December 23 2024 12:49:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
Shadowdeath
Moje zážitky jsou takové, že tutoriál dobrý, zvládnu udělat co po mě "trenér" chce, ale jak dojde na opravdový boj, tak jsem bit jak žito Šklebící se
Asi to chce víc trénovat právě tu rychlost/postřeh. Jinak ovládání samo o sobě není až tak složité, WASD+ myš + Q (blok). Takže nehrozí, že by se do toho člověk nějak zamotal. Spíš jsem prostě jenom pomalej Šklebící se
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Rumcajs
Díky Shadow, vlastně jsem čekal nějakou takovouhle odpověď. Za sebe se domnívám, že souboj na meče není vhodný pro herní počítačovou simulaci. Důvody už jsem částečně vzpomínal, je to veliká komplexnost skutečného boje proti velmi omezeným možnostem ovládání skrz počítačové periferie navíc umocněná extrémníma nárokama na postřeh a reakce. Proti tomu je naopak virtuální lítání úplně ideální kandidát na simulaci, páčto ovládání virtuálního a skutečného letadla je vlastně skoro identické.
Pak je tu taky ta věc, že ve skutečnosti nevypadá souboj na meče ani trochu tak hezky jako ve filmu. Hrdinové se většinou nemlátí minuty. Spíš je to tak, že jeden prohrává během prvních pár vteřin boje. Takže realistické podání je vlastně nudné z pohledu hráče.
No i tak jsem zvědavej, jak se tohle Vávrovi povede. Vypadá to, že to bude minimálně z pohledu grafiky hezké a určitě bude zajímavé, co vše dokázali nasimulovat. Jestli máte někdo další postřehy, sem s nima.
Non est specifica

clone9cz
Takže k tomu nejsou potřeba pedály a půl metru prostoru pro myšáka ?

http://www.wwii-illusion.net
Shadowdeath
Je to tak, na myš a klábosnici prostě 100% reálný souboj na meče není možné udělat (ono prakticky jakýkoliv jiný souboj ani kung-fu, karate, judo Úsměv).
Řešení by mohl být nějaký speciální "TrackIR" oblek + zbraň, který by snímal a přenášel tvé pohyby ve skutečném čase do hry. Tzn. žádné prodlevy v zadávání nějkých komb na klávesnici, žádné prodlevy při vykreslování animací tvého panáčka... A člověk by si u toho i pěkně zacvičil Úsměv

Každopádně je to nejreálnější implementace co jsem ve hře zažil. Souboj má dynamiku, žádné zběsilé mávání mečem kolem hlavy, jednou dobře píchneš a je vybaveno :-)
Samozřejmě jsou tam nějaké kompromisy, nápřahy protivníka musí být velké, aby je hráč dobře viděl a trvat dost dlouho, aby měl čas zareagovat...

A je to teprve alpha 0.5, určitě to ještě vytuní a navíc to musíme brát i z toho pohledu, že to je žánr RPG a ne středověký soubojový simulátor. Celá hra nestojí na tomto jediném aspektu, souboj bude prostě jenom jedna z mnoha částí hry. Je možné, že pokud člověk bude hrát nějakou "charismatickou" postavu tak se všem bojůvkám vyhne, respektive se ze všeho vykecá Šklebící se
Já osobně klukům v tomhle fandím, protože to klidně mohli odbít, udělat to nějak jednoduše jak je to třeba ve skyrimu, takže u mě za to mají velké +

Jak to vypadá ve hře se dá vidět, třeba na tomhle videu:
YouTube Video

Upravil/a Shadowdeath dne 15-11-2015 17:17
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Rumcajs
Vypadá to zajímavě. Nicméně mě napadá hnedka otázka. Bude to jen offline, nebo budou i souboje hráčů? Totiž zmlátit NPC se naučíte rychle, ale zmlátit člověka ... Vyděšený
Non est specifica

Shadowdeath
Co vím, tak to bude jenom offline.

1stCL_Fucida
Tenhle počin se mi líbí čím dál tím víc... Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Pro tyhle souboje v aréně by nebyl špatnej nějakej snímač pohybů, že by člověk vstal ze židle, vzal trubku od vysavače a bojoval 1:1 co se týče pohybů. Na té klávesnici tento typ souboje ASWD + 1 až dvě další klávesy bude vždy nudný a brzy to omrzí i když to vypadá velmi dobře. Což neplatí např. o střelbě lukem nebo kuší, tam už je situace s myší mnohem lepší ...

(s trubkou od vysavače bude člověk vypadat jako debil, to už je asi lepší se přihlásit do nějakého šermířského klubu Šklebící se)
Upravil/a magot dne 15-11-2015 19:47

Rumcajs
Tak až si pořídíme Oculus a budeme s kýblem na hlavě čučet do zdi, kroutit se při tom jak hadi a hlásit cosi o banditech na šesti a tahat za divnou páku na stole, budeme pro nezůčastněné taky vypadat jak úplní debilové Cool Zatím máme alespoň otevřené oči a občas vnímáme svět kolem nás.
Non est specifica

Hoper
Nebylo, že jeden z bodů met na KS byl i právě systém soubojů ? A ty peníze získali...
Ale už si nepamatuju, jestli online soubojů nebo "jen" offline turnajů navíc :/
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
a ten pinďulák na videu mi připomíná Pisona :)

ovarek.cz/hamster.gif

magot
Hoper napsal:

Nebylo, že jeden z bodů met na KS byl i právě systém soubojů ? A ty peníze získali...

I souboje s kopím na koni? Úsměv

Shadowdeath
Hoper napsal:

Nic takového si nepamatuji a ani v těch bodech to nevidím, takže systém soubojů tam není zaplacen "navíc".

Body co s tím souvisí a mohl jsi si to s tím poplést jsou:
Tournament mode - podle popisu přidají nějaký turnajový mód, kde se bude moc hráč vyřádit, ale s příběhem to asi nebude nijak souviset.
In-Game combat Academy & companion training video - toto bude zřejmě nějaký tutoriál, jak bojovat s různými zbraněmi co budou dostupné ve hře

Hoper
no myslel jsem právě ten Tournament mode a s dějem vlastní hry to vůbec nespojoval :)

ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
Vcera som na Styme videl v zlave hru Life is Feudal, vyzeralo to podla popisu uplne jak KCD Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

1stCL_Novotny
Tak na tohle jsem zvědav!!!
------------------------------------

Kingdom Come: Deliverance

What’s uuuup? We are very pleased to release a new patch for Kingdom Come: Deliverance beta access. Among stability improvements, the patch includes 6 new subtitle language packs. Beside the already implemented English Subtitles, we have added German, French, Russian, Polish, Czech and Chinese subtitles. Cheers!

CSW_Cassius Chaerea
Je to fajn, jen je škoda že tu hru nenamluvili do staročeštiny, případně staré němčiny, zase by bylo o další pozitivní dojem více.

saldy
a to ještě nevíte že termín je zas posunut někam do 2017 Pff

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
akorát ta mapa mi přijde krutě malá i když je 4x větší

ukulele
ta hra už vlastně vyšla... za rok jen příjde info o zrušení projektu

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,127,375 návštěv