September 21 2025 20:48:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
606_Temp
No nevypadá to vůbec zle. Jsem zvědavej na HW nároky a na letový model. Il2 už je prostě starý(a začíná být až moc zmodován ať už profíky, nebo amatéry) a chtělo by to konečně nějaký nový nextgen sim na online.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Pityy
http://www.youtube.com/watch?v=3rN9_Ce1LpY
Upravil/a Pityy dne 06-08-2012 00:05

WT_Horrido
Velice hezké.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
proč ty Zera (na imho velmi tendenčním snímku) letí na klapkách ?

tohle video
YouTube Video

mi přijde jako těžká hospodská rvačka
vlastně lehká ;)
Upravil/a Hoper dne 06-08-2012 11:27
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Nemám tušení.

Třeba se rusové někde dočetli že japanci používali automatické klapky.

Což je vlastně fakt. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
WT_Horrido napsal:
Nemám tušení.

Třeba se rusové někde dočetli že japanci používali automatické klapky.

Což je vlastně fakt. :)

ale ne na Zerech a při rovným letu ;)

ono klapky tímto stylem používali AI od Olega, ale to asi slyšet nechceš :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
No však tohle je Šturm, je možné že jsou to AI.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Ja vam teda neviem... Krajina nadherna, Rakosnici s "umeleckymi" kamuflazami na tycku, pohlady lietadiel zozadu s tym, ehm, zameriavacom ci co to tam dali mi silne pripomina World of Warplanes. Som zvedavy, co z toho nakoniec bude. Dojmy z tych videi su hodne zmiesane, beriem to ale tak, ze ide iba o betatest. No - uvidime...
Hals - und Beinbruch!

MK_KaiN
No, pohled zezadu je tam kvůli ovládání letadla myší, ne? Při pohledu z kokpitu to myší asi moc nejde. Moje domněnka, nevím. Nikdy jsem to nezkoušel.

Vilik
Na těch videjkách jsou jen pořád dokola ty arcade bitvyčky ala warplanes.
Spíš se upínám k offline potažno dynamický kampani, která teď opravdu nestojí za nic.
Zatim jsem to dal k ledu a počkám až bude final.

alfik
Potřebuji pomoct - poradit: Dnes dorazil mail, takže jsem si udělal (dle instrukcí v něm) účet na yuplay, a chtěl jsem si stáhnout launcher.
Ale na tom odkazu z mailu nic není (prázdná stránka), a na yuplay jsem našel jen popis, ale odkaz na launcher ne.
Kde se dá stáhnout?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Badysak
Ten mi taky přišel pouze ti žekli, že si tě všimli dále čekej na pozvánkový klíč

alfik
"Dear Pilot!

Congratulations! You have been invited to Global beta of War Thunder! We hope you will enjoy our unique game universe and atmosphere of War Thunder!

Please, note that Global beta participation is not entertainment only but also a serious responsibility.
The game now is still in development and it will change significantly before War Thunder becomes availavle for everyone.
Global beta version of the game is not a public version!!! By agreeing to participate in GB, you agree to keep in secret any information about the project including your impression about it. It is forbidden to distribute any screenshots or videos from the game, disclose any details about technology, game engine, graphics, game design, interface, controls and other aspects of game or gameplay.
Please, pay attention to each issue. Start with looking for a previously created report on a similar problem on the War Thunder Global beta forum and if it is not there, please, explain the issue with maximum detail on that forum. Access to the Global beta forum is provided with a special War Thunder - Global Beta forum invitation that will be sent to this E-mail several hours later.

Thanks for your interest in our game!
To install the game you will need to download the LAUNCHER

If you have any technical problems or account issues related to War Thunder Global beta, please, contact our Customer Support team at support.gaijinent.com

Meet you in the sky!

Best regards,
War Thunder Team "

Badysaku, můj gugla mi to přeguglal jinak, a to jednoznačně. Ne že si mě všimli. Že si mám stáhnout z toho odkazu launcher. Je to bez odkazů, takže pro tvou info - odkaz na neexistující LAUNCHER je slovo LAUNCHER.
Mail který myslíš (ať čekám na klíč) mi přišel už hooodně dlouho tomu Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Koty
If you have any technical problems or account issues related to War Thunder Global beta, please, contact our Customer Support team at support.gaijinent.com

Pokud máte nějaké technické problémy, nebo otázky ohledně účtu související s War {atd} beta, prosím, kontaktujte naši zákaznický poradneský tým na support.gaijinent.com

Šklebící se třeba poradí tam
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Vilik
Ač už jsem v betě od dubna, poslali mi to taky.
To bude asi tim, že stávajícím hráčům resetovali všechen postup a můžou začít zas od nuly.
Launcher je zde .....
yupmaster.yuplay....erLauncher

606_Temp
Já mám zas problém, že už si nepamatuju ty údaje, se kterýma sem se tam kdysi hlásil :-D

"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Badysak
To máš dobrý mě to řeklo stáhni yuplay klienta. pozvánka mi nepřišla

WT_Horrido
Přišel mi login na yuplay a v druhem mailu link na launcher. Stáhl jsem, nainstaloval a teď to sosá 7,5 giga...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

olda Olde maly
WT_Horrido napsal:
Přišel mi login na yuplay a v druhem mailu link na launcher. Stáhl jsem, nainstaloval a teď to sosá 7,5 giga...

Taky tak Úsměv Ale jde to pomalu. Sosá nás nějak moc Šklebící se
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

606_Temp
Tak to všichni vypněte a stahujte až zítra Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,073,181 návštěv