November 24 2024 02:05:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
ASFALT FEST 12.-14.5.2006 NJ (Nový Jičín)
313_Gryzlov
ECL_Paulie napsal:
Co si pamatuju já...pravda není toho moc :rolleyes:..tak jediný,kdy to tam domlouval servírce byl jeden nejmenovaý člen letky 310 Šklebící se

:sm12: ... :sm6:

1stCL_Piscot
313_Pospa napsal:
Rampo on jenom štěkal, Fuči ho měl pevně na vodítku Šklebící se

Ovsem boj nebyl dobojovan,ze by meli dva clenove rudych letek i jine zpusoby na remizu,nez cestny boj 2vs1?

PS:Zatim to nekterym lvicatum moc nejde(viz moje pusobeni na LAN),tak hura na LiW casteji.Dyt to musi byt parada,sundavat takovyho ksichta,jako sem ja.Zatim.....Šklebící se

1stCL_Paulie
Tak pomalu začínám fungovat...kdo má zájem, tak tadyhle jsou slibované fotky :sm51:http://vwings.cze...14.5.2006/

Noram
313_Paegas napsal:
Moc pěkná akce a Kubrtovi patří metál za organizaci.
Jinak pokud máte zájem fotky z mého fotoaparátu značky Panasonic Lumix FZ 10 najdete tady: http://vwings.cze...Dn%205.06/

Jo A fota jsou dost veliká tak je stahujte rozumně, jak tu někde psal Fuči.
:sm38:

no on Fuči hlavně psal aby lidi nedávali živé linky a tahali přímo přes nějakej FTP manager např. Total Commander, takhle to někdo začne tahat z tvojeho odkazu a brzdí stránky ,přiště prostě jen napiš fotky z Asfalt festu jsou na svk ftp ve složce 313_Paegas .

http://noram.youaremighty.com/
311_Rampa
ECL_Paulie napsal:
Co si pamatuju já...pravda není toho moc :rolleyes:..tak jediný,kdo to tam domlouval servírce byl jeden nejmenovaý člen letky 310 Šklebící se

nekdo ji musel ukazat jak se chova gentleman. Ze ti pravi gentlemani jsou z RAF ... ne jak pasaci krav z bavor... :sm6:

ps: on nebyl sam, mel u sebe jeste samotneho Fučidu... takže si myslim ze souboj to byl fér... :sm42: :sm42: :sm42:

1stCL_Pospa
No já jsem sledoval taktiku nejmenovaného velitele 310ky. Stoupnul si vedle ní do toho průlezu za bar takže neměla úniku (skvělá strategie). Začal rokem 1940 a Panem Generálem Peřinou někde v roce 43 už slečna (mimochodem fakt pěkná) kývala jak houpací kůň. Takže na konci vyprávění někde kolem roku 45 a popisem Fučidy by dotyčnému odkývla i pozvání na hotel Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
313_Gryzlov
Pánové!

Udělali jsme dojem! V pátek máme prý přijet zas na diskotéku :sm12:

:sm6:

1stCL_Paulie
313_Pospa napsal:
No já jsem sledoval taktiku nejmenovaného velitele 310ky. Stoupnul si vedle ní do toho průlezu za bar takže neměla úniku (skvělá strategie). Začal rokem 1940 a Panem Generálem Peřinou někde v roce 43 už slečna (mimochodem fakt pěkná) kývala jak houpací kůň. Takže na konci vyprávění někde kolem roku 45 a popisem Fučidy by dotyčnému odkývla i pozvání na hotel Šklebící se

:sm6::sm6::sm6::sm6::sm6:

Pospo tebe je u těch Anglánů škoda...vážně:sm34:

1stCL_Pospa
313_Gryzlov napsal:
Pánové!

A ptal si se do kdy můžou být holky venku ? A jestli už maj napsaný úkoly ? Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Paulie
313_Pospa napsal:

Mimochodem to je ta slečna...:sm53:
[img]http://img406.imageshack.us/img406/3964/dscn28888pw.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_VLK
Cool mno není ta slečna nádherná?? Pff Cool

WT_Peci
http://vwings.cze...CN2866.JPG

sorry pánové, ale tohle je úlovek dne... šelma na lovu :sm13::sm12::sm12:

to vypadá... že asi na akrobaťáku zase zaduní motory dvou jaků3, co bratránku? Šklebící se

313_OTU_oblak
WT_Peci napsal:
[url]

to vypadá... že asi na akrobaťáku zase zaduní motory dvou jaků3, co bratránku? Šklebící se

už bylo na čase......taková pěkná tradice....když se Maxxis s Luckou neodhodlali...:sm13:

//edit - načetla s mi ta fotka Úsměv sibiřský tygr má vyplazenou zbraň Úsměv:Fuci:
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 15-05-2006 19:42

310_Ikar
313_Gryzlov napsal:
Pánové!

Joo Voni si sami sobe zacli vykat??!! Šklebící se

313_Pospa napsal:
313_Gryzlov napsal:
Pánové!

A ptal si se do kdy můžou být holky venku ? A jestli už maj napsaný úkoly ? Šklebící se

..myslim ze tyto dotazy jsou naprosto irelevantni, Piskot jednoznacne zhodnotil zpusobilost slovy "to je v poho uz samy chodi"

313_Pospa napsal:

...naprosto obdivuhodna profesionalni trpelivost!!!

JINAK, krom jinych mimoradnych zazitku me setkani obohatilo take o mnoho poznatku a zkusenosti. Tak predne a zejmena naprosto nejsokantnejsi zjisteni:
(prominte ale musim jmenovat)

1) Gryzlov v zadnem pripade neni ze sibire a v zadnem pripade neni plysak!!! Je to jednoznacne pravy tygr bengalsky (chcete-li malajsky) tedy opravdovy SANDOKAN!!!
Navic stomatolog, s velmi progresivnimi metodami!!!
Od nynejska az na veky Gryzlove te jinak nez MOCNY ci SANDOKANE nazyvati nebudu!!!

2) Chcete-li Cutoru (jinak velmi mirumilovneho, az asertivniho cloveka) pohostit, nikdy!!! opakuji NIKDY!!! jej nenapinejte opozdenym servirivanim ci dokonce zmenou nabizeneho!!! Stornovani se rovna pulsmrti!!!

3) Pauliemu nekouka agresivita jenom z oci, ale z ust a koncetin zaroven!!!

4) I v Novem Jicine (konkretne v hotelu Praha) je mozne narazit na zakerna uskali MATRIXU ktera jsem ale s notnou davkou stesti a za pomoci mistniho Nea zvladli.

5) Svou snidanovou stravenku i po zapreni opakovane pozadujte nakonec ji dostanete (zrejme ze soucitu)

6) Kdyz si myslis ze ti trochu jde virt litani,bud rad a neser se do kuzelek !!!

7) Poti, je neskutecne trpelivej kluk!!! Zvlast v pul seste rano!!!

8) FF se proti vsem predpokladum stale nekam vytracel??? A necekane brzy mizel???

9) I moudri, vekem zkuseni muzove (dokonce ve velitelskych funkcich) vas mohou zradit a nepokryte kolaborovat!! A dokonce se tim drze chlubit!!!

10) Piskot s Vlkem jsou az neuveritelne mili hosi!!! Nevim z jake miri tuto skutecnost ovlivnuje zarazeni v jednom nemeckem nejmenovanem schwarmu???

11) Blc, ve skutecnosti neni clovek!!! Ovsem vyznamne to koliduje s faktem, ze nalepku "nadclovek" si zabrala pro sebe jedna ideologicka skupina...

12) Hansse si klidne pozvete na mesic domu!!! Vetsinu casu o nem stejne nebudete vedet!!!

13) Hera s Valherou (ze by dvojcata??) zjevne maji neco proti jedne doravni autobusove spolecnosti!! Anebo nebyl jejich palubni personal a sluzby oproti reklame na dostatecne urovni!!

14) Na zeny evidentne vice pusobi vypraveni o RAF nez vypraveni o FW190D!!!

15) Pospa opravdu neni z LIBERCE!!!

16) Fuci nektere ze svych podrizenych avidentne nezvlada!!!

17) LANka (rozumej setkani za ucelem hrani po siti) nutne nemusi byt LANka!!!

18) Knizeci rizek si v hotelu Praha v Novem Jicine opravdu neobjednate!!!

19) GPS (rozumej global positioning system) nemusi byt vzdy nutne navigacni pristroj!!!

.... asi to neni vse, ale vice si v tuto chvili nevybyvuji. Vsem na ktere jsem pripadne zapomel se omlouvam. Budu se to snazit napravit!!!

Taky bych jmenem nas vsech pozdravil Helču a Adrianu :sm16: (to kdyby nahodou zavitali na nase SVK ( ostatne presne vedi kde ho maji hledat!!!))

Opravdu jmenem vsech a zejmena Paulieho NEpozdravuje ty dva divne pany (jeden maly a jeden velky (a dalsich pet u stolu opodal)) od baru!!!

Bylo to opravdu prima. Jaste jednou dik vsem a Kubrtovi vzvlast!!!

PS: preci jeste neco!!!:

20) na pristi slet se uz ted tesim a urcite pojedu!!! (hlavne kvuli Pyckovi!!!) :sm6:

S! Mrknutí

www.310raf.com
313_Gryzlov
WT_Peci napsal:
http://vwings.cze...CN2866.JPG

sorry pánové, ale tohle je úlovek dne... šelma na lovu :sm13::sm12::sm12:

Ale kdepak Úsměv Já jsem naprosto klidný, vyrovnaný tvor :yes:

P.S.
Zatím Šklebící se

313_Gryzlov
Ikare ... ehm ... nezlob se, ale nazývat mě malajským nebo bengálským tygrem ... fuj ... to už jako urážku beru ... protože srovnávat mou velikost a vznešenost s těmi zakrslými koťaty je opravdu ponižující :sm2:

EDIT:
Ale výše uvedené, jakožto i Tvé další poznámky přejdu s klidnou hlavou ... přeci jen nepřipravím 310. squadru o velitele. Mrknutí
Upravil/a 313_Gryzlov dne 15-05-2006 20:11

310_Ikar
313_Gryzlov napsal:
Ikare ... ehm ... nezlob se, ale nazývat mě malajským nebo bengálským tygrem ... fuj ... to už jako urážku beru ... protože srovnávat mou velikost a vznešenost s těmi zakrslými koťaty je opravdu ponižující

nikoli ó MOCNÝ !!! vsechny me poznamky vnimej prosim jako povysujici!!

edit: tygr bengalsky, zmutovany (po poziti nezname tekutiny) do neuveritelnych rozmeru!!!

www.310raf.com
313_Gryzlov
Něco mi říká ... že si ze mě utahuješ ...

1stCL_Piscot
Ikare,sam bych to lepe nenapsal:sm20:.Jenom kuva nevim,jak se Ti pomstit za ten schvarm.:sm11: (prohod barvy)

1stCL_VLK
310_Ikar napsal:
10) Piskot s Vlkem jsou az neuveritelne mili hosi!!! Nevim z jake miri tuto skutecnost ovlivnuje zarazeni v jednom nemeckem nejmenovanem schwarmu???

Ale my v tom schwarmu nejsme :uhoh: to máš Ikárku hoooodně mylné informace :lucka2: Šklebící seŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,867 návštěv