pak to taky byla pohoda až na ty poněkud otravná nepřátelská stíhače.Celkem jsme stihli dva útoky-každý dva tanky.Jakmile bylo na našich letounech víc děr než potahu tak jsme takticky ustoupili.
Protože byl nad tanky poněkud hustý letecký provoz rozhodli jsme se pro změnu výzbroje a letěli s D-5 a 1x500 + 2x250 CS.Po nějaké chvíli se k naší poklidně letící dvojici připojil jakýsi pilot v lavočce a začal nás poněkud otravovat.
Za chvilku Jiříček hlásil,že jsou dva(já měl tak rozšířené oči strachem,že jsem napočítal šest lavoček,tři jaky,pět išaků,roj b-17 a jedno po-2 u země)V jednu chvíli bylo jedno s toho množství letadel před námi a v ten okamžik se zrovna můj střelec polil horkou kávou z termosky-zařval-já se lek-zmáčknul jsem spoušť a t r e f a!!! Jen jsem si moc přál aby to nebyl někdo z našich.
Po tomto malém zdržení jsme pokračovali v letu k cíli.Oba poněkud děraví ale plni bojového ducha.Připojila se k nám jedna Bf-110 jejíž pilot se pořád ptal,jesrli nemáme jen nějaké cvičení,nebo jestli nejsme na výletě.Nemohli jsme mu říct,že naše tajné poslání je letiště u Obojanu-ano,přesně tohle.
S trimama v krajních polohách jsme se kolébali vzduchem a za krátko už viděli cíl.Po poněkud zmateném(z mé strany)domlouvání na co útočíme jsme se vrhli na stojánky plné nových a palivem a municí napěchovaných letadel.Tohle netrefit,říkal jsem si,tak nemá cenu ani vyrovnávat.No vyšlo to a HUD řádek se zahltil vypisováním zničených cílů.
Po chvíííííííííííli jsme se opět seskupili a mazali domů.
Nad základnou bylo plno letadel,všichni se točili,dělali akrobatické figury a vůbec se pěkně bavili,než jsem zjistil,že po sobě střílejí.
Navrhoval jsem taktický přesun na jiné letiště slovy-zdrháme pryč!Jiříček jako správný velitel zhodnotil situaci a uklidnil mužstvo(mě).Potom prohlásil,že má problémy s řízením a že bude sedat bez motoru.
Pak už to šlo ráz na ráz.
Nějak mi to táhlo do strany a tak jsem po dosednutí poskakoval po trávě a na ní krásně ohnul vrtuli.A v poslední vteřince jsem ještě stihnul vyskočit a odtlačit letadlo stranou před právě dosednuvšim a asi ne moc ovladatelným Jiříčkovým strojem.Uff
Konečná bilance druhého náletu:
1x LA-5
12x JAK-7 na zemi samozřejmě
1x gaz(to jsme trefili asi nějaký plynovod nebo co)
4x A-20

No nejní to lítání nádhera:sm50:

Že?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,459,301 návštěv