vzpomínáte, jak na prvním videu s Ponym bylo vidět befko ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
DCS: W.. je již v CZ!!! http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world_chezh/
Nebo kdo má již nainstalováno, stačí stáhnout na UVP pouze samoinstalaci, která Vám současný DCS počeští.
Tohle zní zajímavě, ale s jejich rychlostí to budou lítat naše vnoučeta v důchodu:
The team is also hard at work on many updates and changes to our world rendering system, which will allow us to make new and much more detailed worlds than we have now, including the Nevada map. We hope to have these changes in place before the end of the year.
With the combination of a large and varied stable of aircraft, along with upcoming new maps, we will continue moving forward toward our goal of DCS World allowing combat missions over a wide array of time periods and locations. While our products initially started with a focus on modern day jets, this is now expanding to include World War 2, Korea, Vietnam and modern day content.
Prosím o pomoc, zdá se že jsem se malinko zacyklil...
Po nainstalování P-51 jsem v pohodě nahodil motor atd. Ale při žádném následujícím pokusu se mi to už nepovedlo
Zkouším to dva dny a nic... Jedu podle checklistu, jako v prvním případě a nic
Asi opakuju nějakou hloupou chybku, kterou nevidím...
Motor vždy 3. škytne a konec, už jím jen točí startér. Jako kdyby vypálil palivo které do něj dodám nastřikovacím čerpadlem a pracovní palivo do motoru nedorazilo? Tlak paliva na budíku mám (čerpadlo, stop kohout a nádrž - vše je jak má) ...
Prosím o krátký postup, v odrážkách a vysvětlení jestli má přesná poloha PoMky (1 palec dopředu) nějaký vliv, třeba jen nejsem schopen trefit tu správnou polohu???
Díky za každou pomoc.
Baterka a generator (B a V)
Magneta (End 3x)
Palivovy kohut (LCtrl+LShift + T)
Palivove cerpadlo (delete)
Primer (podrz Insert tak 5 sekund)
Vrtula dopredu, plynovka kusok otvorena (nemusi byt jeden palec, tolerancia je tam velika, staci ze nie je uplne zavreta)
Starter (Home najskor stlacit 1x, otvori krytku, potom podrzat samotny cudlik)
Zmes (M)
K tomu samozrejme komplet procedura ako ucia v navode, pekne zlava doprava klapky, trimy, hore cisto len co sa tyka motora).
@Saburo - a až to zalítáš, tak mi pověz, k čemu je takovýhle sim.
Na jednu stranu děsně dokonalý (a moc pěkný), na druhou v tomto stavu (jediný P-51 vs jediná Dora na mapě Gruzie)...
@Horri (Novotňas) - pomíjím Ečko proti ?Déčku?, jen si říkám, jestli hoši dotlačí kromě adekvátní mapy i objekty na tu mapu...
A nepřišel vám čumák toho befka divnej (1:02) ?
A kouř z křídla (1:23) byl stejně hustý, jak ze zbytku letadla...
No a hoření v 1:26 - to je balzám pro Novotňase, co ? :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.