Nevím jestli to je málo, nebo hodně těch 262 kusů a ani v jaké byly oblibě, ale je to ipozantné éro. Připomíná mi pozdější americká dopravní letadla v šedesátých letech.
Děkuji Jen mě mrzí, že jsem tomu Pirátovi nesekundoval lépe Ono to není tak jednoduché je sundat. To bylo docela vyjímečné, teda, podle mých skušeností. Docela jsem zíral jak mu to jde.
Letadlo plachtilo a tak jsem se nemohl natáčet jak bych chtěl. Pirát také mluvil o tobě, že prý příšerně rychle stoupáš a musíš mi to někdy prozradit jak to děláš. Já mu stále vytýkal že mi mizí a on povídal: To jsi ještě neletěl s Robom.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Raději bych tu hudbu chtěl skládat sám, kurníček šopa. Stáhl jsem si nějaký program na tvorbu hudby, ale nedokážu to ani smyslupně rozjet. Tak svět přichází nejen o básníky , ale i o skladatele. Škoda no.
Fraps docela dost zatěžuje když se spustí ( Mám Fraps na 60 vteřin) Lepší je program DxTory, který snad snad vůbec nebrzdí nahrávání. Moc se mi nechce do toho investovat. Ono je tam nahrávní v tom CoD, ale po minutě mi to vždy spadne když jsem online. Tam se dají potom zakázat veškerá informační okna, když se přehrává.
Včera jsem se chtěl pokochat hořící BR20 a jejím následným pádem, byl jsem však oklamán Klingonskou posádkou když nejprve markýrovali hořící stroj v pádu a když pochopili že ten blbec ve spitu si je chce vychutnat až do hořkého konce, uvedli do provozu své maskování čímž mne připravili o kulturní zážitek a bod za sestřel.
PS: Vraťte nám Elvise obludy! YouTube Video
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.