January 04 2025 11:21:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Baron
Hmmm... Fuči, ako by si financoval hru z WWI, ktorá je zameraná na hodne úzky okruh ľudí? Chápem, že veľa hráčom vadí tento model - tzn. dokupovania lietadiel a doplnkov - na druhej strane sám hovoríš, že simulátory to majú ťažké. S tým sa dá jedine súhlasiť, na "našu" úzkoprofilovanú komunitu už "zařval" napr. aj Targetware a zopár ďalších sľubných projektov (jeden z prvých bol práve od Dynamixu, vypustili hrateľné demo s nutnosťou pripojenia na Net, malo ísť o boje nad Afrikou, k dispozícii bol tuším Bf-109E, MC202 a nejaká spojenecká stíhačka - písal sa rok 1997 alebo 1998 ) a síce z z troch dôvodov: 1. peniaze, 2. peňeži, 3. peníze. Takže ak sa má nejaká firma ufinancovať sama, tak asi inú možnosť asi ani nemá. No - ešte by mohli pýtať za každý mesiac nejaký poplatok ako napr. vo WoW, RIFT, SW... Takto si myslím, že je to ešte docela prijateľné aj pre hráčov.

Pištole, šály, praporky: Súhlasím s tým, že pištole, šály a fangle mali byť zdarma. A trojnásobne to platí pre kampaň St. Mihiel. Toto už bolo 777čke ojebané o hlavu a myslím si že právom - aj preto Jason tak prskal, pretože ide vlastne o prvú kritiku toho čo ponúkli. Apropos pištoľ - keď už, mali dať okrem americkej búchačky aj nemeckú (aspoň). Vtedy by to logiku malo, a pokiaľ by mala každá z bojujúcich strán svoju osobnú zbraň, myslím, že by to bolo korektné. Využiť sa tie pištole veľmi nedajú aj keď sme včera strieľali z nich po seba na letisku Pff No, bola to prča, to je fakt Cool

Lietadlá, poľné úpravy a iné divočiny (v budúcnosti): nemyslím si, že by to došlo až tak ďaleko, aby si hráči do N.11 alebo do D.H.2 mohli kúpiť padák. Skôr si myslím, že ho vôbec neurobia - ale mali by dať možnosť VYSKOČIŤ z lietadla AJ BEZ PADÁKU. Áno, táto možnosť by tam mala byť. Keď vyšli prvé poľné úpravy, tiež sa spustil krik, že to bude zvýhodňovať hráčov, ktorí (na) to majú a že to nie je fér voči tým, čo si to nekúpia a podobne - a voilá, nič z toho sa nepotvrdilo. Ten, kto netrafil s klasickým zameriavačom, netrafil ani s OIGEE Vyděšený Naopak, napr. pri teplomeroch, výškomeroch a podobne ide o užitočné doplnky (napr. Pfalz D.XII výškomer nemal, pričom mal výškovú korekcia). Takže zvýhodnenie sa nekonalo, letové vlastnosti zostali rovnaké.

Padla tu otázka, čo môžeme očakávať od smeru, ktorým sa to celé uberá... Dobrá otázka. Dovolím si trochu špekulácií: podľa všetkého - a podľa rozšírenia vývojárskeho týmu 777 - by mohlo ísť o občas spomínaný taliansky front (prípadne aj ruský), či už formou datadisku, addonu alebo postupného pridávania do hry. Tiež sa špekuluje o novej mape pre La Manch vrátane Londýna (žeby pre strategické bombardovanie a pre Zeppeliny?). Pokiaľ sú mapy a engine hry, je už len krôčik k vytvoreniu napr. Bitky o Francúzsko v roku 1940. Ano, je to špekulácia, a nemám ju ničim podložnú, ide len o jeden z možných smerov. Vzhľadom na zverejnené fotografie horskej krajiny na engine RoF, by som sa prikláňal práve k tomu talianskemu frontu.

Trochu som sa rozpísal, ďakujem všetkým čo mali trpezlivosť a dočítali to až sem Mrknutí

EDIT: Vidím, že kým som to napísal, objavili sa príspevky, ktoré vlastne hovoria to, čo ja v tom svojom. Takže sa ospravedlňujem za duplicitu.
Upravil/a Baron dne 28-12-2011 13:03
Hals - und Beinbruch!

WT_Schmouddle
Já jsem ideu MMOCFS propagoval už dávno tomu (dva a čtvrt roku), jako jednu z možných cest, tady jako rozčarování nad absencí offline kampaně v ROF, ale platí to univerzálně..Úsměv

WT_Schmouddle napsal 3.9.2009:
Jestli ten sim na neco umre tak je to tragicka online soucast.

Nechapu to ruske deleni na coop a dogfight. Ja myslel ze u Il2 to byla znouzectnost a ze je ten koncept davno, davno prekonany...

System online hry, kdy clovek prijde na server a sam si ho nespusti, protoze je sam, kdyz prijde do lobby a vidi ze jedou dva servery se dvema lidmi a bude cekat nejmin 20 min nez se ti dva bobani prestanou nahanet na cele zapadni fronte a pak nejmin dalsich 15 nez se to cele vsem nacte a pusti se hra...na to ja treba nemam cas...

Dokud to nebude prijit-->zapnout--->vybrat server--->hrat--->kralovsky se bavit , tak tam stovky lidi litat nebudou. A dokud si stovky a tisice lidi nebudou houfne kupovat nova letadla tak dojodu prachy a dasvidanya.

Misto toho aby kdyz uz to bude ciste onlinova hra se z toho snazili udelat opravdovy MMOCFS, tedy aby vymysleli system jak rozchodit celou frontu AIckama, klidne rozdelenou na vic serveru, takovou sit, ktera bude dynamicky rizena materskym serverem a kde vypadek jednoho serveru bude presunut na ostatni...kde pobezi valka na zemi a ve vzduchu 24/7, kde si pilot zvoli sveho bobana, priradi si ho k letce a leta..,a dyz ma sestrel tak si ho namaluje na ero...a kde jeho prostrileny ero je v dalsi misi zaplatovany, dokud ho nerozstipe...a kdyz je eso tak muze mit vlastni skin a vyzvat protivnika na souboj...a kdyz umre tak opravdu umre, s funusem a soustrasnym dopisem od neoqb...

Kristepane takovych krasnych veci by mohlo byt...kdyby nekdo premyslel i jinak nez chladne technicky nad problematikou ofuku zeber rotacniho motoru pri vykluzove zatacce.

Ja vim, utopie. Ale krasna utopie.

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Letecz
1stCL_Fucida napsal:
Já vidím budoucnost spíše v takové neustále běžící "Invazi". Hodně zajímavý a dobrý se mi zdá i model WWIIO, který i přes otřesnou zastaralost enginu stále táhne a vydělává.

Bohužel WWIIOL spíš hyne než vydělává Smutný Jde to s nima z kopce. Jsou v začarovaném kruhu. Starý engine potřebuje totálně předělat na což nejsou lidi/peníze a peníze nejsou proto, že to hraje čím dál míň lidí kvůli zastaralému engine, který nedovolí téměř žádné podstané vylepšování.

Něco jako onu invazi svého času plánovali v Aces High. Měla tam běžet permanentní online kampaň se serverem (nebo hráči) generovanými misemi s určitými strategickými a taktickými cíli. Piloti by tak měli online kampaň i s online kariérou a organizovanými misemi. V Aces High mají systém misí a strategickou část serveru dobře propracovanou. Ale nějak to zdechlo.

Jinak si myslím, že principielně můžou vývojáři dlouhodobě přežívat jen když budou chtít peníze za online hraní - pokud nabídnou zajímavý a propracovaný herní systém na serverech. Ne jen nekonečný dogfight. Když to udělají dobře, pravidelné poplatky zajistí pravidelný příjem a stálý vývoj hry. Dodnes moc nechápu, proč třeba Oleg nevěnoval víc úsilí přetvořit Šturma v klasický MMO placený sim. Vám by se to sice nelíbilo Úsměv , ale dneska mohl být Šturm úplně jinde.

http://www.onlinesimulatory.cz
j4ck41
WT_Schmouddle napsal:
Já jsem ideu MMOCFS propagoval už dávno tomu (dva a čtvrt roku), jako jednu z možných cest, tady jako rozčarování nad absencí offline kampaně v ROF, ale platí to univerzálně..Úsměv

WT_Schmouddle napsal 3.9.2009:
Jestli ten sim na neco umre tak je to tragicka online soucast.

Nechapu to ruske deleni na coop a dogfight. Ja myslel ze u Il2 to byla znouzectnost a ze je ten koncept davno, davno prekonany...

System online hry, kdy clovek prijde na server a sam si ho nespusti, protoze je sam, kdyz prijde do lobby a vidi ze jedou dva servery se dvema lidmi a bude cekat nejmin 20 min nez se ti dva bobani prestanou nahanet na cele zapadni fronte a pak nejmin dalsich 15 nez se to cele vsem nacte a pusti se hra...na to ja treba nemam cas...

Dokud to nebude prijit-->zapnout--->vybrat server--->hrat--->kralovsky se bavit , tak tam stovky lidi litat nebudou. A dokud si stovky a tisice lidi nebudou houfne kupovat nova letadla tak dojodu prachy a dasvidanya.

Misto toho aby kdyz uz to bude ciste onlinova hra se z toho snazili udelat opravdovy MMOCFS, tedy aby vymysleli system jak rozchodit celou frontu AIckama, klidne rozdelenou na vic serveru, takovou sit, ktera bude dynamicky rizena materskym serverem a kde vypadek jednoho serveru bude presunut na ostatni...kde pobezi valka na zemi a ve vzduchu 24/7, kde si pilot zvoli sveho bobana, priradi si ho k letce a leta..,a dyz ma sestrel tak si ho namaluje na ero...a kde jeho prostrileny ero je v dalsi misi zaplatovany, dokud ho nerozstipe...a kdyz je eso tak muze mit vlastni skin a vyzvat protivnika na souboj...a kdyz umre tak opravdu umre, s funusem a soustrasnym dopisem od neoqb...

Kristepane takovych krasnych veci by mohlo byt...kdyby nekdo premyslel i jinak nez chladne technicky nad problematikou ofuku zeber rotacniho motoru pri vykluzove zatacce.

Ja vim, utopie. Ale krasna utopie.

jo tys to byl ... a ja myslel ze Horri

AH_Kraken
1stCL_pbarry napsal:
Ono to tak úplně není. Třeba ty reflexní zaměřovače můžou nést pouze mašiny, které odlétaly rok 1918. A konrétně u Pfalze XII mi to nijak nevadí a používám ho. V případě padáků bych neviděl problém omezení podle data apd.

Nemáš uplně pravdu. Ty reflexní zaměřovače se, alespoň co já vím, zkoušely u dvou Jasta a na letadlech Albatros DVa a Fokker Dr I. Ve hře to mají letadla u kterých není žádný záznam o tom že by to používala. A taky DVa a Dr. I létaly už v koncem léta 1917 a tam ty zaměřovače taky nemájí co dělat. Podobně to bude i s padáky (myslím že si Jason nakonec nedá ujít příležitost ty padáky prodávat) kde jsou letadla která létala jak v roce 1918, tak 1917 a dopadne to stejně jako s těma zaměřovačema (v lepším případě).

Co se týče toho že dnešní simulátory se zaměřují jen na technickou stránku letadla. Já si to nemyslím to co je tam navíc oproti např starému Il-2 mě nepřipadá tak náročné na udělaní. Já mysllím že problém je někde jinde. V současnosti je patrný trend stále více detailněji modelovat objekty do her a to zabírá více času. Ta letadla jsou detailnější, hezčí a je to více zaměřené na visualní efekt. Po pravdě řečeno letat stale npř. Red Baron 3d by se asi většině v dnešní době stejně nelíbilo. A to je ten problém vývojáři se stále více věnují tvorbě grafické části hry a trochu vylepší letový model, na víc nemají čas - peníze.

WT_Schmouddle
Naše názory na herní obsah simulátorů rezonují stejnou dunivou frekvencí. Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Merten
Řeči o tom,jak je Colt nevhodný do rukou císařských pilotů si nechte od cesty a přečtěte si forum,tam psali proč tomu tak je a že časem dojdou i zbraně druhé strany.Jinak absolutní souhlas s Baronem např. ohledně field modů.Opravdu ale nechápu proč si Fučida stále myslí,že model financování Rofka skomírá a dochází jim nápady.Je ještě spousta strojů,které by komunita chtěla,spousta map,zbraní atd.Úsměv Minimálně jedna věc na tom jak se platí jednotlivé stroje je ale skvělá.Jde o to,že v komunitě RoFka je minimum "děcek" co se nudí a kurví ostatním zážitek Mrknutí. Přijde mi,že ten povyk po tom,co vydali první poněkud "rozporuplný" patch,je přehnaný.Že je tam kampaň za prachy?Kdo ji chce ať si poslouží Úsměv.Že tam jsou pentle za prachy?Kdo je chce ať si poslouží Úsměv.Osobní zbraně?To samo v bledě modré Úsměv.Ale tak nějak nikdo nepíše o tom,co je tam opravdu dobré,že?Úsměv Přepracovaný FM N11 Mrknutí přepracovaná část chování AI Mrknutí (tady budou ještě pokračovat a jsem zvědavý jak to dopadne).To jsou ty podstatné věci a o tom se mlčí??? Zamračený Ale no ták ...

1stCL_Fucida
Jestli ono to, Mertene, nebude tím, že hodně dobré práce dokáže zlikvidovat byť jen jediná velká blbost, či jeden velký krok vedle zdůrazněný nepříjemnou chybou a vygradovaný "natěšením davů na vánoční překvapení".

A proč si myslím, že model financování RoF je neperspektivní? Jednoduše proto, že prakticky veškeré prvoválečné trumfy byly vypotřebovány. Ano, můžeš sem teď napsat X letadel, které tam chybí a které ty (!) chceš (ostatně ty si od nich zjevně kupuješ vše). Ale které z nich má sílu Dr.I či Camela, abych si je koupil i já a zainvestoval tak Jasonovi pár minut vývoje? Popravdě řečeno mu raději pošlu 10 dolarů "jen tak", než 10 dolarů za nesmysl v podobě pistole. Olegův model "stejná hra každé dva roky" fungoval asi 8 let. RoF funguje dva roky, přičemž zpočátku byl financován jinak, než nyní.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Pragr
Baron napsal:...A trojnásobne to platí pre kampaň St. Mihiel. Toto už bolo 777čke ojebané o hlavu a myslím si že právom - aj preto Jason tak prskal, pretože ide vlastne o prvú kritiku toho čo ponúkli. ...

Někdo tu kampaň ale vytvořit musel a zabralo mu to určitě dost času. Nic ve zlém, ale asi by se ti nelíbilo, kdyby ti šéf v práci oznámil, že tenhle měsíc, dva měsíce děláš zadarmo. Věřím, že bys prskal jak alergickej kocour. Tak proč čekáš, že ostatní budou pracovat zadarmo. Nic ve zlém, ale tahle logika mě vždycky fascinuje.

Merten
S tím prvním s tebou budu souhlasit,ale pořád říkám je to přehnaný Úsměv.

"Jednoduše proto, že prakticky veškeré prvoválečné trumfy byly vypotřebovány.": Nezlob se ale toto je nesmysl Mrknutí

"ostatně ty si od nich zjevně kupuješ vše": další např ani pentle plus zbran ani kampan jsem nekupoval a kupovat nebudu jednoduše protože nechci Mrknutí

"Ale které z nich má sílu Dr.I či Camela, abych si je koupil i já a zainvestoval tak Jasonovi pár minut vývoje?": Siemens schuckerk?Staaken?Hanriot?Ansaldo?Oefagy?Věř,že je jich opravdu mnoho.Mrknutí

"RoF funguje dva roky, přičemž zpočátku byl financován jinak, než nyní.": pokud by nepřešli na tento systém placení a dokupování RoF by byl už ted téměř mrtvý.Což evidentně není.Mrknutí Pravda pořád to bude určeno jen fajnšmekrum a ti ho oceňují Úsměv

Baron
1stCL_Fucida napsal:...A proč si myslím, že model financování RoF je neperspektivní? Jednoduše proto, že prakticky veškeré prvoválečné trumfy byly vypotřebovány. Ano, můžeš sem teď napsat X letadel, které tam chybí a které ty (!) chceš (ostatně ty si od nich zjevně kupuješ vše). Ale které z nich má sílu Dr.I či Camela, abych si je koupil i já a zainvestoval tak Jasonovi pár minut vývoje? Popravdě řečeno mu raději pošlu 10 dolarů "jen tak", než 10 dolarů za nesmysl v podobě pistole. Olegův model "stejná hra každé dva roky" fungoval asi 8 let. RoF funguje dva roky, přičemž zpočátku byl financován jinak, než nyní.

Fuči, pri všetkej úcte - ako si došiel nato, že "prakticky veškeré prvoválečné trumfy byly vypotřebovány"? Neber to v zlom, ale pokiaľ by som bral z tohoto pohľadu Šturma, tak IL2 definitívne končí po vydaní Pacific Fighters. Týmto rozšírením tiež tento simulátor viac-menej vyčerpal všetky svoje možnosti. To, že pre niekoho je symbol 1. svetovej Camel a Dr.1 ešte neznamená, že iné mašiny v tejto vojne nelietali. Keď už to porovnávam so Šturmom: nedávno si písal o Fw-190 a jeho prepracovaní v 4.11-ke. Povedal by si pred desiatimi rokmi, že to tak bude? A že budeme mať hromadu verzií Fw-190 vrátane Mistela? Asi nie že.
Osobne som toho názoru, že zatiaľ nie je pokrytá ani záverečná časť bojov, nieto ešte celá Prvá svetová. Nemyslím tým iba na lietadlá - celkovo Veľká vojna ponúka až prekvapivé množstvo príležitostí - od voľného stíhania až po strategické bombardovanie. Tiež sú zaujímavé možnosti v simulácii prístrojov - som zvedavý kedy budú prvé prístroje na dýchanie vo výškach nad 3000 m.Ano, možnosti tu sú, a keby som začal vyratávať hromadu mašín, ktoré hráči chcú a ktoré v hre nie sú, tak popíšem pol strany. Ale pozor - sú odlišné od neskorších vojnových konfiktov a s možnosťami WWII sa nedajú porovnávať! Tým chcem povedať, že sú odlišné, ale rovnako pestré.
Upravil/a Baron dne 28-12-2011 15:26
Hals - und Beinbruch!

Baron
310_Pragr napsal:
Baron napsal:...A trojnásobne to platí pre kampaň St. Mihiel. Toto už bolo 777čke ojebané o hlavu a myslím si že právom - aj preto Jason tak prskal, pretože ide vlastne o prvú kritiku toho čo ponúkli. ...

Někdo tu kampaň ale vytvořit musel a zabralo mu to určitě dost času. Nic ve zlém, ale asi by se ti nelíbilo, kdyby ti šéf v práci oznámil, že tenhle měsíc, dva měsíce děláš zadarmo. Věřím, že bys prskal jak alergickej kocour. Tak proč čekáš, že ostatní budou pracovat zadarmo. Nic ve zlém, ale tahle logika mě vždycky fascinuje.

Pretože sa hovorilo o Vianočnom dare - dar, ktorý si musíš kúpiť nie je dar. A pokiaľ niečo chcem niekomu darovať - tak predsa za to nepýtam peniaze. To je to, čo tak nasralo hráčov, nie to, že sa s tým autor nadrel. S ostatným súhlasím.
Hals - und Beinbruch!

3BAP_Cassius Chaerea
Merten napsal:
S tím prvním s tebou budu souhlasit,ale pořád říkám je to přehnaný Úsměv.

1)"Jednoduše proto, že prakticky veškeré prvoválečné trumfy byly vypotřebovány.": Nezlob se ale toto je nesmysl Mrknutí

"ostatně ty si od nich zjevně kupuješ vše": další např ani pentle plus zbran ani kampan jsem nekupoval a kupovat nebudu jednoduše protože nechci Mrknutí

"Ale které z nich má sílu Dr.I či Camela, abych si je koupil i já a zainvestoval tak Jasonovi pár minut vývoje?": Siemens schuckerk?Staaken?Hanriot?Ansaldo?Oefagy?Věř,že je jich opravdu mnoho.Mrknutí

"RoF funguje dva roky, přičemž zpočátku byl financován jinak, než nyní.": pokud by nepřešli na tento systém placení a dokupování RoF by byl už ted téměř mrtvý.Což evidentně není.Mrknutí Pravda pořád to bude určeno jen fajnšmekrum a ti ho oceňují Úsměv

1)No to není, to co ty uvádíš ve čtvrtém odstavci to jsou prostě letadla o kterých jsem, nejen já, ani neslyšel a rozhodně nejsou na úrovni toho německého tříplošníku nebo Camela. Je to asi jako po stránce propagandistické srovnat Spita s IARem. A běžný uživatel o ně rozhodně nebude mít takový zájem.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 28-12-2011 15:52

Merten
Jako že Oefagg není na urovni D.VIIF?Nebo DR.I?Šklebící se Cassi to je právě ono to,že jsi ty a nebo Fučida o něčem neslyšel tak to ještě neznamená,že to nebylo a nedejbože nebylo to i lepší Vyděšený.Člověk který se omezuje znalostmi WWI vzdušné války na Camel vs DR.I by opravdu neměl říkat,že je to vyčerpaný a nic lepšího nebylo Šklebící seŠklebící seŠklebící se.

1stCL_Fucida
Mertene, přečti si ještě jednou poslední dvě věty, které Cassius napsal.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Pragr
Tedy Cassi, Fuči nevím proč připomněli jste mi spolužáka z prvního stupně základní školy, který když viděl letadlo s vrtulí a jedním křídlem tak vždycky prohlásil: "Ty vole Spitfajr".

Vice versa logikou bych dospěl k závěru, že IL2 skončil v době, kdy se v něm objevila 109ka a Spit. Dál už je zbytečný na tom dělat. Třeba aktuální patch 4.11. Co to sakra je. Nějaký Pe-8 a Il-4. Vždyť to nikdo nezná, tak proč to vydávat...

Merten
A právě v nich zavalil nejvíc Vyděšený pokud nadhodil srovnání Spit vs IAR a vezmu to v měřítku Camel vs Oefagg tak tam toho velblouda Oefagg deklasuje MrknutíVyděšený .Pokud jde o tu věto o běžném uživateli tak ano ale proto jsem tu psal o fajnšmekrech.Úsměv

3BAP_Cassius Chaerea
Současný systém financování RoFa, prostě vývojáře bude nutit vydávat nová letadla, na úkor zlepšování možností hratelnosti. Stejně jako u Il-2, nebo WoT si nemyslím, že systém zahlcování hráčů novou technikou, ať už jde o letadla nebo tanky, je dlouhodobě správný. Il-2 má stovky letadel a já za těch 8 let jsem trávil 90% času v +-10 strojích, to co mě drželo u ila byla samozřejmě komunita a hlavně online války. Stejně tak ve WoT jsou mi nějaký francouzský tanky u prdele, když tam furt můžeš hrát jen team deathmatch. Raději než 100 tanků, bych měl 10 s 10násobným spektrem možností hraní. A jestli mám mít v RoFu 50 letadel a italskou frontu, nebo 30 letedl a offline kampaň s pořádným spektrem možností ovládání zázemí, tak beru druhou variantu a vůbec se neubudu zlobit, když k tomu bude i permanentní pořádná online válka.

EDIT: Mertene a Prágře jste mimo. Tady vůbec nejde o to, jak to letadlo bylo skvělé a o kolik mikrosekund točilo lépe zatáčku než Camel, ale o to jak je to letadlo známe a tudíž prodejné. Stavebnice Bismarcka se taky prodá lépe, než stavebnice Missouri. "Máte dvě úplně stejné krabičky sirek, jednu naší a jednu americkou, kterou si vyberete?"
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 28-12-2011 16:08

3BAP_Cassius Chaerea
310_Pragr napsal:
Vice versa logikou bych dospěl k závěru, že IL2 skončil v době, kdy se v něm objevila 109ka a Spit. Dál už je zbytečný na tom dělat. Třeba aktuální patch 4.11. Co to sakra je. Nějaký Pe-8 a Il-4. Vždyť to nikdo nezná, tak proč to vydávat...
BTW: Tenhle patch ti rozhodně nové hráče taky nepřitáhne, ten je prostě pro stávající komunitu, ve stylu komunita sobě, což je dobře, ale na tom nevyděláš. Nové hráče ti mohl přitáhnout třeba datadisk 1946, který ale byl pro stávající komunitu +- o hovně. A máš pravdu, po té co přišel spit (befko už tu bylo) a vyšel pacifik již nebylo letadlo které by mělo výraznější vliv na příliv nových hráčů. Nový hráči prostě přicházeli po té k ilovi většinou jen proto, že to pořád byl nejlepší simulátor 2. s.v. a ne proto, že přišla Pe-2, Ju-88 či jiné desítky sekundárních strojů.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 28-12-2011 16:16

1stCL_Novotny
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
EDIT: Mertene a Prágře jste mimo. Tady vůbec nejde o to, jak to letadlo bylo skvělé a o kolik mikrosekund točilo lépe zatáčku než Camel, ale o to jak je to letadlo známe a tudíž prodejné. Stavebnice Bismarcka se taky prodá lépe, než stavebnice Missouri. "Máte dvě úplně stejné krabičky sirek, jednu naší a jednu americkou, kterou si vyberete?"

No jo. Naopak Cassi pokud vydají dost známá letadla(to že se o to nezajímáte v širším měřítku, neznamená že ostatní mají stejně omezený přístup k věci) která jsou ve světě simulátoru ojedinělé možností létatelnosti naopak budou velmi vítány. Jenže to neni I-16 ani FW 190 a tak to podle vás nemá budoucnost. No jo no.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,157,367 návštěv