Mě ten nápad přijde super. Představa, že si konfiguruju svojí offline letku a mám na výběr z hňupa, loudala, šmudly, šilhavce a zbabělce, mě plní takovým tím lechtavým pocitem kolem žaludku. Naproti tomu oponenti by mohli být borec, frajer, drsoň, sebevrah, střelec, myslivec (ten by lítal vožralej a s brokovnicí).
Rumcajs napsal:
6) Bonusovka pro náročné. Kombinace web kamery a TIRu povede k tomu, že pilot bude mít ksicht skutečného virtuálního pilota a ten ksicht se bude dokonce živě rozhlížet. Navíc jako superbonus to bude streamovaný na server, aby ostatní viděli, jak se šklebíš.
jestli tam bue tohle tak si to koupím ...
nepřítel se bude lekat a nebude střílet ...
Jedna pro Kotyho.
Sakra někdo byl rychlejší . . . . tak holt zas nic!
[img]http://www.milamira.cz/wp-content/snimek-001.jpg[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pěkný. trochu to vypadá, jako kdyby se Jackson pustil do ještě do Silmarillionu
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Erchamiona Jednorukého by mohl hrát třeba Leonardo Di Caprio, Lúthien Uma Thurman
Prozradím Ti něco velmi perverzního. Mám J.R.R.T. docela slušně nastudovaného (už od bolševismu, kdy jsem ho četl v originále, od té doby asi tak desetkrát znovu a znovu) a kupodivu se mi ty Jacksonovy filmové adaptace dost líbí. Možná se tím trochu vysvětluje i můj vztah ke CoD
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
magot napsal:
Mám interní informace o stavbě strojů Luftwaffe. Nicméně nepředbíhejme ...
Sem s tím, nedělej zagorku
magote, tohle je info jak noha - to předpokládají všichni, že na to makaj ;)
jestli se chceš vytáhnout, tak nám řekni, jak to vypadá s B-17...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Erchamiona Jednorukého by mohl hrát třeba Leonardo Di Caprio, Lúthien Uma Thurman
Prozradím Ti něco velmi perverzního. Mám J.R.R.T. docela slušně nastudovaného (už od bolševismu, kdy jsem ho četl v originále, od té doby asi tak desetkrát znovu a znovu) a kupodivu se mi ty Jacksonovy filmové adaptace dost líbí. Možná se tím trochu vysvětluje i můj vztah ke CoD
Filmy taky snesu, dokonce tak že mám doma velikou krabici s directors cut, dokonce se mi líbil i roztahaný Hobit, ale na Silmarillion Jackson imho nemá a tam už bych elfy sjíždějicí po schodech na štítu nesnesl.
Legolas na skateboardu byl úlet, ale jinak byla bitva u Helmova žlebu docela famózně udělaná, řekl bych.
Všechno. Dialektika
Jo, abych nezapomněl, hezký youtube o Kickstarteru (a sendvičích).
YouTube Video
No, protože bylo v kickstarteru dosaženo druhé mety (150 kilo koláčů), není žádným tajemstvím, že makaj (teda slíbili to) na Me-262. Po všech úpravách cílů v kickstarteru to byla právě Švalbina kdo se stal dalším létatelným strojem, kromě základní trojce při dosažení 100 kilo.
To si chtěl řící, ale to není tajemství, to je nezávazná veřejná dohoda... (v kickstarteru nic není garantováno).
To co je psáno v případě Ilji není dáno
Kdybych to neměl z první ruky, tak bych to za tajemství bral páč Ilja je jedno velký tajemství ..
Ještě bych dodal že ani toto nic moc extra neznamená že to bude realizováno, známe svoje lidi
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.