October 20 2025 17:13:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Daidalos - novinky chystané do 4.12
WT_Horrido
Předně: neinstalovat Sturma do Program Files.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Permon
Vytáhnout složku na plochu,přepsat conf local:cs a potom spět vrátit.Mrknutí
Jsem starý,blbý ale snaživý.

alfik
Pokud máš Šturma nainstalovaného do Program files: Odinstaluj, a nainstaluj znovu - ale ne tam. Při instalaci si zvol jiný - např. C kulomítko Il2normal (a pak můžeš mít C kulomítko Il2mod, nebo další jakoukoli verzi, můžeš takhle mít i různé verze dle vydání, Pacific, Forgotten... apod). Tím se ti do příště umožní s tím dělat, i s jinými soubory, a hlavně, nebude ti to blbnout (widle občas... no nic Úsměv ) a nebude se ti hádat třeba s Ts nebo Vt. Ulož si před tím nastavení kláves apod pokud sis to změnil.
Pokud to nemáš v Program files, tak asi ten soubor máš ve Widlích označený jako že jej nesmíš přepisovat. Takže nastavit práva a šup - přepsat.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Achileus
A proc by to nemohl rovnout nakopirovat jinam a pak to odinstalit ?

jg26.achileus.cz
alfik
Mohl Cool
A dokonce to může nechat tam, a spouštět tu z "hodného" umístění. Iniciativě se meze nekladou! Mrknutí
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

clone9cz
Pánové, copak jsem ten topic neudělal dostatečně velkým písmem.
To nestačí tohle http://www.sturmo...-sturmovik a tohle http://www.sturmo...ogram-help
Upravil/a clone9cz dne 18-01-2013 01:03

http://www.wwii-illusion.net
Ajvn
clone máš to perfektní.
Achile vyser se na všechno přeinstaluj si ILa dle návodu a máš klid.

Ajvn
Pardon vlastně Mimisko.

Achileus
No proto !

jg26.achileus.cz
Ajvn
Úsměv

Hoper
-palivo z vice nadrzi se spotrebovava v jinem poradi, nez je pri volbe paliva mensi nez 100%. Takze kdyz si opisete pozice rucicek pri par startech v QMB, je vam to uplne k nicemu.
-kompasy v kabine B25 jsou sice ctyri, ale zadny neni dost dobry, aby sel pouzit bez korekci
-rychlomer v kabine je jen jeden a pro jistotu ma blbe stupnici. U bombometcika je lepsi, dokonce s tas rucickou, ale stejne to nestacilo.

tohle bylo ve verze 4.05
je to tak ještě stále nebo už tam došla oprava ?
(týká se to B-25)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Další dotaz: nedávno jsem narazil na článek o Niihauském "incidentu" a bylo to poměrně zajímavé čtení. Ani ne tak o statečném Havajci a ještě statečnějším Japonci (nebo naopak ? ;), ale o doletu Zera s proděravělou nádrží.

Zero v 4.11, po ohlášení průstřelu palivové nádrže a palivu cca 100% má do SEDMI minut nádrž prázdnou.

Přečtěte si prosím, jak Nišikajči dokázal dlouho letět. Píše se tam o 130mílích, 20ti minutách + další minuty na rozhodování se a návrat zpět na ostrov a to prosím jeho nádrž již nebyla zdaleka tak plná jako mých 99% (vracel se už zpět po útoku na PH)

článek je zde (resp jeden z mnoha):
http://www.histor...cident.htm

takže - šlo by zrevidovat to tak rychlé vytečení u Zer (a obávám se, že nejen u Zer...)
ale u Zer primárně ;)

ovarek.cz/hamster.gif

veikso
Nenene. Nejdříve MosquitoCool

Hoper
ono jestli to tu ještě vůbec někdo čte

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
No když se tu linkuje internetové vyprávění a chce se podle něj upravovat DM, tak o tom docela pochybuji. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
a tak pohádka to byla pěkná Úsměv

Hoper
Ono je to celé vymyšlené ??
Já že o tom Havajci se zmiňoval i Stingl, což bych dle vašeho bral jako děsně slušnou konspiraci a maškarádu..

Pokud vím, to sběrný místo bylo definovaný, ponorka vyčleněná byla (ale vybodla se na ně), Havajec existoval a ten Japonec taky.
Pokud se tam dostal, chtěl podle vás navštívit Havajky a ne se se ctí vrátit domů ?

ovarek.cz/hamster.gif

Voyager
Cs
mam taky mali problem a uz neviem ako dalej Naštvaný. Pred nedavnom som nainstaloval novy OS XP namiesto W7 a od vtedy uz si neviem s tym poradit..
No ale k mojmu problemu:
Ked si pustim IL2 na MP a hram tak po nejakej dobe mi sekne obraz ale motor a vsetko pocujem ci je to na HSFX alebo na zakladnej verzii.
Myslel som ze je to koli tomu ze nie je zapisany v reg. tak som ho nainstaloval nanovo a stale to robilo. Tak potom som myslel ze je to Freetrackom ktory tiez nie je v reg. tak opat na novo ale nie Naštvaný stale mi to robi a ja uz neviem co mam robit.....tiez som nastail podla navodu od Mr.Colonela conf.ini ale aj tak mi to stale blbne a neviem preco...?
Ono najhorsie je to ze ked chcem si raz za cas zalietat tak naozaj ma to stve....
Tiez mam aktualne graficke ovladace.....

Edit: Pravde podobne to by malo ist niekde inde ale nakolko neviem nast to spravne vlakno tak to pisem sem ked tak pekne sa tu keca o IL2 Šklebící se
DB-VH
I./KG 66_Voyager

"Wenn Sie fliegen müssen, um zu sehen, so stellen Sie sicher, dass Ihnen jetzt fällt mein Puma ....."

[img]http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/122voyager.png[/img] is not a valid Image.

http://www.letka.estranky.sk/
DarkTatka
Hopere, spis se asi snazi kluci naznacit ze bez znalosti jakym zpusobem byla nadrz poskozena je cely pribeh vcelku irelevantni.

Aktualne (dle tvych hodnot) pri 500 litrove nadrzi mizi palivo rychlosti 1 litr a kousek za vterinu (500 / (7 * 60)) To je rychlost kterou ja pri nekolikanasobnem zasahu .50 kulkami a soucasnem behu motoru povazuji za prijatelnou simulaci.

Pokud byl Nišikajči poskozen jen lehce, mohla mu nadrze treba jen povolit ve svaru a kapat. 500 litru by pri uniku 1 kapka za vterinu vykapalo za 32 dnu (500 000 g obsah deleno 0.18 gramu kapka deleno 60 vterin deleno 60 minut deleno 24 dnu, nezapocitana spotreba motoru). Ale na zaklade toho nemuzeme zadat upravu DM.

Hoper
Taťko, četls ten článek ? Psal, že si všiml úbytku paliva (mmj), takže to opravdu nekapalo...

Jsem si vědom, že jeho únik mohl být jiný, než únik můj (stáří je svinstvo). Jenže šturm si nehraje na "velikosti" úniků, šturm si hraje na "průměr". A jelikož mi vykape benál i z nádrží, které zasažené nejsou, rád bych, aby toto bylo zohledněno - prodloužena výdrž. Ne na reál hodnotu (která nemůže být nikdy stejná = počítaná, protože takhle daleko není ani dokonalý BoBek), ale na nějakou zprůměrovanou.

Jeden příklad výdrže tu máme - viz můj link výše.

Už chápeš (chápete) ?

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,317,763 návštěv